ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
65 אחוז גיימינג 35 אחוז מוזיקה, KSP אילת בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מדפסת לקסמרק 6675X. כשאני מדפיס דף עם אותיות בעברית, בעיקר מהווב, הפונטים מודפסים משמאל לימין כמו באנגלית ולא מימין לשמאל. האם הבעיה במדפסת או בדפדפן? מה הפתרון..? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מה דעתכם על רכישת מחשב נייד מחודש בארה"ב.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם!! אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה להוסיף מדפסת/סורק/פקס/מכונת צילום. יש אולי איזה מכשיר משולב שאתם ממליצים שיכלול את ארבעת האופציות? מדובר על השקעה של 1000 עד 1500 ש"ח. תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
המחשב הנייד יעבוד, אבל המסך שלו יהיה מקופל, כלומר, המסך של המחשב הנייד לא בשימוש. וכדי שלא יתפוס מקום, יהיה לו מעמד אנכי לשולחן. אני מחפש משהו כזה, אם מישהו שמע, או מכיר..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קשה עם רמקולים. אני קניתי לפני מספר שנים ALTEC LANSING דגם VS2121 הם 2.1 אחרי כשנה התחילו מלא בעיות-קודם כל כשמתקשרים אלי לפלאפון אז הם מתחילים לעשות רעש מתורף, אפילו עם מתקשרים לטלפון נייד ביתי הם בהתחלה עושים רעש קטן ואחרי זה מפסיקים. דבר נוסף-אני לפעמים שומע דרך הרמקולים שיחות של השכנים שלי כשהם מדברים בטלפון-משהו מוזר ברמות. זה פשוט משגע . אם אני שם את הסאב ליד הראוטר הוא מתחיל גם לעשות רעש. אז שמתי אותו על השולחן ליד-ועדיין לא יודע למה הוא מוציא כל הזמן רעש חלש כזה, אבל אני שומע את זה. הכבלים לא איכותיים בכלל, במיוחד זה שמתחבר לסאב-אם אני מזיז אותו טיפה הסאב כבר לא עובד או שאחד הרמקולים לא עובד. כפטור כיוון עוצמת הקול ברמקול לא עובד כמעט ובגל…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מדפסת לייזר שחור לבן oki b2200 נראית לי מכיון שיש לה אחריות ארוכה של 3 שנים, וטונר ראשוני של 2000 דף (אם הבנתי נכון). מצד שני אין לה דרייבר של וינדוס 7, והיא צורכת לא מעט חשמל במצב סטנד ביי. דרך זאפ הגעתי לאתר מכירות זה עם נתוני המדפסת. האם מומלצת? אני מדפיס מעט, ואיני רוצה לקנות מדפסת דיו מכיון שהדיו מתיבש אם לא מדפיסים מדי פעם. האם יש מדפסות לייזר אחרות במחיר דומה עם אחריות ארוכה וטונר ראשוני גדול? תודה יהודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב כף יד חדש ועם כמות הדגמים שיש (או לפחות כך נדמה לי) קשה מאוד להחליט... איפה אני יכול למצוא כתבה הסוקרת את הקיים היום בשוק או אפילו השוואות בין מכשירים קיימים? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות אחת משתי המדפסות הבאות: Xerox Phaser 3140 או Samsung ML1915 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743096 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746950 לייזר - כי אני מדפיס כ15 דפים בשבוע, ומדפסת דיו לא משתלמת אחת מהשתיים לעיל - כי יש להן מגירה לדפים (חשוב לי) איך הן? ראויות לקניה ויעמדו במשימה? האם אחת עדיפה על השניה, ואם כן איזו ובמה היא עדיפה?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת למטרת הדפסה פשוטה , עבודות בית ספר וכו' לא משהו מקצועי המחיר המקסימלי הוא 350 שח' .. ! אני מתלבט בין הדגמים הללו : EPSON STYLUS CX4300 HP DeskJet 2180 All in One LEXMARK X1290 Canon PIXMA MP160 אודה למי שימליץ ויסביר יתרונות וחסרונות , האפסון מגיעה עם 4 ראשי דיו !! האם זה יתרון או חסרון ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע אני עם המקלדת של הסט של לוג'יטק MX5500 ועם עכבר G700 המקלדת כבר ישנה והגיע הזמן להחליפה היא לא היהתה שיא הנוחות אבל נקנתה לפני שהייתי צריך מקלדת לשימוש יומי, אני מחפש מקלדת שתהיה כמה שיותר נוחה ואלחוטית. אפשר להציע דגמים מחול שאין בארץ.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מדפסת בנתיים חשבתי על 2 אופציות של HP: 1. hp deskjet 3820 2. hp deskjet 5550 מה עדיף? יש למישהו משהו אחר להציע?
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם. עיינתי להנאתי באתר החנות הזאת COMP-IL, בכתובת: http://www.comp-il.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=1746. ראיתי את שני המארזים המופיעים בכותרת בהפרשים קטנים מאוד במחיר, וה 6A21 משך יותר את עיני מבחינת העיצוב, אך ראיתי שתמיד כאן בפורום מומלץ דווקא ה 6A19. האם העניין עקרוני עם הדגם הזה? או שההמלצה היא בכלליות על מארזים של Compucase בצירוף ספקי HEC. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שמכיר את מארזי סופרטלנט, צ'יפטק וכו... נדמה לי שיש גם כמה דגמים של גיימינג ואנרמקס זהים. בקיצור יש להם 2 פלסטיקים ארוכים שמחברים לCDROMים, וזה נכנס למסילה, וככה הם מתחברים. הבעיה היא שאין לי מספיק כאלה, ואני מחפש עוד כמה כאלה (אפילו 4 תקינים יספיקו לי, אפילו שאשמח ליותר). היבואנים של צ'יפטק היו פנדה ומזמן כבר הם לא היבואנים אז אין על מה לדבר... מישהו פרטי אולי מוכר?
-
- 12 תגובות
- 770 צפיות
-
-
האם חיבור מסך מחשב לספק מחשב גוזל ממני W??? האם חיבור המסך לשקע חשמל נפרד יחסוך לי W ???
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה יש צבעים של ירוק וסגול לעכבר ולמקלדת אם בשניהם העכבר והמקלדת עובדים?
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181 ?
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי את המקלדת הנ"ל (כחלק מסט - סדרה 1000 אם אני לא טועה אבל העכבר עובד תיקן, רק המקלדת בעייתית). הבעיה מתרחשת כשאר מחברים אותה למחשב השולחני (ויסטה +ga-p35-ds3l) : מידי כמה זמן המקלדת אינה מגיבה כלל, למעט מקש F lock. כאשר אני מחבר אותה למחשב נייד (אפילו ללא התקנת הדריבר מהדיסק המצורף) הכל עובד חלק. עוד יותר מוזר כשעכשיו גיליתי שכאשר המקלדת מחוברת למחשב השולחני דרך הפאנל הקדמי היא עובדת. כלומר הבעיה היא רק כאשר המקלט של המקלדת מחובר לפאנל האחורי בלוח האם... התקנתי דריברים עדכניים ללוח האם, לא נפתרה הבעייה... עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם.בקצרה אני צריך אוזניות חדשות למחשב.שימוש עיקרי יהיה משחקים, פה ושם גם מוזיקה וסרטים.תקציב עד 300-350, אם באמת צריך לחרוג אפשר קצת.רק צריך שיהיו נוחות כמה שיותר וקלות, מיקרופון נדרש גם כן, ושיכסו את כל האוזן או לפחות את מרבית האוזן. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת BROTHER HL2300D ואני מעוניין לחבר אותה לרשת כדי להדפיס ממחשבים ניידים שונים (חייהם של סטודנטים..) לצערי למדפסת אין כרטיס רשת ולכן אני לא יכול פשוט לחבר את הUSB לראוטר. רציתי לדעת האם קיים פתרון אחר למעט פרינט סרבר , ואם לא - האם יש לכם המלצות לפרינט סרבר במחיר סביר שיעשה את העבודה ? תודה מראש ! דור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
במיוחד מעניין אותי איך היא נשמעת ו"מרגישה". האם יש "חריקות" של מקשים? האם המקשים קשים או רכים? מתאימה למשחקים? כלומר האם אין בעיה עם שילובי מקשים באזור ה A D W S קצת longshot אבל בכל זאת אולי מישהו יודע.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=8429 אני בשלבי רכישה של העכבר הנ"ל, האם יש מישהו עם אותו העכבר ורוצה לחלוק את דעתו?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ספק : Thermaltake - Purepower Butterfly 480W (W0019) - Active PFC מארז : ThermalTake Xaser V Damier V6000A כעיקרון זה למחשב הבא: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3200+ (S-939) 1120 1 1120 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI Price Units Total K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) 920 1 920 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 320 2 640 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E 2280 1 2280 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA 530 1 530 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 340 1 340 מה אומרים ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך מחשב עם יציאת VGA ו DVI ומחשב עם יציאת HDMI אם אני ישים מתאם כזה של HDMI TO VGA אני ירגיש הבדל כלשהו בתצוגה? (המפצל הזה יכול יגרום הבדל כשלהו לצג עם VGA?) תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-