ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש ספק 350W-400W עם 2 מאווררים בתקציב של לא יותר מ400 ש"ח שיהיה שקט, יציב ואפקטיבי מבחינת הקירור שהוא נותן למארז עד כמה שאפשר. כרגע אני מתלבט בין הספק 350W של Enermax http://www.pchardware.co.il/docs/pd2069254923.htm לבין 350W של Antec http://www.pchardware.co.il/docs/pd-938828134.htm אני צריך ספק שיוכל להחזיק כרטיס Radeon 9800P/XT בעתיד כך שאני מקווה שה350W יספיק למטרה הזאת. כמו כן, הייתי רוצה לראות את דעתכם על הספקים של TT, עד כמה הם טובים באופן כללי יחסית לחברות הנ"ל.
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי שאלה קצת מוזרה: נפל לי משהו לתוך המדפסת Lexmark Optra M410 שלי ואני פוחד להדפיס בה במצב הזה מה שנפל לא נמצ באחד החלקים שאפשר להגיע אליהם בעזרת לפתוח את המדפסת אבל נראה לי שאם אני אהפוך אותה ואתן איזה ניעור קל זה יצא נראה לי שזה פעולה בטוחה בלי סיכון אבל אני לא יודע הרבה על מדפסות לייזר ואני לא רוצה להרוס משהו בטעות אז אם מישהו יודע בוודאות שזה לא יכול להרוס כלום אני אשמח לתגובה נ.ב. אני בכל מקרה מתכוון להוציא את ה Cartridge ואת הניירות לפני זה אז לא צריך להגיד לי במידה שצריך
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
-
אני מחפש ספק 350watt vb המטרה שלי זה שקט אופטימלי ושלא יעבור את ה 300 שקל מישהו מכיר את ה ספק של thermaltake ואו יכול להמליץ על משהו שקט שלא יעבור את ה 26 dba thanks
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי UPS חדש אבל את כבל ה serial לא הביאו לי (שיטה ישראלית מסריחה,אתה רוצה את הכבל? שלם!) anyway במקום להיות פרייאר ולשלם לחנות שהם רוצים מחיר קצת מוגזם אליו,מישהו יודע איך קוראים לכבלים האלו? כל מה שאני יודע שזהו Compact UPS D-9 connector אם זה עוזר אז ה UPS החדש שלי הוא Gamatronics Compact UPS Line-Interactive 600VA קצת דחוף לי אז אם מישהו יכול לעור אני יודה (לא,לא yoda) ;D
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז ככה, אבא שלי נוסע בקרוב לחו"ל ולכן החלטנו לנצל את ההזדמנות ולקנות מצלמת וידאו (בדיוטי פרי). הבעיה היחידה היא שאין לי שמץ של מושג במצלמות ולכן מאוד הודה אם תמליצו על מצלמה טובה בתקציב של 500$+ (אם זה נמוך מדי, אפשר להעלות את התקציב, אבל לא יותר מדי..), וגם תסבירו את הדברים הבסיסיים בנוגע למצלמות וידאו.. תודה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג בארץ מארז (לא חייב לכלול ספק כוח) של AlienWare? למי שלא מבין למה אני מתכוון אז אני מתכוון למארזים כאלו: http://www.alienware.com/gaming_main_desktop.aspx תודה רבה רבה :-* ;D
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! בעוד זמן קצר מגיעים אלינו אורחים מארה"ב והם מביאים לנו מצלמה דיגיטלית... את פרטי המצלמה ניתן למצוא כאן: http://www.imaging-resource.com/PRODS/A303/A303A.HTM אני לא מבין כלום במצלמות ולכן אני צריך לדעת האם מצלמה זאת טובה והאם היא שווה את מחירה : 250$ תודה מראש שנה טובה!!! נ.ב אני לא בטוח שהפורום ( חומרה אחרת וציוד הקפי ) הוא המתאים לנושא זה אם לא אז אני מצטער... :-\
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי סוףסוף לשדרג גם את הספק הג'נרי שלי עקב הספק גבוה של כל המחשב שהספק הג'נרי הנוכחי פשוט לא עומד בו ראיתי את ה Thermaltake TT420APD 2-f שעולה 365 ונראה טוב וכולל הגנה וישור מתח, נראה טוב אלא אם כן יש משהו אחר בסביבות ה400 ש"ח פלוס מינוס אמין וחזק תודה
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אחים שלי אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית טובה ואמינה עם יכולת של פיתוח תמונה גם במחיר עד 1200 שקל רצוי שהמחיר יהיה פחות מ-1000 שקל בתודה ניב!
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
הנה התמונה לאו דווקא כזו אבל עיקרון זהה ואם מישהוא מכיר כמה ערכות כאלו שיפרט
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש לי ספק AOpen 350W וכרגע הוא מחזיק לוח, 3 מאווררים 80MM, DVD, צורב DVD, וצורב, הארד דיסק 80GB 7200RPM, וכונן דיסקטים. רציתי לדעת... האם הספק יחזיק עוד שלושה מאווררים (אחד מהם עם לדים) וקטודה "קרה"?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מקודם מחקו את ההודעה לא יודע למה היי אני חדש פה וקוראים לי שלום, אני בן 18 ואני ממש אלוף במחשבים! יש לי WINXP שקניתי מהטכנאי ב 450 שקל במקום ב900 כי הטכנאי הוא חבר שלנו והוא עושה לנו הכל זול והוא אמר שזה ממש יקר ואני מאמין לו עכשיו משהו מוזר........... על הדיסק כתוב office depot ובשורות WINXP בכתב של תוש........ אני לא מבין למה מייקרוסופט עושה ככה... טוב יש לי בעיה אחרת.............. כל הזמן התפר יט התחלה ננעלת למרות שאני משאיר אותה פתוח נו אתם יודעים שאני עושה נעל תפריט התחלה שזה למטה וזה כל הזמן ננעל למרות שאני עושה שזה ישאר פתוח............הטכנאי אמר שהוא יודע איך לתקן את זה והוא אמר שזה עולה 150 שקל והוא תיקן לי ושילמתי לו אבל אחר כך זה חזר.................הוא א…
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איזה ספק אני אקנה לו? אני חשבתי על ג'נרי, כי הוא לא מבין במחשבים, וגם הוא לא יהיה מוכן להשקיע הרבה על ספק כי הוא לא מבין תהבדלים.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ניסיתי בכמה חנויות מחשבים שכונתיות וגם בכמה חנויות אלקטרוניקה ולא היה להם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אבא שלי מתעסק עם חשמל וסידר לי אל פסק בחינם אני צריך רק לקנות איזה כבל בשביל להפעיל אותו ולבדוק אם הוא עובד.. עכשיו השאלה : אמרו לי שאל פסק יש בו משהו רעיל שהוא עובד שלא טוב לגוף שלי האם יש שחר לטענה זו ?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
HP720 ששירת אותי למעלה מ5 שנים היתה טובה אני מחפש מדפסת חדשה של HP בסביבות ה 700 שקל, שתהיה טובה (איכות הדפסת תמונה, בשביל המצלמה הדיגיטלית שתבוא) מהירה וחסכונית בצבע, ובמקום תודה למי שעוזר RK
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לתת לחבר שלי המלצה לסורק טוב ככל הניתן (דגש על מהירות ורזולוציה) בתקציב של 300-350 ש"ח. דרייברים ללינוקס - יתרון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
הנה התמונה. רציתי את המארז הזה אבל אחרי שראיתיאת הצבע החדש העדפתי את השחור. מה אתם אומרים???
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רכשתי היום אותה וזה פשוט מדהים מהירה דיו זול מאד (109 שח לשחור מקורי ! ) מספיק ל 400 צילומים\הדפסות באיכות רגילה יש 4 סוגי איכות -רגילה זה השניה. והיא לגמרי stand alone הפקס-מדפסת-סורק-מוכנת צילום ,הכל יכול לפעול ללא המחשב יש זום פשוט מדהימה ממליץ בחום לכל סטודנט באשר הוא.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת האם שווה לקנות מכישר משולב ואיזה מכשיר ייתן לי איכות טובה של הדפסה וסריקה לא חשובה לי מהירות
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
מצאתי מכשיר שאין לי מושג מה הוא עושה כתוב עליו PC+ABS HITPOINT
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
של tsunami שאמור להיות בסדר דווקא. אבל השאלה האם יחזיק את כל זה? SF2+LED,R9700 PRO,2 80MM fans generic,matrix blower,Spire NeonRing 80mm Fan,3 laser leds נראה לכם שכן???
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום ברשותי מצלמה דיגיטלית של HP בניגוד לשאר החברות המוכרות ( והמאוד לא מוכרות ) - HP אינה מספקת עם המצלמה כבל A/V ולמעשה רוצה שאני אקנה את ערכת העגינה שלהם בXXX כסף, או - בקנייה ישירה ממעבדת החברה ב 120-140 ש"ח - ובתגובה שלי... כן... בסססדר ! ( NOT ) ניסיתי שני כבלי A/V שונים - האחד של FUJI והשני של חברת NONAME שכזאתי - שניהם תפקדו מצויין. ככה שכל כבל בסגנון כנראה יתאים. ניסיתי ליצור כבל כזה באופן עצמאי - לקחתי כבל פשוט עם יציאת EARPHONE פשוטה ובצד השני פיצול לשני זכרי RCA ( כבל סטנדרטי של 5-10 שקל לפשוטים ) ובקצה הEARPHONE JACK חיברתי מתאם סטראופוני למיני JACK ( כמה שקלים בודדים ) - הכל טוב ויפה - אבל הSIGNAL של הAUDIO לא יוצא, מה שכן - הוידאו כן... ( ודווקא טו…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-