עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by deluxe,

אני משחק בקצת משחקי פעולה. שמתי לב לעובדה שבשימוש במקלדת קצת קשה ללחוץ בצורה עיוורת על המקשים הספציפיים של הפעולות השונות במשחק. אציין שלא יצא לי בעבר להתנסות בגיימפאד של פלייסטיישן/אקסבוקס וחשבתי שאולי גיימפאד יפתור לי את הבעיה. ראיתי מס' גיימפאדים של חברות שונות וגם מכאלו שהם כמו מקלדות קטנות (G13 של לוג'יטק). אשמח לקבל המלצות במה להשתמש כדי לקבל חווית משחק אופטימלית, ואיזה דגמים מומלצים. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Cilay,

שלום. היום יש לי עכבר DIAMONDBACK של רייזר , ככה שאני לא צריך עכבר למשחקים ,אבל אם בתקציב הזה העכבר טוב למשחקים אז למה לא . אני צריך עכבר ומקלדת אלחוטיים שיפעלו טוב וממרחק ש לפחות 3-4 מטר , מזמן בטריה טוב ושיהיו נוחים . ישמשו אותי לצורכי מולטימדיה . עכשיו שאלה לי אליכם , אני יכוללחבר גם את העכבר שיש לי כרגע(הרייזר) וג את העכבר האלחוטי? תודה ויום טוב אריק.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by mtfl,

שיהיו נוחים , לידיים ממוצעות , ולא גדולות. למשחקים לרוב , אבל גם הרבה לכתיבה... ושיהיה מקשי קיצור על העכבר (למשל לקבץ חלון) ושיקלטו למרחק של שני מטר לפחות. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הי אני בונה HTPC בסלון אבל מתכוונת להשתמש בו כמחשב ולא כ HTPC (כלומר סתם מחשב מחובר לטלוויזיה) ומתכוונת לבצע פעולות פשוטות כמו שיטוט באינטרנט בנוסף לצפייה בסרטים. אז אני צריכה מקלדת ועכבר, אני צריכה שזה יתאים לסלון ולכן המחשבות שלי היו בכיוון שניהם במכשיר אחד ויחסית קטן. אבל כל רעיון למשהו מתאים לסלון יהיה נהדר. כמו שאמרתי אין תקציב כי אין לי מושג כמה דבר כזה יכול לעלות, אז לא להתפרע, אני צריכה משהו שיעבוד ויתאים לסלון. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by zniibidl,

אני רוצה אלחוטי אבל איכותי נוח ליד ותגובה מהירה קצת משחקים...קצת גרפיקה קלה הרבה עבודה יבשה [מסמכים גלישה וכו'] טווח של כ-3 מטר או יותר לא חייב סט אפשר את זה ואת זה בנפרד רצוי מבחינת צבעים מקלדת שחורה ועכבר כהה גם כן

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. האם עניין האלחוטי הוא יותר מסתם גימיק? השאלה שלי האם שווה לי להשקיע בזה, כי ממילא אני צריך מקלדת ועכבר חדשים

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  7. Started by levy18,

אני רוצה לקנות את ה- RAZER DeathAdder + SteelSeries QcK Mini ואני מתלבט אם לרכוש מפיסי גיימס או מנועה מחשבים??? אני עושה הזמנה ד"א ככה שגם עניין המשלוח צריך להילקח בחשבון (לא מבחינה כספית)

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by ashkenazone,

מה עדיף לי לדעתכם לFAST SHOOTERS: א. G5 בלי פד? או ב. MX518 ואולי פד... ג. שניהם ב400 שקל גג כאילו שווה לי מאוד להשקיע עוד ולקחת עם הMX518 פד? או לקחת G5 עכשיו ובעתיד לקנות פד? או יש לכם הצעה אחרת טובה יותר ב400 שקל סה"כ?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by eliko78,

מהאתר TMS אם אפשר לחסוך אז לחסוך אם יש אופציה מאד משתלמת אז לחרוג קצת תודה[br]פורסם בתאריך: 20.01.2011 בשעה 15:37:46 לא מחייב מ TMS אפשר גם מחנות אחרת

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ORrrr,

שלום אני מתכוון לקנות עכבר אלחוטי למחשב הנייד שלי ורציתי לדעת אם יש הבדל בין bluetooth לאלחוטי רגיל. הבנתי שבבלוטות' יש סוג של לאג? פשוט הרעיון שלא יהיה לי תקוע מתאם usb בצד נורא קורץ לי. ואם בסופו של דבר זה כן מומלץ, אז איזה עכבר הייתם ממליצים? ראיתי את זה http://www.photogalnet.co.il/default.asp?catid={B4C46CD2-F0A5-4E1E-9C00-32D77A83345A}&details_type=1&itemid={DF3DF77A-742B-4DAB-8CD7-310FC1CCD7C8} וזה נראה לי סבבה מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by OrBen91,

מחשב נייד עם 2 חיבורי USB שאחד מהם תפוס קבוע על USB של עכבר אלחוטי ראיתי שקיים עכבר שמתחבר למחשב עם bluetooth, חשבתי שיכול להיות נחמד שייתפנה לי USB האם עכבר כזה מומלץ? הbluetooth מתחבר למחשב בצורה טובה ללא ניתוקים? יש דגם ספציפי מומלץ?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  12. שלום לכולם, בימים אלה אני מחפש עכבר BT ללא משדר, שיעבוד עם ה-T61 שלי. תפס את תשומת ליבי עכבר לייזר של ספידלינק, שנטען מהמחשב באמצעות כבל USB. מחירו הרבה יותר אטרקטיבי מזה של הלוג'יטק המתחרה, והוא מגיע עם 3 שנות אחריות. לא הצלחתי למצוא הרבה מידע עליו באינטרנט, לכן אני מפנה את השאלה אליכם, בתקווה שלמישהו כאן כבר היה ניסיון איתו. אני תוהה אם ניתן להחליף את הסוללה הפנימית, או שמא בעוד שנה-שנתיים אני עלול למצוא את עצמי עם עכבר חוטי בלבד. כמו כן, אשמח אם תוכלו לספר מה ידוע לכם על החברה, ועד כמה ניתן לסמוך עליהם. קישור למוצר: http://www.speedlink.de/?p=2&cat=212&pid=16830&paus=1 בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  13. שלום, יש לי עכבר של לוג'יטק שבא בזמנו בסט MX5000. את המקלדת זרקתי כי היא הייתה טוחנת סוללות אבל את העכבר השארתי כי עכבר אלחוטי מאוד נוח. לאחרונה העברתי את המחשב לחיבור אלחוטי וכאשר אני מעמיס מאוד על החיבור, לדוגמא מעתיק קבצים העכבר נהיה איטי מאוד ואי אפשר להשתמש בו בכלל. רציתי לדעת האם זה קורה עם עכברי BT בלבד או גם מבוססי RF? או שאולי זה רק בעכבר שלי? הדרייברים הכי מעודכנים אבל בכל מקרה לוג'יטק הורידה את התמיכה בעכבר לפני יותר משנה לדעתי. בנוסף, המקלט BT קרוב מאוד לעכבר. אם אין ברירה ואני צריך להחליף את העכבר, אשמח לדעת האם קיים עכבר אלחוטי שאין לו בעיה כזו. דגם ספציפי פחות חשוב כי אני אחפש כבר לבד רק חשוב לי לדעת שזה לא יקרה ב-RF. ה-BT לא ממש חשוב לי כבר, יש דרופבוקס. …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by XTZ-Mike,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה ניתן לרכוש את העכבר הנ"ל בארץ / בחו"ל ממקום שניתן להזמין לארץ. ביקורת של GURU3D: http://www.guru3d.com/article/cooler-master-sentinel-advance-mouse-review-test/ תודה!

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  15. Started by nigger84,

אחרי קצת קריאה פה בפורום הבנתי שאני מחזיק את העכבר fingertip. ניסיתי כמה פעמים להתרגל ל palm אבל התנועה של הזרוע לא נוחה לי. הרבה יותר נוח לי להזיז את פרק כף היד. העבודה היום יומית שלי היא תיכנות וכל מה שמסביב (אופיס, דפדפן וכו'). אני עובד על שני מסכים רחבים. חשוב לי - דיוק והרגשה של דיוק. העכבר שיש לי היום מרגיש לי כאילו שאני מפספס איתו את הנקודה שאליה רציתי להגיע ודורש ממני לנסות שוב ושוב. Dpi - רצוי גבוה בגלל העבודה עם שני מסכים ברזולוציה גבוהה. כפתורים צדדיים - רצוי לפחות שניים לפעולות קדימה/אחורה. ממה שקראתי פה בפורום ראיתי שיש את אלו: G300 הבנתי שהוא מרגיש ממש מדוייק אבל הגלגלת שלו לא נראית נוחה במיוחד. והלחצנים העליונים מועדים ללחיצות שגויות. Zowie fk - נראה פשוט ו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by יוסףש,

שלום חברים,אז כמו בכותרת,בכדי להעיר את המחשב אני צריך ללחוץ על הכפתור הדלק במחשב,עם הלחיצה זה מראה שהמחשב לא נכבה אלא התעורר,העכבר חדש וזה התחיל איך שקניתי אותו,עם העבר הישן זה לא קרה ,מה צריך לעשות בכדי לתקן את זה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. אני בקושי מצליח לגרור תיקיה בלי שהיא תיפתח, או בלחיצה על תיקיה נפתח לי גם הקובץ בתוך התיקיה... בהגדרות מוגדר שפתיחת התיקיה תיהיה בשתי לחיצות ועל SLOW... לאחר כמה שנים טובות הגיע הזמן להחליף או שיש מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום חברים העכבר שלי בשלבי התאבדות מתקדמים. (Razer Ouroboros) הגלגלת חורקת כמו צרצר והכפתורים כבר לא מגיבים כבעבר (3 שנים). הולך אני לתומי לבדוק מה חדש בגזרת רייזר ולהפתעתי אני מגלה בראש הרשימה שלהם את אותו מלך מזה שנים(Ouroboros)...נדיר. אז חקרתי קצת ופשפשתי מה התחדש בתחום בשנים האחרונות והגעתי ל-Logitech G900. חקרתי עליו לא מעט והאמת שדי החלטתי כי הוא הכי הרשים (1000שח ב-KSP). מה אתם אומרים? אני רואה 3 אפשרויות: 1 - לקנות עוד Ouroboros כי אני מכיר אותו טוב והוא די נח ומדוייק...אבל מה זה פחות משלוש שנים ככה להתקלקל?....ועוד זה הטופ שלהם. 2 - באמת ללכת על ה-G900 וזו באמת האופציה המועדפת לאור מה שקראתי\ראיתי…

19. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9260&Itemid=40&limit=1&limitstart=0 נראה די נוח מזכיר קצת שילוב של לוג'טיק ושל מיקרוסופט בהחלט הייתי רוצה לשים את היידים שלי עליו ולבדוק אותו אישית ;D מה דעתכם עליו?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ToyMan,

לא מזמן התקלקל לי העכבר LOGITECH G500 שהיה עכבר מעולה (אבל גם קצת גדול ליד שלי) וזהו אין אחריות... עכשיו אני מחפש עכבר גיימינג חדש עדיפות לחיישן ליזר (בגלל שיש לי פאד קשיח מצוין 4HD ואני לא רוצה להחליף אותו אבל אם לא תהיה לי בררה אז בסדר) התקציב הוא 300 ש"ח ואני מחזיק את העכבר PALM אז אפשר עכבר לייזר ב300 שקל או פאד טוב מבד וLogitech G400.. אני עדיין מתלבט.. (אם לא עכבר לייזר אז עכבר אופטי וגם לכלול פאד עדיף לא QCK כי שמעתי שהוא מתקלף ונהרס אחרי כמה זמן) מה אתם אומרים על G400 + Razer Goliathus Control? (ואם כן מה לקחת Fragged או רגיל)? אקסטרה כפתורים זה טוב אבל לא חייב תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ArChAnGeL,

קודם כול שלום לכולם זוהי ההודעה הראשונה שלי ;D ;D ;D אני קניתי עכבר GPT אופטי 5 כפטורים USB, התקנתי את הדריברים והתיישבתי לשחק (נו אלא מה). קודם כול היה לי PAD צד אחד לבן וצד אחד שחור, אז על הצד הלבן העכבר בכלל לא זז, אז הפחתי אותו, ולעמת זאות הסד השחור העכבר זז אך עם קפיצות, מוזר הרגישות לא גבוהה כמו שהיא אמורה להיות, (בעכבר הרגיל שהיה לי הייתה רגישות גבוהה יותר :-\), תגידו יש קשר ביןהPAD לבעשיה? או שזה החברה, (חבר שלי נקלע לאותה בעיה...)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by TheDiesel,

מה אתם אומרים על עכבר Asus P515 ROG Strix Impact II GUNDAM Edition?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  23. איזה עכבר יותר נוח וביצועיסטי? Wireless Notebook Presenter Mouse 8000 או Logitech® VX Nano Cordless Laser Mouse for Notebooks יבואן Logitech שם תג מחיר לא מובן של 550ש"ח~ (תג מחיר היצרן בחו"ל הוא 70$), אך ניתן להשיגו במחיר 420ש"ח דרך יבואן אפור, ה- M$ עולה 420ש"ח (תג מחיר יצרן חו"ל 100$).

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  24. Started by TheDiesel,

יש לי עכבר Logitech G604 והוא הפסיק לעבוד. החלפתי סוללות ובדקתי שהכבל מחובר. האם הוא הגיע לתיקון שלו?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by sycx,

אהלן, רכשתי בשבוע שעבר עכבר Logitech מדגם B605 עבור הנייד שלי. פתחתי היום את האריזה ובה שני מתאמים. על אחד מהם רשום רק logitech ובצבע לבן ועל השני רשום logitech ו hand reciever בצבע אדום. המתאם בצבע לבן עובד פיקס.. זה באדום לא עובד כלל. מה פשר הסיפור? למה צריך את שניהם? מה זה עושה.. ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים