עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by בטיטi,

ברשותי מכשיר משולב (מדפסת, סורק, פקס, מכונת צילום) Brother MFC-425CN אני שוקל להחליף למחשב חדש, מבוסס QUAD וחלונות 64 ביט : 1. האם המכשיר הנ"ל יתמך במערכת של 64 ביט, מבחינת חומרה ותוכנה ? 2. האם המכשיר הנ"ל נתמך בויסטה, מבחינת תוכנה וחומרה ? תודה תודה.

2. אני כרגע משתמש ב Microsoft Wheel Mouse Optical שהוא אידיאלי למבנה היד שלי, אבל לצערי הוא בזמן האחרון עושה לי בעיות,ובכלל אני רוצה עכבר יותר טוב למשחקים. יש לי עכבר אחר שלLogitech העכבר שמגיע אם המקלדת Logitech Cordless Desktop S510, ואני לא משתמש בו כי הוא ממש לא נוח לי מבחינת המבנה... אז הייתי רוצה המלצה לעבר טוב שישרת אותי במגוון רחב של פעולות וגם גיימינג.. מה עדיך ליזזר חוטי או אלחוטי ? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  3. Started by lior007,

שלום האם יש את העכבר MX518 כאלחוטי? ואם לא אבקש המלצה למקלדת אלחוטית רק ובנוסף אקנה את העכבר MX518

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  4. Started by נעה יערי,

אמא שלי קנתה אצל איש מחשבים מדפסת הוא דיבר איתה בהתחלה על HP ובסופו של דבר שכנע אותה לקנות לקסמרק X5470. עד כמה שידוע לי המדפסות של לקסמרק הן מאוד זולות יחסית לשוק, אבל, הדיו שלהן מאוד יקר. מה דעתם על מדפסות לקסמרק בכלל ועל X5470 בפרט. תודה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  5. שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת all in one אלחוטית הכוללת פקס, סורק והדפסה איכותית עם דגש על תמונות. מהירות ההדפסה פחות רלוונטית כי אני לא הולך להדפיס כמויות גדולות אך חשוב לי אפשרויות פוטו מתקדמות להדפסת תמונות באיכות גבוהה עם תמיכה בדפים מיוחדים וכל מה שקשור לתמונות. תקציב: עד 1500 ש"ח.

6. Started by clown,

אני מחפש מכשיר משולב, ישמש יותר להדפסות של מסמכים אך גם הדפסות צבעוניות מפעם לפעם. קראתי בCNET ביקורת די טובה על האיכות של הMP210, איך הC3183 לעומתה? ומה בנוגע לחסכוניות? תודה.

7. Started by JHONLEV,

450שקל זה התקציב אני מדפיס בממוצע 50 דפים בשבוע. אני צריך מדפסת נטו, שתיהיה אמינה ושה מחסנית דיו תיהיה זולה יחסית. אני יכול עד 500 במקסימום של המקסימום. אז מה אתם מציעים חבריה ?

8. מה אתם חושבים עליה למישהו יש? עולה 270 שקל http://computers.walla.co.il/?w=/4009/1195846 ומעצבן שאין בעברית אבל אפשר להמציא משהו ובכללי מקלדות אלחוטיות הן טובות כאילו אין איתן בעיות? אף פעם לא היתה לי אלחוטית תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  9. שלום לכם אני מתחיל ספריה גדולה למשחקים רוצה להדפיס את דף הקידמה של המשחקים בצבעוני איזה מדפסת היייתם ממלצים כחסכונית ללכת על דיו או לייזר נא להאיר אותי תודה מראש .

10. זה מיועד לדפים סרוקים עם כתב חלש

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  11. Started by GeForce,

קניתי כבל Parallel to USB למדפסת. המחשב מזהה את הכבל אבל כאשר אני שולח מסמך להדפסה הוא רושם לי שיש שגיאה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  12. Started by BOKIT,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם כדאי לי לדעתכם לקנות מקלדת מסוג Logitech classic (http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=261&ArticleID=249&Page=1) ואם לא, אז על מה אתם ממליצים? הדגש שלי הוא אך ורק על נוחיות.. (אהה וגם שלא יהיה יותר מ100 ש"ח) בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  13. Started by Bartleby,

איפה אפשר להשיג בארץ (חנות retailer) ציוד היקפי של DELL ובפרט את המקלדת הזו: http://accessories.us.dell.com/sna/products/I_O_Devices/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=310-7940

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  14. יש לנו בבית כבלים ענקיים שמקשרים בין תחנת מחשב אחת למקלדת/מסך/עכבר ישנים יותר..בגלל זה אני צריך את זה.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  15. שלום , אני משחק CS(משחק רשת) דיי הרבה זמן וזה משגע אותי שאני לא יכול לדייק לפעמים או לעשות סיבובים ותנועות מלאות בלי שהעכבר הישתגע... אז אני משתמש בעכבר לצורך CS בלבד ולא משחק יותר מתקדם.... ואני שמאלי ההתלבטות שלי היא בעיקרון בין - G5- אמרו לי עכבר חיה לגיימרים אבל דיי גדול - mx518 - אמרו לי עכבר חמוד יפה לא יותר מזה הביעו דעתכם... ואם יש לכם הצעות טובות יותר לעכברים המליצו... ואני חייב להזכיר העכבר ישמש אותי רק ב CS (Counter Strike התקציב שלי לעכבר = לא יותר מ300 שקל אני מעוניין לקנות פאד גם מכמה סיבות: לשמור על העכבר פעולות יותר טובות של העכבר אז האם כדאי לי לקנות פאד ? (יש לי של האופיס דיפוט הג'לי) ואם כן איזה..? Icemat steel S&S משו כזה?תקצ…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  16. Started by rp176,

אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי לשימוש כללי, ראיתי את ה Microsoft wireless laser mouse 6000(http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=049&active_tab=overview) אם מישהו יכול לתת לי פידבק עליו אם הוא טוב, נוח, ולאיזה מרחק הוא קולט בנוסף, אם יש עכבר מומלץ אחר באזור המחיר שלו (170 ש"ח בחיפוש בזאפ) אלחוטי, עדיף לייזר אבל לא חובה וזה גם קצת מוזר לי שהוא כל כך זול... זה מחיר הגיוני? ערוך: עכשיו ראיתי גם Logitech LX7 אם יש תגובות גם עליו.. תודה

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  17. Started by shai82,

יש למישהו חוות דעת על המדפסת?

18. היי, אני קונה מדפסת לבית ומבקש את עזרתכם איזה דגם. ההדפסות נשלחות למקומות כמו בתי משפט ועו"ד לכן חשובה איכות טובה של הדפסה בשחור לבן. המהירות לא ממש חשובה יודפסו בערך 10 15 עמודים ליום. אם יש אפשרות לדגם צבעוני או סריקה גם טוב אבל לא חובה כי אני לא רוצה לחרוג יותר מידי מ 1000 שקל... לפעמים אני רוצה להדפיס תמונה צבעונית פעם פעמיים בשבוע אבל שוב לא חובה. הדברים הכי חשובים שצריכים להיות במדפסת זה איכות הדפסה של טקסט בשחור לבן,זמינות של טיונרים להחלפה ומקום לקנות קרוב לאזור ראשל"צ חולון. תודה על כל תשובה.

19. שלום רכשתי לפני כמה חודשיים מדפסת HP OFFICEJET 5610. עכשיו כשאני מנסה לסרוק דרך המדפסת עצמה זה כותב לי שהמדפסת לא מחוברת למחשב.. וכשאני מנסה דרך הוינדוס אז זה מצליח לסרוק.. מה אפשר לעשות? אני חייב לסרוק מלא דפים וזה פול עבודה כל פעם להחליף במקום לשים במזין

20. הי היי אני מחפש עכבר איכותי לעבודות גרפיקה רוצה לשדרג את MX500 של לוג'יטק שלי למשהו מתקדם ואיכותי יותר הדגמים שנמצאים בטופ אצלי הם : 1. VX Revolution 2. G9 Laser Mouse 3. MX Revolution מה אתם חושבים איזה עכבר הכי טוב לעיצוב וגרפיקה ?

• 1 תגובה
    • 7.2k צפיות
  21. שלום לכולם אני מחפש מדפסת איכותית להדפסת תמונות איכותיות גם לקטלוג אם צריך לא זקוק לשאר דברים כגון סורק או פקס התקציב שלי הוא עד 600 - 800 ש"ח (עדיף כלפי מטה ) . תודה מראש זקוק לתשובה מהירה במידה וניתן.

22. Started by OZSHIMON,

הזמניתי מהחנות שליד הבית שלי את המקלדת logitech media keyboard elite אבל אין במלאי וגם לא יגיע ובררתי בחנויות האחרות וגם להם אין!!! הם הציעו לי את המקלדת:logitech media keyboard אני פתוח לעוד הצעות של מקלדות ! ראיתי גם את המקלדת logitech WAVE keyboard אייך היא?????????? בבקשה דחוף!! תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  23. שלום. אני מחפש מצלמת רשת איכותית למחשב נייד שתשב על המסך עד 600 ש"ח.. תודה רבה בדחיפות

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  24. Started by kheled,

בבעלותי מחשב DELL INSPRION 9400 אני מעוניין לחבר אליו רמקולים של לוגיטק 5.1 בשביל זה אני רוצה ליקנות כרטיס קול חיצוני USB האם כדאי ? יהיה סראונד?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  25. Started by base,

רציתי לדעת עם קיים עכבר G5 NEW בצבע חום למרות עד כמה שידוע לי הוא קיים בצבע שחור עם פסים בכחול. אך חברה מישהו יודע האם קיים עכבר בצבע חום ? ואם קיים אשמח עם תוכלו להפנות אותי לכתובת עלמנת לראותו! תודה

• 1 תגובה
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים