עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ofekd23,

אני צריך המלצה על רמקולים עד 400 שקל מה שחשוב שהיו הכי טובים שאפשר במחיר הזה החשב מה שחושב שזה היה סט של שני רמקולים וסאב ושמגניתי ברמקולים היו ממגנים כי הם היו ממש כרובים למסך תודה לכולם וסליחה על שגאיות הכתיב

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by TheShadow,

*Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply 373 ¤ או ללכת על זה: *ATX 700 Watt 2 fans Retail for Pentium 4 Power Supply 384.81 ¤ זה חשוב אני רוצה להפעיל כרטיס GT ולעשות לו בדרך OC...

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by amit_amit,

שלום כולם רציתי לשאול על איזה מדפסת לייזר צבעונית אתם ממליצים ואם בתקציב הנ"ל כדאי צבעונית או שחור לבן?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by staticx,

שימו לב לעמוד הזה http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=430 בביקורות שנעשו על המארזים האלה, נכתב שהם גם מאווררים וגם שקטים בצורה יוצאת מהכלל. מישהו מכיר משהו יותר שקט מזה באותו סדר גודל של מחיר?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yaronzeev1,

היי קניתי ג'ויסטיק של לוגיטק freedom 2.4 האלחוטי עכשיו שאני טס במטוס הוא פונה לי לצד אז אני מנסה לכייל אותו אבל בgame control בproperties אין לו אפשרות כיול הוא רק מראה מה שאתה מזיז אז מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  6. Started by shainov,

שלום לכולם... צריך עזרה בקניית עכבר למחשב רצוי שיהיה לייזר עם רזולוצייה של לפחות 1500 DPI יש לי סכום של 240 שח' אולי טיפונת יותר וחייב עכבר מחשב טוב.. שמעתי שהA4TECH LX750 ממש טוב ומרוצים ממנו הרבה אנשים האם זה נכון?? ומה אפשרי לקחת בסכום של 200-250 שח. תודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  7. שלום, היום רכשתי את העכבר RAZER DEATHADDER ואני חושב לקנות פד. השאלה אם כדאי בכלל? עד היום היה לי MX 518 בלי פד והכל עבד בלי בעיות. אם אני ארכוש זה יהיה מKSP.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Artist,

בזמן משחק אם אני לוחץ על הכפתור הימני, הכוונת / הסמן קופצים קפיצה גדולה ימינה, באופן שלא נותן לי לשחק. הדבר קורה בחלק גדול מהמשחקים אבל לא בכולם, ובעבודה רגילה מול Windows אין בעייה בכלל.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  9. 1. ASUS Mechanical PC Gaming Keyboard for PC - TUF K3 2. מקלדת מכנית RGB + משענת PAVILLION GAMING 800 HP 3. Razer Ornata Chroma Gaming Keyboard מי העדיפה משלושתם? תודה

10. Started by vacuuuum,

אני צריך מקלדת של 100-200 ש"ח, אבל מהייאוש אני מוכן לשלם יותר... חזרתי עכשיו מהחנות השכונתית, כל המקלדות שראיתי שם וניסיתי עד עכשיו זה זבל שצריך לשרוף. אני לא מבין את היצרנים האלו, כמה לקוחות עקומים\ננסים הם חושבים שיש להם? חזרתי עם מקלדת kb-8510 made in china שנראתה לי פחות או יותר נסבלת, ואני רוצה להגיד: אנשים! תתרחקו מהמקלדת הזאת!! ממבט ראשון היא נראת בסדר. אבל עכשיו אני מגלה כמה היא נוראה. היא מתפרקת תוך כדי כתיבה. הסינים המטומטמים האלו שמו 2 גומיות עגולות בקוטר של 5 מ"מ (לא מגזים) והדביקו אותם עם דבק של גן ילדים. כששמתי אותה על השולחן הגומיות האלו נפלו ועכשיו המקלדת גולשת על כל השולחן ללא מעצורים. האנטר לא עובד! הוא כל כך גדול שחייבים ללחוץ עליו בדיוק באמצע, אחרת המק…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by אנדי,

היי לכם, אני רוצה להתקין במחשב השולחני שלי מנהל התקן למדפסת HP מסדרת deskjet5200. הסיפור הוא כזה - המחשב שלי מחובר בכבל רשת לנתב 'הוטבוקס' שנמצא בחדר אחר. אל הנתב הזה מחובר מחשב שולחני נוסף (גם הוא באמצעות כבל רשת) והמדפסת הנ"ל (באמצעות חיבור אלחוטי). המדפסת מחוברת למחשב השולחני השני באמצעות כבל USB. לא מצאתי במדפסת חיבור רשת. מהמחשב שלי אמנם הצלחתי להגיע לממשק ההגדרות של המדפסת (באמצעות הקלדת כתובת ה- IP שלה) ולהדפיס דף מבחן, אבל תוכנת ההתקנה של מנהל ההתקן שלה אינו מאפשר לי להתקין אותו כל עוד המדפסת אינה מחובר ישירות למחשב שלי באמצעות חיבור USB. כלומר, לכאורה עלי להעביר את המדפסת מהמקום שבו היא נמצאת כעת, לחבר אותה למחשב…

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by Dj Aviram.Y,

חיברתי מיקסר וקומפקטים למחשב...עכשיו שאני לוחץ פליי המוזיקה עולה ישר למחשב (בלי שום תוכנה).. אני לא צריך להפעיל את הווינאמפ... עכשיו אני רוצה לפתוח רדיו ולשדר את מה שאני עושה עם המיקסר....והרדיו בווינאמפ קולט רק מה שמתנגן מהווינאמפ!!!...אז מה עושים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by mrsph666,

שלום, אני מחפש מקלדת עם תאורה אדומה, במקום ירוקה (המנורות של ה-NUM LOCK וכו', במיוחד מקלדת גיימינג) או לפחותבעלת אותיות מוארות באדום. חשוב שתהיה אפשרות לכלול את השפות הבאות פרט לאנגלית: עברית ורוסית. יש חיה כזאת? תודה רבה מראש, וחג שמח לכולם.

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  14. קניתי הארד דיסק Maxtor 40G 7200RPM ATA133 וקניתי ספק Enermax 350W EG 365P VE (שיפור עצום לאחר שהיה לי ספק 200וואט מסריח שהיה מחובר ל 5 מאווררים 2 הארד דיסקים כונן דיסקטים פאנבאס לוח וכו'..) וקיבלתי חוטים מעוגלים חינם - להארד דיסק ולפלופי הכל ביחד 800 שקל עשיתי קניה טובה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by lesForce,

שלום לכולם.. יש לי בעיה עם המדפסת הנ"ל , כאשר אני מדפיס היא כאילו מבצעת את פעולת ההדפסה אך היא לא מדפיסה כלום. קניתי דיו חדש - והבעיה לא נפתרה. כמו כן ניראה לי שהבעיה התחילה כשהמדפסת ביקשה לסרוק איזה דף שהיא הדפיסה (דף עם שורות של ריבועים ושורות של פסים) ואז לחצתי "ביטול" ומאז אני חושב החלה הבעיה. עכשיו הפעלתי במדפסת את האפשרות הזאת שהיא תסרוק לי שוב את הדף (כאילו היא שוב הדפיסה את אותו הדף ואמרה לי לסרוק אותו) ועשיתי כך , ואז הוא רשם לי שגיאה שהוא לא מזהה את הדף... יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ran_meir,

אני צריך שתעזרו לי למצוא דרך לחבר עכבר נוסף למחשב שיעבוד במקביל לזה שפועל עכשיו. העכבר הראשי בעל יציאה סטנדרטית של עכבר (לא USB כמובן) וחשבתי אולי לחבר עכבר עם יציאה סיריאלית עתיקה, אבל אני לא בטוח אם זה יפעל וגם אם כן אני לא חושב שבמקביל לעכבר הקיים. מישהו יודע אם זה כן אפשרי? ואיך?? ד"א כשאני מחבר עכבר USB הוא פועל יפה מאוד ביחד עם השני אבל המטרה שלי היא לחבר עכבר לא אופטי (כזה עם כדור באמצע...) בנוסף לעכבר שיש עכשיו. תודה מראש לעוזרים! זה חלק קטן מפרוייקט שאני עובד עליו עכשיו, אז אני ממש ישמח לעזרה. רן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ychig,

שלום.. ראיתי אצל חבר שלי מקלדת IBM [די ישנה] של IBM וכשמקלידים בה המקשים מאד חזקים וממש נוחים.. בגלל שהמקלדת מאד ישנה היא לא נימכרת בשום מקום כבר.. אם מישהו מכיר מקלדות טובות יהיה נחמד אם ימליץ על משהו תודה 8)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. ניתן להשיג את המוצר בארץ ? כמה הוא עולה בחו"ל ? [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by sagim194,

אני רוצה להריץ תוכנה יחסית כבדה מדיסק און קי בגלל שחסמו את האפשרות בבית ספר להתקין קבצים על המחשב. האם כל דיסק און קי יאפשר זאת?? אם צריך משהו מיוחד תוכלו להמליץ לי על משהו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. קיבלתי איזה מחשב נייד אחד של טושיבה (satellite pro 460 cdt) לא בדיוק מציאה, אבל עדיין, נייד... בקיצור ראיתי שיש לו "חיישן" אינפרא אדום מאחורה, ותהיתי מה אני אוכל לעשות איתו (ואיך) מתי שאני ישתמש בו עם הנוקיה 3360 שלי (שגם לה יש חיישן, שפועל...) מישהו יודע?? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. היום קיבלתי את הסט הזה, חינם בעזרת פרוטקציה אבל עזבו את זה אני לא מחפש להתלהב או משהו. רציתי לעביר ביקורת על הסט אז ככה: יתרונות: עיצוב מהמם,המקלדת נוחה במיוחד והכפורים שלה שימושיים ביותר. הטווח של העכבר די גדול נראה לי, בכל אופן הכי הרבה שיכולתי להתרחק בחדר שלי זה 4 מ' ~. את המקלדת לא ניסיתי עדיין בטווח. הגלגלת של העכבר ממש כיפית וקשיחה כזאת. חסרונות: בינתים החיסרון היחיד שמצאתי(אולי בגלל שאני משתמש בה רק שעתיים) הוא שבעכבר יש רק 2 כפתורים בסיסיים ומקלדת,אבל לי זה בסדר כי בתור אחד שהיה לו מקודם את האקספלורר מאוס הגדול ולא ממש התמשתי בכל הכפורים שלו זה לא משנה לי. בכל אופן סט נחמד ביותר אבל יקר במקצת (500 ש"ח). אני יעדכן עוד קצת אח"כ אם יהיה לי מה בכלל.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shlomibandit,

אהלן .. יש לי מערכת htpc בבית עם מסך 32 שמחובר למחשב אז כמובן שעדיף למערכת כזאת ואפילו חובה מקלדת ועכבר אלחוטיים היה לי לפני כן סט של ex110 שנקנו באיזה 150 +- וסחבתי איתם איזה שנה .. עם הרבה סבל , ותקיעות ובעיות של קליטה אפילו ממרחק של מטר ובטריות שנזללו במהירות שיא לפני חודש קניתי עכבר mx1100 במקום העכבר של הסט הקודם וכבר יש שיפור משמעותי אין בעיות קליטה , יש עוד מלא כפטורים שעוזרים והבטריות מחזיקות יפה מאוד עכשיו אני עדיין תקוע עם המקלדת של הסט הקודם שאני רוצה להפטר גם ממנה למשהו יש המלצה למקלדת עד 300 שקל שתיהיה לה קליטה טובה מאוד והרבה כפטורים ונוחות .. עדיף מקלדת מדיה של לוג'יטק..???

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by galCool,

האם הספק הזה? http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=52&proid=196 יותר טוב מזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4014 ? ומה ההבדל בין זה: http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=100&proid=476 לזה http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=53&proid=89 וזה: http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=100&proid=477 תודה!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by cool_boy-PP,

KME CX-3658 Midi Tower 480W הוא יפה.....ואיך יכולות האיוורור שלו?

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  25. אני מעדיף אוזניות אטומות עם מיקרופון. מה שחשוב לי שיהיה אפשר להרגיש את הבאסים באוזניות. סוג המוזיקה שאני שומע הוא רוק קלאסי + פסי קול של סרטים. התקציב הוא עד 400 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.