ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מחפש מארז שקט ככל הניתן ואיכותי. כרגע המחשב המדובר יושב בתוך VM3000 Skull של TT, עם 4 מאווררי 80mm ובלי יכולת להכניס BT למארז כדי להשתיק את קירור המעבד. תקציב - רצוי להישאר בתחום 3 הספרות. סדר החשיבות - קודם כל שקט, אח"כ איכות. אני יודע מהם המארזים האיכותיים ברמת המחיר הזו (לי אישית יש קנדלף שאתם לא ממש אוהבים) אבל אין לי נסיון ברמת הרעש שהם מפיקים. (stacker, lianli, antec, arcticooling וכו') תודה מראש לעוזרים. עריכה: נא לא להגיב "זה מארז מצוין וכו' וכו'", אני מכיר את איכויות המארזים, אני מחפש בעיקר מידע על רמות רעש.
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום המקלדת שלי X6 עשתה את שלה אני רוצ המלצה למקלדת גיימרים חדשה בתקציב 300-350 שקל חשו לי שהמקשים היו מוארים וכן אני רוצה מקלדת בעיצוב לא שיגרתי תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
יש מצב שאל פסק אחד (נגיד 700-800 VA ) יכול להחזיק 3 מחשבים?(לא כולל מסך,בכל אחד ספק של 400~)..אבל לא צריך שיחזיק 10 דקות או משהו כזה..שיחזיק חצי דקה גג ואז יכבה את המחשבים בצורה מסודרת תודה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
היי מקווה שתוכלו לעזור לי יש לי בעיה מוזרה בהדפסת טקסט עברי - הכולל ניקוד ( לדוגמא פסוקים מהתנ"ך) המדפסת מדפיסה את הטקסט עם הניקוד אבל יחד עם זה היא משלבת בתוך הטקסט סימנים עגולים משהו מאוד מוזר בסגנון "ס" בתוך המילים בין האותיות ( מיותר לציין שזה מקשה על קריאת הטקסט) רק לציין שהבעיה התחילה לי כאשר שדרגתי לאופיס 2007 באופיס 2003 לא היה לי את זה אני עם WIN 7 מדפסת HP 5610 יש למישהו רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מצטער על הדיון הקודם.. עכשיו, מצוין בכותרת ה"שם" של העכבר, אם אפשר לקרוא לזה שם, זה רק תאור. הנה העכבר כדי שאנשים ידעו על מה אני מדבר: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=399 אוקיי אני יפרט שוב את הבעיה- העכבר אצלי 4 שנים, כרגע הגלגלת לא עובדת בגלגול, אבל כשלוחצים עליה מקבלים את הסמן שצריך לקבל. והכי חשוב, לפי מה שלמדתי פה, אין לי אחים קטנים אז.. בדיון הקודם הציעו לי לפתוח את העכבר ולבדוק אם הגלגלת מחוברת לגלגל שיניים, הבעיה שאני לא מוצא את הבורג. מצטער שאני שוכח את הניק, אבל אותו אחד הציע לי להוציא את הגומי.. אתה בטוח שאני יוכל להחזיר אותו אם אני יוציא?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני בסכ"ה צריך אותו למשחקים פשוטים של מרוצי מכוניות איגרוף וכוליי... איזו ג'ויסטיק הכי מומלץ לקנות ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מדפסת משולבת מסוג HP 5510, למדפסת זו לא קיים דרייבר או איזשהי חבילת תוכנה עבור חלונות 7, זה אמור להיות מוטמע בה. לאחר שהתקנתי את המדפסת שמתי לב שאמנם ניתן להדפיס אך האופציה שהייתה קיימת בעבר (בחלונות XP) לשלוח פקס היישר מהמחשב אל המדפסת והחוצה לא קיימת יותר. בחלונות XP היו שתי אופציות להדפסה, האחת הדפסה והשניה שליחת פקס דרך המדפסת. האופציה השניה אינה קיימת יותר. כיצד ניתן לתקן את הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני קניתי כונן די וי די של פיוניר והוא ישמש לי גם כסי די רום רציתי לדעת האם אני צריך לחבר אליו כבל סאונד כדי לשמוע מוסיקה למשל או שזה לא משנה?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
אני בטוח בזה רק ב99% אז אני רק רוצה לוודא מעבד AMD לא תומך בזכרונות מסוג rd-ram נכון? חוץ מזה בטח שמתם לב שאני חדש וזאת ההודעה הראשונה שלי...
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי dell xps 13 בן כמעט 4, המחשב עצמו עדיין מדהים אבל הסוללה כבר בקושי סוחבת (3 לעומת ה9-11 שעות שהייתה עושה בהתחלה) חשבתי להחליף את הסוללה, אבל המחיר של סוללה מקורית חדשה (שקשה מאוד להשיג) שואף ל400 ש"ח, בעוד וסוללה חלופית עולה חצי מזה. רציתי לדעת האם מישהו התנסה כבר בהחלפת סוללה לxps, והאם הוא הצליח להגיע לאותן שעות עבודה כמו בהתחלה.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי ב 600 ומשהו שקל GEFORCE 2 TI 64DDT ללא יציאת טיוי והוא לא מתאים לי ללוח רק וגם בתמיכה הטכנית של החברה של הלוח שלי אמרו לי להחליפו לכל כרטיס אחר כי הכרטיס הספציפי הזה לא כל כך מתאים לי מישהו רוצה להחליף איתי הוא הן חודש אחד! אני מאיזור חיפה :-)
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
-
יש לי MX518 והוא כל הזמן יש לי לכלוך שחור כזה בגלל הזיעה על הכפתורים ורציתי לדעת אם זה קורה גם בG5... ממה הוא עשוי בכלל?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לביתי למדפסת פקס וסורק, והייתי מעוניין במכשיר אחד אמין שיישלב את שלושתם, כמובן שאם יותר מומלץ לפצל זה אפשרי. השימוש יהיה לשימוש ביתי, ונפח ההדפסה קטן. אך אמינות היא ערך עליון. אני מעוניין שהמכשיר יחזיק מספר שנים, עם מינימום תחזוקה. בתודה איגור
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום. אני מדפיס 200-300 עמודים בחודש (לרב שחור לבן, לעיתים צבע) ומחפש מדפסת משולבת, רצוי עם פקס, שתהיה חסכונית בדיו ואמינה וגם שאיכות הצילום שלה תהיה סבירה-טובה. ראיתי שממליצים עד דגם HP 6500 ואומרים שהיא חסכונית, לא הבנתי איך החסכון בא לידי ביטוי, משום שלמרות שיש מחסניות XL ל-1200 דפים, למדפסת יש 4 מחסניות שונות לכל צבע.. כך שבעצם צריך לקנות 4 מחסניות ולא 2. אשמח אם תוכלו להסביר לי בעניין זה ולענות על שאלותיי. 1. האם אתם ממליצים על דגם זה או על דגם אחר? 2. האם יש צורך ב-4 מחסניות דיו והאם זה חסכוני לטווח הרחוק? 3. האם ידוע לכם מחיר של כל מחסנית דיו לדגם הזה או לדגם אחר עליו אתם ממליצים? מקורי/תחליפי? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מחפש לוח כתיבה איכותי וטוב שאוכל לכתוב בו את כל המהלכי שיעורים וכו' ואז לשמור את הכל במחשב ראיתי 2 דגמים: Genius G-NOTE 7100 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DJDFFC738&cfm=7E05AFD1 וזה DIGIMEMO A402 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=XNDigiMemA402 למישהו יש ניסיון עם אחד הלוחות האלה? או המלצה ללוח אחר שהשימושים שלו כמו בלוחות האלה תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני ורצה ליקנות את העכבר g7 של לויגיטק ואו אלחותי ויש לי גם מיקלדת של מיקרוסופט אלחוטית ואני רוצה לדעת עם זה יפריעה אחד לשני ועם אני יכול לעשות את זה ביכלל שיש שתי מקלטים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי איזה מחשב ישן עם לוח אם מיקרו-ATX, הכל בסדר חוץ מהמארז המעפן שממש חוסם גישה לכל דבר (למשל בשביל להחליף זכרון אני צריך לפרק את ההרדיסק !) למישהו יש המלצה על מארז קטן ונוח יחסית ? (חשוב שיהיה קטן, אבל לא איזה קוביה בסגנון של shuttle וכאלה, הם צריכים ספק כוח קטן, נכון ?) אני מתכוון לעשות בו הרבה החלפות חומרה. אה, ואני לא מודר, אז אין מה לדבר על לעשות משהו עם המארז הנוכחי. תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
הסורק מיועד בעיקר לטקסט הכי חשוב שיהיה פשוט לתפעול ואיכותי בכל מה שנוגע לבניה ודריברים מחיר... 300 +-
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אל-פסק חזק על מנת להחזיק שני מחשבי P4 + מסך לפרק זמן קצר מכיון שיש לנו באיזור הפסקות חשמל דיי תכופות שחוזרות אחרי מספר דקות בתקופת החורף. כמו כן אני גם מעוניין לשמור על הספקים מפני קפיצות/נפילות מתח. מחשב אחד עם ספק אחד גנרי 420W והשני 480W של TT. דיפדפתי קצת ברשת ודווקא האל-פסק של Advice מצא חן בעיני, מה גם שלא לכל שאר יצרני האל-פסק יש יציאות למספר מחשבים. מישהו מכיר את האל-פסק הנ"ל ויכול להמליץ לי על הדגמים 1000/1200 ? קישור לAdvice דף PDF: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות אוזניות שישמשו אותי לגיימינג בעיקר משחקי fps ושמיעת מוזיקה, התקציב הוא עד 500 שח, אני מזמין מהאתר של החברה לארצות הברית, חייב שלאוזניות יהיה מיקרופון ואני מעדיף שהן יהיו wireless ושהן יהיו over ear. תוכלו לתת לי המלצות
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחר שמקלדת ה-PS/2 שלי החלה לזעוק שאגאל אותה מיסוריה, החלטתי לעשות את הצעד הנדרש ולשדרג. אז אני מבקש את עזרתכם במציאת מקלדת שעונה על ההגדרות הבאות: (במצטבר ) 1. מקשים בעברית 2. חוטית 3. אני משתמש בה גם למשחקים, אז שלא תהיה מעוגלת מדי. 4. המחיר לא כזה קריטי, אבל בין 100-400 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזו קבוצה מתאימה לשאלה שלי - אם לא, הרגישו חופשי למחוק את ההודעה. אני רוצה לחבר טאבלט של טושיבה (WT10-A-103) באופן המתואר בשרטוט המצורף. עד כה לא הצלחתי למצוא התקן שיכול בו זמנית גם לטעון אותו וגם לסכנרן אותו עם שני התקנים נוספים (אחד מהתקנים הנ"ל צריך גם להיטען תוך כדי). אשמח לעזרתכם - האם אתם יודעים על התקן מתאים עבור צרכיי? תודה מראש על עזרתכם. אסף
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
[TABLE=width: 783] [TR] [TD=width: 200]Frequency Response[/TD] [TD=width: 583]20Hz - 20 kHz[/TD] [/TR] [TR] [TD]Impedance[/TD] [TD]32 Ohms @ 1 kHz[/TD] [/TR] [TR] [TD]Drivers[/TD] [TD]50mm[/TD] [/TR] [TR] [TD]Connector[/TD] [TD]Wireless USB Receiver[/TD] [/TR] [TR] [TD]Type[/TD] [TD]Unidirectional noise cancelling[/TD] [/TR] [TR] [TD]Impedance[/TD] [TD]2.2k Ohms[/TD] [/TR] [TR] [TD]Frequency Response[/TD] [TD]100Hz to 10kHz[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sensitivity[/TD] [TD]-37dB (+/-3dB)[/TD] [/TR] [/TABLE] http://www.corsair.com/en-us/void-wireless-dolby-7-1-gaming-headset-special-edition-yellow-jacket אז אחרי הצלחה מסחררת עם המקלדת K70 של Corsa…
-
- 1 תגובה
- 4.7k צפיות
-