עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ArZi17,

שלום לכולם אני שמאלי ויש לי מקלדת שבא הכפתור "\" נמצא מימין לSHIFT הימני (מתחת לאנטר, במקום שיהיה כפתור אחד רצוף של SHIFT יש 2 כפתורים "\" ו "SHIFT") אני כבר שנים מחפש מקלדת במבנה הזה ללא הצלחה. יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא כזה?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  2. Started by at,

אולי למשהו יש רעיון איפה אפשר למצוא היום סורק ידני ? (חיבור USB או LPT) בנוסף יש לי סורק UMAX דגם S6e רציתי לדעת אם משהו יודע איפה אני להשיג את תוספת של מזין נייר אוטומטי עבורו (מחפש חדש אבל אם למישהו יש יד שניה אז אני פתוח להצעות - הודעה פרטית כמובן) בתודה על מידע, טל

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by dan9,

תקשיבו תקשיבו חברה!!! אני חייב אבל חייב מקלדת ישנה של P1 !!! ;D קיבלתי מחשב כזה שאני מת לשפץ אותו ולשים בו משחקים נוסטלגיה של פעם חחה הכל עובד בו אתם חיבים לראות אפילו הCDX1 חחחחה היתם מאמינים? איפה אני יכול להשיג או לקנות מקלדת או אפילו מחבר בין הישן לחדש!!! אתם חייבים לעזור לי אני כבר לא עומד בזה אני מת להדליק אותו.....

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by etelsh4,

איפה אפשר למצוא את הרמקולים האלה: "Logitech ‏R10" היו לי כאלה והייתי מאוד רוצה שיהיו לי שוב, איפה אפשר לקנות אותם? ובמכיר הכי זול? ואם אין יש סוג רמקולים שדומים ממש לאלה? גם באיכות הסאונד? תודה!

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  5. Started by vacuuuum,

אני צריך מקלדת של 100-200 ש"ח, אבל מהייאוש אני מוכן לשלם יותר... חזרתי עכשיו מהחנות השכונתית, כל המקלדות שראיתי שם וניסיתי עד עכשיו זה זבל שצריך לשרוף. אני לא מבין את היצרנים האלו, כמה לקוחות עקומים\ננסים הם חושבים שיש להם? חזרתי עם מקלדת kb-8510 made in china שנראתה לי פחות או יותר נסבלת, ואני רוצה להגיד: אנשים! תתרחקו מהמקלדת הזאת!! ממבט ראשון היא נראת בסדר. אבל עכשיו אני מגלה כמה היא נוראה. היא מתפרקת תוך כדי כתיבה. הסינים המטומטמים האלו שמו 2 גומיות עגולות בקוטר של 5 מ"מ (לא מגזים) והדביקו אותם עם דבק של גן ילדים. כששמתי אותה על השולחן הגומיות האלו נפלו ועכשיו המקלדת גולשת על כל השולחן ללא מעצורים. האנטר לא עובד! הוא כל כך גדול שחייבים ללחוץ עליו בדיוק באמצע, אחרת המק…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by daniking,

היי אני החלטתי לקנות את הk70 של corsair . עכשיו יש 2 גרסאות שאני לא מוצא ממש מקום שמסביר על ההבדלים ה rapid fire mx speed rgb לעומת הrgb lux עם Mx red . ברור לי שה rapid fire זה עם מקשים עם מרחק יותר קטן (במקום 2 ממ ). השאלה אם זהו ההבדל היחידי בינו לבין הlux ? אין עוד פיצ'רים שמייחדים את הlux ? ואשמח להמלצה לעכבר בסביבות ה60 דולר מארהב שמומלץ למשחקי moba בעיקר . תודה !

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by id3232,

שלום אני צריך ייעוץ לאיה אוזניות איכותיות ומשתלמות עד 200 שקל אני יכול לקנות בשביל האייפוד נאנו. עדיף שיהיו כפתור כאלה קומפקטיות שנכנסות לאוזן כגון הדגמים עם הסיליקון. תודה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by yuyudodo,

ממ יש לי תקציב של 300 שח וראיתי את הכרטיס הזה http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_list.asp?subcategory=9 (זה הכרטיס אחד לפני האחרון ברשימה הזאת שם למטה) עכשיו אין לי מושג מה החברה הזאת בחיים לא שמעתי אליה ניראה לי משהו POWER COLOR משהו מכיר מה אתם אומרים??? חוץ מזה הייתם ממליצים על כרטיס מסך אחר ב300 שח?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by saphisto,

שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אומרת. אני מחפש בנרות razer deathadder בגירסא השמאלית שלו. הנוכחי כבר לא עובד (לאחר 4-5 שנים) שאלתי באייבורי, KSP, RSM ועוד חנויות, כמו כן בדקתי באמזון ואיביי ולהזמין את העכבר כולל משלוח עולה מעל 400 שקל.. בבקשה אם יש מישהו שיודע על חנות שמוכרת, אני ממש אשמח!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by RonenIL,

אני מחפש מארז מתאים למחשב פנטיוןם 4 3.0, עם כ. מסך 7600GT. יש לציין שאני קונה גם ביט טייפון למעבד בטוח. חשוב לי מאוד האוורור במארז. מקווה שתוכלו לעזור לי (א אהבתי את המארז של קומפיוקייס, הוא נראה לי מכוער מידי ולא מספיק מרווח ...אם אני טועה תאירו את עיני) הבעייה שממש אהבתי את המארז של GIGABYTE אבל הוא עולה ים כסף.... השאלה אם הוא שווה את הכסף שלו...? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by Lancer,

אני יודע שזאת שאלה מוזרה אבל איפה נמצא כפתור הריסט במארז Compucase 6al9 ?

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by orlupo,

זה מארז בלי ברגים ואני לא מצליח לפתוח אותו... אם מישהו אולי יודע איך פותחים אותו בבקשה שיעזור לי... ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by asafrejuwan,

יש לי מדפסת מסוג לקסמרק 1270 . ומחשב נייד עם win7 ו- 64 סיביות . הורדתי את הדרייבר המתאים מהאתר וכאשר אני מנסה להדפיס המדפסת עושה רעשים של הדפסה , אך לבסוף יוצא מסמך ריק . אוודה אם תוכלו למוא לי פתרון בנושא . תודה מראש אסף asafrejuwan@gmail.com

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by reuthh,

שלום, אני רוצה להדפיס תמונה על נייר פוטו בגודל 15*10 ואני לא מצליחה להגדיר במדפסת XEROX PE220 את הגודל של הדף שהוא 15*10. אני אשמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  15. אני צריך המלצה למדפסת משולבת צבעונית. כמות הדפסות 100-150 לחודש, הדפסה דו צדדית חובה. התקציב כולל אחריות דיו לפעם הראשונה וכו'. ההתלבטות שלי כרגע היא: HP Officejet Pro 8600 Plus במחיר כולל של 1017 ש"ח או Brother MFC-J4410DW במחיר כולל של 977 ש"ח עם נטייה ל- HP עריכה: אם יש מישהו פנוי שיכול לתת איזה טיפ / ייעוץ / ערגלית אני אשמח. אני רוצה להזמין היום מהחנות ששמתי בקישור. תודה מראש למי שיוכל לעזור.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפשת מדפסת משרדית משולבת (כולל פקס וסורק), כמובן מדפסת לייזר, שחור-לבן, איכותית, עם אפשרות להדפסה דו צדדית. התקציב שלי הוא 500-900 ש"ח. אשמח מאוד להמלצות ועזרה. תודה!

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by Regev,

איזה מעבד כדאי לקנות למתכנת VB ולאחד כמוני שאוהב משחקי מחשב עם גרפיקה 3D? נ.ב: שלחתי לכם קובץ שהמצאתי. כדאי - בלי קשר שאני המצאתי אותו

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by elgard,

אז כנראה שהגיע הזמן לגוסיטיק (התחלתי לשחק בfs 2002 ;D). ואני מדגיש גויסטיק, ולא גיים פד!. כרגע יש לי גויסטיק (2 ב10 (() של חברה שקוראים לה TRUST, קניתי אותו בגרמניה לפני כמה שנים ב20 שקל . הבעייה היא, שאני לא מבין כלום, ממש כלום בגוסיטיקים :-\ . אבל יש דבר אחד חשוב: שיהיה רוטט! בהתחלה חשבתי על גויסטיק של מיקרוסופט, אבל אז ראיתי שהם נורא יקרים, אז ישר חשבתי על Genius וראיתי שהם דווקא דיי זולים. אז תעזרו לי כי אני לא מבין בזה כלום עריכת המודר: משתמש יקר ולא חדש, נפלת על יום טוב- לא נעלתי לך את ההודעה עם הכותרת הלא עניינית. השמר לך ידידי.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by orbk,

שלום, אני צריך עזרה לגבי מציאת אוזניות שתומחות באפקט סראונד של 5.1 ערוצים, בדקתי בכמה חנויות ולא מצאתי באף אחת מהן שמוכרים אוזניות כאלו, מצאתי רק את האוזניות המקצועיות של לוג'יטק G35 אבל הן 7.1 ערוצים וכתוצאה מכך עולות 750 שקל שזה המון בשבילי, אני מחפש לכל היותר בסביבות ה400 אבל שימצה את המקסימום בסרטים ומשחקים בעיקר משחקים. ראיתי גם לגבי אוזניות נוספות Psyko 5.1 שהן מאוד מקצועיות אבל לא מצאתי אותן בשום מקום בארץ ואני גם לא יודע מה המחיר שלהן. בקיצור יהייה מעולה אם תוכלו למצוא לי אוזניות כאלו ותוכלו לתת לי שמות או לינקים ובכלל יהייה מעולה אם יש לכם/ן נסיון איתם. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by sar_007,

מישהו יכול להביא לי לינק למארז הזה : 3R SYSTEM AIR Cyber Blue עריכת המודר: כותרת.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  21. מצאתי דריבר רגיל למדפסת אבל אני צריך דריבר שאני יוכל גם להשתמש בסורק זה הדגם המלא של המדפסת, samsung scx-4z16f.

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by GHOST,

אני רוצה לקנות הגה חדש למחשב... שמעתי שיש הגה שיש בו דוושות אם קלאתץ' וגם תיבת הילוכים...... יש מישהו ששמע על זה פה ויכול לתת קישורים?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by The Ball,

אני מחפש מארז MIDI TOWER לא FULL TOWER שיהיה של חברה טובה ושחור מישהו יכול לעזור לי?

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  24. שלום לכולם ! אני מחפש נואשות חנות שניתן לקנות בה ג'ויסטיק ל PC של חברת מיקרוסופט : sidewinder force feedback כמובן שאני מעדיף חנות בארץ , אבל אם למשהו יש לינק לחנות שמוכרת בחו"ל וידוע שהיא עושה משלוחים לארץ , גם זה טוב. תודה מראש על עזרתכם !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Mr Gadget,

ראיתי שבכמה חנויות מוכרים את OCZ PowerStream 520W אבל לפי היבואן שמצאתי(CD-Log) מחזיק רק 600W וכמו כן באתר הרישמי של OCZ "*600W PSU Only **International Version Only" מה הסיבה? ומי עוד מייבא OCZ חוץ מ Cd-Log?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים