עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. נמאס לי לחבר את המצלמת וידאו כל פעם, אז אני רוצה לקנות מצלמת רשת נורמלית. שתהיה באיכות טובה, עם מיקרופון מובנה עד 150 ש"ח. מעדיף שתהיה מלוג'יטק, אם כי לא חובה. תודה : )

2. לפני זמן מה קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. חיברתי את המקלט (מתחבר בUSB?) למחשב וסינכרנתי ביניהם. העניין הוא שהמקלדת הצליחה להסתנכרן אבל משום מה העכבר לא! ניסיתי בעקרון את כל האפשרויות: לסנכרן בנפרד את המקלדת וא"כ את העכבר, קודם עכבר ואח"כ מקלדת, את שניהם ביחד עם המקלט אך עדיין רק המקלדת פועלת והעכבר מסרב להיקלט. חשוב לציין שכאשר אני מציב את העכבר על משטח העבודה יש נורה אדומה המראה על כך שהוא אכן פעיל (מבחינת הסוללות) אז זוהי לא הבעייה. למי שיש פתרון יצירתי מלבד אלו שניסיתי - אודה לכם מאוד. נ.ב. םתרון בכיוון של דרייבר וכאלה לדעתי ייתכן.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by duk4u,

יש לי מודם - ADSL ישן, של - Direct com ויש באםשרותי לקבל מבזק מודם. האם זה נכון שמודם רשת עדיף? (יש לי כרטיס רשת מובנה). ואם כן איזה מודם עלי לבקש?. אשמח לקבל תגובות...

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  4. שלום לכולם רכשתי מחשב חדש הכל טוב ויפה מחשב מצויין חיברתי את המקלדת והעכבר אלחוטי מהמחשב שהיה לפניו ויש לו בעיות זיהוי כשאני מפעיל את המחשב העכבר לא עובד ולא המקלדת ואז בוינודס XP PRO הוא רושם למטה שהוא לא מזהה את ה USB של החומרה הזאת ומהבהב התקן אבל אז כשאני מוציא מנתק את השקע USB של המשדר ומחבר אותו שוב פתאום הם עובדים ואז אם אני עושה ריסאט למחשב הם עדיין עובדים אבל רק כשאני מכבה את המחשב אז שוב התקלה בזיהוי חוזרת מה עלי לעשות? דרייבירים ניסתי להתקין ולא הועיל במחשב הקודם לא היתה לי את הבעיה הזאת!!

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  5. אני לא יודע באיזה פורמט כדאי לבצע לכידת וידאו דיגיטלית (פנסוניק NV DS50) כדי להעביר את החומר ששמור על הקלטות(צילומים משפחתיים) לצריבה על דיסקים (כי הם זולים יותר מקלטות), כרגע אין לי DVD שאוכל לצפות בעזרתו בחומר שאצרוב בטלויזיה ויכול לצפות בו רק במחשב, דרך כונן ה-CD, אבל אני לא בטוח שכדאי לי להתפשר באיכות בגלל זה, והייתי רוצה לשמור את האופצייה לצפייה מיטבית גם דרך DVD בטלויזיה. הייתי רוצה עיצה או מדריך בנושא לפני שאני מעביר את החומר ומוחק את הקלטות הישנות. תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  6. Started by eyal00,

יש לי את המארז הנ"ל ואני רוצה להוסיף צורב.פתחתי את הפלסטיק הקידמי אבל יש שם חתיכת ברזל מולחם ואני לא יכול להוציא אותו. חוץ מזה יש לי כונן DVD אבל שהוספתי אותו לא היה בעיה כי הכונן הראשון כבר היה פתוח. אפשר לראות בתמונה למה שאני מתכוון. יש עוד דרך חוץ מלשבור את זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by udicol,

מוכרים חבילה של מעבד + זיכרון + לוח אם של MSI KT-3 Ultra ARU האם שווה להשקיע בלוח אם חדש ואין עדיין תחרות ? או האם כדאי לחכות ללוח אם של - Gigabyte (שאותו אני באמ מחבב ורוצה מאוד לראות בארץ בקרוב. ).

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  8. אני מחפש עכבר ומקלדת חדשים למחשב עכשיו ההורים שלי הציעו את זה אחרי שהם ראו מה המצב של המקלדת שלי (הם משלמים) ואני לא רוצה לשזה יעלה הרבה. אז יש שתי אפשרויות: האחת, לקנות סט מולטימדיה שמחירו לא יעלה על 180 ש"ח. והשניה, שההורים שלי יקנו לי מקלדת מולטימדיה עד 120 ש"ח ואת העכבר בנפרד. אז אני לא יודע כמה צריך לעלות עכבר חדש אבל אני רוצה עם הכפתורים האלה בצד לאינטרנט. הייתי עד אתמול על עכבר פשוט של TEAK או איך שקוראים לזה פשוט הכיתוב כבר נמחק מהעכבר שעלה לי לפני 3 שנים 50 ש"ח, ואתמול החלפתי לעכבר של HP שאמור להיות יותר טוב והוא ממש אבל ממש לא, להיפך, הוא פחות מדוייק ולפעמים יש לו דיבוק... (לא שילמתי עליו גרוש) אבל הוא מעצבן אותי אז בגלל זה אני רוצה אחד חדש. * שני העכברים אופט…

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  9. שלום, כיום יש לי אוזניות גדולות וזולות של smartcom שמרגישות מצויין על הראש אבל אחרי חצי שעה אני מבין עד כמה הן לוחצות לי על האוזניים ועל הראש, פשוט בלתי-נסבלות. האיכות שמע לא קריטית - למוזיקה אני משתמש בנגן נפרד ואוזניות in-ear מצוינות של creative, כך שהדרישה היא אוזניות טובות (במסגרת התקציב), סגורות בעיקר למשחקי מחשב. אם אפשר שיהיו סראונד בכלל נהדר. לא מעניין אותי באסים, הפרדת צלילים וכו' כי בסה"כ אני יהיה בלהט המשחק. כן חשוב לי לשמוע מאין האויבים מגיעים במשחקי FPS. האם כדאי לקנות את ה-Medusa 5.1 Home Edition? קראתי כמה ביקורות טובות עליהן ברשת וב-HWZONE. מישהו מכיר חנות שמוכרת אותם? תודה!

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  10. שלום לעוזרים. אני צריך לבחור בין עכברים, ויש באפשרותי את העכבר האופטי אלחוטי של TEAC: (+מקלדת לוג'יטק פרו שחורה) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3500 או את הסט האלחוטי של microsoft : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=392 תודה MORIEL.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

בעקבות השירשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=333158.0 לא נותר לי אלא לקנות מדפסת חדשה, לא משולבת ולא לייזר. הדרישות הן: *מדפסת שאפשר לתפעל אותה בקלות ובלי הרבה תסבוכות. *מדפסת שמדפיסה באיכות טובה. *מהירות לא ממש חשוב לי, שיהיה מהירות סבירה. הערה: אם יש מדפסת שאפשר להעביר אלייה את מחסניות הדיו אני אשמח.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by yoakall,

לא מזמן קניתי mio 168 אני משתמש בו גם ע"מ לקרוא ספרים.. השאלה שלי היא איך אני שומר על העמוד שבו הפסקתי ז"א איך אני חוזר אליו בקריאה הבאה..?. אני יודע שיש בו השהיה ל4 שעות שבה הוא שומר על העמוד האחרון אבל לאחר מכן הוא חוזר לתחילת הספר.. מה עושים? תודה..

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by sos,

שלום! לא ממזמן נהרסה לי המדפסת וזאת אומרת ש אני צריך לקנות עוד מדפסת. מכיוון שאין לי ממש מושג לגבי מדפסות החלטתי לפנות אליכם...המומחים. אז ככה אני צריך את המדפסת לצורכי מסמכים ולפעמים כמה תמונות לעבודות של אחותי אבל לא לצורכים גראפיים מתקדמים, מדפסת בתקציב של מקסימום 500 שקל. אבל מחיר המדפסת הוא פחות חשוב מה שיותר חשוב לי זה מדפסת שהדיו שלה יעלה כמה שפחות, אין לי בעיה לקנות מדפסת יקרה אבל שהדיו שלה יהיה זול. זה החשש העיקרי שלי כיוון שברור שההוצאה העיקרית על מדפסת זה דיו ובגלל שאני צריך לשם עבודות של בית ספר איני רוצה לבזבז כל כך הרבה כסף על דיו, אז אם אתם מכירים מדפסת טובה עם ראשי דיו זולים (אבל שלא יגמרו במהירות) בבקשה תמליצו לי. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by bck,

שלום אני ממש לא מבין בכל העניין של מתח , זרם וכל מה שקשור לספק. אני רוצה לקנות עכשיו מארז וספק חדשים (יש לי הרבה מאווררים , והמארז שלי לא מספק אותי). השאלה שלי היא , אם אני יקנה עכשיו ספק של 430w , הוא יספיק למשל לדור החדש של המעבדים? האם כל לוח אם דורש כמות חשמל שונה מלוח אם אחר , וכך גם בקשר למעבדים , זכרונות וכרטיסי מסך? אני פשוט רוצה לקנות עשיו ספק חזק וטוב שיספיק לי גם לשידרוג המעבד בעתיד. תודה

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  15. אני רוצה להיפטר מהחוטים לחבר שלי יש מקלדת כזאת של מיקרסופט שחוציה לשניים לכתיבה עיוורת אחלוטית התאהבתי בכזה דבר אבל היא עולה 600 ואני רוצה משהו בה 300 ככה אלחוטי וצבע שחור ........ יש מקלדת מזה יפה אבל אני לא יודע את השם שלה בבקשה מישהו יכל להביא לי ליניקים לקנות מהאינטרנאט את המקלדת . או את השם המלא עם תמונה .

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by Satlan,

אהלן אני מחפש מקלדת , לא משנה לי יכולות מיוחדות או משהו, העיקר בלוטות', 200 שקל בערך. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by ICblood,

שלום לכולם, אני זקוק לביתי למדפסת פקס וסורק, והייתי מעוניין במכשיר אחד אמין שיישלב את שלושתם, כמובן שאם יותר מומלץ לפצל זה אפשרי. השימוש יהיה לשימוש ביתי, ונפח ההדפסה קטן. אך אמינות היא ערך עליון. אני מעוניין שהמכשיר יחזיק מספר שנים, עם מינימום תחזוקה. בתודה איגור

18. Started by ras81,

שלום יש לי את העכבר הנ"ל ואין טענות אבל מה............ התקנתי את הנטסקיים החדש (עושה רושם טוב!) וגם יש לי מוזילה ובשניהם הפונקציה של העכבר של BACK ו FORWARD לא עובדות, ובמקלדת דווקא אין בעיה והן עובדות, חשוב לי לציין כי באקספלורר הוא עובד חלק, מה יכולה להיות הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Dimension(D/W/H) 470/21.5/410mm Driver space 4 x 5.25" 2 x 3.5" exposed 5 x 3.5" hidden Power supply 400W Main board size ATX TOWER Front panel 2x USB 2.0 Audio Fans Front 80 mm Back 120 mm Side 80mm (Color Light) טוב אני רוצה לדעת אם המארז שווה ב300 שקל ואם המאווררים כאילו יספיקו לקרר טוב יענו לא קרור לאובר קלוק כי אין לי אובר קלוק אלא שפשוט לא יתחמם. ואם יש ססיכוי כלשהו שתוכן של המחשב שלי לא ייכנס בפנים או שאין דבר כזה?

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  20. אני מעדיף אוזניות אטומות עם מיקרופון. מה שחשוב לי שיהיה אפשר להרגיש את הבאסים באוזניות. סוג המוזיקה שאני שומע הוא רוק קלאסי + פסי קול של סרטים. התקציב הוא עד 400 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by spacedude,

אני עומד לפני רכישה של מחשב בעל המפרט הזה: מעבד קונרו E6600 לוח asus p5wdh זכרון 2gb g.skill ddrIII 800mhz כרטיס מסך X1900 או 7900GT כרטיס וידאו צורב dvd כונן dvd 4 HD של 400GB כ"א אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספק שיחזיק את המערכת הנ"ל, אם צריך לחרוג מהתקציב אז אין בעיה. תודה שחר

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by dennis14,

השאלה שבכותרת. http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/products_id/6199?osCsid=66aa3776864d2f5348fa45f656e75bb0

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by אבשה,

אז זהו שאין לי ממש תקציב אבל פשוט רציתי לדעת אם הרמקולים שאני רוצה לקנות טובים הם ישמשו לשמיעת מוסיקה ולקצת צפיית סרטים. זה הדגם הזה MicroLab A-6321 2.1 Black 40W RMS StandAlone AMP http://tms.co.il/product/2540

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by ChaoscripT,

שלום, אני מחפש מדפסת משולבת (פקס, סורק, צילום, הדפסה) לאבא שלי. עדיף שיהיה של חברת HP, אני שמעתי שיש מדפסות שהדיו עולה מעל 1000 ש"ח למחסנית או משהו כזה (לא מעוניין בזה חח). שהדיו יהיה סביר, יחסית כמובן=] מצאתי את זאת, http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371042 המלצות טובות (קראתי את חלקן), וקיבל ציון 5/5, והמחיר חבל"ז. תודה לכם.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי עכבר גיימינג עכבק גיימינג לוג'יטק g305 אלחוטי. לאחרונה התחילו לי כאבים במפרק היד, אני פשוט מרגיש שאין לי איפה להניח את היד... אני זוכר שהעכבר של רייזר, הabyssus של רייזר - היה לי נוח יותר בכף היד (אבל זרקתי אותו, לכן קניתי את העכבר הזה...) הנה טופס, שצילאתי באתר fxp ששם אף אחד לא נתן לי מענה...אורך היד שלי 10. רוחב לא בטוח איך למדוד... תקציבכם: (הסכום שאתם רוצים להשקיע בקניית העכבר) 400 חריגה: (הסכום המקסימלי שתוכלו לחרוג בקניית העכבר) 500 מה השימושים שלכם בעכבר? (גיימינג, עבודה וכו') גיימינג ועריכה בפרימייר פרו אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הנך משחק? (קול אוף דיו…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים