ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז ככה יש לי עכבר steelseries sensei ופאד לעכבר steelseries 5L. אני איתו כבר כמעט שנה ושמעתי שפאד קשיח שוחק יותר את הגליידרים של העכבר, הפכתי את העכבר היום והוא נראה כמו חדש, לא ברור לי למה שיעשו פאדים קשיחים אם הם עושים נזק. עכשיו רציתי לשאול אם יש טעם להחליף את ה 5L ב 9HD, כי שניהם קשיחים וגם ככה ה 5L עלה לי 150 שקל. אם ההבדל באמת משמעותי, איפה אפשר לקנות אותו בלי שמשלוח יעלה עוד 40 דולר תוספת?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר חדש. קראתי את הכתבה על ה-Trackball של Logitech באתר. אשמח לשמוע חוות דעת על העכבר ממי שיש בבעלותו עכבר כזה, או כל עכבר Trackball אחר. הדברים שמעניינים אותי: נוחות, תנועה (אם אלחוטי - האם יש Delay?) חשיבות גלגל scroll בעכבר מסוג זה איך הוא במשחקים האם עדיף על עכבר רגיל וכל נושא אחר שתרצו להעלות תודה, PSben
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניקיתי לפני כמה ימים את המקלדת שלי של logitech, ה-Media Keyboard EliteוLogitech שדרך אגב מקלדת מאוד מומלצת ! בכל מקרה אז פתחתי את כל הברגים (ואז ראיתי שאני לא צריך כי אני צריך להוציא רק את המקשים) ואז הוצאתי את המקשים של המקלדת ושטפתי וניגבתי כל אחד לחוד, ואת המשטח עצמו של המקלדת שאבתי עם שואב אבק כי היה ממש הרבה לכלוך..בכל מקרה אחרי שהחזרתי את כל הדברים וחיברתי את המקלדת בחזקה ראיתי שהיא פחות נוחה לשימוש, המקשים קצת (ממש קצת אבל אני שם לב) יותר נוקשים ובקיצור היא פחות נוחה לשימוש...אז רציתי לדעת אם עשיתי איזה משהו מוטעה ולא נכון? או שיש דרך יותר יעילה לניקוי המקלדת? ולמה לעזאזל זה קרה?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
כדאי לקנות את המדפסת- EPSON Stylus Color C60 ? איך היא? , למי שיש אותה... אמרו לי שהיא לא אמינה.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם! בטח נמאס לכם לראות כל יום ת'רדים רבים על אותו נושא - מחשב חדש, אבל מה לעשות, אני צריך שתעזרו לי להחליט לגבי המפרט הסופי לפני שאני קונה, ושתביאו הצעות לשיפור... הערה: שימו לב שאני לא חדש באתר למרות שאני מוגדר כמשתמש חדש כי החלפתי משתמש. אני מאוד מעודכן לגבי המצב בשוק, אבל עדיין יש לי התלבטויות רבות. בנוסף, הסתכלתי במפרטים מומלצים (שלא מעודכנים), אז אל תגידו לי לבדוק אותם. המחשב לא מיועד לאוברקלוקינג. הוא מיועד למשחקים, מוזיקה ואינטרנט וכו'. ברצוני לקחת את הרכיבים הכי חדישים כדי שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן, כי אני לא הולך לשדרג\לקנות מחשב חדש ב-3 שנים הקרובות... התקציב לא מוגדר אבל אני "אסתפק" במחשב שעולה 9000 ש"ח... ;D המערכת הפעלה תהיה windows xp p…
-
- 48 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מחשב ישן (פנטיום 1) התריע לי בעלייה של המחשב שהבטרייה של הCMOS עומדת להגמר.. כעקרון, מה שצריך זה ללכת לחנות והם יחליפו את זה (כמה שהבנתי זה רכיב קטן.....)? והאם הדבר שצריך להחליף בטרייה יכול לגרום לתקיעות של המחשב (פשוט המחשב נתקע)....
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מחפש איפה אפשר להשיג בירושלים את הדברים האלה שעליהם מחברים את הלוח אם (המגביהים)
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי חבר'ה החלטתי לקנות סורק ומכיוון שאני די חלש בתחום באתי לבקש את עזרתכם...... תנו שמות חברות מוצרים ומחיר משוער התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח (מצטער זה מה יש......)
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם הסטיקים האנלוגים מסתובבים ב 360 מעלות בצורה עגולה בדומה לשלט של SP2/3 או בצורה מרובעת? בחנויות רשום 360 מעלות אבל תגובה ב ZAP של אחד המשתמשים נאמר שזה זז בצורה מרובעת. מה מבין השניים הוא הנכון (מבקש תשובה רק ממי שיודע ב 100%) תודה וכן אני יודע שקיים גיים פאד של XBOX360 - אני לא מעוניין בו (מעדיף צורה של סוני פלייסטשיין)
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי בעיה במדפסת hp 5610 שהיא לא מדפיסה וכל פעם קופצת הודעה שהמחסנית לא ישרה למרות שהיא כן במקום אשמח מאוד אם תעזרו לי בזה תודה.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
האספקט של גיימינג לא משנה לי כלל, אבל רק הן מוארות לפי מה שאני רואה. תודה רבה לכל העוזרים!😀
-
- 0 תגובות
- 386 צפיות
-
-
בהנחה שיש לי מקלט GPS שמתחבר ל-IPAQ כך שגם הוא יכול לשמש לניווט, במה הייתם בוחרים ? אני חייב תשובה ! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על עכבר בסיסי, אני רק רוצה שיהיה בעכבר כפתור BACK. חוץ מזה אין לי עוד דרישות. אין לי מגבלת תקציב, פשוט תמליצו על עכבר זול שיהיה מספיק טוב כדי שתוכלו להמליץ עליו.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כאמור, קיבלתי ספק מזיגזאג - ספק שקט של Tt עם מאוורר 120ממ. כנראה שהספק יותרן חדש כי יש לו ידיות למשיכה במחברי הide ... כנראה שגם המאוורר השתנה- רץ על 938 סל"ד. האם זה נורמלי?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר ג'ויסטיק יחיד לשני מחשבים כך שישלוט בשתי תוכנות במקביל (האחת היא סימולטור והשניה היא E-PRIME- תוכנה המנתחת פעולות למטרות מחקר). לא ניתן להריץ את שתי התוכנות על על אותו מחשב כי שתיהן כבדות מאוד. אשמח לשמוע רעיונות ופתרונות... תודה, שלומי.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים. כרגע יש לי logitech media keyboard elite + G5. אני מרוצה מהם מאוד (חוץ מהגלגלת הנוראית של ה-G5), אבל הגיע הזמן להתנתק מהחוטים. גם כדי להפחית סרבול על השולחן, וגם כי אני רוצה להשתמש בהם לגלישה/משחקים מרחוק עם הטלוויזיה. הפסדים של חלקיקי שנייה בתגובה במשחקים לא מעניינים אותי - ככה שרוב הסטים יהיו בסדר. הדרישות שלי מהסט הן: 1. שיהיה של לוג'יטק 2. שהעכבר לא יהיה קטנטן 3. שיהיו במקלדת כפתורי זום (כמו במקלדת הקיימת שלי) 4. שהעכבר יעבוד טוב על מגוון משטחים 5. חסכוני בסוללה (עד כמה שניתן 6. עד 400 שקלים בהתחלה חשבתי על לוג'יטק MK520, אבל הם לא עונים כל הדרישות, אז חשבתי על הלוג'יטק WAVE שמופיעים באתר של אייבורי. אשמח לשמוע את ד…
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
איזה ספק מומלץ למערכת שתבוסס על 7900gt וכנראה על מעבד AMD ?
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קניתי את הלוח מקשים האלחוטי בתמונה, קטן ומתוחכם. הבעייה היא שהוא מואר פנימית ואני לא יכול לקבוע את התאורה אלא צריך לדפדף בין המון סוגים (סה"כ אני רוצה תאורה סטטית לבנה נטולת אפקטים). ניסיתי לחפש ברשת לפי השם שלו אך לא הגעתי ליצרן. מישהו מכיר את האתר של היצרן?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
I'm thinking of buying it, it's logitech's flagship mouse. It's cordless and the only thing I have a concern for is that if I'm holding (camping whatever) and don't move the mouse for say 10seconds it will turn off :| [14:36:54] <EnD-Element> ze nichba when it idles [14:37:09] <EnD-Element> lets say u camp in some position, and u dont move your mouse [14:37:12] <EnD-Element> and suddenly u see [14:37:15] <EnD-Element> 5 t's? [14:37:16] <EnD-Element> u cant move it [14:37:17] <EnD-Element> [14:37:21] <EnD-Element> only after few seconds Does anyone have a cordless mouse and can confirm this? hmm and if anyone has this mo…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני על סף קניית מצלמה דיגיטלית (FUJI F31) וממילא המדפסת הישנה שלי כבר לא מה שהיתה, על כן אני רוצה לקנות מדפסת משולבת (לא זקוק לפקס) איכותית מספיק שתוכל גם מדי פעם להדפיס תמונות A4 טובות. חשבתי על ,HP C3183 , או ברודר .DCP130 . איזו מן השתיים עדיפה לדעתכם, או מודלים אחרים בטווח המחירים הזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום לשאול, אבל בכל מקרה - מישהו יודע איפה מוכרים חומרה משומשת - כמו מעבדי SLOT 1 וכדומה באיזור ירושלים?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום ראיתי פו לא מזמן מחשבון לחישוב מינימום הוואטים שצריך בספק הכח כדי להחזיק את המחשב, מישו יכול לתת לי לינק אליו?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר מדגם של -TEACK-OX1100 דגם שניתן למצוא בגוגל ובכול אתר בקיצור אנשים הבעיה שלי היא כזאת נכון בעכבר רגיל אנחנו מכירים 3 דברים גלגל וקליק ימני ודאבל קליק שמאלי אז בעכבר התקנתי אותו והכול והוא לא נותן לי דאבל קליק שמאלי במקש דאבל שמאלי הוא נתן לי תפעולה הזאת בכתפור בצד וזה לא נוח ולא הצלחתי להגדיר שדאבל קליק השמאלי יעשה תפעולה זאת שלו כמו שאנחנו מכירים ברגיל אז למי שמכיר ויכול לעזור אני מאוד אשמח שיהיה שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות לאוזניות עם מיקרופון, מחירים עד 600 ש"ח. תודה
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-