ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם המקלדת והעכבר [העכבר בעיקר] שאין לי מושג מה מקור הבעיה בדיוק. זה כבר כמה חודשים ככה, בהתחלה העכבר היה סתם נתקע במקום ]היה מגיב לקליק ימני/שמאלי] אחרי כמה מכות/לבד היה משתחרר ועובד רגיל. עכשיו הבעיה היא שהעכבר נתקע כבר כמה פעמים בלי אפשרות לזוז או ללחוץ, המקלדת לרוב עבדה אבל היו מקרים שגם היא לא [שום כפתור לא הגיב אפילו שלחצתי על אחד הכפתורי הLOCK הנורית לא האירה. לרוב זה קורה שאני משחק בסטים HL/OF ואז זה נדפק ממש מהר, אבל לפעמים גם קורה בלי זה [לרוב אחרי יותר זמן אבל] כמו כן אני חושב שכל פעם שזה קרה, לפני זה העכבר/מקלדת נתקעו לבערך 5-10 שניות, ואז שמעתי את הצליל הזה מהלוח אם. אחרי בערך חצי דקה - דקה היה נתקע לכל הזמן מה שמוזר בכל הסיפור, זה שריסט …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הולך להשתמש בעכבר ובמקלדת בעיקר לגיימינג לכן עדיף חוטיים. אני ישתמש בו למשחקים כמו skyrim ו bf3 ולגלישה באינטרנט. אני חושב שהיד שלי גדולה לכן עדיף גודל גדול או בינוני. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עכבר (רצוי אם ניתן גם משולב עם מקדלת) בעל טווח ארוך במיוחד עבור מדיה סנטר. הבעיה שלי היא שהעכבר האלחוטי הנוכחי שלי מתחיל "לגמגם" בערך מטווח של 2 מטרים, בעוד שהישיבה שלי מהטלויזיה והמחשב שמחובר אליה היא במרחק של כ-3 מטרים. אשמח לשמוע המלצות אם למישהו יש פיתרון לבעיה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לוח אם מסוג GigaByte 7VTXH , אליו מחוברים עכבר אופטי של מייקרוסופט ומקלדת של לוג'יטק . הבעיה היא שכשאני מכבה את המחשב , המקלדת והעכבר ממשיכים לעבוד . יש פתרונות לבעיה ? שאלתי השנייה היא , איזה אל פסק כדאי לקנות , מאחר וראיתי מספר סוגים ואין לי מושג איזה מהם טוב ... והאם מסך 19 צורך יותר מתח ממסך 17 ? והאם זה משמעותי , כי קיבלתי מסך 19 של סמסונג 959 Nf וכבר בהדלקה הראשונה שלו היה פיצוץ קטן והמסך פשוט הפסיק לעבוד . שמתי את המסך 17 הישן מסוג Mag 786 FD ואיתו אין שום בעיות .
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
עכבר ל GAMING ושימוש כללי מה לדעתכם הכי טוב? האם כדאי לקחת אלחוטי או שלא מספיק טוב למשחקים? אני נוטה לכיוון ה Deathadder החדש של רייזר (דגם 2013), דעתכם? אחר כך, מקלדת, מה דעתכם על מכניות? נניח אחת כמו ה K90? נכון שיקרה, אבל? שווה את זה? או שלקחת מכנית אחרת או מה? ואחרון חביב, משטח לעכבר, מה כדאי לשייך לעכבר שתביאו? מחפש משהו לא ענק מידי, נוח, שיאפשר גם מהירות אבל גם control (שהעכבר לא סתם יעוף עליו)
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לאחרונה לאחר שנים של שימוש במקלדת ועכבר פשוטים מאוד, החלו לי כאבים בכף יד ימין, והחלטתי לשדרג. בכוונה כתבתי תקציב חופשי, והוספתי את ה-800 ממש לא כסכום מנחה, אלא רק כדי שהת'רד לא ינעל במקרה. אני לא מחפש להוציא 800 שקל ומעדיף הרבה פחות, אבל אם זה הצורך... בכל מקרה, אין לי שום דרישות לשני הפריטים (לא גיימר או משהו כזה, לא משנה חוטי או אלחוטי) חוץ מאשר שיהיו נוחים ויעלימו את הכאבים. בקטגורית העכבר, רציתי לשאול אם יש חנות עם logitech revolution פתוח לבחינה. חוץ ממנו (ושוב, לאו דווקא בקטגורית המחיר שלו) מה עוד יש? מקלדת - הייתי שמח לקבל המלצות גם למקלדות ארגונומיות (לקחתי מחבר אחת לשבוע לראות אם אני מצליח להתרגל) וגם רגילות. תודה
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
-
היי חברה, מאחר והלוג'יטק G5 שלי סיים את דרכו אני נאלץ לקנות עכבר חדש.. על העכבר אני כמעט ונעול על ה G400S והפאד SteelSeries QCK מההמלצות פה בפורום.. השאלה שלי היא מה ההבדל בין ה QCK+ ל Heavy? ראיתי שה Heavy טיפה יותר יקר.. אשמח גם לשמוע מה דעתכם על הבחירה שלי.. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי (: דבר ראשון חשוב לציין שאני לגמרי לא גיימר, אבל ממש חשובה לי תזוזה החלקה, דיוק, והשימור של הדברים הללו לאורך זמן (זה בעצם מה שהכי חשוב לי עכשיו, כי לא חוכמה שאני יהנה בהתחלה ואחרי חודשיים הכל יתחרבש). סיפור קצר (: כרגע אני עם עכבר אלחוטי פשוט של MS, ועם פד "גאמה" של טרמלטק (זה עם הלדים), קניתי את הפד של טרמלטק בעיקר מכוון שהוא עשוי חומר נחמד שנתן החלקה מטורפת לעכבר, והיה ממש כיף לעבוד איתו, אבל! זה נמשך בלחץ חודשיים עד שהפד התלכלך ולא משנה מה עושים, אי אפשר להתקרב לגימור שהוא הגיע איתו בהתחלה, ועכשיו אחרי שנה בערך, זה כבר הפך סיוט לעבוד איתו. עוד דבר נוסף, אני כבר כמה זמן עם עכבר אלחוטי וזה עולם אחר בשבילי, השאלה היא אם באמת שווה להוסיף את המחיר לקנות אלחוטי טוב, או …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה לעכבר ופד עם אפשר שיהיה לו גל למפרק כף יש במזון או אייבי עד 35 דולר. אחיזת claw ומשחק fps שהעכבר לא יהיה קטן מידי. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
משלשום לאח שלי גם יש מחשב והבעיה שאין לו עכבר ורמקולים, בגלל שאני יצרתי את הבעיה (קצת קולה עם קרח עושה את העבודה תאמינו לי...) אז אני צריך לקנות לו עכבר ורמקולים! אז ככה:א. יש לי 200 שקל (עדיף שהמאתיים יספיקו גם למשלוח!) ב. העכבר צריך להיות אופטי אבל בלי כפתורים בצד.... זהו... תודה רבה למי שימצא לי את הדברים האלה... אם אתם לא רוצים לפרסם שם של חנות בת'רד אז תשלחו לי בפרטי... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו כמה שיותר זול שיהיה נוח ביד לעבודה להרבה שעות.. עד עכשיו היו לי את המיקרוסופט/לוג'יטק ב-50 שקל שדי נמאסו איך העכבר הזה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=539&category_id=098b8bb5e713e880864bf1618c12b0af& אני לא צריך שהוא יהיה משהו מטורף לגיימינג או מהיר במיוחד.. רק נוח
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי היום קניתי את העכבר מKSP , לאחר הפתיחה ראיתי שיש קצת חופש בלחצן השמאלי, הכוונה היא שיש קצת חופש כזה הלשונית קצת יותר למעלה וכך זה עושה רעשים קצת כשאני נוגע עם האצבע, זה קצת מציק לי , כי ציפתי שלעכבר איכותי כזה מחברה איכותית כזו , זה לא יקרה. גם לכם יש את זה בעכבר הזה, והאם זה סיבה לחזור לKSP?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפורום. אחרי שימוש של כמה שנים הG500 עומד לפוח את נשמתו, אז אשמח להמלצות על עכבר שיעלה בין 200 ל300 שקלים ושיהיה אמין לאורך זמן כמו העכבר הנוכחי -אחיזת PALM -שימוש אפשרי לגיימינג (כרגע בחוסר זמן, אולי בעתיד אחזור לשחק. בכל מקרה לא אונליין תחרותי) -אפשרויות קסטומיזציה בDPI (הG500 נוח בקטע הזה) -כרגע עם פאד ג'נרי של steelseries. יודע שהנושא נטחן למוות, אבל כל הת'רדים מ2015. בנוסף, אני זוכר שקראתי דיון על מישהו שהזמין את הdeathadder chroma מאיביי (דיון של כמה עמודים) וזה בהחלט אופציה מבחינתי. השאלה היא האם הDA לא מצועצע מדי ונותן תמורה למחיר (ואשמח אם פותח הדיון יוכל להגיב פה על העכבר שהזמין). אין בעיה עם הזמנה מחו''ל\ לא לחוץ בזמ…
-
- 21 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
היי אנשים, אני בניו יורק כרגע וחשבתי לשדרג עכבר למחשב שלי ואולי מקלדת ל-HTPC עם עכבר מובנה. לא משחק במחשב אבל כן מתעסק בגרפיקה ורוצה עכבר טוב. יש אלחוטי שבאמת עובד כמו שצריך ומדוייק? תקציב עד 100-150 דולר. באשר למקלדת HTPC - היה לי MINI DINOVO והיא לא נוחה בעליל. משהו יותר מוצלח? לא מעודכן מה הולך היום.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי היה לי עד עכשיו RAZER DEATHADDER ואני הייתי מאוד מרוצה ממנו השאלה שווה לקנות את גרסת ה 2013 שלו או שעדיף ללכת על משהו אחר? תקציב עד 300 שקל
-
- 18 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות עכבר חדש , אני משחק הרבה משחקי FPS ויש לי בעיות עם העבר שלי כרגע (הוא ממש גרוע ) אני מבקש מכם שתעזרו לי למצוא עכבר חדש- אלחוטי (בגלל שהמחשב שלי למטה ועכבר למעלה אז יש בעיות של נפילה של החוט- ממש מעצבן ) אני מוכן להוציא 300 שקל על עכבר - העיקר שיהיה טוב ואלחוטי ראיתי שיש את ה=MX1000 ב-320 בנועה ו-MX710 ב-300 גם בנועה העם הם נוחים וטובים ?
-
- 59 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
http://techgage.com/article/steelseries_ikari_laser_mouse/1 מתחרה חדש על הכתר ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3567581,00.html נראה חרטה
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי, מעוניין לרכוש עכבר חדש לאחר שהdeathadder שלי הלך לעולמו. בעדיפות שהעכבר יהיה אלחוטי, אם יש עכברים אלחוטיים מספיק טובים במחירים האלה. כאמור העדיפות היא ל100 שקלים אבל אפשר לחרוג ל150. שימוש עיקרי יהיה לעבודה משרדית, לא גרפיקה, וגיימינג מדי פעם אבל לא צריך מקצועי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
נתקלתי ביצור הזה באתר של מיקרוסופט. נראה נחמד... http://www.microsoft.com/hardware/gaming/productdetails.aspx?pid=092
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול עכבר מיקרוסופט רגיל אחרי שהקודם(גם כן מיקרוסופט כזה..) התקלקל, אבל משום מה הסמן מידי פעם קובץ למקום אחר בלי שעשיתי שזזתי לשם.. המשטח הוא אותו משטח שהעכבר הקודם שעבד היטב שם לכן אני לא חושב שזה המשטח האם זאת תקלה שניתן לסדר או שפשוט ללכת ולהחליף? תודה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לוג'יטק הוציאה עכבר חדש למשחקי MMO, לוג'יטק G600: http://www.logitech.com/en-roeu/mice-pointers/mice/g600-mmo-gaming-mouse - 20 כפתורים הניתנים לתכנות - זכרון פנימי לאחסון פרופילים - מותאם לשימוש ביד ימין - תומך ב-Logitech Gaming Software מה דעתכם על העכבר הזה? האם הייתם רוכשים אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רכשתי היום עכבר חדש באריזת RETAIL של מיקרוסופט. MICROSOFT Comfort Optical Mouse 3000 אני יודע שעכשיו זה לא כ"כ משנה אבל אני אשמח בכל זאת לתושבה. יכלתי לרכוש אותו בסכום יותר זול,מן הסתם בגירסת OEM,ללא האריזה המפוארת (שתאחלס ממש לא מעניינת אותי) , ללא החוברות המאעפנות וללא הדיסק המיותר משהו.. האם יש הבדל באיכות בין שני הגדמים הנ"ל,הRETAIL והOEM ? כי שמעתי פה ושם שמועות שאומרות שהריטייל יותר איכותיים ואמינים. אני יודע מה המשמעות של OEM. מן הסתם שתי הגירסאות מיוצרות בסין פשוט לא היה לי כוח לחפש מקום אחר ולקחתי מה שיש תודה רבה מראש !!!
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-