עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by se7en,

אני רוצה לחבר שתי מקלדות למחשב אחד. יש לי מפצל אבל כל פעם רק אחת עובדת. ידוע לכם אם זה אפשרי מבחינה טכנולוגית? תודה.

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  2. Started by demultiplexer,

אני צריך דרייברים לווינדוס אקס פי לכרטיס טלויזיה שאני לא יודע בדיוק איזה הוא הדיסק עם הדרייברים הישנים הוא דיסק של חברת chronos ועל הכטיס עצמו ישנו מפענח של חברת lg למישהוא יש מושג איך אפשר להשיג תדרייברים לדעתי זה fky video או משהוא דומה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by AK,

יש לי לוח אם GA-7IXE4 של GIGABYTE שקניתי לפני 6 חודשים.(AMD) לפני כמה זמן גיליתי שללוח אם זה יש רק חיבור AGP x 2 ולא AGP x 4 שמתאים לרוב כרטיסי המסך. השאלה:איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות ב 500 ש"ח (חדש) שיש לו חיבור AGP x 2?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לאחר שהזמנתי את ה-M570 לעבודה השיגרתית, אני מחפש עכשיו עכבר נוסף שישמש אותי לגיימינג (BF4) לכמה שעות בשבוע. בעיקרון אני רוצה לשחק מהספה על המסך הגדול, אז עדיף שיעבוד על משטח כזה בצורה סבירה.

5. Started by audigy,

מה דעכתכם על כרטיס פורס ל-dvd vcd ו-divx גירסה 4 ומעלה של חברת sigma designs

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  6. והיא נראת מעולה: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3071&cl=us,en

7. אם זה לא שייך לכאן אז להעביר בבקשה אבל אני חושב שזה שייך לכאן כי זה ממש קשור למחשב בתור ציוד היקפי. התקציב שלי הוא סביבות ה-200 או 250 ש"ח המצלמה רצוי שתתלבש על מסך [LCD] צבע כהה חובה...\: כחול או שחור או אפור אני צריך מיקרופון מובנה ואיכות וידאו לייב במסנג'ר הכי גבוהה שאפשר.. רצוי מחנות בראשל"צ [סקייפיסי או גולדטופ או פיסיסנטר או KSP] למה אני צריך להתייחס מבחינת איכות וידאו בלייב? QVGA? לכידת וידאו? כי הרזולוציות שונות בשני המושגים הללו.. איך המצלמה הזאת? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2509

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  8. יש מקלדות אלחוטיות שכן יכולות להפעיל דיסק בוט בדוס ויש כאלה שלא.במה זה תלוי? לדוגמא בעת פרמוט שרוצים שהוא יקרא את הדיסק של הווינודס צריך ללחוץ על אחד מהמקשים במקלדת יש מקלדות אלחוטיות שבמצב הזה לא מתקשרות עם המחשב ויש כאלה שכן במה זה תלוי? במקלדת עצמה?(אלחוטית בלבד אני מדבר) או בלוח אם? או במשהו אחר............

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  9. כן כן חבריי וחברותיי , הבאתי XBOX מEBAY לארץ לצערי - הספק מת. מכירים מישהו שמתעסק בזה? אנא עיזרו לי!

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by a12beat,

ראיתי ת'רד שכותרתו היא דרכים להרוס הרד דיסק ורציתי לשאול האם חיבור הרדיסק על אותו קו חשמל של מאוורר יכול להזיק להרדיסק ?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by Scorpion17,

כמה זמן בטיות יכולות להחזיק?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  12. האם יש יתרון לקניית סט עם Unifying Receiver ? או שעדיף לקנות עכבר ומקלדת בנפרד ? תקציב עד 300 והשימושים הם כלליים עם הקלדות של טקסט מידיי פעם.

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  13. האם יש מקום בארץ עם תצוגה שאפשר להרגיש ולנסות עכברים לגיימרים לפני הקנייה ? אני מחפש עכבר איכותי ומעדיף להרגיש איך העכבר מרגיש על כף היד לפני הקנייה. תודה,

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  14. Started by RobiNooB,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4466 הספק שבא עם המארז הזה זה 400 אמיתי כמו שאומרים ? יחזיק את ה 6800GS שאני שם בו ? (יהיה בוא עוד רק הרדיסק 1 וצורב ) עוד שאלונת מה הכוונה ב V 2.0 ? מה חדש בזה לעומת V 1 ? ומזה 24 פינים לעומת 20 הישן ? מה זה אומר ?

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני מעוניין לרכוש אזניות לגיימינג, עד היום לא היו לי אזניות למטרה הזאת ולכן אין לי יותר מידי ידע בנושא. ראיתי את ה-G430 של לוגיטק ב-419 ש"ח ב-KSP, רציתי לדעת מה דעתכם עליהם, או שיש דגמים עדיפים באותו טווח מחירים? חשוב לי חיבור USB.

16. אני מתלבט בין שני ספקי הכוח האלה. אשמח לדעת מה ההבדלים בינהם (פרט לעובדה שהER זול יותר)

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  17. Started by itail,

שלום, אני מחפש מתנה לחבר - אוזניות טובות למוזיקה ומשחקים עם כבל ארוך. התקציב הוא עד 300 ש"ח, וזה צריך להיות מרשת גדולה ברחבי הארץ (באג, אופיס דיפו) לפתק החלפה. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  18. אז ככה , כולנו הבנו שרוב החברות לאחרונה עשו עדכונים למוצרים שלהם כמו NV עם ה9600 שחודש והפך -לGT220 או כמו לוג'יטק שהפכו את ה-G5 ל-G500 ומכיוון שזה פורום ציוד הקפי, מן הסתם לא נדון בכרטיס אלא בעכבר.. ומכיוון שזהו פורום עם לא מעט משתמשים .. לכל אחד יש דעה שונה וכל אחד בא עם דעות קדומות שכל אחד יביע את עמדתו בנוגע למה הוא מעדיף - G5 או G500 מהבחינות : מחיר , עיצוב , ההתחדשות עצמה האם כדאי לקנות כרגע וכו' ..

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  19. Started by LazyBoy,

טוב, באמת שלא ידעתי איפה לפרסם את זה.. http://ageia.vnewscenter.com/press.jsp?id=1143040307847 דווקא הרשימה המלאה של משחקים שתומכים בזה לא עובדת באתר שלהם :-\ אז הנה רשימה חלקית: http://www.ageia.com/products/games.html מה נראה לכם? שזה אכן ישנה משהו? האם יתחיל בקרוב "מירוץ חימוש" חדש של כרטיסי פיזיקה?

• 43 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by ההוא משמה,

שלום,אני חדש פה דרך אגב. אני מחפש לקנות מדפסת לא משהו מיוחד רק משהו להדפיס עבודות וכדומה.. חשבתי ללכת על מדפסת שראיתי באיזה עלון: מדפסת לייזר brother HL 2040 *רזולציית הדפסה: 2400X2600 dpi *מהירות הדפסה עד 20 דפים בדקה *מזין נייר עד 250 דפים הייתי הולך וקונה אותה אבל היה לי מדפסת שדיי עיצבנה אותי,ההתקנה שלה תמיד הסתבכה ופעם היא עבדה פעם לא,פתחתי את הנושא הזה אם אפשר לקבל המלצות או סתם מידע בנוגע למדפסת שכתבתי וגם מדפסות אחרות אולי. יום נעים!.

21. בדקתי מארזים ובלה בלה בלה, ומצאתי את ה-Lian-Li PC65 ב-935ש"ח כולל חלון, אני חשבתי בכיוון שלו מכוון שבתמונות שלו שראיתי הוא דיי מרוחב מבפנים, יש לו 4 מאוררים של Lian-Li שמגיעים איתו ו-USB קדמי. מה אתם אומרים, שווה את הכסף? קישור לדף המוצר: Lian-Li PC-65 Aluminum Case תודה מראש, DINO.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום, יש לי 2 מחשבים. אחד מחובר קווית והשני אלחוטית דרך ראוטר. במחשב שמחובר קוית הכל עובד מעולה. במחשב שמחובר אלחוטית אני לא מצליח להדפיס. יש לציין כי יש שיתוף תיקיות בינהם. אני מנסה להוסיף מדפסת במחשב השני ואני מזהה את המדפסת שמחוברת לראשון. מזהה, ואף מתקין. (כמובן שהמדפסת מאופשרת שיתוף). הבעיה בהדפסה. כשאני לוחץ להדפיס אז הוא לא נותן לי. יש הודעת שגיאה שלא ניתן להדפיס ואני צריך לבדוק אם המדפסת דולקת וכו'... גם שאני מנסה להדפיס דף ניסיון זה לא נותן לי. ישר הוא אומר שיש בעיה בהדפסה. מה עושים...? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 7.01.2009 בשעה 08:38:05 מישהו? *הוקפץ בהתאם לחוקי הפורום.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by aviram20,

היי חברה כולם מכירים את מהשטח הקטן בלפטופים למנניהם שהוא בעצם העכבר ... אני ממש צריך אחד כזה... יש דבר כזה למכירה בנפרד? בחיבור USB או משהו כזה...

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by Okopel,

היי הקמתי היום רשת אלחוטית בבית. אני רוצה לשתף את המדפסת שלי (שבמחשב הנייח שהו XP) עם המחשב הנייד (VISTA) לחצתי על שיתוף מדפסות ב"מדפסות ופקסים" בלוח בקרה באמת מופיע לי המדפסת אבל כשאני מנסה להיכנס, הוא כותב לי שעבור המדפסת שלי, לא מותקן המנהל הדפסות הנכון... מה לעשות?במחשב הנייח המדפסת עובדת בלי בעיה! אגב, המדפסת שלי היא canon pixma ip3000

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by rafigordon,

שלום לכולם, אני צריך לרכוש מגש הזנה למדפסת ביתית של hp כי המגש של המדפסת שלי נשבר ולא ניתן לעבוד איתו. מישהו יודע איפה ניתן לרכוש חלקי חילוף מעין אלו למדפסות ביתיות של hp? בתודה, רפי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.