ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להזמין כבל hdmi מ ebay ויש לי תקציב של כ 100 ש"ח לא כולל משלוח ואני ממש לא מבין בזה. את הכבל אני הולך לחבר בין הפלייסטשיין לטלוויזיה. אילו חברות טובות, דגמים וכדומה? כמו כן אם יש לכם עוד פרט מידע שאני צריך לפני הקנייה אז אני אשמח. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 9k צפיות
-
-
האם ממש לא מומלץ לקנות סט מקלדת ועכבר אלחוטיים לגיימינג? או שיש סטים שעושים את העבודה יפה? נראה לי שאלך על לוג'יטק ולא על מיקרוסופט. איזה סטים עושים את העבודה? אני מעדיף לקנות משהו ב-500, כי כרגע קניתי מחשב ב7.3 אלף ש"ח, אבל אם אין את הדרישות שלמטה אז אוכל להוסיף עוד כמה לירות... דרישות: אם זה אפשרי - שאוכל לשחק כשאני שוכב במיטה, מרחק מן המארז למיטה = 5.5 מטר בערך. עכבר שהבטריות מחזיקות מעמד בו עם אופציה לכיבוי כדי שלא יתרוקנו הבטריות, מהיר, קל, מדייק ונוח. מקלדת עם כפתורי מדיה, קלה (עדיף בלי אורות מיותרים). זו הפעם הראשונה שאני קונה מחשב גיימינג ואין לי מושג בזה, אז בבקשה תעזרו. תודה רבה על עבודת הקודש שאתם עושים כאן!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשבתי לקנות צורב חדש (צריך להחליף מה- x4 כבר ), התחלתי לבדוק מחירים, וראיתי משהו מוזר יש הבדלים די גדולים במחירים בין הצורבים במהירות x40, במיוחד עם הפלקסטור שעולה בערך 200 שקל מעל הממוצע :-\ למה זה קורה ? בכל, מקרה חשבתי על כמה צורבים ואני צריך עזרה, בבקשה, להחליט איזה הכי משתלם: Plextor - 808 ש"ח (פנדה) Asus - 559 ש"ח (פלונטר) Liteon -508 ש"ח (פלונטר) בדקתי בזאפ את המחירים הכי זולים, אני יודע שלחלק מהדברים יש גם יותר זול בחנויות שלא מופיעות, אבל זה היה רק כדי להראות את ההבדלים - 808 מול 559 ??? איזה מאלה הכי מומלץ ? אם יש אחר שלא כתבתי פה אבל אתם ממליצים עליו יותר, אני אשמח אם תגידו לי.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי המון המלצות על 6a19 אבל הוא קצת יקר למערכת סטנדרטית. יש מצב למשהו "נורמלי" סביב 200 ש"ח ?? איך המארזים של foxcon , simbadda, u-topia ??? תודה למשיבים
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת מדיה סנטר של microsoft 2005. המחשב שלי מחובר ישירות מהכרטיס מסך לטלוויזיה שבסלון. אני מחפש שלט אלחוטי למחשב, ששולט בשליטה מלאה על כל הפונקציות שבמחשב. אתם יכולים להמליץ לי על שלט איכותי וטוב? ועוד משהו. אני מעדיף שבשלט של המחשב יהיה גם מין גוסטיק קטן או משהו אחר שישמש כעכבר במחשב. ראיתי את השלט הזא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5615&perur=2&t=9&c=375 האם הוא טוב ומתפקד טוב בפונקציות המחשב, כמו - סגירת חלונות, כיתוב אותיות, פתיחת אפליקציות וכ"ו? אני חושב לקנות אותו. סליחה שפתחתי פעמיים, כי לא ידעתי איך למחוק הודעה בפורום ה-קולנוע ביתיי. , וכאן הפורום יותר מתאים
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני יודע שקיים דבר כזה,מישהו יכול להסביר לי איך זה בדיוק עובד ואיפה אני יכול למצוא אחד (פשוט אבל טוב).
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שדרגתי את המחשב ללוח ASUS AN8E + AMD 3200 + 7800GT.... יש לי כבר ספק של 450W.. אני מחפש לו מארז שיהיה לו אוורור טוב , שקט , ויפה... כמובן שכמה שהמחיר יותר נמוך ככה יותר טוב... תודה מראש אני אקנה כנראה או ממרדנית או מ KSP...
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך לקנות מטען חדש למחשב הנייד, אבל לא מצאתי את הקוטר הרצוי בדיוק. לא רוצה לקנות ולהתאכזב. איך אוכל לדעת לפני קניה מהו הקוטר?
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי תקציב של 750ש"ח למארז, אני צריך המלצות, ראיתי את האנרמקס FS-710BB, אבל הוא מגיד עם ספק שיש לו 2 מאוררים, אבל לאחד המאוררים יש יציאה ולאחד אין, אין חור בדלת, או שזה ככה רק בתמונה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי ליפני כמה ימים סט רמקולים 2.1 של corsair דגם SP2500 קראתי עכשיו את הביקורת שערכתם באתר על הסט הזה והבנתי שבמערכת הזאת לא מרגישים מספיק את צלילי הביניים ה"מיד" ושהבאס צריך איזון ושהוא לא עוקב מהר מספיק ולא מתואם תמיד עם הסטלטיים, אם מישהו יכול קצת לעזור לי לתת לי טיפים ועצות ותוכנות איך אפשר לאזן ולסדר קצת את איכות השמיעה של הרמקולים אני אשמח תודה רבה ..
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מעביר להורים שלי את המחשב הישן - צריך רמקולים - הם יראו טלויזיה דרך המחשב וסרטים. אז צריך שיהיה סאונד נורמלי, אבל אין להם דרישות משמעותיות. רק שבאמת ישמעו טוב ברמה סבירה ויחזיק מעמד. כמה שיתר זול יתר טוב - בתנאי שעומד בתנאים האלה... תודה.
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אז אני עם G400S כבר כמעט שנה ובגדול מרוצה מאוד, אבל לפני כמה ימים נדפק לי אחד הכפתורים ולאור זה שקיבלתי זיכוי של $44 רציתי לקנות עכבר חדש. אין לי אפשרות לקנות אותו בחו"ל אז אני צריך לקנות בארץ או להזמין מאתר ששולח לארץ. הייתי קונה עוד G400S אבל בארץ הם עולים 290 ש"ח וגם קצת מבאס שנדפק לי הכפתור. לא שזה בהכרח אומר שזה יקרה שוב ופה בארץ יש אחריות לשלוש שנים, אבל אם כבר קונים חדש אז למה לא להתחדש ולנסות דברים אחרים ? תקציב עד 200 ש"ח, חיישן אופטי חובה, עד 4000 DPI, חוטי חובה, כפתורים לשינוי DPI על גבי העכבר (לא מתחת) חובה. לא צריך כפתורים בצדדים, אולי אפילו עדיף שלא. לא מצליח ללחוץ עליהם בזמן משחק. האחיזה שלי קצת מוזרה, זה שילוב בין CLAW ל-PALM. CLAW באיזור של האצבעות, PALM …
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הגה מירוצים אבל לא משהו סו הדרך... במחיר סביר וזול יחסית... על מה אתם ממליצים לי?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש לי מדפסת ברדר דגם mfc3240 ובפעם האחרונה שהחלפתי את הראש דיו השחור הופיעה לי הודעה שהדיו הולך להיגמר, והיום כבר כתוב לי שהדיו נגמר למרות שהוא כמעט מלא לגמרי, מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום ברשותי המכשיר פקס SAMSUNG SCX-4521F רציתי לדעת איך בדיוק אני יכול לסרוק דף למחשב יש פה תוכנה שקוראים לה ScanToPc אבל לא הבנתי איך משתמשים בה תודה
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי מחשב שנקנה לפני כ-4 שנים, הספק עושה רעש (כנראה מאז ומתמיד), אני צריך המלצה לספק כוח טוב ושקט . התקציב עד 150 ש"ח (גג 200 אם יש משהו ממש טוב) . הספק יחובר ללוח אם מסוג ASUS P3V4X . מפרט מחשב: סלרון 850 מגהרץ כרטיס מסך Radeon 9250 כרטיס טלוויזיה Pinacle PCTV 512 SDRAM קינגסטון 2 הרד דיסקים 40X גיגה צורב DVD צורב רגיל תודה.
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי קצת בפורום אבל לא הצלחתי למצוא מידע על אל פסק פשוט למחשב. בזמן האחרון יש בעיות חשמל אצלי בבית ולפעמים הוא קופץ. הייתי רוצה אלפסק בסיסי שיתן לי לפחות דקה לסגור את המחשב בצורה מסודרת או שיעשה את זה בעצמו אם אני לא שם. אם הוא יוכל גם לשמור על אספקת מתח יציבה, טוב שכך. המחשב הוא פנטיום 4 רגיל, הארדיסק אחד וכונן CD אחד. אני מניח שספק הכוח הוא סטנדרטי. המסך הינו גם 17 סטנדרטי לא מסך דק. עדיף אלפסק שידע גם לכבות את המחשב לבד אם אני לא לידו. שוב, אני מחפש משהו פשוט וזול שרק ישמור לי על המחשב. מה אתם ממליצים? כמה זה אמור לעלות לי? תודה, אורן
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את ה LOGITECH MX 500 והייתי רוצה לדעת האם כאני מחבר את העכבר במקום בכניסת USB אני אחבר אותו דרך המתאם של ה PS2 אני עלול לקבל ירידה בביצועים או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש עליו מבצע בvgames: http://esport.vgames.co.il/deal/1.html שווה לקנות או שיש משהו עם יחס עלות:תועלת עדיף?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתקלתי בזה פעם ואני לא זוכר איפה. אני צריך כמה כרטיסי PCI שמגנים על המחשב במקרה של שינוי הגדרות וירוסים וכו... מה שהכרטיס עושה זה כמו תוכנת Returnail רק בחומרה. מישהו יודע איפה אפשר להשיג? אפילו ב-EBAY?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לעכבר שישמש לעבודה גראפית. בעיקר עם תוכנות תלת מימד (מאיה-לייטוויב-זיבראש וכו') אבל גם דו. נוחות עבודה חשובה מאוד שכן הוא ישמש לעבודה במשך רוב היום. גם דיוק חשוב כמובן. התקציב הוא כ400-500 שקלים. כמובן שאני מעדיף לשלם כמה שפחות אבל איכות מעל הכל אם ניתן, אשמח לקבל יותר מהצעה אחת. המון תודה מראש!
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני כמה ימים נדפק לי הכרטיס מסך.. שמתי אותו בתיקון ואני רוצה בינתיים להמשיך להיות על המחשב.. האם באפשרותי להוציא את כרטיס המסך מהמחשב של אחותי כשהוא עדיין דולק ולשים אותו אצלי? (לה אני ישים כרטיס יותר ישן..) האם זה אפשרי בלי שייגרם נזק למחשב או לכרטיס? עריכה: מצטער שכתבתי את אותה הודעה פעמיים זה היה בטעות.. אם אפשר תמחקו אחת מהן.. תודה
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני רוצה לקנות איזה עכבר קטן ונחמד לנייד רק חשוב לי שיהיה עכבר דק ובאמת שלא יתפוס הרבה מקום פחות קריטי לי הנוחות השיקול העיקרי שלי פה הוא האם כדאי לי Bluetooth או לא? כמה זה מריץ את הסוללה של הנייד? כמה צריך להטעין את העכבר. זה גם אומר שאני לא יכול להתשמש בו בטיסות למרות שזה לא סוף העולם השיקול העיקרי פה הוא שוב הסוללה כי בסך הכל ברור לכולם שבלוטות' הוא יותר נוח
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כבר קרוב לשנתיים שאני פוזל לכיוון של עכברי הR.A.T של סייבורג, בעיקר מכיוון שהעיצוב שלהם ממש קוסם לי. המחיר לא מפריע לי (עד כמה ש120$ לעכבר יכול שלא להפריע), והייתי בכיף מוציא את הסכום על R.A.T 7 במקום על לוג'יטק שווה ערך... אבל אני נתקל שוב ושוב בתלונות וביקורות על איכות הבנייה ובעיקר על החיישן. עד כמה החיישן אכן גרוע? מכיוון שאני לא משחק יותר מדי במחשב, כל הסופר-ביצועים של עכברי "גיימיניג" לא משנים לי, וגם חיישן של עכבר מיקרוסופט רגיל יספיק לי. האם החיישן כ"כ בעייתי שהוא פחות טוב מזה שיש בעכברים הפשוטים ביותר?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אלהן, יש לי בעיה כנראה הפורט של המקלדת לא עובד החלפתי מקלדות ועדיין לא עובד , בדקתי על מחשב אחר את המקלדת הבעייתי והיא עובדת מצויין מה לעשות לקנות מקלדת USB או שיש פתרון מקורי כלשהו ? תודה אשמח גם כן לקבל המלצות למקלדות USB
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-