ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
MAXTOR DM740-6XL אבל יש בעיה .. הווינדווס כותב שהוא .. תראו העצמכם .. ותגידו לי העם זה נורמלי ל ATA100
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ומה עדיף? Athlon 1600 - 1.4 Ghz או Duron 1.3 Ghz ???
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כי ראיתי איזה חנות שמוכרת את זה נגשתי לשאול עם זה RETAIL או OEM הם אמרו OEM שווה או לא (זה כרטיס של ATI מקורי לא של PALIT)
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש למיישהו מושג אם אני יכול לגרום לזיכרון מושקין ddr basic לרוץ ב cas 2? בנתיים אני לא מצליח לו לרוץ על יותר מ 2-2-3-5 בלי בעיות יציבת גדולות מאוד.. (כבר נאלצתי לפרמט פעמים בגלל נסיונות שלא הצליחו במיוחד..)
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
האיי בי אמ שלי עומד להתפגר בקרוב, ואני קונה הארדיסק חדש, יש לי עד הבוקר להחליט, סיגייט בארקודה 4 או מאקסטור 133, שניהם נפח 40 ג'יגה בייט, מה לבחור ?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
HW ZONE אני חושב שכדאי לכם לעשות מפרטים גם ב12,000 כדי שעוד כמה פריטים חשובים כמו זה למשל יוכלו להכנס בלי לפגוע בביצועי המחשב. 2990 ש"ח המסך הזה סך הכל..... הידד.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מזה בדיוק הדיסקים לצריבה של מיני דיסק ??????
-
יש P3 733 שאני מעלה את המחשב הוא רושם לי 693 MHZ זה הגיוני?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בבדיקה קצרה שלי ראיתי שפלונטר מביא רק את ה file servers הגדולים ובטח היקרים יותר ?
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום.. יש מספר אפשרויות בביוס שלי שאין לי מושג מהן. אם תוכלו להסביר לי את המושגים או להפנות אותי למקום שמסביר המושגים: AGP comp. driving AGP read synchronization PCI delay transaction אגב, לוח האם שלי הוא GA-7vtx-e
-
אני לא נוהג לטפוח לעצמי על השכם (כמו שאתר מסויים של חנות נוהג לעשות), אבל.. היי.. נראה שצדקתי.. הבעיות עם ה-nForce מתחילות לצוץ כמו פיטריות אחרי ה-Over-hype שעשו עליהם בכל העולם ובמיוחד במיוחד בפיסיפרו... אין לי מושג למה הם התעקשו ללכת עם ה-nForce בכל המפרטים שלהם.. לדעתי זאת טיפשות.. anyway, זה לא הנושא המרכזי.. אחת מהטענות שלי היתה שה-nForce הוא צ'יפסט חדש וראשון של nVidia חסרת הניסיון, ואני לא הייתי קונה אותו למחשב שלי כאשר יש את ה-KT266A הטוב והמשתלם בהרבה.. אין לדעת אלו בעיות תאימות התגלו בו עם הזמן, ולהמליץ לכל הגולשים של האתר רק על לוחות מבוססי nForce אפילו למערכת החלשה זה חוסר אחריות משווע. אבל, אלו "רק" ספקולציות... יכול להיות שאחרי הכל דווקא ה-nForce יהיה…
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
האם המחשב הזה הוא קבר A7V266-E xp +1800 512 ddr asus v8200 t2 אני יודע שהפלטרים לא משהו אבל זה מהמחשב הקודם wd 20 gb 7200 rpm sony e400 אז זה קבר או לא
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בבקשה תגידו מה דעתכם על החנות..עד שהמחשב הגיע אלינו, לא ידענו אני ואבא שלי מאיפה הביא חבר שלו את המחשב..הוא לא רצה לגלות או משהו כזה..בכל אופן,אז ראינו מדבקות של KSP על הכרטיסים.. חבר שלי (אלון מורגנשטיין אם מישהו מכיר) לא המליץ על החנות בכלל.הוא אמר ללכת רק על זיגזג2000.הוא אפילו אמר לי שכמעט כל האנשים כאן בHwzone קנו את המחשב שלהם מזיגזג.. בקשר לזיגזג..ראיתי שהם 3 אנשים כל הצוות..בקיצור-מאיפה הסחורה שלהם? והאם שווה קניה מהם,מבחינת טמיכה שרות והכל? אני רוצה לשמוע גם ממי שקנה מחשב מKSP,האם הוא מרוצה מהמחשב ודעות אחרות והמלצות או כלדבר אחר שהוא רוצה להגיד לי? ותגידו אתם גם דעות בבקשה על החנות. תודה רבה! טל
-
- 38 תגובות
- 15.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS A7V133-C ואני רוצה לשנות את הגדרות הביוס ככה שהמחשב יפעל בצורה המהירה ביותר... יש איפשהו מדריך/כתבה שמצינת מהם הגדרות הביוס הטובות ביותר? תודה!
-
- 23 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
קבלו ps 2 bb תחשבו כמו משחקים בחינם ל PS2 כמובן לא חוקים כמו שהאינטרנט אובד. להוריד משחקים בלי לצאת מהבית.כמובן עוד הרבה זמן עד שיגיע לישראל
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
זה מופיע בכל מקום שמדברים בו על זכרונות... מה מציין הCAS בזכרונות? ומה הLATHENCY?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיבלתי ב3DMARK 5260 זה נראה לי נמוך ביחס למחשב שלי איך אני יכול לשפר את התוצאה? (המפרט שלי למטה)
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
נארה לי שעבדו עליי ורק עכשיו שמתי לב לזה מתי שקניתי את המחשב במפרט היה רשום כרטיס מסך nvidia riva tnt 32 mb ועכשיו אני רואה שהכרטיס מסך הוא elsa erazor 3 lt האם עבדו עליי
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם שמבוסס על AMD אבל אני לא יודע מאיזה חברה עדיף GIGABYTE או ASUS אז מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי אני רואה אנשים מדברים בו על כל מני קונפיגורציות כמו למשל 222 וכאלה מה זה CAS?! ואיך אני בודק איזה CAS הזכרון שלי? תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
האם זהו טרנד חדש לכתוב כותרות קצרות ככל האפשר להודעות? הנה כמה: RAM HARD DISK כרטיס מסך רמקולים לוח אם עכבר
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-