עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by hzhz24,

כל פעם אני משחק בהגדרות כדי שיהיה יותר דיוק במשחק. לפי התמונה יש משהו שאפשר לשנות? שיתן יותר דיוק? http://eliad.org/viewer.php?id=1252951923.jpg

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  2. שלום, אולי תוכלו לעזור לי. יש ברשותי 3 מצלמות אינטרנט דגם pleomax pwc 3800 המחוברים ב- 3 מחשבים שונים ומרוחקים אחד מהשני. בכל פעם כשמפעילים את המצלמה על מנת לראות ולדבר - נשמעים ברקע ציפצופים מעצבנים. האם מדובר בהגדרות של המצלמה או הגדרות של המחשב? בתודה שרונית sharonk72@hotmail.com

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by Born2Kill,

שלום לכולם, יש לי איזה בעיה שאני מניח שהנכם יודעים את פיתרונה. יש 2 קווים בבית: לאחד מחובר מדפסת משולבת (כולל פקס) + מודם ADSL שזה כולל 2 פילטרים. לשני מחובר טלפון כולל פילטר. כשאני מתקשר לבית יש צליל חייגן ואני לא מצליח לקבל שיחה... אומנם אני כן מצליח לקבל פקס אך להתקשר לבית זה בלתי אפשרי בגלל צליל החייגן. איך אני פותר זאת?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by RAZIEL98,

שלום יש ברשותי מדפסת מדגם workcentre 3215 של zerox בעבר היא הייתה מחוברת לwifi עכשיו אתמול עברתי לסיבים ובעקבות זה יש צורך להגדיר את המדפסת מחדש ברשת וניסיתי לפי האינטרנט ולא הגעתי להגדרות הנכונות אשמח לעזרה

5. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש בMIO 168 (הייתי אמור ליקנות את ה201 למי שזוכר אך הבוס שלי הביא לי את שלו כי אין לו שימוש בו יותר) התקנתי את הדסטנייטור 3 ואני לא מצליח להגדיר אנטנות לווין GPS כי אני לא יודע איך... אז למי שיש ניסיון או יודע מה צריך לעשות/להגדיר/לכוון ויוכל להגיד לי אני יודה לו... ד"א אני רק כרגע התקנתי את הדסטנייטור אז אם ישנם עוד דברים שצריך לעשות אז תאמרו לי בבקשה בתודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by dorian13,

קניתי את הלוג'יטק G500 שלפי רושם ראשוני הוא עכבר נוח מאוד. זה בהחלט שדרוג רציני אחרי הרבה זמן של שימוש בעכברים פשוטים וגרועים. אז כמו שכתוב בכותרת אני צריך את עזרתכם בהגדרת העכבר. בעיקר איך להגדיר את הDPI תודה.

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  7. שלום, קניתי דפי גלילון וגם דפים אחרים ואני מנסה להדפיס ( בהגדרות אין LABEL PRINT , אז הגדרתי PHOTO GLOSSY פעם אחת ו PHOTO MATT ) בשניהם או שהצבע נמרח או שהצבע דהוי ולא תואם למה שנראה בקובץ WORD , איך אפשר להגדיר ולהדפיס דפי מדבקה על נייר בגודל A4 כמו שצריך . תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום. כבר בערך שעה אני מנסה להגדיר את הסורק שלנו כסורק רשת. מדובר במדפסת\סורק משולב אשר מחובר לרשת. יש לי כתובת IP, יש לי כתובת Subnet Mask (מה שזה לא יהיה). הצלחתי להוריד דרייברים ולהגדיר את המכונה כמדפסת רשת, אבל איני מצליח לסרוק ): מדובר במדפסת של חברת גסטטנר מדגם Aficio MP 161 את הדרייבר הורדתי מכאן: http://goo.gl/ep1XW7 בנוסף, הורדתי גם כלי (מאותו אתר) שנקרא TWAIN V4 network connection tool שנראה שמזהה סורק, אך ללא הצלחה בביצוע סריקה בפועל. יש למישהו עצה כלשהי? תודה מראש!!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Shmonzi,

שלום! איני בטוח אם פניתי בפורום הנכון, אבל ביקשו ממני להגדיר ראוטר שיהיה לו static ip. איך אני ניגש לזה ?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by VGFreak,

אהלן לכולם, אני מעוניין להדפיס משהו חד פעמי על שלושה דיסקים. האם יש פה למישהו מדפסת שמדפיסה על דיסקים ומוכן לעשות את הטובה הקטנה הזאת? כמובן שלא אגיע בידיים ריקות

11. יש לי מדפסת HP officejet j5783 עכשיו יש לי גם מדבקות לדיסקים. עכשיו שאני מנסה להדפיס דרך נרו על המדבקות זה לא מדפיס בדיוק.זה מדפיס בצד.איך אני עושה שזה ידפיס בדיוק על העיגול עצמו של הדיסק?

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  12. לפי מיטב קריאתי והבנתי ההבדלים העיקריים בין 2 הדגמים הם : a80 : +מסך lcd מסתובב (למי אכפת) + exif 2.2 - אין אפשרות לraw - כרטיסי זכרון רק מסוג cf1 s45 : + סוללת ליטיום מובנית ונטענת - exif 1? + יש אפשרות לraw + כרטיסי זכרון מסוג cf1/2 ייתרון נוסף לa80 שהיא כרגע במבצע בסינגפור ובמחיר נמוך מהc45 ניתן לרכוש אותה עם כרטיס 256mb + סוללות נטענות + מטען... כך שההחלטה קשה - אני מחפש חוות דעת מקצועית יותר לגבי אפשרויות שליטה ידניות - מה חשוב יותר ופחות, והמלצה... תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום רב, במסגרת הרכישה של מחשב חדש אני מעונין לרכוש גם מדפסת משולבת פקס, סורק וכו'. איני יודע מה עדיף ליזר או הזרקת דיו ואיני מכיר תחום זה כלל. השימושים שלי הם סריקות למינהן (לא פוטו), הדפסות של מלל בעיקר, מכשיר פקס וטלפון עצמאי היכול להבדיל בין פקס לשיחת טלפון על קו של הוט. ההדפסות הן בעיקר שחור לבן אך אם אין הבדל גדול באיכות המכשיר וחסכון בעלויות הדיו בין ליזר להזרקה היתי מעונין לשמור את האפשרות להדפסה צבעונית. כמות הדפים שאני מדפיס היא כ- 5 ליום. משמש בעיקר לפקס וגם זה בתדירות נמוכה למדי. (לא משרד ולא משרד ביתי אלא ביתי בלבד ) חשוב שהאיכות תהיה טובה, אמינות המכשיר, והחסכון בעלויות ההדפסה. אודה לעזרתכם. מיכה

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  14. שלום . אני צריך את עזרתם אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים שיהיו לטווח עד 2-3 מטר. למטרת משחקים ועבודה מרחוק. שמעתי שיש חיבור WIFI אשמח לשמוע על ההבדלים שכדי אוכל לבחור במקלדת טובה (אפשרי לחרוג מהתקציב אם צריך). תודה!

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  15. שלום, יש לי פלאפון Samsung e720 אני רוצה להעביר שירים מהמחשב לפאלפון דרך ה Bluetooth . אני צריך לקנות את הBluetooth שמתחבר למחשב ב USB?(דוגמא : http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c1441/1628.php) ואיך אני מעביר? ואיזה אתם ממליצים לקנות-עד כ 200 שח ? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  16. Started by edi17,

יש לי מארז של 3R System Air - הבעיה היא שאין לי את החוברות שבאו איתו!!! ויש לו חוטים קטנים שאין לי מושג איפה אני שם אותם!!! מי שמכיר אתר שאפשר להשיג בו את החוברת... או שיודע איפה אני שם את החוטים שיכתוב לי לפה או לאי.מייל edi-l@bezeqint.net בתודה אדי!!!

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by niv0us,

חבר שלי נולדה אחות קטנה(שהיה לו המון מזל טוב), עכשיו לפעמים כשכל המשפחה בסלון הם צריכים להשגיח עליה. לכן הם החליטו לשים מצלמת אינטרנט ליד הלול שלה, כדי שהם יראו אם משהו לא בסדר איתה. הם העבירו כבל USB מהסלון לחדר שלה וחיברו את המצלמה(המרחק הוא בערך 3 מטר). עכשיו בשל המרחק מרבית המצלמות הורגשו ע"י המחשב אך לא זוהו. רק המצלמה הכי זיבלית שהייתה לו הצליחה לפעול דרך הכבל, הבעיה היא שרואים ממש חרא במצלמה ההיא. אשמח לשמוע כל פיתרון שהוא, המון תודה ניב..

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Started by THELAD,

שלום חברים, אני מעוניין להקליט שיחה למחשב, רציתי לשאול אם יש מתאם שיכול להתחבר ליציאה של ה-Line IN בכרטיס קול או לכל דבר אחר, אולי באמצעות תוכנה מסויימת. מישהו יודע ? ???

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Help Me 2,

אני מעונין בעזרה בהרכבת מחשב AMD לא כולל מסך הכי פשוט שאפש במחיר הכי זול שאפשר הוא מיועד לילדה בת 7 ככה שלא צריך להיות בו שם דבר רציני :smoke:

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by mishka1,

שלום ! יש לי לוח Gigabyte 7VTXH ואני צריך עזרה בהרכבת מחברים ל-Front panel. הבעייה היא שיש שני דרכים לחיבור של כל מחבר, אין שם שום מגרעת העוזרת להחלית על דרך נכונה ובשום מקום בספר שמגיע עם הלוח לא כתוב איך לחבר אותם. כמובן שאני יכול לנסות ולנחש אבל: 1. יש שם 5 מחברים (HD led, Speaker, Reset, Power led, Power) 2. אני קצת מפחד לקלקל משהו 3. חייבת להיות דרך אינטלגנטית לעשות את זה... המארז שיש לי זה ATX Midi tower Task TK-3003 תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by MATOK,

Gamatronic SmartCompact 750VA יספיק למפרט שלי ?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  22. Started by elia_lan,

שלום אני רוצה לקנות עכבר חדש אני צריך עכבר פשוט ונוח יש לי כמה אפשרויות שאני מתלבט ביניהם (הדגש הוא על העכבר ואבל גם על המחיר הכולל) אין לי חשיבות מרובה לשאלה אם הוא חוטי/ אלחוטי העיקר שייעבדו טוב ולמשך זמן ארוך אם למישהו יש הצעות אחרות אשמח לשמוע Genius SlimStar 8000 (עכבר+מקלדת אלחוטי)- 88 ש"ח [h=1]MICROSOFT Wireless Desktop 3000 (עכבר+ מקלדת)- 199 ש"ח[/h][h=1]LOGITECH MK260 (עכבר+מקלדת אלחוטי)- 124 ש"ח[/h]

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  23. מצד אחד זה במחיר שאני רוצה (קונה בחו"ל ב22$) וזה נראה ממש טוב ויש על זה כמה ביקורות טובות מצד שני ראיתי במלא מקומות שהאנאלוג סטיקס לא טובים (מצאתי בפורום "הבעיה שהכיול שלו על הפנים הסטיקים האנלוגיים בכלל לא מכוונים באמצע ") למישהו יש אותו ויכול להמליץ\להזהיר?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by udi2181,

רכשתי אתמול מקלדת ועכבר אלחוטי של מייקרוסופט זה אמור להיות פשוט לשים בטריות מקלדת +עכבר לשים את ה USB וזה אמור לעבוד מישום מה העכבר נדלק מה שאומר שהבטריות מלאות אבל אין תגובה מדוע ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שמעו אני מוניין לעדכן את התוכנה שלו אבל קודם כל אחרי שהתקנתי והכל סבבה לא יודע למה אבל הדרייבר של העכבר לא מזהה את העכבר ושנית איך עושים FLASH לעדכונים שלו? מישהו יודע ומוכן להסביר?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים