ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
האים כן כמה הוא עולה? כי מתי שהייתי באופיס דיפו היה שם רק גוסטיק חוטי למחשב..[br]פורסם בתאריך: 2.06.2007 בשעה 13:19:42 אני מתכוון שאים יש דבר כזה גוסטיק אלחוטי למחשב של x-box360
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
לחבר שלי יש עכבר אלחוטי של GPT האם יש אפשרות לקנות מקלדת אלחוטית של אותה חברה שתעבוד על אותו התקן של העכבר.. ואם כן אז איך עושים את זה.. כמו כן הייתי שמח לקבל חוות דעת לגבי הסט של logitech mx 5000 ושל ה logitech mx 3000 אני מתלבט בין אחד מהדגמים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לקסמארק E240 (למרות ניסיון רע שהיה לי איתם פעם) והיא מחוברת למחשב עם XP כאשר המחשב הזה מחובר ברשת עם עוד שתי מחשבים. אז עשיתי שיתוף וכרגע עוד מחשב אחד עם XP יכול לגשת למדפסת אבל המחשב השני עם הVISTA X64 לא מצליח להתקין את המדפסת הוא מוצא אותה וכשהוא אומר לי לבחור דרייברים הוא אומר שהם לא טובים ואני צריך לפנות למנהל המערכת(שזה אני) יש לכם מושג מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת אלחוטית עם משטח נגיעה שישמש כעכבר. ממש כמו במחשבים הניידים. המטרה שלי היא לשלוט על המחשב שנמצא ליד הטלוויזיה כדוגמת הMEDIA CENTER. אני מכיר את המקלדת החדשה של לוג'יטק, diNovo Edge, אך מעולם לא שמעתי ביקורות עליה. יש עוד מקלדות כאלה שאני מפספס? המחיר של הלוג'יטק הוא ממש מופקע. תודה ח'ברה
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
היי! אני צריך המלצה למדפסת ביתית שתכלול את התנאים הבאים: לייזר, ציבעונית, פקס, סורק, מדפסת.... ושיהיה עם חיבור רשת מובנה. כל זה צריך להגיע עד 1700 ש"ח. ראיתי את שתי אלו: http://www.officedepot.co.il/(k2u4rzno5k01vt55tsphsk45)/catalogSku.aspx?id=3884293&famid=593644&PR=QJ5 http://www.officedepot.co.il/(k2u4rzno5k01vt55tsphsk45)/catalogSku.aspx?id=701177&famid=375788&PR=QJ5 אשמח לעוד המלצות או חוות דעת. תודה!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
הDVD הישן שלי התקלקל ואני מחפש עכשיו DVD חדש... חשוב שהDVD יתמוך בכתוביות בעברית ובכל הפורמטים הקיימים. המליצו לי על DV383 של PIONEER. מכמה בדיקות שעשיתי ראיתי שקיים גם מכשיר שנקרא DV393 גם של PIONEER. איזה מהם עדיף? (המספר אומר שה393 יותר טוב??) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
חברה מישהוא מכיר סט אלחוטי עם עכבר ניטען ושמגיע לפחות ל3 מטר במחיר של 550
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך סט שמיועד בעיקר למשחקים ועומד בטווח המלא של BLUETOOTH. יש לי קיר לא קטן שאני צריך לשדר מעבר לו. תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
מדובר על הסטים הבאים: Genius Ergomedia R710 Genius Ergomedia R800 כאשר הראשון עולה מעט פחות מ300 והשני 430. האם מומלץ? יש משהו טוב יותר בתקציב (בלי קיטועים, חיי סוללה נורמליים וכוץ...)
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
Model HP Scanjet 2400C Optical scanning resolution Up to 1200 dpi Hardware scanning resolution Up to 1200 x 1200 dpi Enhanced scanning resolution Up to 999999 enhanced dpi Bit depth 48-bit Gray scale levels 256 Scan speed in preview mode 12 secs Scan speed (OCR, A4) < 45 secs Scan speed footnote * Scan Speed: results of HP internal tests carried out on a 1.70 GHz HP Vectra PC with 256 MB of RAM/Microsoft® Windows® 98; scan speed, preview: the scanner lamp has been warmed up and time is measured from mouse click/button push, ending when the image of the platen is visible and the user has control. Maximum scanning size 21.59 x 29.72 cm Dimensions (W x D x H) 458 x 275 x …
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח ציור דיגיטאלי. כמעט קניתי את הלוח של WACOM שעולה 2,800 ש"ח (גודל A4), ואז נתקלתי בלוח Genius Pen Sketch 9x12, שעולה רק 800 ש"ח. מישהו מכיר את הלוח הזה (הזול יותר)? אשמח לקבל חוות דעת. אני יודע שללוח של WACOM מצרפים גם גרסא כלשהי של PAINTER. השאלה אם זה מצדיק כזה הפרש במחיר, או שההבדל בחומרה, בלוח הציור עצמו, הוא הוא העניין. תודה פיני
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה למקלדת חוטית עם כניסות USB. אני מתכנן לחבר אליה את העכבר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
מישהו יודע אם העכבר הזה עובד על בלוטוט או על FR?
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
which mouse better for for playing games?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
לצערי הרב לא ניתן להגיב לביקורות כך שאני נאלץ לפתוח נושא בפורום. אני מתקשה מאוד להבין איך המבקר הצליח להעדיף את הHabu על-פני הDeathAdder. בעוד הHabu נוטה להיות לא מדויק בתנועות מהירות, מפגין תאוצה שלילית מרובה ולא חף מבעיות התקנה אשר מצוינות בכל ביקורת אחרת, דווקא כאן מהללים אותו כעכבר מוצלח, ועוד מוצלח מהDeathAdder. הDeathAdder הוא כיום העכבר המדויק ביותר בשוק, נקודה. בין אם זה הbenchmark של ESReality ובין אם זה חוסר היכולת של מכרים שלי מחו"ל לגרום לתאוצה שלילית או לעקיבה לא מדויקת בעכבר, אין עולה עליו. נכון, לHabu יש יותר DPI, אבל ממתי הDPI קובע עד כמה העכבר מדויק? מה שווה DPI גבוה אם הדיוק המתמשך הוא בעייתי עד מאוד? עוד לא נתקלתי בבן-אדם אחד, בטח שלא משתמש כבד אחד, שה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי סט ווירלס חדש של לוג'יטק דגם MX 3000 ועד לפני כמה ימים הוא היה מתנתק לי בתדירות של פעם ביום, האם יש דרך למנוע את זה (כאמור כבר מס' ימים התקלה לא קרתה אבל אני בכל זאת מעוניין למנוע את זה בעתיד.) כמו כן לעיתים קרובות מאוד יש קפיצות בעכבר ז"א שאני עובד איתו אז לפעמים הוא משתגע וזז לכל מני כיוונים האם יש קשר לפאד שלו??? אני משתמש בפאד עם תמיכת ג'ל למפרק (השתמשתי איתו גם בעכבר האופטי והחוטי הקודם שלי של A4) אולי בגלל שהעכבר הנוכחי הוא לייזר זה קורה?? אשמח לשמוע עצות והמלצות לגבי פאדים אחרים המומלצים לעכברי לייזר בסכום של עד 100 ש"ח. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי מדפסת מדגם HP OFFICEJET G85, זהו מכשיר שהוא גם מדפסת גם סורק וגם פקס. יש בבית 3 מחשבים ולכן קניתי JET DIRECT זה מכשיר שאליו מחברים את המדפסת ואותו מחברים לHUB או ראוטר וככה כל מי שברשת יכולל הדפיס. הבעיה היא שמכל מחשב אפשר להתקין את המדפסת רשת עם הפונקציה היחידה(בעזרת הדרייבר של הJET DIRECT) של הדפסה כלומר לא ניתן לסרוק. הדרייבר המורחב שמאפשר המון פונקציות לא מוצא את המדפסת ברשת ולכן אני יכול רק להדפיס ולא שום דבר אחר. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי תקלה במדפסת משולבת HP 6213. בזמן הסריקה יש פס כזה מעצבן , וזה הורס את מה שנסרק מצורפות 2 תמונות .. אחת עם המכסה של הסריקה קצת פתוח (איפה שהמצית) והשניה שמתי דף , עם מכסה סגור , אפשר לראות את הפס לפי השינוי צבע בתמונה. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? אולי תקלה ידועה של HP ? ואחריות כבר אין , זה קרה בדיוק חודשיים בערך אחרי סוף האחריות - בתמונה הזאת אפשר לראות את הפס , שינוי צבע בתמונה - וזה מה שקורה שהמכסה של הסריקה קצת פתוח ... תודה !
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אני צריך עכבר BT לנייד לא מצאתי שום דבר באתר של לוג'יטק וראיזור מצאתי עכבר שממש אהבתי אצל אפל אבל דבר אחד דפוק בו (ממה שהבנתי תקנו אותי אם אני טועה) זה שיש לו שני כפתורי לחץ שמתפקדים בתור כפתור יחיד וזה ממש דפוק כי אני אוהב שיש לי שני כפתורי צד בשביל גלישה (אחד אחורה השני קדימה)
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת המלצה טובה,אני מחפש עכבר ומקלדת כמו שמפורט בכותרת..תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
I wanted to ask if bug got good pad's for laser mouse?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף עכבר. קראתי הרבה על ה MX החדש וכל הביקורת אותו דבר (כולם מהללות את הMX ) הוא באמת שווה את הכסף?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
מחפס לקנות תחנת עגינה לX60 LENOVOוסוללה לX60 חדש או יד שניה במחיר טוב. למי שיש ורוצה למכור נה לפנות ל 0546412108
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
1) רציתי לשאול איך אפשר לבדוק מצלמת WEBCAM לאחר התקנת הדרייבר 2) אני מחפש איזה תוכנה שאוכל להריץ אותה ולראות על המסך את התמונה המתקבלת מהמצלמה תודה אייל
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצות על מדפסת/צילום/פקס לשימוש ביתי עד 500ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-