עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by bamba10,

אני מחפש לקנות כרטיס TV חדש או משומש. יש לכם המלצה על משהו או משהו למכירה?ומחיר מומלץ. נשמע כאילו אנ מחפש לקנות משהו לא חוקי!!!!!!!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by manco,

1. בהנחה שאני לא רוצה לעשות אוברקלוק, כדאי לקנות אותו? 2. יש כרטיס טוב אחר עד 1200 ש"ח (במקרה הכי גרוע 1500)? 3. לפי זה: Our 3D Prophet FDX 8500LE turns in the worst performance of cards capable of displaying 3DMark's Nature scene. Although ATI boasts full DirectX 8 compatibility, NVIDIA is definitely doing something better for the Nature scene. Still, the 3D Prophet FDX has the edge over any GeForce4 MX card. לקוח מכאן זה כרטיס גרוע. נכון? או שלא הבנתי...??? בבקשה תעזרו לי, זה חשוב :-/

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני רוצה לבנות מארז...אני צריך הדרכה ביסיסת.. כל מי שיכול לעזור תודה..

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  4. למה הוא מדבר אם אין לו מושג על מה אתה מדבר??? שוב... כל הזכויות שמורות לאסף מרגלית בגיליון 64 של עסקים@מחשבים

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by nutty,

לפי המפרט מחשב הנוכחי שלי ניתן לראות שיש לי את המחשב הכמעט הכי גרוע ביחס לאנשים האחרים בפורומים פה... דרך אגב - יש לי כונן קשיח Western Digital 8.4GB ועד עכשיו הוא לא עשה לי בעיות! בקיצר, האם לדעתכם כדאי לשדרג רק חלק מהמחשב - הוספת זיכרון, החלפת כרטיס מסך ואם כן לאיזה, הוספת כונן קשיח, או להחליף אותו לגמרי?!

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by Lumber_Jack Jim,

ראיתי באקסלנט את הכרטיס הזה של ATI במחיר של 999$ שבמקרה ושמרתי במרוצת החודשים האחרונים: ATI FireGL 8800 128MB DDR Dual Head w/DVI זה לא Radeon אבל זה בהחלט נראה לי כמו סוס רציני, איך זה שלא הייתה עליו אפילו ביקורת אחת עד עכשיו? האם הוא באמת שווה את המחיר? האם כרטיס זה מסוגל להתחרות בGF4 למרות היותו כרטיס מקצועי לעיצוב?

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  7. Started by ZigZag,

יש כזה דבר בכלל פורטיסמו I ? או שהII זה סתם גימיק ? כי כאן לא מופיע II והמחיר הזול מחשיד: http://www.essencompu.com/nupplysingar.asp?ID=1523 תודה

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  8. לכל אלה שחושבים שאני סתם קינית דברים זולים אז הינה מפרט קטן.... Product name Genuine Intel® Pentium® 4 processor based system Board model Genuine Intel® D850GB system board OS version Windows* 2000/xp version 5.1 build 2600 OS memory 261,424 KB RAM Processor Genuine Intel® Pentium® 4 processor Processor speed 1.50 GHz Bus speed 400 MHz L1 cache Data Cache 8KB, Execution Trace Cache 12K Micro-ops L2 cache Advanced Transfer Cache 256KB Form factor ZIF Socket Stepping 7 Physical memory 256 MB RAM Memory speed PC800 Memory type Other, RAMBUS Fo…

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  9. שלום... אני משתמש בWINDOWS XP PRO... שיניתי לו דברים ככה שיראה הכי כמו חלונות 98... והוא פועל לי נורא לאט. המפרט (מה שחשוב) שלי זה : INTEL PENTIUM 3 733 128 SDRAM VOODOO 3 3000 הארד דיסק 20 ג'יגא קיבלתי הצעות לקנות עוד 128 זיכרון SDRAM כדי שיפעל לי המחשב יותר מהר... אבל אולי יש לכם רעיונות טובים יותר? נ.ב : התקציב שלי הוא 650 שקל... תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by KoM,

למישהו כאן יש את המעבד הזה בבקשה ? אני צריך רגע לבדוק משהו !

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by huber,

יום ראשון אני מתכוון לקנות מחשב חדש (טוב לא מחשב שלם אלא מעבד+לוח אם+זיכרון) ראיתי את הבנדל הזה ורציתי לדעת אם יש באותו טווח מחיר משהו משתלם יותר?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  12. אשמח לשמוע המלצוח לעכבר אופטי (לא להתבלבל עם אלחוטי.. ) תודה.

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  13. שניהם 24*10*40. אלו שתי האופציות בלבד, וזה סופי (אל תנסו לשכנע לגבי פלקסטור,יאמהה, ליט-און וכו'...). המחירים (KSP, ואני קונה כי אצלם זה הכי זול. נקודה.): RICOH : 530 nis SONY : 455 nis לי יש ריקו אני מבסוט ממנו, השאלה אם זה שווה 80 ש"ח נוספים על סוני. ואגב, לצורב של סוני יש את הטכנולוגיה למניעת בעיות בצריבה (כי אם לא נלך על הריקו..) ? אז מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_285&products_id=881 בבקשה אם למישהו יש התנסות איתו? או משהו רע עליו? טוב עליו ? תשנו את ה ... ל pandas או שהנה http://www.tsunami.com.tw/case.htm

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  15. אהלן , חבר'ה, אני צופה בהודעות מזה הרבה זמן אבל זאת ההודעה הראשונה שאני כותב. בקיצור אתמול הפורטיסימו הגיע ואתמול קניתי אותו. (Hercules guillmot Gamesurround Fortissimo II) רציתי להגיד שהכרטיס פשוט מדהים יחסית למחיר שלו. אף כרטיס לא נושק לרגליו. יש לי כמה הזהרות לאנשים שגם הולכים לקנות אותו ותקנו: תורידו עידכון של הדרייברים ומה שיותר חשוב את תתקינו את התוכנה של Yamaha אם יש לכם Windows XP כי הוא הורס אותו לגמרי. מה שתעשו זה תורידו את הגירסא המתוקנת מהאתר של הרקולס (17 מגה). הדרייברים שוקלים בערך 17 מגה גם.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. תראה, בסופו של דבר זה ידוע שמעבד AMD יישרף אן תוריד לו את הגוף קירור. על מעבדי אינטל יש חיישן שפשוט מפסיק את פעולת המעבד (תוקע את המחשב).... כך זה בפנטיום 3 כמו שראית, וכך זה גם בפנטיום 2 וגם בפנטיום 1. בפנטיום 4 (אני מודה שזה חדש לי), הוא אפילו לא תוקע את המחשב, יש רק האטה משמעותית בביצועים וזה ממש שיפור גדול. ואצל AMD המעבד נשרף. זה לא כי AMD מתחמם יותר, זה כי אין לו מערכת שתעצור אותו מכך. אצל אינטל אוטומטית החיישן מזהה שיש התחממות יתר אז הוא תוקע את המחשב (וגורם להפסקה מוחלטת של עבודת המעבד)/מאט את פעולת המעבד (באופן ניכר מאוד. והאמת, אני בטוח שאם היו משאירים את פנטיום 4 קצת יותר זמן מחוץ לגוף קירור, גם הוא היה נתקע ולא רק מאט את הביצועים), בAMD אין את זה אז הוא פשוט מ…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Johnny,

פנטיום 4 2.4 @ 4.0 (אומנם ביפנית אבל התמונות אומרות הכל)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by zoyaniv,

יש לי שקלדת USB אם אני מאתחל דרך דיסקט אני לא יכול להישתמש בה אבל אם אני נכנס ל-BIOS אז אפשר למה זה קורה

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by godisme171,

יש כרטיס מסך של ELSA RIVA TNT2 32 עכשיו אני רוצה להוריד דריברים מאיפה ולמה טוב להוריד דרייברים?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by itayze,

רציתי לבדוק את הכרטיס המסך שלי לפני שאני יחליף אותו לאחד טוב יותר בקרוב ( gf2 mx 400 ל gf4 ti 4400) אז הורדתי את התוכנה ועשיתי בדיקה וקיבלתי 4721 האם זוהי תוצאה טובה ואני יוכל לשחק במשחקים ברצולוציה גבוהה ושהמשחק לא יתחיל להיעצר ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by url,

קודם כל חג שמח לכולם ועכשיו לשאלה, הכסף שהרווחתי בעבודה בחופש מאפשר לי לקנות משהו מאד שווה שאני רוצה: archos Jukebox MP3 Player, למי שלא יודע זה נגן mp3 שהוא בעצם הארד דיסק של 20 ג'יגה!!!! אחלה דבר שאפשר לקרוא עליו עוד .כאן. כמובן שאני לא הולך לקנות אותו דרך הלינק שנתתי אבל אני רוצה לדעת מה דעתכם עליו ואם למישהו יש ניסיון אישי איתו אז שיספר עליו תודה וחג שמח לכולכם שוב.

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  22. אני מתכוון להחליף כרטיס מסך GF2 Ti/500 חדש של גיינוורד שעושה לי קצת בעיות בכרטיס GF4 MX440 GOLDEN SAMPLE גם של גיינוורד שראיתי עליו ברשת דברים טובים. אני הולך על זה גם מפני שראיתי כאן, נדמה לי, קישור להשוואה בין היכולות של שני הכרטיסים (לאו דווקא של גיינוורד) בה ה-MX440 היה מהיר וטוב יותר. הייתי אולי קונה RADEON 8500LE במחיר המצויין שראיתי ברשת אבל בחנות שקניתי את הכרטיס הם רוצים הרבה יותר על הכרטיס הזה ו-GF3 ודאי יקר מדי לטעמי. בהחלפה ל-MX440 אני אוסיף 100 ש"ח.רציתי לבקש ממי שהעלה את ההשוואה בין ה-GF2 ל-GF4 לרשום את הקישור שוב כי לא הצלחתי למצוא אותו כאן ולא ברשת כדי להיות בטוח שלא טעיתי בפעם הקודמת. בתודה מראש RH

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by Regev,

היכן ניתן להשיג מסך שטוח 19" של PROVIEW בארץ? שמעתי שהוא עולה 1300 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Johnny,

הנה לכם סיבה מספיק טוה למה AMD על הפנים... http://www.extremcooling.de/Download/THG_CPU_Cooling.avi

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yotamoo,

יש לי שתי שאלות על DDR (וזכרונות בכלל): 1)מה זה ה-cas, שמומלץ לקנות ב2-2-2? 2)ראיתי זכרון של OCZ אצל הדובים, בעל מהירות 333MHz, אבל היה כתוב שהוא cas 2.5 במהירות 166MHz. אז באיזו מהירות הוא עובד באמת?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים