עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shibby15,

הספק 350W של טסונמי תואם AMD??

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  2. תודה אנשים סה"כ המחיר עד 5500 ש"ח

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. כי כל הזכרונות שלה זולים לאללה!!! וגם לא מופיעםי בTOP BRANDS!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by talaus,

לחץ כאן אני רוצה להוסיף אותו למחשב שלי כך שיהיה לי 512MB DDR 266MHZ הלוח אם שלי תומך במהירות של עד 266MHZ וזה זיכרון טוב שמצאתי שגם עומד בתקציב שלי אה ואם אתם שואלים מה התקציב אז התקציב הוא: 500 שקלים אני אשמח אם תמצאו לי זיכרון יותר טוב במחיר הזה (הסזיכרון שאני קונה כולל דמי משלוח עולה 502 שקל).

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by sgsg,

חשבתי לקנות צורב חדש (צריך להחליף מה- x4 כבר ), התחלתי לבדוק מחירים, וראיתי משהו מוזר יש הבדלים די גדולים במחירים בין הצורבים במהירות x40, במיוחד עם הפלקסטור שעולה בערך 200 שקל מעל הממוצע :-\ למה זה קורה ? בכל, מקרה חשבתי על כמה צורבים ואני צריך עזרה, בבקשה, להחליט איזה הכי משתלם: Plextor - 808 ש"ח (פנדה) Asus - 559 ש"ח (פלונטר) Liteon -508 ש"ח (פלונטר) בדקתי בזאפ את המחירים הכי זולים, אני יודע שלחלק מהדברים יש גם יותר זול בחנויות שלא מופיעות, אבל זה היה רק כדי להראות את ההבדלים - 808 מול 559 ??? איזה מאלה הכי מומלץ ? אם יש אחר שלא כתבתי פה אבל אתם ממליצים עליו יותר, אני אשמח אם תגידו לי.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. קניתי סטיק 128MB של זכרון DDR תוצרת קינגסטון עכשיו שמתי לב שבאו איתם צ'יפים של סמסונג, זה הגיוני? ואם כן איזה צ'יפים של סמסונג קינגסטון משתמשים בהם? (הזכרון הוא בתדר של 266Mhz)

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  7. אז ככה: יש לי את מאג 17" 786fd שקניתי לפני שנה וחצי. אני צריך מסך חדש לדודה שלי וראיתי שהדגם הזה עדיין חזק בשוק (אני מרוצה ממנו מאוד) ועולה 1400 ש"ח. ראיתי גם את הדגם החדש יותר (796fd) שעולה 1500 ש"ח בערך. רציתי לשאול אם שווה ללכת עליו?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  8. אני כנראה קונה מעבד AMD ATHLON XP 2000 שוכולם אומרים שצריך לקחת לפחות מארז של 350 ווט אבל בחנות שאני קונה ממנה אמרו ש300 ווט זה מספיק בהחלט ועוד בהתחשב בזה שאני גם לוקח VALCANO 7 PLUS אבל בכל מקרה גם ככה יש להם רק כמה מארזים של 400 ווט והם באים בלי ספק ובלי מאווררים אז תגידו מה כבר יכול לקרות עם אני יקח 300 ווט?!?? כי בחנות אמרו שזה בסדר גמור!, ועכשיו השאלה בקשר לזיכרון מה ההבדל בין Winbond Original Memory ולבין זיכרון רגיל כי הWinbond Original Memory הרבה יותר זול מה הזיכרון הרגיל מה פחות טוב בו? תודה רבה מראש לכולם

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by -swap-,

איזה לוח אם כדאי לקנות ל AMD AthlonXP (בין הטובים) לא משנה כרגע איזה מהירות... עם RAID כמובן

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  10. Started by jitz,

קודם כל.. שלום שלום (זאת ההודעה הראשונה שלי בפורומים של HWZONE... - וכל זה בגלל שמשום מה אני לא מצליח לעשות Login כמו שצריך עם אקספלורר... כרגע אני משתמש בבראוזר אחר - Opera למי שמכיר...). בכל מקרה, אני השבוע (או שבוע הבא) קונה בשעה טובה לרגל שחרורי הקרב ובא מצה"ל - מחשב חדש (בלי מסך/מקלדת/עכבר וכל הטררם * החזקתי יפה עם הפנטיום III 500 שלי (בערך 3 שנים)... והגיע הזמן לרענן... (בתקווה שגם המחשב החדש ישרת אותי נאמנה לאיזה שנתיים-שלוש) - השימושים העיקריים שלי במחשב הם אינטרנט/פיתוח (ויז'ואל סטודיו)/גרפיקה (פוטושופ)/משחקים (אני לא הארד-קור גיימר בטירוף, אבל אני משחק פה ושם) - וכמובן סרטים (divx) ומוזיקה, בכמויות * אני לא מתכנן לבצע שום אובר-קלוקינג. הנה המפרט... אשמח…

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. האם AMAZON\EBAY שולחות לישראל מוצרי אלקטרוניקה, כמו הריידון9700 ומה קורה במקרה של תקלה בכרטיס? אני תקוע עם כרטיס דפוק? :

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by urich,

כן לאחר עוד חיפושים נמצא מחשב נייד במחיר טוב בארה"ב של oshiba מה אתם אומרים CPU and Memory Processor Manufacturer Intel Processor Class Celeron Processor Speed 1.06 GHz Cache Size 256 KB Installed Memory 256 MB Maximum Memory 512 MB Installed Video Memory 8 MB Memory Technology SDRAM Storage Included Drives DVD-ROM, 3.5" HD Hard Drive Capacity 15 GB Read Speed 24 X DVD-ROM Read Speed 8 X Display and Graphics Display Size 14.1 in Display Type TFT active matrix Included Video Card Graphics card - AGP - integrated Resolution 1024 x 768 pixels Max. External Resolution 2048 x 1536 pixels Battery Battery Life 2 Hour(s) Battery T…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אמא טסה עוד חודש ל-NY. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית, נדמה לי שעד 3MP יספיק לי, לא? ושיהיה זום אופטי (לא דיגיטלי). סכום גג: 250$. יש המלצות? אתרים (ב-NY בלבד) ?

• 47 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by udi,

אחי טס לסין וליפן השאלה שלי האם כדי להגיד לו לקנות לי ציוד למחשב או שהמחיר שם ובארץ הם אותם מחירים דבר שני האם תוכלו להמליץ לי על סוגים של הפרטים הבאים ואם אפשר כמה הם עולים בארץ {אין חשיבות למחיר פחות או יותר} הדברים שאני רוצה לקנות : כרטיס מסך מאוורר למחשב {המעבד שלי מגיע ל65 מעלות } תומך ל AMD מפרט המחשב שלי הוא : מעבד: amd athlon xp 1700 לוח אם: msi nforce-mcp ms-6373 זכרון: 256 SDRAM כרטיס מסך :nvidia g-force 2 mx400 64 mb כרטיס קול : nvidia nforce audio ver 5.1 נ.ב גם את המחשב הזה קניתי בסין זהו פחות או יותר תודה מראש

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by e.t,

הועבר לפורום חומרה הקפית.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  16. אני לא לוקח את כול הרכיבים של המחשב כי אני לא צריך מסך,הארד דיסק,צורב,כרטיס קול,מקלדת,עכבר,מדפסת ועוד כמה דברים רק תגידו בבקשה מה דעתכם על הרכיבים שאני לוקח והאם המחיר טוב? ובקשר לGEFORCE4 של INVSION אני ישנה את זה אבל זה סתם לביתניים כי בטח גם החברה שאני יחליף אלייה היא תעלה כמעט אותו הדבר אז זה רק לביתניים בשביל לדעת אם המחיר טוב http://members.rambler.co.il/blaaat/PCHARDWARE%20-%20Computer%20Configuration3.htm

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by shaul,

AMD ATHLON XP 2000 Maxtor 40GB 7200RPM440 ASUS GEFORCE 4 V8420 DELUXE 128Mb Hercules Gamesurround Fortissimo Creative x 52 ALPS FLOPPY 1.44 CORSAIR 256MB DDR2100 CM64SD256-2100 Msi KT3 Ultra-ARU KT 333 איזה ספק כוח אני צריך של 380W או של 430?

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  18. Started by GamePad,

?need help choosing laptop at about 5000+ nis ???

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by shloosh,

ואני מתכוון ל-oem

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  20. Started by slider,

מה ההסדל בין SRAM ל DRAM ??? (אני מתכוון לאיך הם בנויים לא לשימושים שלהם)

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  21. Started by dr,

מה זה , FireWire

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. leadtek geforce 4 ti 4400 (החלפתי לכרטיס הזה) והלוח אם הזה הוא לרדרם והוא יותר טוב מכל ההאחרים וגם יותר יקר... ועבר מיקרוסופט אופטי מהחדשים...

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by hagai-,

צריך המלצה למצלמת אינטרנט לצרכי Netmeeting במיוחד (שיחות ועידה בוידאו), ותמונות סטילס ברזולוציה של 640x480. תקציב: עד 450 ש"ח. חשבתי על ה Logitech QuickCam® Web הנמכרת בסיפלטק ב- 415 ש"ח. אם למישהו יש המלצה טובה יותר אשמח לשמוע, רצוי עם כפתור ללכידת תמונות על המצלמה עצמה, מיקרופון פנימי.. כפי שיש בלוג'יטק.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by LermanIsUberCool,

התוצר הסופי מיועד לOC Intel P4 - 1.6a 478PIN 512k Cache EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-2700C2 x2 Maxtor 40GB 5400RPM Enermax FS-710-B 350W פלוס צורב, סידי, וTI 4400 שכבר יש לי

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by king_mike,

ADI 1885 3D SOUND תודה. :asthanos:

• 2 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.