ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מדפסת קנון 2450, כשעברתי דירה אבד לי הכבל חשמל של המדפסת, האם מישהו יודע אם ההזנה היא 220 וולט או דרך שנאי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שאלה קטנה : האם אני מסוגל להוריד את התמונות מהכרטסי שנמצא בקורא כרטיסים למחשב ? ואיך היא מבחינת עלויות ואיכות ?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
היי, מחפש עכבר אלחוטי שיהיה טוב להרבה שעות עבודה וגיימינג אני חושב על G602 או G603 של לוג'יטק. יש המלצות מה כדאי?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין זיכרון שהוא Rated CAS222 @ 133MHz DDR לבין זיכרון שהוא CAS Latency 2 ?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שתי מקלדות למחשב אחד. יש לי מפצל אבל כל פעם רק אחת עובדת. ידוע לכם אם זה אפשרי מבחינה טכנולוגית? תודה.
-
-
האם יש מקום בארץ עם תצוגה שאפשר להרגיש ולנסות עכברים לגיימרים לפני הקנייה ? אני מחפש עכבר איכותי ומעדיף להרגיש איך העכבר מרגיש על כף היד לפני הקנייה. תודה,
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני ספקי הכוח האלה. אשמח לדעת מה ההבדלים בינהם (פרט לעובדה שהER זול יותר)
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אז ככה , כולנו הבנו שרוב החברות לאחרונה עשו עדכונים למוצרים שלהם כמו NV עם ה9600 שחודש והפך -לGT220 או כמו לוג'יטק שהפכו את ה-G5 ל-G500 ומכיוון שזה פורום ציוד הקפי, מן הסתם לא נדון בכרטיס אלא בעכבר.. ומכיוון שזהו פורום עם לא מעט משתמשים .. לכל אחד יש דעה שונה וכל אחד בא עם דעות קדומות שכל אחד יביע את עמדתו בנוגע למה הוא מעדיף - G5 או G500 מהבחינות : מחיר , עיצוב , ההתחדשות עצמה האם כדאי לקנות כרגע וכו' ..
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום,אני חדש פה דרך אגב. אני מחפש לקנות מדפסת לא משהו מיוחד רק משהו להדפיס עבודות וכדומה.. חשבתי ללכת על מדפסת שראיתי באיזה עלון: מדפסת לייזר brother HL 2040 *רזולציית הדפסה: 2400X2600 dpi *מהירות הדפסה עד 20 דפים בדקה *מזין נייר עד 250 דפים הייתי הולך וקונה אותה אבל היה לי מדפסת שדיי עיצבנה אותי,ההתקנה שלה תמיד הסתבכה ופעם היא עבדה פעם לא,פתחתי את הנושא הזה אם אפשר לקבל המלצות או סתם מידע בנוגע למדפסת שכתבתי וגם מדפסות אחרות אולי. יום נעים!.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אני צריך שתסבירו לי משהו, את המכשיר הזה ניתן לקנות עם עברית צרובה וניתן לקנות ללא עברית ולהתקין עברית אז השאלה שלי האם יש הבדל בין אם אתה מתקין עברית בעצמך לבין אם אתה קונה את המכשיר עם העברית צרובה (אני אומר צרובה כי ככה כותבים בכל הפירסומות). ועוד בקשה, איך אני מתקין את העברית ל MIO 168 מישהו יכול אולי להפנות אותי למדריך ולתוכנת ההתקנה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
נראית מעולה יחסית למחיר, והמפרט נראה טוב, הינה לינק ל skypc: http://www.skypc.co.il/pl_product~LV950~22~0.htm שאלות: 1. מה אתם חושבים עליה? 2. מה הכוונה ב dynamic 2.0 megapixels? 3. 2. מה הכוונה ב static 5.0 megapixels? 4. הנה משהו מוזר, מצאתי את המצלמה בחנות אחר ושם רשום שהיא רק 0.3 megapixels! הנה הלינק : http://www.gcomputer.co.il/pl_product~14_LV950~166~0.htm מה אתם אומרים? נראה חשוד... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת אינטרנט GPT, אך אבד לי דיסק התקנה, אין לי דרייבר וגם אין לי מושג מה הדגם של המצלמה. אולי יש למישהו רעיון איפה ניתן להשיג? תודה
-
- 1 תגובה
- 5.3k צפיות
-
-
אם כבר מדברים על הרדיסקים איזה הרדיסק לדעתכם הכי טוב? כולם ממליצים IBM 60XP אז במיקרה מצאתי השוואה ולמי שאין כח לקרוא, אז בהשוואה יש את ההרדיסקים הבאים: IBM Deskstar 60GXP Fujitsu MPG3409AH-E Western Digital Caviar WD400BB Quantum Fireball Plus AS Seagate Barracuda ATA III Seagate Barracuda ATA IV כולם ATA100 7200 RPM ומקום ראשון לוקח Fujitsu MPG3409AH-E
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום חברים! אני רוצה לרכוש מקלדת IBM, אולי מישהו יודע היכן אפשר למצוא כזו מקלדת .. תמונה: תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מוצר מצויין , שישנה בעיה אחת שאני נתקלתי בה: יש לי מחשב MAC G4 ובכל פעם שהכנסתי את המוצר ל שקע ה USB הG4 שלי קפא לחלוטין , בכלנית לא ידעו לענות לי לגבי הבעיה. הפתרון היחיד שאני מצאתי זה להפסיק את הFile Sharing לפני שמחברים את הDiskOnKey
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
כרגע אני די נעול על הדגם הזה, מצאתי אותו ב-445 שקלים. אני צריך פקס וסורק. אני לא מדפיס הרבה פעם ב.. ובעיקר טקסט. תמונות לעיתים רחוקות מאוד אבל עדיך שתהיה איכות בסדר קראתי ביקורת בזאפ והיא הייתה בסדר, אבל הייתי רוצה לשמוע עוד תודה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להיעזר בכם. אני מחפש בשביל מישהו סט (מקלדת + עכבר) אלחוטיים עד 400 ש"ח, אבל החלק החשוב ביותר הוא העכבר. בבית נמצאים גם ימניים וגם שמאליים, ולכן חשוב מאוד כי העכבר יתאים (ויהיה נוח) לכולם. חיפשתי הרבה בזאפ, אך קשה להתרשם מתמונה האם העכבר מתאים גם לשמאליים וגם לימניים, ולכן אני פונה אליכם, בעלי הניסיון, לעזרה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
לקחנו לסקירה את הקומפקטית החדשה של Corsair, מקלדת מכאנית מדגם K60 PRO TKL RGB, וחזרנו עם רשמים שכדאי לכם להכירלכתבה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
- 2 followers
-
-
אני עם הQCK MASS כבר שנה והוא מתחיל להיות מגעיל והוא לא מרגיש כמו פעם, למרות שאני מנקה כל שבוע שבועיים עם מטלית לחה. אני רוצה פאד חדש, ופשוט קשה לי לבחור ולהגיד איזה הכי מתאים לי, אני מחפש בן אדם עם ניסיון. העכברים שלי: Ninox aurora Mionix Naos 7000 SteelSeries Rival Logitech G502 SteelSeries Kana (את שלושת האחרונים אני מחפש למכור אבל לא התעסקתי עם זה כל כך עדיין) מחפש פאד גדול (משחק על DPI נמוך ולעיתים העכבר נתקע במקלדת או נופל מהפאד על הMASS), מתלבט אם רך או קשיח ומתלבט אם עבה או דק. לא אכפת לי חברה ולא אכפת לי מאיפה, אני אמצא דרך לרכוש אותו. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני חצי שנה פינקתי את עצמי עם DELL XPS L702X. מאחר שזה מחשב די כבד אני לא ממש סוחב אותו לכל מקום (אבל לפעמים יוצא לו לטייל איתי). לאחר שקניתי אותו השגתי על הדרך מאי.בי. אוזניות roccat vire שהיו זולות והספיקו לאותו הזמן. מאחר שאני משחק די הרבה וגם רואה סרטים על המחשב החלטתי לשדרג את החווית השימוש בו שלב קדימה. מחפש אוזניות גיימינג עם איכות בניה טובה+, שיהיו נוחות, עם חיבור USB או 2.1 כמו שיש לי במחשב. עוד לא הבנתי מכל הפורום פה העם באמת שווה 5.1/7.1 באוזניות כדי לשפר את חווית השימוש (אני משחק הרבה FPS). מעדיף לקנות בKSP, איבורי או במקרה הרע בבאג. עם זה יוצא ממש משתלם אפשר באיביי אבל אני די מודאג בגלל האחריות. כל הנושאים בפורום היו מאוד אינפורמטיביים, אבל עיבדת…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי דרייבר סכזי גרסה 1.5 ודרישת המערכת היא 2.35 ע" מ להפעיל את הצורב מ"ס הכרטיס :AEC 6710S .מ"ס הציפ הוא:ATP :8701U-C אודה למי שיוכל לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
-
משהו יכול להביא לי פירוט של הלחצנים בLogitech G500 והסבר בבקשה? מה זה DPL? או DLP? איזה מקלדת לגיימינג כדי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי כמה בעיות מציקות עם החשמל החלטתי לקנות אל פסק לפי ההבנה שלי 750-700VA אמורים להספיק האופציות שלי הם: Gamatronic 750 ADVICE P700 ואולי ADVICE P750 מה עדיף לי?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-