ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
איזה מעבד כדאי לקנות למתכנת VB ולאחד כמוני שאוהב משחקי מחשב עם גרפיקה 3D? נ.ב: שלחתי לכם קובץ שהמצאתי. כדאי - בלי קשר שאני המצאתי אותו
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הזה : Intel Celeron 266Mhz Intel 440EX לוח אם 3DFX VOODOO 3000 16MB + TV כרטיס קול של SPACE WALKER זיכרון 128 SDRAM דיסק קשיח 20GB :
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תבנו לי תצורות מחשב עם כרטיס מסך טוב לא על הלוח, שיהיה זול וטוב. כתבו מחיר משוער.
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני לא מאמין....... עד שהזיכרון pc3000 של ocz הגיע לארץ הוא עולה 135 דולר בלי מע"מ! שזה 750 שקל! שבחו"ל הוא עולה 90 דולר!!!!!!! ועל זה את'לון היה אומר: עשקנים!!!!!!!!!!!! בואו נעשה נגדם אופוזיציה ולא ניתן להם לעשוק אותנו ככה! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סוף סוף מצאתי כרטיס (שאומרים שהוא טוב...) אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם, מה כדאי? ATI RADEON 32MB DDR לא VE Hercules Kyro II 4500 Hercules Kyro XT 4000
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף לקנות? ATI RADEON VE 64MB DDR + TV GeForce 2 Titanium 32Mb GeForce MX400 64Mb + TV 3dfx Voodoo 3500 16Mb + TV
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום עכשיו ברצוני שתעזרו לי להחליט על בחירה חשובה מאוד בחיי,קניית כרטיס קול. עכשיו אמרו לי מה עדיף (על פי ניסיונכם בבקשה): HERCULES GAMESURROUND-MUSE-XL HERCULES GAMETHEATER-XP HERCULES GAMESURROUND-FORTISSIMO-II SOUND BLASTER AUDIGY קחו בחשבון שהם ישמשו בעיקר למשחקים. המלצתכם/דעתכם חשובה אנא עיזרו. בתודה אני(Jim)
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
רצתי לדעת האם ראדון 8500 (RETAIL) שווה ת'200 דולר שהוא עולה בחו"ל? יש איזהה כרטיס אחר בערך באותו מחיר (180-220דולר גג (בארה"ב)) ששווה יותר ממנו? לכמה שנים בערך הכרטיס יספק אותי בצורה סבירה? תודה רבה, DiSc@MaN :smoke:
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ההורים שלי עכשיו בהולנד וממה שביררתי המחירים שם יותר זולים, יש לי כרגע הארד דיסק 60GXP בנפח 40 ג'יגה שמתפוצץ כל פעם עד אפס מקום, ואני בתור אדם ששונא צריבות החלטתי לקנות הארד דיסק נוסף, חשבתי על משהו בסביבות ה60-80 ג'יגה, בהתחלה חשבתי על ה120GXP, אבל ממה שכולנו קראנו, האמינות שלו בספק, נשארו לי בעצם 2 אופציות (מכיוון שסיגייט עם ביצועים נחותים ורעש מעצבן לא בא בחשבון...) : MAXTOR D740X-6L080J3-60GB או WD600BB-A WD 60GB אנא עיזרו לי להחליט תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדהים כרטיס פשוט ענק! אני עשיתי O\C לרמה של TI500! וקיבלתי ב3DMARK 2001 SE 8300!!!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעניין לשמוע את דעתכם על ההשוואה הבאה כאשר לא לוקחים בחשבון שיקול כספי בכלל. מעבד פנטיום 4 1.7 על לוח מריוויל של אינטל ו 512 מ"ב זכרון מהיר (RDRAM). מעבד אתלון אקס פי 1700 על לוח ג'יגהבייט ו512 מ"ב זכרון (DDR). מה עדיף מבחינת ביצועים לשימוש בייתי כולל משחקים. אל תתיחסו בכלל לכסף תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לשאול איך זכרון ה-DDR של Crucial? הנה הוא הוא יכול לעבוד במהירות של 160?
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
טוב, מכיוון שהכרטיס מסך שבא עם המחשב יושב קבוע בתוך הלוח אם, אני לא יכול להחליף אותו, מה שאומר שאני יכול להתקין רק כרטיסי מסך מסוג PCI ולא AGP, אחרי חיפוש באינטרנט, מצאתי כרטיס ATI RADEON 7000 שאפשר להשיג אותו גם בתצורת PCI. השאלה שלי היא האם הכרטיס טוב? אני לא מחפש כרטיס HIGH-END, אלא רק אחד שיריץ משחקי אסטרטגיה/תפקידים תלת מימדיים בצורה סבירה.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אחרי שחרשתי את החיפוש בפורום ולא מצאתי (פרט להסבר של את'לון עליהם אבל לא איך לברר...), אני משחרר את השאלה הזו. זה מאוד מעניין אותי,כי אני קורא הרבה בנצ'ים ומבין שיש ל CAS חשיבות רבה. האם גם בזכרונות קבר ("תודה רבה" לאייבורי :hanged: ) כמו שיש לי ניתן לברר או לשנות אותם (כלומר את ה CAS) ? ואם כן,כיצד ? (אני יודע שאין סיכוי בעולם שיש לי CAS 2 אבל אני רוצה לדעת מה בכל זאת יש לי...) תודה HF
-
הבדיקה נערכה על CD-R שמכיל שירים(702 מגה) ללא שריטות. הצורב הוא Aopen 2440.
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
כן והוא נמצא בחנות (שכאן לא ממש ...) , לפי השוואה קצרה , הוא מכיל הרבה יותר פי'צרים מה- Gigabyte - 7VRX . מדהים וקצת יקר . מה דעתכם ?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה קורה? כל טוב? נכון בrivatuner יש דרך ל"הפוך" את כרטיס מסך לכאילו qudro? אז אני יודע איך לעשות את זה אבל אני לא יודע מה המקביל לכרטיס מסך שלי..... אז מה הוא? כאילו למה להפוך אותו? אני חושב שלquadro mxr אני צודק? תודה בכל מקרה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הציעו לי כרטיס מסך gf2 mx 400 64 mb של חברת pcpartner השאלה שלי היא אם שמעתם על דבר כזה??
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אם מישהו יכול להשוות איתי תוצאות כאשר יש לו מערכת מסדר גודל כמו שלי ???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לקנות משחב חדש. 1. האם שווה לחכות לכרטיס ה-Geforce 4Ti4400 או לקנות את ה-Geforce 3 זה יספיק? 2. שווה לקנות כרטיס מסך בארה"ב ? מחיר ה-Geforce4 Ti 4400 זהה למחיר ה-Geforce 3 (Asus v8200) בישראל. יש איזשהוא סיכון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם קניתי את הכרטיס Asus v7700 ti 64mb וכשאני בודק אותו בתוכנת ה 3dmark2001 יוצא לי הציון המעפן 3468. תעזרו לי בבקשה לעשות משהוא!!!!! המחשב שלי: p4 1.6 256 sdram mb pcchips m921lr יכול להיות שהזכרון מאט לי את המחשב???
-
יש לי חבר שיש לו Geforce 2mx 200 ו-MOH:AA רץ אצלו חלק לגמרי על רזולוציה 768*1024 ועל פרטים הכי גבוהים... גם יש עוד מישהו שיש לו TNT וגם פועל חלק לגמרי על הפרטים הכי גבוהים ועם רזולוציה 600*800. איך זה הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-