עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by frenzy,

מישהו יודע אם יש מכס על מארזים ? ???

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שאלתי האם אני יכול לשדרג את המעבד ל ATHELON 1.6 ולהשתמש באותו לוח תודה

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  3. Started by Real_Me,

הי, אני עומד לקבל מחשב AMD מבוסס KT266A עוד כמה ימים והנה צץ ב-THG המלך החדש של השכונה KT333. הבנתי שעוד אין לוחות שלו כאן, או שטועה? אולי פשוט אבקש מאחי שגר בארה"ב להביא לי אותו בעוד חודשיים ואבטל את העסקה הנוכחית? אנא עוצו עצה.

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  4. אחת מאלה שהשתמשו בהם לסקירה שפירסמו היום תנו לי לינק בבקשה... :smoke: :AR15: :asthanos:

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  5. אני מפחד לראות בעיתונים את הכרטיס שאני קניתי בחצי מחיר בגלל יציאת GF4 מישהו חושב שהמחיר של GF3 TI200 ירד בהרבה מהרגע שה GF4 יכנס לשוק כמה יעלה לי שידרוג??

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. רציתי לדעת מה האבדל בין 13 מיקרון ל18 מיקרון?? ולמה 13 מיקרון יכול להגיע לתוצאות מעולות בהמהרה ו18 לא?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by yotamoo,

למה אומרים ש-WD לא טובים, הם היו נחשבים כך פעם, לא? ובכמה אפשר להשיג כונן קשיח SCSI?

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by RedHat_Lover,

שלום, קראתי את המאמר ב-Xbitlabs על הסלרון והחלטתי גם לקנות אחד ולעשות לו המהרה, ועכשיו אני רק צריך לוח אם אז הגעתי לפי השיקולים שלי שה-Abit ST6 הוא הבחירה הכי טובה, אז עכשיו אני רק צריך לדעת איפה יש אותו בארץ. מי שיודע אז בבקשה שיכתוב.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. התמונה וכל המפרט לגבי הרמקולים בקישור הבא: http://www.htttpwww.net/audiodesignconcepts/stormspeakers/k390f.html איך החברה?ואיך הרמוקלים?האם שווה לקנות?המחיר הוא 1600 שקל...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by giliboy,

אוקי אנשים יש גיפורס 4 ב"פלונטר" החברה "האהובה" ביותר.... ;D ;D ;D מחירים דווקא יחסית זולים לארץ של חברת Gainward מי שמעונין שכנס לכאן

11. Started by godisme171,

שהתקנתי את הצורב אז הוצאתי את המגשר שלו זה משנה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tomer,

atlon xp 2000 GF3-delox T500 WD 100 gb hd bord : ASUS A7N-266E-L Kingston:1024mb ddr ecc sound card : CreativePLATINUM (מארז)INTEL COLOMBUS3 ומסך : sony :G-420 it all cost me like 10000 nis...

• 108 תגובות
    • 9.3k צפיות
  13. Started by papa,

היי לכולם האם למישהו יש מושג מהם תנאי הסף (חומרה) להרצת dvd ללא כרטיס פריסה נפרד כך שאוכל לחבר את המחשב לטלויזיה אוקיי זה נכון שניתן לקנות DVD ודי אבל כל עידכון של פרוטוקול חדש (כדוגמת כנית MP3 וכו') במחשב מדובר בהורדת תוכנה והתקנה ואת המכשיר צריך לזרוק לפח. אני אשמח לקבל תגבות גם לגבי איזה כרטיס קול לקנות (שיתמוך בפרוטוקולים מתקדמים) ואיזה כרטיס מסך יספק אותי עם יציאת SVIDEO. תודה על כל התשובות עד כה.

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by DJO,

אהלן, לפני איזה שבוע דיווחתי על הסורק שלי שסורק תמונות צבעוניות בצורה מעוותת מאוד (עם שחור ולבן הוא מסתדר). אמרתם לי לקנות חדש כי תיקון הוא מאוד יקר (נגמרה האחריות, ביררתי ואמרו שתיקון עולה מ 55$ ומעלה :<). ביקשתי המלצות אבל הטרד ההוא נסגר מסיבה מסתורית (התמונה הסרוקה?) וללא שום הודעה. בכל מקרה, אני אשמח להמלצות על סורקים ואיפה לקנות. אני לא סורק יותר מידי, הייתי רוצה סורק באיכות טובה ויותר חשוב במחיר טוב. תודה!

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by ofer_mat,

משהו יודע איזה דריברים הכי טובים לG_FORCE 2 DELUXE של ASUS כול דרייבר שהורדתי היה חסר בו משהו כמו TV OUT עומק צבע וכו' ב (כמובן) XP.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by DiSc@MaN,

תראו את הראדון הזה : http://www.compuplus.com/insidepage.php3?sid=94uydglmy3uih60&id=996 יכול להיות אמתי במחיר כזה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Real_Me,

אחד הרכיבים של מחשבי החדש המיועד הוא מארז TSUNAMI 350W + 2 מאווררים. הבעיה שניסיתי למצוא מידע על המארז ונכשלתי. בעיה נוספת שהמארז הזה לא מופיע ברשימה המומלצת ע"י AMD באתר שלהם. בהנחה שאני לא צריך מארז מפוצץ ל-O/C רציני אבל אולי ארצה לנסות המהרה מתונה, האם המארז זה יכול לספק או שיש משהו טוב יותר ברמת המחיר שלו?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Cereal Killer,

שלום אז ככה יש לי לוח CUV4X של ASUS ואני רוצה לקנות מעבד PIII 1.26 ג"ה אבל בביוס יש הגבלה ל 1000 עידכון יעזורר או לא?

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  19. Started by yotamoo,

1)מה ההבדל בין Athlon XP ל-MP? 2)האם ניתן למצוא הארדיסק מהיר יותר מ-7200 RPM במחיר סביר, ואיזו חברה לדעתכם מייצרת את ההארדיסקים הכי טובים? תודה לכל מי שיענה!

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  20. לדעתי זה התחיל מאיזה מילה שמישהו אמר כי הוא אהב את הכרטיס והיום אנחנו הופכים את זה למיתוס. שמישהו יביא לינק שבאמת מראה שלהרקולס יש את הפילטרים הכי טובים. או בכלל, משהו שמראה איזה רמה של פילטרים יש לכל חברה (משהו?!?). אנחנו אומרים את זה יותר מידי ואין לזה ביסוס. קדימה, להתחיל להביא לינקים.

• 55 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. ???אני רוצה להרכיב מחשב "כבד" ואני צריך לוח אם טוב וקצת הלכתי לאיבוד בין הלוחות אז אם יש עצה לסוג של לוח אם טוב שיכיל גם כרטיס רשת וכו מובנים אני ישמח אם תעזרו לי ???

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  22. ELSA אף אחד לא יודע מה בדיוק קורא איתה, היא הכריזה על GF 4 MX אבל לא על TI. Hercules בכלל לא הזכירה את GF4. LEADTEK בקושי נמכרים בארץ, או יותר נכון בקושי מיובאים.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ofir_16,

אהלן כרגע הכבל המקורי של הסורק לא מגיע לי עד המחשב ורציתי לדעת אם יש כזה דבר כבל מאריך פרללי, כי הכבל של הסורק מחובר אל הסורק ואי אפשר לנתק אותו, לכן אני לא יכול לקנות כבל פרללי רגיל רק ארוך יותר אלא אני צריך מאריך לכבל שמחובר לסורק. האם יש דבר כזה ואם כן איפה אני יכול למצוא אותו?? האורך של הכבל מאריך לא צריך להיות גדול, מספיק מטר או משהו כזה תודה :

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by godisme171,

מה זה בקר SCSI /IDE

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by guyyug,

אני יודע שהנושא חרוש אבל בכל זאת אני מחפס מחשב נישא עד 8000 שח עם כרטיס מסך סביר שיוכל להפעיל תוכנית גרפיקה ואפשרות למשחקים הבנתי שיש חברות שמשלבות כרטיסי גי פורס במחשבים שלהם והכי חשוב מה ההבדל בין מחשב אמריקאי שמיוצר בטיואן לבין מחשב טיואני שעל הניר נראה זהה ועולה בדיוק חצי

• 3 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.