ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ואיך אני יודע איזה רכיב מתחבר לאיזה סוג מבין שניהם? כי יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט Intellimouse משהו כזה.... ואני רונה בקרוב מחשב חדש... איך אני אדע לאיפה לחבר אותו (אם זה משנה בכלל). נ.ב. אם אפשר לדעת גם מה ההבדל בין AGP4 והסוג השני (לא זוכר איזה... ???) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Mushkin 256MB High Performance DDR SDRAM 222 266MHZ האם הזיכרון הנ"ל טוב וכמה הוא אמור לעלות
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות את הקונסולה PlayStation 2 ומעוניים לדעת האם כל המשחקים עבור קונסולה זאת משווקים במדיה של DVD או שעדיין יש משחקים שמשווקים על מדיה של CDROM ? אשמח לקבל פרטים על הנושא תודה.
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר אופטי מעדיף עם גלגלת ושלא יעשה היבהובים תקציב 300 שח מה מומלץ???
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין כמה סוגים/חברות (לגבי זכרונות): MUSHKIN 256MB PC2700 DDR SDRAM או Mushkin 256 rev 3+ cas 2 - הקטע שהוא די איטי לעומת האחרים. או OCZ DDR PC2700 Rev 2 256MB או ;D OCZ DDR PC3000 Memory 256MB לגבי לוחות אם: ASUS A7V333EA או Gigabyte GA-7VRXP הקטע שאני רוצה ציפסט 333 לא 266. בבקשה תעזרו לי לבחור משהו שווה ולא יקר כל כך. כי אני מעדיף ללכת על זול מאשר איכותי, למרות שאם יהיו הבדלים משמעותיים בביצועים אז אני אלך על הטוב.
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
חיפשתי בהרבה אתרים באינטרנט מידע על הכנת כבל מידי (DATACABLE) לNOKIA 3310. עכשיו, מצאתי שני תרשימים. מישהו מוכן להסביר לי לגביהם? הבנתי חלקית אותם: 1) http://fp.marknatalie.f9.co.uk/ff/schematics/cables/m2bus_cable_for_the_ nokia_3210.htm 2) http://mobil.box.sk/cable.php3 (אני מדבר על הראשון) הם מתאימים בכלל ל3310?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ראיתם את הכתבה באתר? IBM מפסיקה לייצר דיסקים קשיחים! המאבק נגד IBM הצליח, סוף סוף נעשה צדק, מגיע להם אני יוצא לחגוג!!!
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
כשאני סתם גולש באינטרנט....קורה תמיד שהמסך מקבל פתאום גוון יותר צהוב ואז לבן זה כבר לא לבן וזה מעצבן...זה קורה, ושוב פעם חוזר כל הזמן....מה אני עושה עם זה?? יש לי CTX PR705F 17"
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא רוצה לקנות פנטיום 4 1.8 אז אמרתי לו שכדי לו אטלון אבל הוא אומר שפנטיום יותר טוב וזה סתם שטויות מה שאומרים שאטלון יותר טוב מפנטיום. אז הוא ביקש שאראה לו כמה אשוואות אז בקשה תגידו לי כמה אתרים עם השוואות. וגם יש לכם איזה שהיא אמלצה על לוח אם פשוט בזה אני לא כול כך מתמצה. הוא גם רוצה geforce 4 mx 440 יש לכם אמלצה אחרת אני אמלצתי לו על redon 8500le. והכי חשוב כמה שיותר זול אבל ביצועים לכמה שנים טובות. והוא גם מתכוון לקנות בksp בגלל שזה זול :errr:
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הציטוט מגיע מהחדשות של www.isonews.com "The idea of a Pocket PC going a little far. [General] [TheVirus@8:22PM EST] A San Fran based company, OQO, has developed a tiny PC thats the size of a standard Palm Pilot, the thing about it is, its a PC! It has everything a standard PC has, and the ability to connect to external monitor/keyboard/mouse. With Windows XP installed, 256 megs of ram and a 10gb hard drive, this is the portable PC of the future. Read more here: http://www.cnn.com/2002/TECH/ptech/04/17/modular.computing.ap/index.html פשוט מחשב מדהים... מראה רק את היכולת.. אם אפשר לייצר כזה דבר ב1000 דולר, אין שום סיבה שיוכלו לעבור לייצור המוני, ולוותר על מחשבי…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי סלרון 1000 עם לוח אם של חברה לא ידועה שנקראת BIOSTAR דגם M6VCG עם ציפסט via vt82c694X apollo pro133 זה לוח אם זול יחסית עם ATA66 דברים עובדים לי די לאט על המחשב ניסיתי להריץ את המחשב ב - 1150 ולא ראיתי שיפור משמעותי בביצועים למרות ההאצה וש-sisoft sandra טוענת ש- PR=1370 ובמבחנים אחרים למעבד מסתבר שהוא חזק יותר אפילו מאטלון 1GHZ ! הייתי אצל חבר שיש לו סלרון 670 והמחשב שלו עובד הרבה יותר מהר - לדוגמא אקסל ווורד עולות תוך שניה יש לו לוח אם אסוס די ישן עם BX 440 אמנם יש לו 400 מגה זכרון ולי יש 256 אבל המחשב שלו היה מחובר לאינטרנט כבלים ומועמס קשות !! מבדיקה באתר של יצרן לוח האם שלי מסתבר כי המהירות המקסימלית המאושרת ללוח היא 900 ! מהתכתבות עם שירות התמיכה של היצרן ולא…
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
המחשב שאני שוקל לקנות עולה בארץ 6,400 ש"ח ב-KSP שזהו המחיר הזול ביותר. בחנויות אחרות הרבה יותר. אותו מחשב בדיוק יעלה בארה"ב 4,800 ש"ח. האם שווה לחסוך 1,600 ש"ח בקנייה. מה קורה עם רכיבים שנקנו בארה"ב מבחינת אחריות מקומית? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו? או שמישהו יכול למכור לי? אני צריך את המעבד למערכת הראשית ואת הסלרון למשנית.... דרך-אגב אסור שהמעבד יהיה 2100+ אבל לא משנה אם הוא יהיה ירוק.....
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
רציתי לרכוש את ה-8500 LE של הרקולס. מספרים שיש קצת בעיות עם היבואן כרגע, אז אני מחפש כרטיס אחר, באותה רמה - מבחינת איכות התמיכה בדו-מימד ובתלת מימד ומבחינת הביצועים. אני אשמח לשמות של דגמים מתאימים, כולל מחירם והיכן ניתן להשיג אותם. תודה וחג עצמאות שמח.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו מה מצאתי באתר של הרקולס : Installing ATI reference drivers 7.67 or higher will cause your computer to reboot automatically. Please use the 7.66 drivers provided on this web site. A bios and drivers fix will be available soon. If you already installed reference drivers, please follow this procedure: - Press F8 during Win2k/XP boot sequence - Choose "safe mode" - Uninstall ATI Drivers through "Control Panel" "Add/Remove Programm" - Reboot, and reinstall 7.66 Drivers . Concerned Hardware: - Hercules 3D Prophet FDX 8500 LE מה דעתכם ? מה זה אומר ?
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
סליחה על הבורות, אבל למה אף פעם לא מדברים על לוחות מקוריים של אינטל לדוגמא Intel D850MV-L Marrivel i850/RDRAM/S478/Audio/LAN/6PCI/400Mhz ???
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לאחרונה התפתחה פה תופעה די מעצבנת של אנשים שמתחננים לעזרה. לחלק גדול מהת'רדים יש כותרות כמו:"צריך עזרה דחוף", "אנא עיזרו", "יש לי שאלה מטומטמת" ועוד כל מיני כותרות מיותרות. אני לא חושב שיש פה ת'רדים שלא נענים, צריך פשוט סבלנות זה פורום לא צ'ט ולאנשים לוקח לפעמים זמן לענות. אני לא יודע למה אבשים מתננים לעזרה, אנשים פה עוזרים ומגיבים מעל ומעבר למה שאני מכיר בארץ והעזרה בדרך כלל מקצועית ואמינה. אז אנא מכם משתמשים יקרים, לא צריך להתחנן ולדחוק במשתמשי הפורום, הם עושים את זה מרצונם החופשי.
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
קצת לא קשור לפורום,אבל בכל זאת, יש למישהו פה Palm Pilot M505 או מכשיר דומה? איך התצוגה של המכשיר הזה? מה ההבדלים העיקרים בינו לבין ה M515? (אתרי ה Pocket/Palm בארץ נותנים ממש מידע דל בנושא....)
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש לכם המלצות על מצלמה דיגיטלית עד 400 ש"ח שכוללת גם Web-cam? חשבתי על זה: http://getit.co.il/index.asp?advertisment=true&frame=productdetails.asp?productid=10994&storeid=71&ref=12 אני יכול להשיג את זה ב350
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הפורום המתאים ביותר לשאלה כזאת, אבל בכל זאת.... המצלמה מסוג olympus דגם c-1zoom מישהו יש לו את המצלמה הזאת, או יצא לו לראות ולהשתמש ויכול לתת חוות דעת על הצלמה הזאת? מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הקשבתי אתמול בלילה לפגישת תוצאות הרבע הראשון של AMD וכמה פרטים מענינים נחשפו במסיבת העיתונאים: א. AMD לא תמשיך ביצור מעבדי Duron. מעבדים אלה כידוע לכם ייוצרו ב FAB25 באוסטין טקסס שעכשיו עובר המרה ליצור מוצרי Flash AMD אישרה שהיא אינה מתכוונת ליצר מעבדי Duron ב FAB30 שבדרזדן גרמניה וגם לא כחלק מהשיתוף פעולה שלהם עם UMC וכך למעשה קו הDuron לא יראה לעולם תהליך יצור של 0.13u. יתרה מזאת - מנכ"ל חברה גרי סנדארס ציין שעד סוף השנה לא יהיו יותר מעבדי Duron זמינים בשוק. ב. מנכ"ל AMD ציין שהסיכוים שהיא תשיק את ה ClawHammer לפני סוף השנה הם "High". ג. AMD גם אישרה שהיא דוגמת (sampling) את מעבד ה SledgeHammer שמורכב מ 100,000,000 טרנזיסטורים. כמו כן AMD דגמה תצורת Hammer עם שני מעב…
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני צריך כמה שיותר מידע בקשר ללוח-אם הבא Aopen AK73pro + Sound -אפשרויות אוברקלוק -תמיכה בזיכרון? -איזה התקנים יש עליו איזה AGF איזה ATA איזה USB וכו וכו -איזה מעבד אפשר להשים עליו T-BIRD / XP ?? -עם איזה ציפ הוא עובד -האם הוא שווה משהו עכשיו בחלק איזה אני לא רוצה שתגידו לי תקח לוח K266A או 333 איזה MSI או גיגהבייט חדש ויפה כי אתם צריכים להבין שאני קונה מחשב הלוח-אם הנל יגיע עם מעבד DURON 800 אז חווה תעדכם על הלוח-אם בהנחה שהוא משומש ולא שהוא מערכת HIGH END חדש לחלוטין רשום
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך Voodoo 3 3000 עם המערכת הפעלה WinXP Pro ושום משחק חדש לא פועל וגם משחקים דיי ישנים לא פועלים על המחשב שלי ויש לי מחשב יחסית חזק AMD 700MHZ לא כזה חזק אבל בסדר בשביל להריץ משחקים. רציתי לדעת אם המשחקים החדשים לא פועלים בגלל שאני על WinXP Pro? או בגלל שעבר זמנו של הכרטיס הזה? לי אמרו שהכרטיס הזה גוסס מפעיל משחקים לא בגרפיקה מדהימה אבל סוחב ובגלל שגם WinXP Pro על המחשב אז לא פועלים המשחקים. האם זה נכון או שטויות? לאיזה מערכת הייתם ממליצים לעבור? WinXP HOME או Win98? איזה מערכת מהם יותר יציבה בלי שתתקע הרבה שכל המשחקים יפעלו..?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שיש להם מאווררים שקטים למעבדי AMD (שתומכים עד 2100+ ובטח בעתיד ייתמכו ביותר) עם עוצמה של 27 דציבילים..... מאווררים שקטים. מי היבואן שלהם... יהיה טוב להביא מאוורר עם עוצמת רעש נורמלית. (זה לא מאוורר לOC..... רק 3500 סיבובים, אבל עדיין....)
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-