עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by zidon,

אנשים ברשותי p-2 233 שנשאר בלי כרטיס מסך האם כדאי לקנות כרטיס זול כדוגמת geforce 2mx400 או להשקיע בgeforce ti המטרה לעזור למחשב לסחוב את המשחקים החדשים שיצאו לשוק.(אני יודע שכדאי להחליף את כל המערכת מסיבות תקציביות הדבר יחכה אז בנתיים......)

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by RedHat_Lover,

http://www.tomshardware.com/cpu/02q1/020227/index.html חשבתי שזה יעניין אותכם......

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שאלה! איך הקונסולה של מייקרוסופט מגיעה לקצב מילוי מטורף כזה של 120 מיליון פוליגונים בשניה - כאשר החומרה שלה דמויית PC+GeForce3 מגיעה לערך לרבע מקצב מילוי הפוליגונים הנ"ל?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by yair_h,

שלום לכולם. ברצוני לעדכן את ה BIOS במחשב פנטיום 3 450 מה"צ, הביוס הוא של Award ומספר הזיהוי שלו הוא: 08/12/1999-693-596-8671-2A6LGV3AC-00 באתר של Award מצאתי רק bios upgrade בתשלום וזאת רק בשיחה טלפונית לארה"ב, עם מס' שיחת חינם שמימלא אי אפשר להתקשר אליו מהארץ. מאחר ואני מעוניין ב update ולא ב upgrade ומאחר ואני מחפש פיתרון זול יותר להצעותיכם הבונות אודה יאיר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ThE_BesT,

האם התוכנה הזאת מדייקת בעניין הטמפרטורה??

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by pc4u,

שלום לכולם מה דעתכם על IOMEGA JAZ 2 GB ? יש למישהו המלצות אחרות להפעלה חיצונית דרך USB ? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by papa,

היי לכולם , יש לי פנטיום שתיים ואני רוצה לקנות כרטיס פורס לDVD כולל DVD האם למישהו יש המלצות, כדאי לא כדאי? וכו תודה

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by scorpion,

אז ככה השאלה נראה לי ממצה את עצמה אבל ככה:יש לי כ1700 שקל ואני מעוניין לשדרג משהו במחשב אני משחק מדי פעם במשחקים ובינתיים הכרטיס מסך שלי מחזיק מעולההמפרט שלי: p3-1000 fcpga+ oem hsf intel e815epea2+sound o.b asus v7100pro mx 400 64mb+ tv out 512 sdram lg 52X yamaha crw 2200 20*10*40 ibm 60 gxp 20gb fujitsu 10 gb cable modem modem lan 1/10 genric case 235 watt psu smasung syncmaster 750s ותכתבו למטה מה אתם חושבים

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. אתם תחליטו אם זה שווה את זה או לא, אבל מישהו מוכן לברר פה אם הפילטרים שלהם טובים ?

• 50 תגובות
    • 5.7k צפיות
  10. Started by eyal,

האם זה לא טוב לשים 128 אחד ו64 אחד?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ETB,

המנורה של הכונן כול הזמן דלוקה, ואין גישה לכונן. החלפתי את הכונן, אבל עדיין אותה בעיה. גם כבל הוחלף, בדקתי את כול החיבורים, הכול בסדר. מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by se7en,

אני מנסה להוכיח למישהו בעבודה שכשקונים כ.מסך לא צריך להגיד למוכר אם זה פנטיום 3 או 4 כי אין דבר כזה כרטיס לפנטיום 3 וכרטיס לפנטיום 4 כל כרטיס שאני אקנה יתאים לשניהם. תודה.

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  13. Started by SharP,

מה לכל השדים והרוחות ....... :AR15: :AR15: :AR15:

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. יותר מידי זמן אני מחכה לקנות כרטיס מסך ונמאס לי לחכות כבר! מה יותר שווה מביניהם ובבקשה גם להתייחס לתווח ארוך כי אני לא קונה כרטיס כל חודש או חצי שנה.... תודה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Real_Me,

הזמנתי מחשב עם לוח אם GIGABYTE 7VTX-H והודיעו לי היום שוב בחנות שתהיה דחייה בהספקה בגלל מחסור. לא חשוב שהבטיחו לי בהזמנה שתוך יום יומיים הכל מגיע אבל כמעט שבועיים לחכות מתחיל להיות מוגזם. :-( מישהו נתקל בבבעיה דומה עם הלוחות הספציפיים האלה?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by ThE_BesT,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך GF2 MX400 איזה חברה אתם ממליצים לי? elsa,hercules,msi,innovision?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

תהנו..... http://www.sharkyforums.com/showthread.php?s=&threadid=117629 AMD הוציעו את המעבד הזה עם סוקט חדש, וזה היה דבר די ברור כי SOCKET A כבר הגיע אל פירקו ועבר הרבה גילגולים של מעבדים. וגם המפרט די נחמד: ◦ Die Size : 80mm(e.g Palomino : 129mm) ◦ Process : 0.13 micron ◦ L2 Cache : 256KB **Unless L2 cache has no improvement of performance, it could be shown as more higher speed. ◦ Initial Clock : M24001+(1.93Ghz:expected)

• 13 תגובות
    • 956 צפיות
  18. אני מודה שהשאלה הבאה שלי אולי תישמע טיפשית לחלקכם אבל האם יש תוכנה שלai שאפשר להוריד למחשב והיא תנהל ותעבוד ברקע של המחשב או משהו דומה שאפשר דקכו לתת למחשב פקודות (זה נישמע כמו מדע בדיוני אני יודע אבל אני סקרן).

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by bah10,

יש לי כרטיס קול creative sound blaster AUDIGY וראיתי שיש על הכרטיס חיבור לפאנל. לא קניתי את הAUDIGY PLATINUM לכן אין לי פאנל, השאלה אם אפשר לקנות את הפאנל בניפרד? תודה.

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by Shmoe,

מהסקר שבעמוד הראשי מתברר שהפנטיום 3 הוא המעבד הכי נפוץ בין משתמשי הפורום, ובהפרש ניכר. מעניין לראות שעל כל בעל AMD Duron (כמוני למשל) ישנם תשעה בעלי פנטיום 3, היחס המדויק הוא 4% מול 36%. לא ברורה לי הסיבה שגרמה לרבים כל כך לבחור במעבד יקר משמעותית שמספק בסה"כ ביצועים דומים מאוד ל-Duron. בחלק מהאפליקציות הוא עולה על המעבד של AMD, אבל באחרות הוא נותר הרחק מאחור (כמו 3D-Studio Max). באופן כללי הוא ממש לא מציע יתרון מוחשי. אלא אם כן, פיספסתי איזשהו פרט חשוב ובעצם עשיתי טעות בבחירה שלי ??? Enlight me... Prog.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by urich,

יש לי סרטים קצרים בפורמט mov וברצוני להעבירם לפורמט avi על מנת לשלבם במצגת באמצעות באיזה תוכנה או כיצד לעשות את זה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by giliboy,

?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by Notter,

שאלה דיי טיפשית אבל למה העכבר שלי, intellimouse explorer, שהוא עכבר אופטי משיך לפעול (הנורה בו עדין מאירה) גם לאחר שאני מכבה את המחשב??? במחשב הקודם זה לא היה ככה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

טוב , בשעה טובה , החלפתי את הAUDIGY PLATINIUM שלי בHERCULES GAME THEATER ואני חייב להודות שהכרטיס הזה פשוט יותר טוב !!! הצלילה יותר נקי , הפיטצ'רים של הכרטיס הזה פשוט משהו , והכי מצחיק שהוא עולה חצי מהקודם שלי . לא יאומן . יש אלטרנטיבה , והיא לא CREATIVE !

• 53 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. Started by DiSc@MaN,

אנשים אני בהתלבטות קשה גם הRADEON 8500 וגם הAIW Radeon 7500 עולים אותו דבר. All-In-Wonder Radeon 7500 RADEON 8500 מה הפרשי הביצועים בניהם? למישהו יש איזו השווה בניהם? אגב, יש איזה הבדלים בין הAIW 7500 לAIW 8500 חוץ מהמעבד הגרפי? תודה רבה, DiSc@MaN

• 4 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים