ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אוליי אחרי שתקראו תבינו : מעבד celeron 1000 Mhz לוח אם pcpartner או דומה לו . כרטיס קול ומסך מובנה דיסק קשיח של 20 Gbyte (לא זוכר חברה ) מסך Proview או Sampo כמובן 17" מארס מידי Atx . וכל השאר . כל זה מוכרים בכמויות אצלנו באוניברסיטה בדרום לסטודנטים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם בעבור 2700-2900 ש"ח . נו בסדר תאמרו הם לא גיימרים ואובר קלוקרים אבל למכור דבר כזה זה פשע ! אם לא מרמה . אגודת הסטודנטים נותנים לזה יד ! והכל מחברה מאוד מפוקפקת שלא אמסור את שמה . :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
innovision ge force 2 ti 64 mb ddr או ge force 4 mx 440 64 mb ddr מה ההבדל בינהם בעיקר?
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אח של חבר שלי עובד בחנות מחשבים והוא אמר לי שיש להם מבצע קצר על צורב של mitsumi 24*12*40 במחיר של רק 550 ש''ח ואני קונה עוד עוד כמה ימים במקום הצורב מהירות 8 שלי שווה לא? תנו לי דעות או לינקים על הצורב הזה כי זאת חברה טובה לדוד שלי יש צורב שלהם במהירות 16 והוא אמר לי שזה מצויין לא קורס ( ואגב בצורב החדש שלי יהיה באפר של 16 מגה ) זה מספיק?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי אני לא מכיר את החברה בכלל מה אתם אומרים..? שווה לקנות זכרונות שלהם? 256MB DDR 2700 שווה ?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
עוד לא עניתם לי איזה כרטיס מסך יותר טוב למשחקים ולצפייה ב-DVD? אני מתלבט בין: GeForce 2 Titanium 32Mb + TV לבין Hercules 3D Prophet 4500 32TV Kyro II + tv out נו אז מה אתם אומרים??? נ.ב - בבקשה אבל בבקשה אחראי הפורום, אל תנעלו לי את השאלה, מכיוון שזה ממש דחוף לי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
צריך להתקין את אלו של win2k או של win9x כי אין דרייבר ספציפי לxp. בבקשה לא להעביר לפורום תוכנה.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
-
איך מסבירים את המצב האבסורדי הזה שבזיגזג 2000 ??? Intel PIII - 933 MHz - FC-PGA - 133 MHz ( 256K cache) 208$ 1136.49 NIS Intel PIII -1 GHz - FC-PGA - 133 MHz ( 256K cache ) 149$ 814.12 NIS אני רוצה לרכוש את לוח האם Asus CUV4X-D אבל יש לי מספר שאלות 1. האם אני יכול לשים בו שתי מעבדים במהירויות שונות (למשל 667 + 933) 2. האם הוא תומך במעבדים במהירויות יותר גבוהות מ933 3. האם יש לוח אם DUAL לSOCKET370 עם הנתונים הבאים א. שליטה ידנית מלאה במכפלה ובתדר ב. AGP X4 ג. ATA 133 ד. SDRAM 133 כמובן שהשאלות לא תקפות אם התשובה לשאלה הראשונה היא לא אני מרוצה מהמחשב שלי ובסה"כ אני רוצה להחליף רק לוח אם + מעבד אם יש לכם עיסקה יותר טובה להציע לי שתניב ביצועים\מחיר מאשר לקנות לוח DUAL …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכנסו לקישור הזה (לא עמוס) ותגידו לי אם היה שווה לקנות את הרמקולים האלה ב299 ש"ח. הרמקולים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה OEM ומה זה REATAIL (חיפשתי אבל לא הבנתי שום דבר מהתוצאות אז אם כבר שאלו את זה אז בבקשת תביאו לי קישור)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Innovision Geforce 2MX 400 32Mb + TV OUT או Hercules 3dprophet 4500 64MB + TVOUT יש לי מחשב AMD ATHLON XP 1700
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה נכון שמעבדי AMD 1600+ זהו מעבד 1400 מגה הרץ למעשה?
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד, המחיר הוא לא הבעייה, כמובן לא להגזים יותר מדיי. ראיתי בעיתון מודעה של yamsan שבה היו מפרטים חלקיים של מחשב נייד מבוסס פנטיום 4 M ופנטיום 3 טואלטין, נכנסתי לאתר של החברה, שנראה אמין, ומצאתי מפרטים הרבה יותר מפורטים מאשר של חברות אחרות כו קומפאק. אני יודע שהכרטיס מסך לא משהו, אבל זה מש שיש במחשבים ניידים בארץ בינתיים, וחברי לא מוכן להזמין מחו"ל. הנה הלינקים לדפי המידע של שני המחשבים: מבוסס פנטיום 4 מבוסס טואלטין המחירים נראים אטרקטיוויים למדיי, מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע אליי שמועה שמחיר הכרטיסים הנ"ל עומד לעלות בימים הספורים!! זאת עקב החלטת המכס כי המוצר הינו מוצר חיצוני למחשב ולא פנימי. מי שמעוניין לקנות, הייתי ממליץ לקנות לפני שהמחירים עולים!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תיכנסו ל- http://www.archos.com/uk/products/product_jbmm.html ותגידו לי אם אתם חושבים שזה שווה שמהוא או שזה סתם נראה טוב :smoke:
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכירים אתרי חומרה עולמיים ??.. אם כן תרשמו אותם פה שגם אני אכיר... נ.ב אני מחפש אנשים שמוכנים לכתוב מדריכים לאתר שלי ( www.signup.co.il ) בנושא חומרה\תוכנה בפרט, ומחשבים בכלל... אם אתה מוכן לעזור אנא צור קשר דרך הפורום שלי http://www.signup.co.il/phpBB2/ ונדבר...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מכונה ישנה עם P3 450 אני רוצה לשדרג אותה לAMD XP2100 מהוא הלוח הכי טוב כיום למשימה עם איזה שילוב זכרונות ברמת הביצועים ואפשרות המהרה? שאר הרכיבים כבר דיי משודרגים אז אני צריך רק לוח מעבד זכרון תודה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
איזה מעבד של כרטיסי מסך יותר מהיר, טוב ושווה? GeForce 2 Titanium 32Mb + TV HERCULES 3DPROPHET-4500-32TV 32MB AGP - KYRO II 4500 - TV OUT
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדברים על הכרטיס של VIA והכל, אבל תזכרו שיש בארץ כרטיס PCI USB 2.0 והוא נמכר בלמיר למשל...
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
-
-
שמעתי ממישהו שה-Hercules Game Theater XP 6.1, הכרטסי עצמוף בא בכמה דגמים שונים שבכל אחד מהם צ'יפ שונה. חלק מהצ'יפים טובים וחלק חרא. זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
כי יש לי בעיות עם הצורב הוא עובד כרגיל אבל עושה רעשים ממש מוזרים אם יש איזה מישהו שהוא טכנאי או משהו אני יכול להשמיע לו את הקולות בטלפון והוא יגיד לי אם זה רציני כי אני לא רוצה שהוא ילך לי כי זה הצורב שלי ואין לי שתי סי די רומים אני משתמש בו כראשי שלי ולא יקנו לי חדש בטוח יש מצב לתקן אותו כי אחד כבר זרקתי לפני 8 חודשים כי אמרו לי שלא שווה לתקן אבל ההוא היה סי די רגיל זה גם צורב אולי יש מישהו באזור יבנה \ רחובות \ אשדוד שיכול לתקן לי אני ישלם לו כמו שצריך פשוט אני לא אוהב את החנויות האלו שמחרטטות עליך ויקחו לי 400 שקל שבזה אני יכול לקנות חדש
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
נכון ששמים את הזכרון עד הסוף ושני הלבנים נסגרים לבד. האם הפלסטיקים הלבנים שנסגרים לבד חשובים ?? כי אצלי נשבר הפלסטיק באחד הצדדים :'( :'( ואני רוצה להוסיף זיכרון האים אני יוכל בלי אחד הפלסטיקים??
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-