עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by manbot,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd802738308.htm yey enjoy

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם אני עוד כמה ימים מקבל עכבר חדש MX 700 ואני לא יודע אם אני בסוף אקח אותו בגלל בעיה קטנה אני משחק במשחק UNREAL TOURNAMENT (לא 2003) ולחבר שלי שיש את ה- MX 500 העכבר לא תומך תמיכה מלאה בעכבר (או שרק הגלגלת עובדת או כל שאר הכפתורים ואי אפשר את שניהם ביחד) עכשיו הקטע הוא שלו יש WIN 98 ולי יש WIN XP HOME EDITION ויש סיכוי שבגלל ה- XP שלי העכבר יתמוך תמיכה מלאה במשחק? או שזה לא קשור? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  3. מי שלא מבין על מה אני מדבר מוזמן להסתכל באשכול הקודם עליו שלי. אז לפי בקשתכם - דעתי: טוב מאוד!! מאוד התרשמתי וקיבלתי יותר ממה שיכולתי לצפות קודם כל המארז בא עם רגליות בדומה לאילו של HEC - טובות ויציבות מאוד !! הוא בא עם שתי מאווררי EVERCOOL שהם שקטים מאוד ויחסית למאוורר ג'נרי הם חזקים בטירוף! באמת מכניסים הרבה מאוד אוויר יחסית לג'נרי. יש גם במארז מגש נשלף להתקנת לוח האם - FEATURE שאפילו במארזי AA אין לפעמים (כמו ה CHIEFTECH למיניהם). חורי אוורר קיימים: אחד מקדימה למטה עם מאוורר מכניס איתו אחד מאחורה ליד המעבד עם מאוורר מוציא איתו אחד ריק כ 7 ס"מ מעלה הספק. הגודל שלו (גובהXעומקXרוחב) הוא 62X39X19. ללא הרגליות כמובן שמגביהות אותו ב 3 ס"מ נוספים מה שקצת היה לי מוזר הוא העומק…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי במחשב שני יציאות של USB ועד מעט שניהם יהיו תפוסים. חשבתי לקנות מפצל של USB שמוסיף לי עוד 4 יצאות של USB ואז ראיתי כרטיס USB שגם הוא מוסיף לי 4 יציאות, יש הבדל בינהם? מה יותר כדי? יש חברות שצריך לדעת עליהם??? תודה מראש Some THing... ;D

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by marvje,

מצלמת 1.3MP עם 8MB, בקיצר הנה מפרט: חיישן CMOS (1.3 Mega Pixel)המאפשר צילום תמונות ברזולוציות של עד 1280x1024. מצורף כרטיס זיכרון SmartMedia בנפח 8 MB המאפשר שמירה של עד 133 תמונות ברזולוציות 640x480 או 25 תמונות ברזולוציה של 1280x1024. (מספר רב יותר של תמונות או זמן ארוך יותר של וידאו יתאפשר ע´´י שימוש בכרטסי הרחבה). חריץ הרחבה לשימוש בכרטיסי SmartMedia בנפחים של עד 128MB (כרטיס 8MB כלול במצלמה). שימוש כמצלמת אינטרנט איכותית. פלאש מובנה להפעלה אוטומאטית או נגד עיניים אדומות. אפשרות לקביעת איכות התמונה : FINE 1280 x 960. LOW 640 x 480. צילום עצמי באיכות גבוהה או נמוכה. אופציית White Balance לשיפור איכות הצבעים. יציאת TV Out לחיבור המצלמה למכשיר טלוויזיה. העבר…

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  6. Started by marvje,

זוהי מצלמה דיגיטלית עם 3.1MP (שני מגה פיקסל אלקטרוני ושלוש מגה פיקסל ע"י Coach Technology) וזיכרון 16MB. או בקיצור, הנה מפרט של המצלמה : Image Sensor: SONY 1600 x 1200 pixels SuperHAD CCD sensor Picture Resolution: (Fine) 2048 x 1536 by coach technology (High) 1600 x 1200 with standard quality (Low) 800 x 600 with standard quality Other Resolutions for Life Video over USB: 320 x 240 - 25 frames/sec. Video clip: 320 x 240 - 20 frames/sec. max. storage time to 30 seconds Display: 1.8" TFT 61.6k Pixels color LCD Focus Range: Auto focus lens, 20 cm to infinity Aperture Ratio: F2.8/F 5.6/ F11 Electronic Mechanic Shutter: 1/25 ~1/2500 sec Flashlight: IGBT T…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Amir74,

מה היתרון של מארז אלומיניום? אמיר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מה אתם בסדר ? לקנות מארז ב600 ש"ח ועוד בלי ספק? תגידו מה אתם דפוקים ? על מה אתם מבזבזים כסף? יש לי איזה מארז צונמי עם מאורר שקדחתי בצד המארז (הלכתי למסגריה) ספק של 300W , עוד לא קפץ לי פעם אחת כל השנה וחודשיים שיש לי אותו מחזיק את המעבד שלי יפה מאוד על 34 מעלות ( VULCANO 6CU) ו42 במאמץ ( בקיץ זה היה 42 \\ 48). באוברקלוק ( גם גבוה מאוד) לא קופץ לי ביותר מ-5 מעלות. מה אני צריך מארז שעולה 600 ש"ח? ועוד ספק של 450W? יש לי כל כך הרבה דברים במחשב vrshxe,סי די ,צורב, כ.טלויזיה , כ.קול , מעבד , לוח ,כ.רשת , שלושה מאוררים . והמחשב שלי מחזיק כבר שנה ומשהו יציב תותח בלי קפיצות מתח בלי שום כלום נטיח נעל? מה אתם אכולי סרטים? אתם לא שמים לב על מה אתם מבזבזים כסף? ומי יבוא עכשיו יגיד לי…

• 59 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. Started by MoonMage,

ראיתי באתר של Aiptek PocketCam 3M שלפי נתוניה הטכניים טובה מאד אבל מחירה זול אפילו יותר ורציתי לשאול כמה שאלות: האם המצלמה גרועה,בינונית או אפילו טובה ???? האם החברה נחשבת לחברה מתה או לא איכותית? ולמה?(לשתי השאלות) אם נשאלה שאלה זאת בעבר אני מצטער ואודה אם תביאו לי לינק לדיון תודה עריכת המודר: רוצה לקשר? קשר למוצר באתר החברה, אלא אם אין (ויש). האמת שרציתי לקשר לאתר החברה אבל לא מצאתי את המצלמה שם וסליחה לגבי הלינק אני די חדש פה :-\

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by NEO...,

אני רוצה לקנות מארז של tt אבל אני לא יודע איזה תגידו לי מה ההבדל בין xaser 5000 ל 6000

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם יש לי עכבר של microsoft רגיל לא אופטי והוא בדרך להדפק אז ריצתי לשאול אתכם איזה עכבר אתה ממליצים לי כמובן שיהיה אופטי

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by zippobuyer1,

ובנוסף - כמה זה עולה? תודה

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by ari,

יש לי ups קומפקט של גארמטון הוא דיי ישן 4 שנים, לא השתמשתי בו עכשיו ניסיתי לחבר אותו למחשב (יש כבל אחד שמתחבר לחשמל ואחר בודד שמתחבר למחשב) ה ups לא הראה שום סימני חיות בשתי נורותיו גם כאשר שיחקתי עם כפתור האון אוף האם צריך לתת לבטריות זמן להיטען? מה עושים?

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  14. אני צריך ספק איכותי או שאחד ג'נרי יספיק? והאם 300 וואט יספיקו לי למפרט הנ"ל, או שאני צריך 400? מעבד- ATHLON XP 2400+ גוף קירור- Thermalright SLK-600 לוח אם- EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 כרטיס מסך- Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO זיכרון- Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz דיסק קשיח- WD 40GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition מסך- IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR רמקולים- Altec lansing ATP-3 ושאלה אחרונה, שלא ממש קשורה - איזה מאוורר אני צריך לגוף קירור?

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  15. Started by sausage,

צריך ספק של 430W חוות דעתכם בבקשה... <בלי פרסומות חינם, במיוחד כשזה לא רלוונטי במיוחד>

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by dino,

שלום, אני מחזיק בלוח אם Intel D850GB שחיבורי ה-USB שלו הם גרסא 1.1, בחנות מסוימת מציאים USB HUB 1.1 7PORTS, רציתי לדעת מה קורה שמחברים ל-HUB כמה התקנים ביחד, המהירות קטנה ויש תקיעות? עדיף לקנות כרטיס הרחבה PCI TO USB2.0 וככה אני גם יקבל חיבורים מהירים יותר וגם אותו מספר של מקומות לחיבור וגם באותו המחיר? תודה מראש, מתן.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  17. אורח RnGKay

היי, אני צריך המלצה למדפסת טובה אך זולה, בתקציב של מתחת ל-400 ש"ח. כמה שיותר נמוך ככה יותר טוב, והשימושים הם בעיקר הדפסת מסמכי וורד - לא משהו שדורש איכות גבוהה (אם בכלל). כמו כן, באותה הנימה, רציתי שתמליצו לי על פתרון לדיו לאותה המדפסת, שמעתי שיש חברה המוכרת בזול קופסאות דיו ממוחזרות עם אחריות. העניין הוא שלאחד ממכרי התקלקלה המדפסת HP Deskjet 695C וחשבתי לעצמי שהבדיקה+התיקון+הדיו החדש (הדיו נגמר) בהחלט יכול לעלות כמו מדפסת חדשה - לכן המלצתי לו לקנות מדפסת חדשה. האם צדקתי?

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by shpigeli,

אני מעונין לקנות gamepad למחשב אבל אני רוצה משהו שדומה לזה של הפלייסטישן שרוטט כי זה נחמד.. ראיתי שיש אחד יפה של לוג'יטק משהו מכיר אותו? הוא נוח? באיזה משחקים מרגישים את הרטט ? הוא עובד בכל דבר? ועוד דבר ראיתי אותו בפנדה במחיר של 400 שקל ויש באתר שלהם (של לוג'יטק )אחד רוטט ואלחוטי משהו ראה כזה בארץ איפשהו? הלינק לפנדה.. http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=11&CONTENTID=5022&countryid=25&languageid=1 אשמח אם תחוו את דעתכם בנושא יש למשהו כזה ? אם כן אשמח לדבר איתו! עריכת המודר: כותרת שופצרה, ברוך הבא. אתה מתבקש לא לקשר ישר לחנויות, אלא למוצר באתר החברה, אלא אם מדובר במקרים קיצוניים, ערכתי את הלינק. …

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  19. מקבלים יחד עם המארז את הצג LCD, 2 חיבורי ה USB והשליטה על עוצמת המאוורר?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  20. Started by ruve,

אני מחפש מארז ax 01sld ביררתי בכמה מקומות ואין אותו לאף אחד אמרו לי שהיבואן לא מביא אותו בינתיים. מה דעתכם ואיפה ניתן להשיג אותו?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  21. Started by zippobuyer1,

שייכתי לפורום הזה כיוון שזה ספק שצריך לעבוד ב OC כבד (בעזרת השם 200BUS) המפרט: 8RDA+ AXP 2100 TBREDB CORSAIR PC3200 CAS2 256MB 2 STICK = 512MB TOTAL בנוסף יש גם רדאון 9500 פרו של ATI, וולקנו 7 פלוס, צורב, סידי, כונן קשיח, 5 מאווררי מארז - THE USUAL אני צריך ספק ש: א. יחזיק את כל אלה + 2 קתודות + כל דבר שאני ארצה לשים בעתיד (שאני לא ישים עוד מאוורר ופתאום - בום) ב. יהיה מעולה לOC ג. יהיה עם מתחים יציבים (HEC ומעלה) אני צריך ספק שמסוגל להחזיק מערכת מאוד מאוד חזקה ושהוא יהיה בגבולות 400 השקלים - תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  22. שלום !!! כפי שניתן להבין מהכותרת אני מתלבטת התלבטות קשה בין המארזים האלו !!! מצד אחד יש את הצ'יפטק...שהוא סבבה... אבל מצד שני יש את המארז של TT המעולה והמפוצץ פיצ'רים אני מרגיש כיאלו אני קונה (אם אני אקנה) מארז של ג'יימס בונד.. אבל המחיר שלו מפציץ 870 ש'ח בשביל מארז... הקיצר הייתי רוצה לשמוע דעות האם המחיר משתלם או בכלל מה דעתם על כל מארז ... אנא עיזרו לי להחליט...!! בתודה Lir@n

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, אני צריך מצלמה לצילום של חלקי המחשב והמחשב בכלל, אני מבקש מכל מי שיש לו מצלמה דיגיטלית ויכול ויש לו זמן לצלם לי חלק במחשב שלו {בתוך המארז} באיכות בינונית ככה שהתמונה לא תשקול יותר מ-200KB, ולציין איזו מצלמה יש לכם, ויש לכם המלצה למצלמה כמה שיותר זולה אבל שתוכל לצלם חלקי מחשב באיכות טובה? תודה מראש, מתן.

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום, יש לי ספק אחד במחשב וכל היציאות שלו תפוסות (שלושה HD וצורב אחד). קניתי כרטיס PCI שנותן לי עוד 2 יציאות IDE וע"י כך אני אוכל לחבר עוד 4 התקני IDE בנוסף ל-4 ההתקנים הקיימים. הבעיה היא שכל היציאות של הספק שלי תפוסות ואני לא מעוניין לחבר מפצלים כדי שלא יהיה עומס על הספק הקיים, במקום זה, רציתי לחבר ספק נוסף ולהשתמש בחיבורים שלו. אין לי על אף אחד מהספקים מתג, כך שאם את הספק החדש אני אחבר ישירות לחשמל, ישאר מתח על הכוננים המחוברים אליו גם לאחר שאני אכבה את המחשב. אבל מה שכן, יש לי יציאה פנויה על הספק הקיים, יציאה שאמורה להתחבר למסך ולספק לו חשמל, אך המסך שלי מתחבר ישירות לחשמל, לכן רציתי לדעת, האם אפשר לחבר את הספק השני אל הספק הראשון (דרך אותה יציאה שאמורה לתת כוח …

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by ofcourse,

מה ההבדלים בין TASK CASE - TK3001 Screwless USB ובין Compucase Midi Tower CI 6A19 למה השני עולה 80 שקל יותר ? והאם הוא שווה את זה ?

• 14 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים