ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מדפסת+סורק+מכונת צילום+פקס LEXMARK · דגם: X74 · הפעלה קלה וידידותית בעברית · מרכז מתקדם לעיבוד תמונות: הדפסה מקצועית באיכות צילום ברזולוציה של- · 2400X1200dpi · שליחת וקבלת פקס (כולל בצבע) באמצעות מודם המחשב · צילום מסמכים ע"י ממשק ההפעלה במחשב · בקצב של 7 דפים לדקה · סריקה ישירה לפקס, ל- e-mail, לקובץ או להדפסה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1245137 מבצע בנטאקשן 500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
- ברשותי מחשב נייד ללא חיבור מקבילי. מה יופיע במנהל ההתקנים כאשר אחבר למחשב הנייד מתאם מ-USB ל-PARALLEL. האם הדבר יזוהה כחיבור מקבילי : "LPT" על כל משמעיותיו. לדוגמא : האם יופיעו טווח כתובות למשלוח נתונים כמו התקן PARALLEL אמיתי ?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצות על מדפסת משולבת איכותית, שראשי הדיו שלה מחזיקים מעמד וזולים. כמו כן אשמח אם היא תיהיה אלחוטית שתומכת בהדפסת מסמכים מהאייפד או האייפון. כמו כן אם מישהו מכיר את המדפסת hp inkjet 4625 ויכול לתת לי חוו"ד אודה. תודה מראש, שלומי.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מי היבואן של המארזים שלהם בארץ ? מה אתר הבית שלהם ? ואיפה אני יכול לבדוק מידות של המארזים ?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לוח אם - אין לי עדיין בחירה מעבד Intel Core 2 Duo E6400 כרטיס מסך-Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX RETAIL זיכרון - CORSAIR VALUE 2x512MB 667Mhz DDR 2 1024 MB דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS צורב DVDופנימיוGSA-H10NוLGו16וXו כונן דיסקטים - 1.44 הכי פשוט שיש. 3D Aurora 570 Available Now (ATS/ATB) רמקולים מערכת רמקולים 2.1 עם סאב 1200וואט SM@RTCOM דגם: 21025
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
טוב אני צריך עכבר חדש לגיימינג באחיזת PALM התקציב הוא עד 250 ש"ח הנה העכברים שחשבתי עליהם אני אשמח להמלצות: naos 3200 razer deathadder logitech G400 corsiar M60
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי! אני לא בטוח שזהו הפורום הנכון אז מנהלים, תעבירו אם צריך. רציתי לשאול את בעלי ההגה SideWinder(בלי רטט) של Microsoft, כמה מעלות ההגה מסתובב לכל צד?
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לוח האם שלי התקלקל כנראה כתוצאה מסתימת אבק במאוורר. האם ישנו מדריך לניקוי המחשב? מה התדירות ובאיזה אופן ובעיקר איך מנקים את המחשב?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=80
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
מה כדאי??? ומה הייתם בוחרים??
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
העכבר והמקלדת לא עובדים(שניהם ps2) על המחשב. הם כן מקבלים מתח(האורות במקלדת נדלקים בעת החיבור והאורות בעכבר דולקים) בדקתי במחשב אחר ושניהם עבדו כראוי. ניסיתי לחבר למחשב עכבר usb והוא עבד כראוי. הייתי בטוח שהבעיה בשקעי ps2 על הלוח אם. אז קניתי חיבור שמעביר מps2 לusb וחיברתי את שניהם לusb ועדיין הם מקבלים רק מתח אבל לא פועלים. במנהל התקנים של הusb כשאני מחבר אחד מהם הוא רושם התקן לא מזוהה. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? ד"א העבר והמקלדת הם של gpt.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת להחליף את הmicrosoft multimedia keyboard הישנה שלי. אין ליצורך בסט עם עבר או אלחוטית. מבדיקה כאן בפורום ראיתי שממליצים מאוד על הWAVE שניתן להשיגה ב210 ש"ח אבל עד כמה שהבנתי אין לה אותיות עבריות (אני צריך). יש המלצה למקלדת אחרת (או לWAVE עם אותיות)?. השימוש הוא בעיקר הקלדה ומעט משחקים.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אז אני מחפש לקנות אוזניות גיימינג ואני מעריץ די גדול של SS למען האמת , ראיתי היום שהם זמינות באייבורי אז חשבתי ללכת על זה , מצד שני הבנתי שיש להן בעיה רצינית עם המיקרופון , מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חזק ורציתי ובעקבות זה רציתי לשדרג גם את הציוד. אז ככה עוד מאט יש לי יום הולדת והאח הקטן שלי יכל לקנות MX518 אבל...... בסוף החופש אני מקבל 400 שקל ככה שאני יוכל לקנות G9 + QcK. מה יותר כדאי? שאח שלי יקנה לי את ה MX518 או להמתין עד סוף החופש ולקנות G9. (את ה QcK אני קונה בכל מקרה) וב340 שקל האלה( אחרי שקניתי את הפאד) לקנות מקלדת. אם זה עוזר יש לי ידיים דיי קטנות. כל החיים הישתמשתי במקלדת ובעכבר האלה: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={6D5340ED-4508-4E9E-8245-17D282044FB2}&details_type=1&itemid={22622E08-B317-4CF8-8C83-96A5A5503270} אז זה שווה את הכסף להחליף מקלדת עכבר ופאד או שלא יהיה שינוי גדול. ושוב מה מבין הדילים המומלץ ביותר? אם יש לכם דילים…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ותוך כמה זמן צריך להחליף בטריות?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום! אני כנראה אקנה עכבר ומקלדת חדשים וחשבתי על ה da וה tarantula רציתי לדעת עליהם חוות דעת ולדעת אם הייתם לוקחים משהו אחר. בעיקרון אין הגבלה לתקציב! תודה מראש
-
- 64 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
איך המתחים שלי?(בתמונה)(ד"א זה במנוחה) התוכנה speedfan אמינה במתחים? בכמה אחוזים מותר שזה יחרוג?(פלוס ומינוס) הספק שלי הוא hec-475vd-t תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את התוספת החדשה של HyperX לעולם האוזניות - דגם מתקדם להמונים. האם הוא עומד במשימה? לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש להחליף את העכבר שלי במחשב הוא (העכבר) ישן להחליף למשהו יותר טוב וגם שיראה יפה. אני לא צריך עכבר למשחקי מחשב אלא לעבודות במחשב גלישה באינטרנט וכ"ו משהו שיהיה מעוצב יפה ושיהיה נוח. לא איכפת לי מחירים. חשוב לי העיצוב לא משהו משוגע מדי אבל יפה. דרך אגב אני משתמש עם העכבר בצד שמאל כך שאני צריך עכבר לשמאליים או סימטרי.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כיום מקלדת ועכבר פשוטים של מיקרוסופט ואני מעוניין להשתדרג,אשמח אם תסבירו לי מהן הטכנולוגיות החדשות בתחום.. תקציב: כרגע עוד לא הוחלט, תלוי במה שתמליצו לי עליו. תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
אז ככה, ראיתי מה שBoomer כתב בקשר ל REFRESH RATE ב RADEON 8500... עכשיו כמה דברים: 1. קראתי כתבה באנגלית על ה RADEON 8500 וכתוב שם שיש כמה באגים קטנים כמו בעיות ב REFRESH RATE על WIN XP, אולי יכול להיות שזה זה? 2. אני, כמו שאתם יודעים, קונה מחשב חדש, דרך חברה בשם גמא מחשבים. הם נתנו הצעת מחיר עם כל הדברים שפירטתי... על הכרטיס מסך פשוט כתוב ATI RADEON 8500.... האם יש סיכוי שהם יביאו לי כרטיס של חברה אחרת עם הצ'יפ של ATI במקום כרטיס מקורי שאותו מייצרת ATI? מישהו שמע משהו על גמא מחשבים ויודע משהו עליהם?
-
יש לי צורב סקזי, ונראה לי שהוא גוסס, חיפשתי צורבים באתר חומרה, ובאחד מהם היה כתוב שהצורב מותאם לסקזי 3, מה זה בדיוק? ואיך אדע אם כרטיס הסקזי שלי מותאם לצורב כזה? כל מידע על צורבי סקזי יתקבל בברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-