ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי, זאת שוב אני :-) בעזרתכם הגעתי להחלטה שאני אקנה את ה- ENERMAX FS-710B יש לי במחשב הנוכחי ספק של 250W האם שווה לי לקנות את המחשב הזה עם הספק או להשאיר את הספק שיש לי? (בכוונתי להוסיף עוד כמה מאווררים ואור למחשב או משהו כזה) זה עוד איזה 400 שקל לספק חדש שזה לא מעט...אבל האם שווה לי? :-* -הילה-
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 256 SD RAM אבל אני לא יודע של איזה חברה אז מה אתם אומרים??
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה... יש לי יום הולדת (15) עוד מעט וכמתנה בקשתי מחשב חדש (מי לא?!) עכשיו.. יש לי מידע ממש בסיסי ואפילו פחות במה שקשור לחומרה :-/ אז רציתי שאולי אתם.. אלה שמבינים בחומרה.. תעזרו לי להרכיב מחשב עד 7000 ש"ח... (ואל תתחילו לריב לי פה ביניכם מה יותר כדאי לקנות, מה שאתם נוהגים לעשות ותתמקדו בשאלה שלי בבקשה ...) בתודה מראש, יותם אורן...
-
- 50 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אהלן... לקחתי מקלדת אופיס לנסות ואם לא טוב אני יחזיר... בשביל שהמקשים ה"מיוחדים" שמיועדים לאופיס יעבדו מה אני צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כחלק מעידכון כללי של המחשב שלי חשבתי על החלפת כרטיס קול, אז חקרתי את השוק והגעתי ל 2 אופציות עיקריות: 1. Sound blaster Audigy Platinum - כלומר הכרטיס עצמו + הרחבה + 5.25 של חיבורים (סלוט של CD), מחיר גבוה אבל מושקע ביותר :asthanos: 2. Terratec sixpack - חברה פחות מוכרת, יותר זול אבל עדיין תומך ב-5.1 סראונד. :-* יש לי XP פרופפשונל, אז יש מישהו שיכול להגיד לי אם הוא נתקל בבעיות עם אחד מהם, או יש הצעה טובה יותר (חייב אופטית!), האם יש מישהו שמכיר מקום עם מחיר טוב (אני מצאתי בלמיר וזיגזג מחירים הכי זולים). אני יודה על העזרה...
-
- 43 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מי שמעוניין לראות את ה joystick המתקדם ביותר בעולם שאמור לצאת בקרוב מאוד. שכפול מדוייק של f-16 stick , יכולת תיכנות של כול מלנתלפים הכפתורים שלו. + יכולת להחליף את הידית עצמה. בעיקר לחובבי הסימולטורים. אבל סתם מעניין לראות טכנולוגיה חדשה. HOTAS COUGAR
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך Voodoo3 3500TV. אני יכול לראות טלוויזיה במחשב בעזרת כניסה לאנטנה. התוכנה שאיתה אני צופה בטלוויזיה פשוט גרועה! מישהו יודע אם אני יכול להחליף את התוכנה? בכל מקרה אני ממש צריך את זה. מצפה לתגובה יובל נ.ב- מנהלים בבקשה לא למחוק את ההודעה כמו פעם שעברה....
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה היה במכירה פומבית של חברת הייטק שפשטה את הרגל. מסך mag 786fd 17' שטוח עובד מצוין שווה לא?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 ואין לי מוסג איזה. אני לא צריך משהו באיכות מיוחדת. כאילו משהו פשוט וזול. אין לי מוסג מה צריך להיות המחיר אז תעזרו לי בבקשה. תתנו לי גם לינקים אם אתם יכולים. עריכה: לא צריך כרטיס קול מיוחד בשביל 2.1 נכון? יש לי את הכרטיס שמגיע עם ה-GA-7VTXH
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני חושב לקנות מסך חדש ... ההתלבטות שלי היא בין מסך 17" LCD של SAMSUNG ... לבין מסך 19" FLAT SCREEN של SAMSUNG (המסך הכי טוב שלהם הוא 959NF , נכון?) או 810FD של מאג. הבעיה היא שאם אני בוחר ללכת על מסך CRT , אני מחפש אחד עם DOT PITCH של 0.24 והמסכים של סמסונג , עד כמה שאני יודע , הם 0.25 (למרות הניסיון לבלבל בכך שהם כותבים 0.20 או 0.21 ), אז יש הצעות אחרות עם dot pitch 0.24 ? עוד דבר, מה יותר טוב לסרטים /משחקים - LCD או CRT ?
-
בימים הקרובים אני ככל הנראה יקנה מחשב מבוסס על AMD... קראתי בכתבה לא מזמן שמעבדי ה AMD נוטים להתחממות גדולה יותר מזו של מעבדי INTEL, המארז שאני מתכוון לקנות tk3003 לא נראה לי מספיק (מבחינת קירור וספק כוח) טוב, האם שווה להוסיף עוד כסף ולקנות antec/enemarx??? KRS1
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני ממש לא יודע חיפשתי בכל מיני מקומות בשום מקום לא כתוב... :AR15:
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יודע האם המבנה של הסלוט בחדש יהיה שונה לגמרי כמו בין 2 ל- 4, או כמו השינוי בין 1 ל- 2. כלומר האם כרטיסים של AGP*4 יתאימו ל- 8 וההפך. הסדרה החדשה של Gforce תיהיה מבוססת AGP*8? תתאים לסלוט AGP*4?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגם YAMAHA TTS-1 מה אתם אומרים, יש מתחרה לADA880 ?
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
משהו בסביבות 800 שקל מישהו יכול לתת לי אני משתמש כרגע בElsa Victory II 16 mb כבר שנתיים איתו אני יחסית מרוצה אבל עכשיו יש לי למשל את Max Payne וזה לא עובד ממש חלק יש לי פנטיום 3 1000 עם 256 מ"ב מישהו יכול להמליץ ואם אפשר גם על חנות טובה וזולה....
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז קניתי אותו בשעה טובה ואני חייב לציין שהוא נוח ומצויין... פשוט מ-ד-ה-י-ם יחסית לעכבר לייזר גנריק שניסיתי אותו פשוט מרגישים את ההבדל בדיוק.... אבל הנוחות זה הדבר הכי מדהים בו הוא פשוט כפפה ליד... ולפניו היה לי עכבר מכני שדומה לעיצוב שלו אבל הלוגיטק נותן לו נוקאאוט נתקלתי בקצת בעיות עם הדרייברים אבל הורדתי מהאתר את הדרייברים המותאמים לאיכספי וזה הסתדר... עכשיו השאלות: יש אפשרות לכבות את המדבקה הזוהרת? גם לכם מאחורה יש כזה חור קטן עם לייזר כחול? אין לי שום דבר נגד המדבקה פשוט בלילה אני לא יוכל לישון איתה (אני משאיר מלא פעמים את המחשב דולק בלילה). יש אפשרות לשים את העכבר במין סטדביי כדי שהכל יתכבה? נכון באריזה גם לכם הייתה כזאת מנורה אז מה הקטע שלה? כאילו בשביל מ…
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם ! זאת ההודעה הראשונה שלי כאן אז...מזל טוב לי יש לי בעיה קטנה, אני רוצה לקנות מארז חדש אבל אני מתלבטת איזה: התקציב שלי עומד על בערך 800 שקל. אני צריכה מארז שיהיה טוב ל-OC, גדול ומרווח והכי חשוב, שיראה יפה (ציינתי שאני בת?) :-* חשבתי על Antec SX1030B מה דעתכם? אה אגב, אני רוצה משהו שיהיה זמין מהארץ..לא רוצה להתחיל להסתבך עם הזמנות מחול תודה רבה, -הילה- :saint:
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה הכרטיס האמיתי או שיש catch ? איך השירות והאחריות של אקסלנט ומה דעתכם על המחיר http://www.exlmarket.co.il/ מתי יגיע ה all in wonder ומה עדיף מקורי של ati או של חברות אחרות ? הרקולס נניח ? זה לינק לפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=273_97&products_id=731 איך יכול להיות כזה הפרש מחירים ?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשניים או שלושה הדיסקים האחרונים שצרבתי בסוף הצריבה היתה הודעה:"BUFFER UNDERRUN WAS AVOIDED 1 TIME" ולפעמים גם פעמיים ממה זה נגרם? זה קרה דרך אגב רק בדיסקים האחרונים לפני זה צרבתי בלי שום הודעות ובמהירות מקסימלית דרך אגב!!! ובכן?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות בזמן הכמה שיותר מידי מצלמת וידיאו שהמטרה העיקרית שלה היא הנצחת רגעים משפחתיים וטיולים וכו'. ההתלבטות שלי היא בין מצלמת וידיאו דיגיטלית או רגילה או מצלמת וידיאו דיגיטלית עם תמונות סטילס, אני גם רוצה לערוך את הסרטים דרך המחשב אז חשוב לי הקשר למחשב. הבעיה היא שאני לא מבין בתחום הזה . לא יודע מה ההבדלים בין סוגי המצלמות והתכנולוגיות. הייתי מעוניין שימליצו לי על מצלמה שתשרת את הדרישות שלי בצורה הטובה ביותר פלוס כמובן יחס מחיר-תמורה הכי טוב ובנוסף הסבר על ההבדלים בין המצלמות יתרונות-חסרונות וכו'. בנוסף לזה ניסיתי לחפש ברשת אתרים בנושא אח לא מצאתי אתר שיענה לי על שאלותי. בתודה מראש אמיר.
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
האם קיימת אפשרות לשלב בין הדריברים שיפעלו ביחד? כי כשמותקן אצלי דריברים של ASUS ואני מתקין דריברים של NVIDIA אז האייקון של ASUS נעלם! האם יש אפשרות לשלב ביניהם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למשהו תוכנה קטנה דמו או איזה שהוא קוד שמראה את היכולות הגרפיות של ה G3 כלומר יכולות גרפיות
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שתי מקלדות למחשב אחד. יש לי מפצל אבל כל פעם רק אחת עובדת. ידוע לכם אם זה אפשרי מבחינה טכנולוגית? תודה.