עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. עכברים או מקלדות, העיקר שזה יכנס למזוודה בדרך חזרה הביתה בעצם, לא מוגבל רק לאמצעי קלט. כל דבר שרכישתו היא שווה לי יותר אם אני קונה בארה"ב... וכמובן במחירים שלא דורשים קנסות כבדים במידה והתיק שלי יפתח במכס... תודה מראש למי שעוזר.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  2. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למכשיר משולב - מדפסת צבעונית סורק ופקס. מבחינת צרכים: מדפסת צבעונית (ואני מניח שזה פוסל לייזר בגלל המחיר) - איכות הדפסה סבירה, אנחנו כולו סטודנטים. עדיף חסכונית בדיו. סורק - סורק פשוט, אין צרכים גרפיים. פקס - סטנדרטי. יש לנו רשת ביתית אז עדיפות למדפסת שתתחבר לראוטר במקום שתהיה תלוייה באחד המחשבים למרות שאם זה ממש מקפיץ את המחיר אז נוותר. מבחינת תקציב, לפי סקירה ראשונית בזאפ, אזור ה500 יראה סביר, עדיף כמובן כמה שפחות. הנה מיון ראשוני לפי זאפ, אני מקווה שזה מקל על ההמלצה: http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Printer&orderby=price&DB379696=379697&DB5756=5758&DB5620=5621&DB379699=379700 תודה מראש!

3. אני צריך מדפסת הכי פשוטה בשביל להדפיס כמה דפים חשובים.המחיר המקסימלי הוא 200 שקל. הנה חשבתי לקנות את זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6344 אם היא לא משהו אז תתנו לי קישור מחנוית בצפון כמו KSP פנדה או נועה רק משלושת החנוית האלו תודה..

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  4. שלום, קניתי היום מחסנית חדשה עקב זה שהקודם התייבש לי, אם תוכלו להגיד לי מה לעשות כדי שהחדשה לא תתייבש אני .

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  5. Started by nazgull,

יש לי עכבר mx510 כבר 5 חודשים עכשיו בחודשיים האחרונים יש לו בעיה שהוא מתנתק ומתחבר לבד עם usb או בחיבור הרגיל הוא פשוט מפסיק לפעול לכמה שניות ואז חוזר לעצמו חשבתי שזה הלוח אם אבל כבר החלפתי מחשב הדרייברים מותקנים 9.8 של החברה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  6. Started by udi,

אני מחפש שלט למחשב ושוב הדגש כאן למחשב בכל האתרים שאני נכנס למשל בלוגיטק אני מוצא שלט שיכול לשלוט ב 15 מכשירים אבל לא כל כך נוח לשימוש מול המחשב { אין עכבר וכו' ... } שורה תחתונה אני מחפש שלט למחשב במחיר של 500-600 ש"ח שיהיה נוח לתפעול ועם אפשר שיהיה לו אפשרות לתכנת לחצנים תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  7. Started by buyom22,

אהלן ובוקר טוב יהודים יקרים..... טאני מעוניין מזה זמן לקנות מסך מחשב רחב במחיר מאוד גמיש ונכון לעכשיו מצאתי 2 מסכים צריך חוות דעת מקצועיות בעניין כגון : האם מופיע במסכים "הילה" מסביב לאיקונים ואוביקטים, חדות וכדומה המסכים הם : View Sonic VX2235wm and Mag BP2219FW אודה לתשובה

8. Started by Ronll,

יש לי שני מחבים מחוברים למסך DELL 2007WFP , אני רוצה לישלוט בשני החשבים בעזרת מיקלדת USB 1 יש איזשהו מתאם עם מתג שאני יכול להחליף בינהם בקלות ועוד משהו, מהו הדגם הכי טוב ללא קשר למחיר , במצלמת אינטרנט לוגיטק

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  9. Started by dolev16,

שלום אני וחברי רוצים לקנות מסכי מחשב רחבים של סמסונג...אחד 22 אינץ' והשני 20 אניץ' .. לאחר שקראתי באינטרנט שיש הרבה סוגי פאנלים ורוב מה שבארץ זה גרוע אני ישמח אים מישהוא יוכל לעשות לי סדר ..איזה פאנלים בשום אופן אסור לקנות ,איזה כן והאים בכלל בארץ אפשר לבחור? אני ישמח אים תענו לי מהר כי חבר שלי כבר הזמין את המסך 22 אינץ' ואני לא רוצה שהוא ידפק..

10. Started by daniel89,

אהלן, יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק,LX710. היום המקלדת הפסיקה לעבוד בערך.. כלומר רק המקשי קיצורוכלאלה עובדים אבל כל האותיות לא עובדות ועוד כמה מקשים... מה הבעיה ואיך פותרים אותה??? זה דיי דחוף.. תודה, דניאל.

11. Started by Bh,

שלום מחפש מדפסת משולבת אלחוטית כוללת פקס, בין 500-600 ש"ח תודה

12. Started by gromeck,

לפני מספר ימים רכשתי עככבר מדגם MX-1000 של חברת לוג'יטק. אני מתכנן בחודש הבא להחליף את המקלדת גם. איזו מקלדת אתם ממליצים לי אלחוטית של החברות: Logitech או Microsoft ורצוי שתהיה ארגונמית. בתודה.

13. מדובר על דירה בה גרים ארבעה סטודנטים בעלת שתי קומות. ישנם 4 מחשבים המחוברים לראוטר של 3COM מדגם 10075. הייתי רוצה לשים מדפסת לייזר ולחבר את כל ארבעת המחשבים אליה בדרך כלשהיא. אין לי מושג איזה מדפסת כדאי לקנות או איך מחברים את זה פשוט בחיים לא התנסיתי בחיבור מדפסת ליותר ממחשב אחד. הייתי שמח לקבל את המלצתכם כאשר מה שחשוב לי מאוד הוא חיסכון בכסף.... כלומר, אני לא צריך הדפסות צבעוניות קודם כל והכי חשוב שטונר יחזיק לי לכמה שיותר דפי הדפסה וכמובן שמחיר החלפת טונר לא יהיה בשמיים אלא משהו נורמלי. תודה לכולם, ניר

14. Started by Syrex,

שלום לכולם המדפסת הנ"ל לא מושכת את הדף, המדפסת היא ישנה אבל לייזר שחור לבן. הבעלים הקודמים שלה אמר שכל פעם שהוא השתמש בה הוא ניקה אותה עם פן ואז היא הייתה עובדת. בכל מקרה פתחתי אותו ונקיתי אותה כמו שצריך. עדיין אין סימנים חיים. הצעות כלשהם?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  15. Started by ShayGTi,

יש דגם מסוים שאני רוצה. הוא אופטי אלחוטי עם דונגל בלוטות'. ויש לו לחצני מולטימדיה כמו פליי קדימה אחורה. אני לא זוכר את שם הדגם אבל איך העכברים של החברה הזאת באופן כללי? ואיך הדגם הזה אם למישהו יש נסיון איתו?

16. מה דעתכם כדי לי לקנות מקלדת של btttlefield 2142 ?]

17. Started by Psy,

אם אפשר אז שלא תעלה על רוחב של 310מ''מ לא צריך משולבת, העדפה להזרקת דיו לא משנה איזה חברה... אני צריך שהיא תתאים לי למקום בגלל זה אני מחפש מדפסת קטנה אם קיימת בכלל מדפסת בגודל הזה (ניסיתי לחפש ולא מצאתי משהו...) תודה לעוזרים

18. אהלן. יש לי עכבר אלחוטי ואני מרוצה ממנו... הייתי רוצה להוסיף גם מקלדת אלחוטית אבל כל מה שאני מוצא זה רק סטים של עכבר+מקלדת ולא יהיה לי שימוש בעכבר... האם קיימת אך ורק מקלדת? תודה לעונים, גיא.

19. Started by GUESSS,

שלום לכולם, החלטתי להחליף מקלדת ועכבר, לא למשחקים! איך הסט הזה? איך האיכות שלו? טווח הקליטה? האם שווה 500 ש"ח? תודה.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  20. Started by arkadur,

רכשתי את העכבר הנ"ל לפני כמה ימים יש לי איתו בעיה די מעצבנת מידי פעם העכבר מאבד את הקשר ו"קופא" לכמה שניות בנוסף, בחדר יש לי MX700 (שלא אמור לעשות בעיות, שכן הוא עובד על RF, וטראק בול אלחוטי נוסף) הMX REV והTB מחוברים למחשב אחד, בעוד הMX700 למחשב השני חוץ מהבעיה הנ"ל, אפשר להגיד שאהבתי את העכבר.. (בייחוד את הגלגלת) ------- עריכה: חיברתי את הדונגל לUSB שבG15, בינתיים הכל עובד כשורה

21. מה דעתכם על המשולבת 7283 של HP? אני מחפש משהו שיכלול הכל בהכי טוב שיש ושבטווח הארוך לא ישחטו אותי על דיו. תודה מראש

22. למה אני עובר בפורומים של לוג'יטק ושל קריאייטיב בגלל שאני רוצה לקנות מצלמת אנטרנט חדשה - ובכל הפורומים רומשםי שכמעט ואין דגמים שנתמכים ע"י ויסטה ושרק חלק מהגרסאות של הדגמים תומכים. אז רציתי לשאול אם יש פה משהו עם ווינדוס ויסטה ועם WEBCAM שעובדת בלי בעיות ונתמכת. אם כן - רשמו דגם :] תודה מראש

23. Started by poop,

שלום ושבוע טוב לכולם! רציתי לשאול אם מישהו יודע משהו על הסט הנ"ל ומשהו שיש לכם לומר על זה? והאם ניתן בכלל לרכוש את זה בארץ? תודה ושבוע טוב!

24. Started by Ncoder,

חיברתי את המדפסת החדשה והכל עובד פיקס חוץ מדבר אחד קטן. השתמשתי בקו הטלפון הקיים על מנת לחבר את הפקס, ניתן לשלוח אליי פקס אבל הבעייה שאין לי שום דרך לדעת אם שולחים לי פקס או שמישהו אמיתי מתקשר. ברגע שמישהו מתקשר למספר שלי הוא שומע 2 צלצולים ואז שריקה (הפקס). מצד שני ברגע שמישהו שולח לי פקס הטלפון שלי מצלצל ואם אני עונה לו אז הפקס מתבטל. בקיצור, האם זאת הסיבה שאנשים משתמשים ב-2 קווים? אחד לטלפון רגיל והשני לפקס? בעקרון חשבתי שהפקסימלייה יזהה אוטומטית אם מדובר בפקס או בשיחת טלפון ויעשה את הפעולה המתאימה שהיא הדפסת הפקס או הפניית השיחה בצלצול. יש מה לעשות או שאני פשוט חייב קו נוסף ?

דיונים חדשים בפורומים