ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
לא יודע אם זה כל כך תגלית אבל גיליתי שיש שני סוגים של 733 אחד של 1.7 וולט ואחד של 1.65 וולט מה שאומר שהוא מתחמם פחות ויותר איכותי נראה לי מה אתם אומרים <?
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
טוב אז כמו שבטח הבנתם קניתי מחשב חדש!!!!.. אני אמור לקבל אותו עוד שבוע ועד אז אני יכול לשנות כמה דברים... אז תציאו שיפורים אם צריך ואתם חושבי שכדי לפריטים הבאים ושלא יהיו יקרים מידי! ;D - Pantium 4 1.7 (כדאי 1.9 או אפילו יותר? כי זה סתם יקר אם לא) - ASUS Board - 60GB (מספיק נכון?) - GForce 2 64 MB (רוצה לשנות את זה לכרטיס המסך של HARCULAS שמופיע אם מבקשים מחשב עד 7000 ש"ח באתר הזה...) - 256 DDR זה בערך הדברים שחשובים לי אז תציאו שינוים וכאלה אבל רק אם צריך ולא יקר... ובלי לריב ולהתמקד בשאל שלי בבקשה!
-
- 58 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שאלתי היא האם קובץ וורד (לדוגמא) שנשמר בחלונות 95 כאשר קבצי הדיסק הקשיח היו מפורמטים לפי FAT 16 על דיסקט פלופי רגיל שיוכנס למחשב עם חלונות 98 שקבצי הדיסק הקשיח הם FAT 32 יוכל להפתח בלי בעיה. בנוסף האם ידועות לכם בעיות של USB בחלונות 95 תודה
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
אני לא משתמש במחשב כל כך הרבה בשביל לקנות אנרמקס... אבל אני רוצה מארז מידי (לא ענק), מרווח, יותר ממאורר אחד ושיהיה אפשר לפתוח מהצד (לא להוציא את כל המכסה) וכמובן 300W איזה מארז מומלץ?
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
Dragon DX-01BLD Tower המחיר שלו 430 שקל מה אתם אומרים?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיסי המסך הרגילים לבין הכרטיסים המקצועיים (Quadro4, FireGL, 3DLabs...)?
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה חברה כתוב virgo משהו חרא לא יאמן..... אבל אני לא מבין מה זה עקרוני ??? ??? כי בסך הכל אם צריך מאווררים אני יכול לחלטר משהו... זה לא שהמארז יותר יקר עושה משהו....
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תכנסו לכאן דבר פצצה הלהיט הבא...אני יחכה שירד המס ואז אני יחליף את זה במיני דיסק שלי..... ;D
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
HD [glow=red, 2, 300]HD[/glow] [shadow=blue, 2, 300]HD[/shadow] דברו אלי אנשים ! גודל מומלץ 8 -20 GB עדיפות ל 10,15 GB נראה אותכם
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מה הכתובת של האתר של msi כדי לברר על manual ללוח מסויים
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
-
סלחו לי על בורותי ??? , אבל האם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין הארד דיסק במהירות 5400 לבין הארד במהירות 7200? ומה ההבדל בין UATA100 לבין UATA133 וכ'ו....? מה ההבדל בין ATA לבין UATA? ??? ??? :-[
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי סלרון 500 ורציתי לשדרג לסלרון 900 ורציתי לשאול אם הלוח אם שלי יתאים יש לי לוח אם VIA CA64-BC זה חשוב לי מאוד בתודה מיאיר נ.ב מצורפת תמונה שבטוח תעזור היא מקווצת בזיפ.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הMX400 של GAINWARD שווה משהו, לא כ"כ למשחקים אבל מידי פעם ככה מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מתכוון כמובן לסרטון הידוע שבו לוקחים מעבד AMD - המחשב נתקע, ומהמעבד יוצא עשן והוא נשרף!!! עד עכשיו תמיד האמנתי לכל אנשי הפורום הזה שצידדו כמובן ב-AMD עקב עלויותיו ומהירות השעון, אך מסתבר שהוא פחות אמין ויציב, לפחות לפי הסרטון הזה (תקנו אותי אם אני טועה)... כלומר עד עכשיו הייתי בטוח לקנות AMD, אבל עכשיו נראה שכדאי פשוט להסתמך על ה-P4.....האמנם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי מפורט כחתימתי. הוא עייף מדי למשחקים של היום. החלטתי לשדרגו. חושב ללכת על מעבד סלרון חזק יותר 600 700 800 900 או משהו כזה,משיקולי עלות נטו,פשוט כדי להרוויח זמן עד השידרוג המקיף (מארז, לוח אם, מעבד וזכרונות - והמעבר המיוחל ל AMD סוף סוף...). השאלה היא באיזה סלרון לבחור. הוא צריך להיות חזק יותר מהמעבד הנוכחי (P3 500Mhz) אך גם להציג יחס ביצועים\עלות סבירים...יש לקחת בחשבון גם את מגבלות לוח האם שלי...Slot 1 , תמיכה במעבדים עד מהירות מסויימת וכו' האם משהו יכול לסייע ? חיפשתי השוואות ברשת אך לא מצאתי עדיין... ??? ??? תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור, תשובות מפורטות יתקבלו בברכה
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המממ לפי מה שהבנתי מעבדי אתלון צריכים ספקי כוח מאושרים בגלל שהם רגישים יותר לקפיצות זרם ולאו דווקא בגלל שהם צורכים הרבה יותר חשמל... האם גם מעבדי פנטיום 4 צריכים ספקי כוח מאושרים באיזשהוא תקן מתקדם יותר? כי הם צורכים בערך אותה כמות חשמל... זה למה אני חושב שאתלון פשוט רגיש לקפיצות זרם. כמה בערך עולה ספק מאושר AMD יותא מאשר ספק רגיל? וכמה בערך עולה מארז מאושר INTEL מאשר מארז רגיל? אני לא חושב שאנחנו לוקחים את הדברים האלה בחשבון שאומרים שהאתלון נותן יותר ביצועים/למחיר...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(לא יודע אם מותר לעשות את זה פה, אז בבקשה אל תמחקו...) אז ככה אני מעוניין בכרטיס מסך סביר... ובתמורה אתן או אקולייזר מחברת "קנווד" או גלאי רדאר מחברת "יונידן" אז מי שרוצה שירשום את הפרטים של הכרטיס והפרטים שלו...
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
-
קראתי בכמה אתרים שבעוד סדרת ה-GeForce 4 Ti היא אכן גרסה מואצת ל-GeForce 3 אז-GeForce 4 MX מבוסס על המעבד של ה-GeForce 2, דור טכנולוגי אחורה. וחסרות לו המון יכולות שיש ל GeForce 3 ?????????????????????????????
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת היכן ברשת אוכל למצוא חנות שמוכרת מארז עם ספק 220v או מארז ללא ספק. יש לציין שלא דרושה שליחה לישראל. עדיפות לחנות בארה"ב. תודה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
חברה ישראלית מייבאת כרטיס ADD-ON שתומך בכרטיסי הקול של CREATIVE. http://staudio.co.il/hoontech/products/sbdb3/index.html הזמנתי אחד לפני שתי דקות. יותר זול בכמה מאות שקלים מ- AUDIGY PLATINIUM.....
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש אפשרות לקנות שני רמקולים קטנים כאלו שבאים בכל מיני 5.1 בנפרד? בקיצור הרמקולים שמייצרים רק את הצלילים ללא הבאס... אם מישהו יודע אז שיגיד איפה. תודה.
-
האם אפשר להפעיל לוח אם בלי הבטרייה ? האם אפשר להפעיל פנטיום 3 733 במכפלה של 5*100 ? האם אפשר לגרום ללוח של 100 מגה הרץ לעבוד ב133?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-