עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אם למישהו כבל כזה והוא לא צריך אותו אני מאוד אשמח לקבל אותו.. אני חיפשתי כבל כזה המון בהרבה חנויות ואין מישהו שמחזיק דבר כזה. הוא צריך להיות לכרטיסי RADEON ולהראות בדיוק כך: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  2. שלום לכולם! הגיע לידי סורק של חברת Mustek מדגם BearPaw 1200TA. יש לי מערכת הפעלה ויסטה X64 ואני לא מצליח למצוא דרייבים לסורק הזה... בדקתי באתר של החברה ופשוט אין שם דריברים ל-VISTA הוינדוס לא מוצא אותם לבד, ניסיתי להוריד דרייברים של XP אבל אני בכלל לא מצליח להפעיל את ההתקנה גם כשאני עושה COMPATIBILITY... אודה לעזרתכם במציאת פיתרון. תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by toto,

אני קונה מחשב amd xp ב4 במרץ מישהו יכול לעזור לי?

4. שלום, יש לי אוזניות של 3.5 של רייזר ורמקולים 2.1 גם בחיבור 3.5 של לוג'יטק. כשאני מחבר את האוזניות הרמקולים מפסיקים לעבוד וחוזרים לעבוד מיד עם ניתוק האוזניות. האם יש אפשרות ששניהם יפעלו באותו זמן / אפשרות בהגדרות של המחשב לשינוי בין השניים בלי החיבור והניתוק המעצבן כל פעם? תודה מראש, נמרוד עריכה: הנה תמונה של הפתרון

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. מדפסת משולבת אם זה עוזר. אני חיברתי אותה עם הכבל(שלא הגיע עם המדפסת לצערי), ובזמן ההתקנה שמתבקש זיהויי שלה, המחשב פשוט לא מזהה והUSB ב TASKBAR מופיע כבעיה. http://i30.tinypic.com/97mdkw.png http://i25.tinypic.com/33vhvrt.png האם צריך לעדכן סוג של חיבור USB? אני לא יודע כבר מה לעשות ואבא שלי צריך תמדפסת. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by DarK_NaF,

(כן עוד הפעם)..... היום הרכבתי את הגרוטאה הישנה שלי, אחרי ששכבה מס' חודשים טובים בארון - מפורקת לחתיכות.... הדלקתי אותו...(pII 166Mhz)..... המחשב עצמו נדלק.....אבל תצוגת המסך הייתה: no signal input וגם המחשב עצמו לא עשה שום רעשים של טעינה....או משהו.... למישהו יש רעיונות???

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. מישהו מכיר איפה אני יכול למצוא מי שמחזיק קופסת מיתוג KVM ל4 מחשבים שאוכל לקפוץ ולקנות היום? של EDIMAX או D-LINK עד 300ש"ח. תודה!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by Ara,

היום כששיחקתי UT, נתקע פתאום המחשב ועשיתי Restart, ופתאום הופיעה הודעה: cannot set the code in page(s) display.sys ומיד הופיע מסך כחול ועליו כתובים הדברים הבאים: while initilizing device NTKNRN windows protection error..... system halted... ניסיתי את הStart-up dics של Windows, משום מה הוא לא זיהה אותו... נכנסתי לSafe mode, וחיפשתי את הקובץ display.sys... מצאתי שתיים: 1) בתקיית ה-Windos. 2)Wincows\Command\EBD. הקבצים שונים בגודלם... אז חשבתי... למה שלא נגבה את שניהם... ונכניס את הקובץ 2 לראשון... גיביתי, השוותי, כיביתי, הדלקתי... מתקבלת הודעה שה-Syntax של display.sys לא ברור.. לא יודע מה לחצתי... או אולי זה היה אוטומטי... אבל הוא נכנס לOS. מישהו יודע מה קרה פה? אני מפרסם …

9. Started by JCohen,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אני מחפש משהו בסביבות 125 דולר, מארה"ב, או מיפן (YuvYuv) אם זה יתאפשר. בקיצור - חשבתי על כרטיס GeForce2 Pro עם 64MB DDR של MSI. המועמד השני הוא ה-7500 של ATi. שאלה ראשונה: איזה כרטיס מסך יספק ביצועים טובים יותר למערכת שלי: AMD Athlon 1.33GHz @ 800MHz Gigabyte GA-7VTX 256MB DDR PC2100 המחשב משמש למשחקים... שאלה שנייה: איך הפילטרים של MSI, האם איכות התמונה תהיה טובה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Gohan,

אני גיימר דיי גדול (כל היום משחק במחשב) אתמול הלך לי 1 הזיכרונות (SDRAM) והכשיו יש לי רק 256 ואני רוצה לדעת מה יעזור לי יותר בורד חדש (עם אתם יכולים להמליץ על משהו ב450 שקל) או 256 חדש (שאז יהיה לי 512).

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by kobipk,

שלום לכולם יש לי בעיה באוזניות razor megalodon הוא פשוט נתקע לי על 7.1 ולא מגיב הוא לא מזהה אותו בווינדוס מה שכבר קראתי על הדבר הזה שקורה זה כאמור נימצא על מצב אפדייט ניסיתי להוריד את העידכון של האוזניות מאתר של רייזור אבל משום מה הלינק שם דפוק אני לא יודע מה לעשות כבר תעזרו לי עם זה בבקשה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  12. חייבת אוזניות Wireless למקום העבודה, רק העניין הוא שאני כנראה מאוד רגישה לקרינה כי אחרי כמה דקות אני מרגישה כאב אוזניים וכאב ראש מאוד חזקים. האם אתם מכירים איזה שהוא דגם משובח שהקרינה שם יותר נבלמת? האם יש איזה שהוא פתרון אחר שיכול לעזור לי? מודה למשיבים

13. Started by coldfire92,

אז ככה לדוד שלי יש מחשב נייד והוא ביקש שאברר בשבילו על סורקים שיהיו דקים ככל האפשר וקטנים (בגודל של A4) ומכיוון שאין לי ידע בנושא פניתי לטובים ביותר כרגע הוא בחו"ל והוא אמר לי שהוא ראה את הדגמים האלה CANON LIDE בדגמים של 90,100 ו200 . איזה דגם מבינהם מומלץ? יש דגמים אחרים מומלצים? התקציב עומד על סביב 350 שקל

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by dudi2002,

יש לי עכבר אופטי לנייד של Logitech. הבעיה היא שצריך להחליף לו סוללות בטווחים מאוד קצרים. למישהו יש עכבר מהדגם הזה וגם נתקל בבעיה הזו או שמא דווקא העכבר שלי טוחן לי סוללות?

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by stavv,

שלום חברים, אשמח לקבל עזרה לגבי המדפסת המשולבת שקניתי היום Lexmark x5650 ( מדפסת, סורק , פקס ) חיברתי אותה למחשב (מחשב שיש בו זכרון 500MB וWINDOWS XP במידה וצריך מידע זה) התקנתי אותה כמו שרשום בהוראות הכל טוב ויפה אבל שאני מנסה לסרוק משהו למחשב הוא פשוט חוזר על בעיה שרשום cannot retrive application list משהו כזה וזה מאוד חשוב לי ! עכשיו עוד דבר שיתפתי אותה לרשת ואני במחשב אחר WINDOWS 7 לא מוצא את המדפסת .. מה עושים ? תודה!

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by CyborgRAT,

שלום! רכשתי את העכבר G400 והגדרתי את שני הכפתורים משמאל כ-"DPI Shift". הגדרתי את ה-"DPI Shift" ל- 200 DPI, עכשיו שני הכפתורים שהגדרתי כ-"DPI Shift" משנים את המהירות ל- 200 DPI ברגע שאני לוחץ עליהם, השאלה היא איך אני מגדיר שרק אחד מהם ישנה את המהירות ל- 200 DPI והכפתור השני ישנה את המהירות ל- 400 DPI. תודה מראש. -מתן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. אז ככה היום קניתי את הX23 חיברתי מהמגבר מכניסת AUX INPUT כבל אדום+לבן לממיר של הוט HD לכניסת AUX אדום לבן. בצג ליד הוולים זה מראה 2.0 שאני שם את זה על 5.1 אין שמע. עכשיו במגבר בINPUT אומר לי שזה על AUX ולא על 5.1(מן הסתם כי חיברתי לAUX) ובOUTPUT זה מראה 5.1. אז למה שאני מעביר את זה בתצוגה למצב 5.1 אין שמע? איזה כבלים אני צריך לקנות? מאחורה במגבר הכניסות כאלה: http://www.ixbt.com/multimedia/microlab/x23/amp-big.jpg קיבלתי עוד כבלים שזה RCA וצד שני חיבור אוזניות שחכתי איך זה נקרא. זה החיבורים שיש לי בTV מאחורה: http://www.nix.ru/autocatalog/lcd_tv...2241_draft.jpg אז אני צריך חיבור RCA-RCA בישביל לחבר את זה לממיר או לTV אז יעבוד לי ה5.1?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הכבל של העכבר שלי ניקרע אני רוצה עכבר חדש שאחרי שימוש של שנה+ הכבל לא יהיה קשה ובסוף יקרע השאלה בכותרת!! תודה לעוזרים

19. אני משחק COD4 ואני מנסה להחליף בתוכנה SET POINT שה1 לא יהיה LEFT CLICK אבל כשאני שם משהו אחר בתור LEFT CLICK אני עדיין לא מצליח לשנות, למישהו יש רעיון? אני צריך את זה כדי ליצור איזה בינד \ מקרו כזה ובשביל זה אני צריך כפתור אחר בתור 1 ולא הLEFT CLICK

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  20. אני ורצה ליקנות את העכבר g7 של לויגיטק ואו אלחותי ויש לי גם מיקלדת של מיקרוסופט אלחוטית ואני רוצה לדעת עם זה יפריעה אחד לשני ועם אני יכול לעשות את זה ביכלל שיש שתי מקלטים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  21. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים טובים אבל לא מקצועיים. מבחינתי העכבר הזה: http://www.glabs.co.il/Product.aspx?productid=330 הוא מצויין לשימושים שלי מבחינה של איך שהוא עובד בעיקרון זה מה שיש לי עכשיו: http://shop.awex.hu/images/microsoft-multimedia-keyboard_big%5B2%5D.jpg עכשיו למחשב החדש אני רוצה סט אלחוטי טוב שלא צריך להיות מקצועי...דומה בביצועים למה שהראתי קודם. הכי חשוב שלא יהיה ניתוקים שפתאום הוא קולט ופתאום לא.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by Black_dregon,

המלצה לרמקולים: 1. תקציבכם: עד 230 ש"ח. חריגה מקסימאלי: עד 250 ש"ח. 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב, סרטים ומוזיקה. 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Asus P6T Deluxe 4. בקשות מיוחדות: 2.0 או 2.1 * אני בהתחלה רציתי את ה JBL Duet אבל בסוף אני לא קונה מ BUG. אני קונה רק מאייבורי או KSP.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by MagnuM_47,

אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה בחיבור VGA קצת הסתבכתי עם כל הכבלים, רציתי עזרה, זה האתר שאני קונה ממנו: http://www.cablestogo.com/product_list.asp?cat_id=3415 א.האם לVGA של הגבלה של רזולוציה? ז"א שאם אני יחבר אותו לTV אני אראה את הרזולוציה נמוכה יותר? ב.אחרי שאני מחבר את הכבל לטלויזיה יש הגדרות כלשהם שצריך לעשות? (פשוט אני רגיל להגדיר דרך הלוח בקרה של הכרטיס מסך, ובחיבור VGA אני לא ממש בקיע) תודה לעוזרים. נ.ב- צריך חיבור זכר-זכר.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by muli82,

קניתי את הגה הזה לפני חודש קצת פחות.. אני לא יודע את הדגם המדויק אבל זה של Logic3 תראו תמונה עם האתר http://www.after-games.co.il/Product.asp?productid=200 אם זה הגיוני שבהגה של 300 שקל הגז והברקס עובדים ככפתור ולא עולים ויורדים עם לא הבנתם יש הסבר : נגיד אני משחק DRIT אני רוצה לתת רבע גז אני נותן בקטנה בדוושה אבל זה נותן את כול הגז במקום רבע אותו דבר בברקס אני רוצה להאט קצת לוחץ על חלק קטן מדוושת הברקס וכול הברקס עובד שלר תחשבו שזה רק בDIRT זה גם ב TEST DRIVE וב NFS PROSTREET יש איזה דרך לסדר את זה זה מבאס שאתה לא יכול ליסוע בכייף שלך לאט ורק כול הזמן מהר!!

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  25. Started by tal_p,

אז לפי הכותרת כמו שהבנתם אני רוצה ג'ויסטיק... תקציב עד 180... אני רוצה ג'ויסטיק כמו של טיסה ,לא כמו של הPS..

• 3 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים