עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by 1,

איזה מארז לקנות, אם צריך מאווררים אז איזה מאווררים, ואיזה גוף קירור למעבד? אפשר לראות את המפרט שלי.

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  2. אני מעונין לדעת מה שם הכבל שמחבר בין הטלויזיה לכרטיס מסך.. את השם הטכני... אני רוצה את זה די בדחיפות אני רוצה ליראות היום סרט מהמחשב לטלויזיה ... אז תענו בבקשה... :-X

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by galala,

AMD ATHLON XP 2500 NERMAX 120MM Ball Bearing fan COMPUCASE Midi Tower Cl-6A19 BLACK HEC 300W + USB EPOX 8RDA3 + NFORCE 2 GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Geforce 3 Ti 200 בירצוני לקבל המלצות והערות על המארז שצויין ולדעת האם הספק שבא איתו מספיק חזק להרצת מערכת זו. אם יש בהסג ידכם ביקורות על החומרה שפורטה לעיל אשמח לקבלן 8)

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by reviZor,

האם המארז של TT סדרת ה: xaser III שווה את הכסף??? והאם הספק שמגיעה איתו לא צורך תחליף???

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  5. בארה"ב הלהיט החדש-ישן הוא רדיו לוויני. זהו בסה"כ טיונר, אשר מסוגל לקלוט תחנות רדיו המשודרות דרך לווין (כמו המפענח של YES). היתרון הוא איכות המוסיקה ומבחר התחנות (במיוחד בארץ). האם נראה את הטכנולוגיה הזו פה??? הנה כתבה בנושא שנערכה ע"י techtv: http://www.techtv.com/screensavers/products/story/0,24330,3441370,00.html

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Circul8,

יש לי מקלדת טובה, Logitech Navigator, אבל הבעיה היא שהיא די ישנה והצטבר עליה קצת אבק וכל מיני לכלוכים אחרים :-X. אז בהנחה שלשטוף אותה עם מים אי אפשר, רציתי לשאול איך בדיוק, אם זה בכלל אפשרי? תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by urich,

טוב אני רוצה pda צבעוני ומהיר למדי חשבתי על שלושה מכשירים שונים hp ipaq 1910 palm zire 71 dell axim 5 (300mhz. אני רוצה מכשיר מהיר ונוח עם עיברית רצוי במחיר של פחות מ2200 (עם עברית) ב zap.co.il ראיתי ipaq 1910 ב1600 ומשהו שקל אבל לא נראה לי שזה כולל עברית על מה תמליצו מבחינת ביצועים ומחיר.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  8. Started by lumi,

אני מתלבטת בין שתי מצלמות דיגיטליות: 1. FUJIFILM 304/3800 2. HP 720 מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by Crash5,

אני מחפש את הספק המתאים ביותר עבור המערכת שאני קונה. בסיס המערכת כולל: P4 1.6A GHZ @ 2.4GHZ דיסק קשיח אחד סידירום וצורב. אם החסרתי איזשהו פרט חשוב אנא ציינו זאת. בעיקרון אני מעדיף ספק שקט, אמין ובמחיר הנמוך ביותר, אך חשובה לי יותר האמינות מאשר המחיר. אני מעדיף להשקיע יותר כסף עבור ספק ששווה זאת. יש לקחת בחשבון שבחנות שבה אני מתכנן לקנות את הספק אין הספק הבא HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply אך יש את דגם ה ER. תודה מראש :saint:

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by zag_zag,

לאבא שלי יש כמות דפים די גדולה שהוא היה רוצה להעביר לפורמט ממוחשב (תמונה או קובץ טקסט). מישהו יכול להמליץ לי על סורק שיכול לסרוק כמות גדולה של דפים בצורה אוטומטית (כלומר, לא צריך להחליף דפים) ? אני גם פתוח להצעות לגבי מכשירים משולבים (מדפסת + סורק) כי אני מחפש גם מדפסת

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by pr3998,

אני מחפש מארז לבניית מחשב. שיקול חשוב הוא - שקט. התאמה ל OC - מישנית. המחשב יכיל 2 או 3 דיסקים, CDRW, DVD. כן, אני יודע שכל זה לא תורם לשקט.. אבל זה מה שהוא אמור להכיל, ואני מחפש מארז שישקיט את ההמולה כמה שאפשר (נמאס לי לכבות את המחשב לפני האזנה למוסיקה במערכת..) יש המלצות למארז ספציפי שאפשר לקנות בארץ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני מחפש לקנות מצלמת ועידה במקסימום 300 שקל.. אבל כולם נראות לי בעלות אותן אופציות פריימים לשנייה רזולוציה... בעצם מה ששונה זה המראה והמחיר? או שרק אני רואה את זה ככה.. בקיצור למישהו יש המלצה למצלמת ועידה בעלת איכות טובה? חשבתי על שתי דגמים שבאים בחשבון: QuickCam® Pro 3000 Creative® WebCam Pro למישהו יש הצעות יותר טובות? או העדפה מבין השניים? הCREATIVE זולה כמעט בחצי מהLOGITECH

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  13. קניתי את המארז הזה והוא מ-ד-ה-י-ם!!!! שמתי בצד שלו את הTRILIGHT LED FAN של ANTEC עם גריל כזה חתוך בלייזר של גולגולת הכי יפה בעולם!!!! ולמעלה שמתי את המאוורר השקוף שבע עם המארז!!! מקדימה יש שני BUBBLE LAMPS שזה מנורות כאלה עם בועות בפנים והחלק התחתון שלהם מחליף צבעים והחלק העליון דולק קבוע בכחול!!! הצג טמפרטורה נורא נוח והוא מדויק להפליא!! הניאון הכחול שבתוך המארז חזק, והוא גם אקטיבי למוזיקה!! יש כפתור שמחליף ממצב רגיל למצב אקטיבי למוזיקה!! וזהו בסך הכל.... מקווה שעזרתי.. ניר.

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  14. הוא מתחבר ל חיבור USB כן? ואיך הוא מישהו פה קנה אותו יש לו אחיזה נוחות? כי היה לי מקודם את ה GAMEPAD SIDEWINDER הרגיל הראשון של מיקרוסופט הוא ממש ממש נוח.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  15. בינתיים מצאתי רק switch בין שני מסכים, אבל אני רוצה גם לחסוך במקום של המקלדת והעכבר. מישהו שמע על משהו כזה? תודה, יואב

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  16. http://www.pc-spot.co.il/reviews/cs318102.php את המארז הזה מוכרים בפנדה ב372, עכשיו השאלה שלי היא מה הוא כולל, ספק? מאווררים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3101 האם אני אצטרך להחליף את הספק GENERIC 300WAT שלי, ואם כן לכמה ואט אני צריך בשביל עוד מאוורר ולכל הנורות של המארז? האם המארז הזה טוב והאם הוא יתאים למחשב שלי? המפרט שלי הוא: ASUS A7V-E SOCKET A ASUS FEFORCE 2\GTS V7700 PRO DELUXE 64 MB SGRAM 256*2 SDRAM 133 ATHLON AMD 1400MHZ FLYVIDEO98 SB LIVE! VALUE DVD LF *16 YAMAHA 24*10*40 MODEM 56 K USB ADSL MODEM עכשיו השאלה היא מה המידות שלו כי לא הבנתי תמידות כפי שהם רשומות בפי סי ספוט... והאם אפשר לקחת את המארז בלי משלוח, פשוט לבוא ולקחת,?

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  17. עכשיו פנדס מתקשרים אליי, ואומרים לי שהמארז שהזמנתי (xaser II 5000) לא נמצא במלאי ולא יודעים מתיי הוא יגיע ... אז אני צריך למצוא מארז אחר ולהודיע להם מה אני רוצה לא משנה אפילו עם זה יהיה יותר יקר אני רוצה משהו טוב! ויפה לפחות ברמה של הקייסר 2. הם אמרו לי שכדאי לי את האנטק אבל לדעתי הוא אפילו לא מתקרב לרמת הביצועים של הקייסר אז מה אתם ממליצים? אני רוצה משהו עם קירור טוב כי שמעתי שהמעבד מתחמם בצורה רצחנית! ואל תביאו לי את המארז ההוא של אנרמקס שעולה 1700 שקל... התקציב למארז הוא 1000 שקל

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  18. כבר הרבה זמן אני מחפש מצלמה דיגיטלית, למדתי קצת מושגים והבנתי בסך הכל מה אני צריך. 2 מגה פיקסל מספיקים לי, זום אופטי מינימום 2, זום דיגיטלי כמה שיהיה יהיה, מסך LCD כמובן, וזהו נראה לי. אני יכול להשיג את הפו'גי fine pix a 203, ב1000 שקל כולל כרטיס זיכרון 128 . ה"דיל" מאוד מאוד מפתה, אבל הבעיה שהמצלמה, היא עם רגישות 100 אסא, ואמרו לי ש100 אסא זה יותר מתאים ל-outdoor (צילומים בחוץ), ולצילומים במקום סגור עדיף יותר רגישות, (200+) אין לי ייעוד אחד למצלמה, מצלם הכל, מסיבות, בבית, בגינה, טיולים, וכו'... ככה שאני דיי בדילמה... יש עוד אפשרות שהיא ה-sony dsc p51 מה דעתכם עליה? אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע...(בטווח המחירים של 250 דולר מקסימום, כנראה שאני אקנה בארה"ב) …

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by N.S,

רציתי לדעת איזה חוזק (כמה וואט או וולט ) המנורות שנמצאות במארזים השקופים. (המנורות הסגולות\כחולות). ועוד משהו רציתי לדעת אם צריך למנורה איזה מאוורר מיוחד שצריך לקנות . תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  20. Started by nadavP3,

שלום יש לי שעלה בקשר למחשב כף יד: אני צריך מחשב כף יד שיהיה אפשר לכתוב בו בעיברית ארבה מסמחים (לפחות10מגה של מסמחיים) ושיהיה אפשר לסדר את המשמחים שבוא לפי כתגוריות בתקיות שונות, שיהיה בצבע ושלא יעסה בעיות עם אברית ואנגלית ומספרים באותה שורה וגם בתריה לכמה שיותר זמן 1 העם בכלל יש כזה 2 עם כן איזה וכמה הוא עולה (ועם אופשר איפו אפשר לכנות אותו) 3 בקשר לכתיבה אני מנחש שצריך תוחנה בשביל לעסות את זה עז איזו תוחנה יחולה לעסות את זה?

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  21. אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה... אבל, איך ניתן לנקות את האבק שבמארז בדרך הכי קלה, יסודית ובטוחה? שמעתי שיש ספריי לחץ. איפה אפשר לקנות דבר כזה? כמה זה עולה? האם זה עלול לסכן את הרכיבים שבמארז? תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by shloosh,

if my (sapak) power supply is ok?? i have TSUNAMI 350W R9700 PRO smart fan2 coolmod 1 cd-rom cd writer 1 2 air fan generic do you think its ok???

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  23. אני לא יודע באיזה פורמט כדאי לבצע לכידת וידאו דיגיטלית (פנסוניק NV DS50) כדי להעביר את החומר ששמור על הקלטות(צילומים משפחתיים) לצריבה על דיסקים (כי הם זולים יותר מקלטות), כרגע אין לי DVD שאוכל לצפות בעזרתו בחומר שאצרוב בטלויזיה ויכול לצפות בו רק במחשב, דרך כונן ה-CD, אבל אני לא בטוח שכדאי לי להתפשר באיכות בגלל זה, והייתי רוצה לשמור את האופצייה לצפייה מיטבית גם דרך DVD בטלויזיה. הייתי רוצה עיצה או מדריך בנושא לפני שאני מעביר את החומר ומוחק את הקלטות הישנות. תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  24. Started by .AloN,

אוטוטו אני מקבל את המחשב החדש והמחשב הזה יעבור לאבא שלי. עכשיו למחשב הזה אין בכלל חיבור USB (כן אני יודע.. הוא מאוד ישן) ואבא שלי מתכוון לקנות מצלמה דיגטלית עוד מעט. רציתי לדעת אם ניתן להוסיף מעין כרטיס USB ללוח שאין לו כלל וכמה בערך הוא עולה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  25. מדובר על דגמי ה365 וה 380 שקט לא חשוב לי ואוברקלוק מתוכנן מי יהיה יותר יציב?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים