עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. פעם בכמה זמן מומלץ לעשות Cleaning למדפסת Brother?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by slassaf,

אני מחפש מקלדת מלוכסנת, כלומר שיש זוית בין חצי ימין לשמאל, ואני לא מתכוון ל"גל" כמו יש במקלדות רבות, אני מתכוון למקלדת ממש עם זוית. ראיתי כמה בודדות באינטרנט. מישהו יכול לעזור לי עם משהו באזור? זה לא אמור להיות יקר... (אני מקווה) תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  3. Started by ThE_BesT,

חברה מה אתם אומרים על ההרד דיסקים של seagate??

4. Started by y_i_c,

קניתי את הסורק הנ"ל...הכל עובד טוב ויפה אבל איך לעזאזל אני מכבה אותו?!!?!?!?!!?!?!?!!?!?!

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  5. שלום, אני משתמש בswitch box למיתוג בין מחשבים ואני משתמש כיום בעכבר חוטי עם מחבר PS2. ניסיתי לעבור לעכבר חדש עם מתאם PS2 לUSB והפתרון הזה לא עובד. האם קיים עכבר אלחוטי לייזר איכותי עם מחבר PS2? חיפשתי ולא מצאתי... יודעם על משהו כזה? :s05:

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  6. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת מה מצלמת הרשת הכי טובה כיום בשוק?ומה צריך לדעת(אילו נתונים-מפרט)לפני הקנייה? אשמח לתגובה בתודה מראש ZIK

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  7. היי קניתי לאח שלי לא מזמן עכבר MX110 בבאג. היום הוא פשוט הפסיק לעבוד (ניסינו להחליף סוללות\לחבר במחשב אחר) . יש עליו עוד אחריות אבל לא נראה לי שהם כבר מוכרים את הדגם הזה.. מישהו יודע מה הנוהל של מימוש האחריות במקרה זה?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  8. השימוש של הסורק יהיה בעיקר לצרכי עיבוד בפוטושופ. תודה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  9. Started by אבי_28,

אלו דיסקים מיוחדים או דיסקים רגילים ואיך עושים את זה

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  10. Started by teddy85,

אני צריך עכבר BT לנייד לא מצאתי שום דבר באתר של לוג'יטק וראיזור מצאתי עכבר שממש אהבתי אצל אפל אבל דבר אחד דפוק בו (ממה שהבנתי תקנו אותי אם אני טועה) זה שיש לו שני כפתורי לחץ שמתפקדים בתור כפתור יחיד וזה ממש דפוק כי אני אוהב שיש לי שני כפתורי צד בשביל גלישה (אחד אחורה השני קדימה)

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  11. Started by ענבל ז.,

בעת צילום מסמך או סריקתו דרך המגש העליון החיצוני במדפסת המשולבת HP OFFICEJET4500, מופיע בצילום או בסריקה פס לאורך המסמך. מה ניתן לעשות כדי שהמסמך יצטלם וייסרק באופן נקי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Chymes,

יש לי ספק 300W של TT, ואני רוצה לדעת איך הוא עובד. הוא נותן לכל חלק בנפרד 300W או שהוא מפיק לכל היותר 300W ומחלק אותו בהתאם לצורך? ומה יקרה אם הצריכה תהיה מעל 300W?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  13. Started by idofr,

קיים מתאם כזה כי יש לי גם עכבר אלחוטי וגם רגיל ושניהם ps2 ואני רוצה ששניהם היו מחוברים באותו זמן כדי לא לגמור בטריות לאלחוטי(יענו אני ישתמש בו רק שצריך) וכדי לא לשחוק את החיבור בלוח אם בגלל שאני כול הזמן מחליף בניהם....

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  14. Started by avivlevy,

אני רוצה לקנות שלט שיהיה אפשר להעיביר שקופיות במצגות , המרחק בערך 15 מ

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  15. Started by dindin123,

בקשת המלצה לאוזניות in-ear למוזיקה תקציב - נע בסביבות ה400 ש"ח שימוש - מוזיקה חשוב שיהיו in-ear חשבתי כבר על כמה דגמים ורציתי לדעת מה יותר כדאי מה עדיף DR. DRE TOUR Monster או Monster iBeats by Dr Dre או Shure SE102 תודה רבה אשמח לקבל תשובות

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  16. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת, בעיקר להדפסת טכסט ומסמכים, ומעט מאד לתמונות. דרישות: 1. סורק ופקס עצמאיים. 2. Feeder איכותי (הזנת דפים אוטומטית), וגם משטח סריקה (לספרים וכדומה). 3. עלות הדפסת דף נמוכה (אני מדפיס די הרבה). אין לי בעיה עם דיו תחליפי, אבל גם זה לא זול, ואני מחפש מדפסת שהתחליפי שלה זול יחסית לאחרות (לכמות דיו נתונה במיכל, כמובן). אם מיכלים נפרדים לכל צבע יוצא חסכוני במחיר - מה טוב. מעבר לזה, רצוי: 1. זיהוי אוטומטי של פקס (מענה אוטומטי לפקס, ואי מענה כשזה טלפון). 2. מהירה ככל שניתן. 3. קומפקטית ככל שניתן. 4. תוכנות נוחות (סריקה של הרבה עמודים ישירות לקובץ PDF/TIFF, סטטוס מצב דיו, OCR בעברית וכד'). עקרונית, לא אכפת לי לייזר או דיו (שמעתי שלייזר לא בהכר…

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  17. אני מתלבט בין שלוש האופציות האלו עכבר אלחוטי אופטי Logitech דגם Wireless Mouse M305 http://ivory.co.il/product.asp?productid=4413&CatCode=412 עכבר אלחוטי Microsoft דגם Mobile Mouse 4000 טכנולוגיית BlueTrack http://ivory.co.il/product.asp?productid=4702&CatCode=412 עכבר לייזר אלחוטי Logitech דגם V450 Nano http://ivory.co.il/product.asp?productid=5142&CatCode=412 המחיר לא משנה, חשוב לי יותר האיכות תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  18. Started by BoRiS.K,

למפרט הזה: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX -מעבד DFI NF4 ULTRA INFINITY-לוח אם Samsung 512MB*2 DDR 400 Original-זיכרון Western Digital 80GB SATA 8MB 7200RPM -הארד דיסק Gainward GeForce 7900GT 256MB PCI-E-כרטיס מסך LG 52X32X52 OEM-צורב Philips DVDRW-צורב דיוידי floppy 1.44-דיסקטים Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window-מארז הספק: ?HEC 525W ACE (SILENT)?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  19. יש לי רמקולים של CREATIVE 5.1 ואני מעוניין לחבר אותם למחשב נייד שיש לו יצאה אחת של אוזניות (PL.) ויצאה אחת של HDMI הבעיה שברמקולים יש שלוש יציאות ירוק כתום ושחור שאני מחבר את הירוק ל PL אני שומע רק בשני הרמקולים האם יש למשהו פתרון עבורי שאוכל לשמוע בכל הרמקולים דרך המחשב נייד ? יש איזה חיבור שאני יכול לקנות ולהמיר את היציאה ל PL או ל HDMI של המחשב? תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yairperetz,

שלום !! רציתילדעת האם המארז THERMALTAKE MOZART VC4001SNS מגיע עם ספק כוח ?? ואם כן - איזה ?? והאם הוא יכול להחזיק בכבוד מע' עם כרטיס ATI ALL IN WONDER ?? תודה !!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  21. Started by ravsaa,

אני מתלבט בין 2 דגמים : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=6608 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=32428&catid=931 התקציב הוא עד 200 ש"ח והשימוש הוא למטרת סימולטורים של מטוסים כמובן ואולי גם למשחקים... אם למישהו יש הצעה יותר טובה אשמח לשמוע תודה

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  22. נאמר ואני מחבר ספקי כוח בשרשרת דרך החיבור החשמל החיצוני ,וברגע שהספק הראשון מתחיל לעבוד הוא פועל ביחד עם הספק השני( כלומר מפעיל את השני כמעט באותו זמן) ונאמר שהספק הראשון מחובר ללוח אם והוא נותן לו חשמל , והספק השני נותן חשמל לכוננים קשיחים .האם אמורה להיות בעיה עם זה? הסיבה לשמה אני שואל זה כי אני רוצה ליבנות שרת קבצים מאולתר מבלי לקנות ספק במחיר מופקע מבחינה תאורתית זה הגיוני שזה יעבוד כי עד שהביוס יגמור לטעון הארדיסקים בטוח יעבדו. אבל אני לא רוצה לקחת סיכון , אולי יש "משתנים" שלא לקחתי בחשבון על כל אופן , תודה מראש g0vner

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  23. Started by alon83438,

שלום!! יש לי את הסורק 3400 scanjet ואת המדפסת deskjet 840 אני יודע שיש לסורק גם חיבור פרללי למדספת וחיברתי אותו... וגם למדספת יש כניסה כזאת.. יש לציין שהמפסת מחוברת למחשב בויאסבי ככה שהכניסה הפרללית פנויה. בקיצור ההדפסה הישירה מהסריקה לא עובדת.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  24. Started by אוריפ,

איך אני יודע כמה וואט הוא חוץ מלפתוח ולהסתכל על המדבקה שבפנים? תודה!

• 1 תגובה
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.