עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני עומד לקנות מחר מחשב ולא ממש ברור לי מה החשיבות של לוח האם ? ועל מה זה משפיע ? מהירות ? מה עוד ? מצאתי אחלה דיל למחשב ורק אני לא יודע איזה לוח לבחור . (מדובר על בסיס של P1.6 SDRAM256 ) אמרו לי ש ASUS טובים אבל מאוד יקרים. האם 500 שקל זה מספיק ללוח אם עם SB לא הכי טוב אבל די טוב? מה איכות ה Sound Blaster בלוחות אם ? מה אתם חושבים שעדיף ? elite - p4s5a +sb pc partner - i845 sdram +sb pc chip - +sb + ln +vga +modem intel winnepeg i845+sb ---> זה הכי יקר . asus tusl2c i815ep +sb asus tuv x 4e +sb תודה על תשובה מהירה... דין

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כפי שרובכם ודאי זוכרים, הצקתי לכם רבות בשבועות האחרונים בשאלות על חלקי חומרה שונים למחשב החדש שלי. תודה לכולם על התשובות שלהם, ועכשיו הגיע הזמן להציג את המפרט. CPU - Athlon XP 2000+ MOTHERBOARD - ASUS A7V-333EA MEMORY - 1GB DDR PC3000 400MHZ לא החלטתי של איזו חברה VIDEO - Visiontek Xtasy GeForce4 Ti 4600 128M DDR DVI TV out AGP יגיע בעוד 3 שבועות בערך HDD - אני אחליט ואקנה בעוד חודש CASE - Dragon DA-01BLD Full Tower POWER - Enermax 431W EG 465P VE SOUND - HERCULES - Game Theater XP 6.1 הבעיה שלי היא עם הזכרונות, אני לא יודע מה להחליט...אני רוצה ג'יגה של זיכרונות DDR PC3000. נו...מה אתם אומרים?

• 57 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by Regev,

איפה קנית את המסך שלך?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  4. Started by ONKYO,

אני עוד כמה זמן הולך לשדרג את כל המחשב אני כבר חושב לשים את המעבד amd athlon 2000 xp יש לי כמה שאלות (כמה מגה הרץ הוא?) מה המהירות שלו, כאילו 266 או 133? ואיזה זכרונות מתאימים לו? (rdram/ddram או sdram )?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Gohan,

טוב אז המפרט שיש לי הכשיו הוא : Atlonxp 1800+ GA-7VTXH-PLUS Kingston - 256 asus gf3 64mb maxtor 40 (ata 100) samsung cd-rom sc-152c creative vibra128 on bord ומארז כבר עם ספק 250W יש לי במארז 2 מאוררים 1 80ממ רגיל ואחד SPIR למעבד. היום קיבלתי 400 שקל ואני צריך עזרה. אתם בבקשה יכולים לעזור לי איך לשפר להוסיף ועוד...... אני גיימר כבד.... הא כן תודה ;D

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Regev,

עכשיו ברצינות, בלי קשר למחיר, בקשר לביצועים ולאמינות בלבד! Pentium 4 (512cache) or AMD Athlon XP

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by menis,

RDRAM X2 128 MB אני הבדל במהירות שעולה מערכת ההפעלה. אבל אני מרגיש הבדל בתוכנות הכבדות Photo Shop וכו'

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by eldad_z,

יש לי לוח של PCPARTNER עם VIA APOLLO PRO 133A ן AWARD BIOS ואני רוצה לעדכן את ה BIOS (FLASH) באתר של AWARD מפנים לחברה שדורשת כסף לעידכונים. משהו מכיר אתר עם BIOS UPDATES בחינם להורדה? אשמח לקבל תשובות חיוביות ושליליות באימייל ובפורום אלדד

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  9. Started by Regev,

מה דעתכם על המסך השטוח 19 אינץ' של HITACHI שעולה 2370 ש"ח. חשבתי לקנות אותו בארה"ב אלף ומשהו שקל

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  10. Started by YAIR,

ירידות במחירי המעבדים

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  11. יש לי PALM PILOT PROFESSIONAL אבל נעלמו לי העריסה והתוכנה שלו מישהו יכול להגיד לי איפה יש?

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by AK,

יש לי לוח אם GA-7IXE4 של GIGABYTE שקניתי לפני 6 חודשים.(AMD) לפני כמה זמן גיליתי שללוח אם זה יש רק חיבור AGP x 2 ולא AGP x 4 שמתאים לרוב כרטיסי המסך. השאלה:איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות ב 500 ש"ח (חדש) שיש לו חיבור AGP x 2?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Funkyzord,

בזמן שיש גשם אז המסך שלי מרצד. למשל אתמול היה גשם בבוקר אז המסך שלי התחיל לרצד בתרוף אחרי בערך שעתיים כשה הגשם הפסיק והיתה שמש בחוץ אז המסך שלי עבד נורמלית. וזה קרא לי גם שבוע שעבר

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  14. לא ראיתי באף חנות.

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  15. Started by yirmi_opp,

http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=AVS500&sID=1 הם ילכו טוב עם פורטיסמו 2? זה התקציב מקסימום שלי לרמקולים...

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  16. Started by itayze,

למישהו יש ביקורת על הכרטיס ? , קצת פירוט עליו והאם הוא שווה את הכסף ? .

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Bar_B_q,

תמלציו לי בבקשה על מארז וד.א הספק שלי על הפנים אז אני לא יודע אם מקבלים ספק עם מחשב . אני לא רוצה את המארז השחור הזה שמומלץ פה של אנמרקס או משהו כזה יש ביקורת טובה אבל יש לו דלת ! אני לא קונה מארז עם דלת והנה תמונה של הלוח אם שלי אם צריך להתאים לה לוח אם [glow=red, 2, 300]תודה לכל העוזרים[/glow]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. המפרט למטה בחתימה. אני שוקל לשדרג את המעבד בלבד אבל יש לי תנאים מוקדמים... מעט פרטים מקדימים: הביוס מעודכן והוא האחרון שיצא. יש לי בבית מעבד פנטיום 3 733 (עם fsb 133) שיתנו לי,תמורת 400 ש''ח, אם אמצא פתרון לבעיה שלי. הבעיה? ובכן, המחשב לא עולה בכלל (אין אפילו את הציפצוף ההתחלתי) עם המעבד הזה. שאלותי הן: האם להשקיע בלוח אם חדש שיתאים ל 733 ? ואם כן, איזה ? או להעדיף מתאם (אם קיים כזה) שאני יכול להרכיב היכנשהו...יש לציין שיש לי את המתאם בין סוקט לסלוט 1 הדרוש (פשוט אני לא יכול להנמיך את המתח הדרוש להפעלתו מאחר שהמינימום שהלוח האם שלי יכול לרדת הוא 2.0v ...). או,וזו כבר אפשרות שלישית, לוותר על ה 733 ולקנות איזה סלרון 950 או 1 ג'יגה ולוח אם מתאים (או מתאם ללוח הקי…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by giliboy,

אוקי קניתי כונן סקזי שתומך ב-LVD וב-U160 עכשיו אני יכול לקנות את הבקר Adaptec 2940UW (ב-300 שקל) שהוא תומך עד 40 מגה לשניה אבל מחיר זול מאוד! מה אתם ממליצים לעשות לקנות את הבקר הזה שהוא קצת ישן ולא יתמוך לי בכל הפונקציות או לקנות בקר אחר שיתמוך בכל הפונקציות?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אז ככה: אתם רוב עושים "קומבינות" עם המחשבים עצמם. אני עושה את הדברים האלה עם רמקולים. אני מת על מוסקיה ואין לי כסף למערכות הגדולות. אז.... יש לי מגבר ישן של JVC r-s7 יש לי קופסא ישנה של רמקולים מבית AKAI הקופסאות מאוד גדולות מעץ איכותי אבל הוצאתי את הרמקולים הישנתי והוספתי בכל קופסא (2) Kenwood 200watt 3 way!!!! And Pioneer 80watt 2 way!!! מה שעושה 280 וואט לרמקול יש לי גם רמקולים קטנים שמשמשים לי לקולות גבוהים (לא ממש חשובים). בואו נגיד שזה יוצא ממש נחמד. כול זה לפני הכרטיס הזה. עכשיו שיש לי תמיכה ב4 רמקולים אני מתחיל לעבוד על פרוייקט חדש היכלול 4-6 רמקולים ומגבר חדש התומך ב4 ערוצים. אם זה מעניין את מישהו אני יכול לצלם ולשים תמונות.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yotamoo,

המדובר על ocz pc2700 256 ddr אצל הדובים. המהירות לפי האתר היא 333MHz, אבל כתוב שם שב-cas 222 המהירות היא 166MHz. ז"א שכשעובדים ב-cas 222 בעצם עובדים במהירות 166MHz? ועוד דבר - החברה הזאת אמינה וטובה להמהרות? תודה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  22. עכשיו יש לאנוכי כרטיס קול מסוג Zoltrix Nightingale אשר מבוסס על צ'יפ C-Media CMI 8738, ואנוכי די מרוצה ממנו, אבל רוצה יותר טוב! הצרכים שלי לא גדולים במיוחד, כרטיס קול טוב שיעבוד מעולים המערכת סטריאו שלי(SHARP CD-BP1500), לכן הגעתי למסקנה שה-Hercules MUSE XL יספיק לי בהחלט, ובזמן שאני קורא את הביקורת עליו אצל דן, מה אני מגלה? שהוא מבוסס גם על הצ'יפ C-Media CMI 8738 !! עכשיו השאלה, האם אני ירגיש הבדל אם אני יחליף את הכרטיס?!?! כי אם לא, עדיף שאני יחזור לתוכניותי המקוריות ויקנה את הוולקנו 7+....

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by godisme171,

למה טוב להוריד דרייברים של כרטיס מסך וקול למה זה עוזר

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  24. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_165&products_id=330 מה יש לכם להגיד על הרמקולים האלה? האם המחיר שווה אותם? זה בערך התקציב שלי, חשוב לי שיהיה רמקולים לפחות 4.1 יש עוד הצעות במחירים האלה? אני מתאר לעצמי שאלה לא הרמקולים הכי טובים בשוק, אבל נראה לי שאפשר להסתדר גם בלי הכי טוב בשוק... יש כאן מישהו עם רמקולים כאלה? או אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_336&products_id=1114

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  25. Started by X,

זה Plextor X24 מול זה LG X32 ??? הקפטן בחר את ה-LG, מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים