עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by idan100,

ואת מי הייתם מעדיפים, אותם או את Altec Lansing VS242?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by benor,

אחרי שאמרו לי שהמצלמה של HP לא שווה את הכסף. אני מתלבט בין שלושת המצלמות האלה: איזה מהם נותנת את התמורה הטובה ביותר? KODAK Easyshare CX4230 במחיר של 1670 ש"ח. FujiFilm FinePix2600 במחיר של 1700ש"ח. או את ה Nikon CoolPix 2000. במחיר של 1800 ש"ח. ראיתי כבר ברחבי הרשת צילומים שצולמו בכל אחת מהמצלמות האלו, כולם היו איכותיות להפליא.

3. החלטתי לקנות את ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series אבל אני לא מצליח למצוא חנות שיש לה אחד כזה במלאי לכולם או נגמר או תרוצים אחרים איפה אני יכול למצוא אחד עכשיו? אני קונה בימים הקרובים תעזרו

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by AdiR^SiNaI,

האם זה נכון INFRARED הוא רכיב חומרה שמכיל משדר ומקלט הוא פולט אור אדום שהוא בעצם המידע במקום אחד איפה שהמחשב יש מקלט ובמחשב השני יש משדר והרכיב חומרה של הINFRARED מוציא אור אדום שהוא בעצם המידע שהמשתמש שולח ומה שיכול להפריע לאינפראראד זה רק שעוברים דרך הרכיב שעוברים דרך הכבל של המידע האדום זה נכון או לא ? ומזה אומר דיודה או אלומת?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  5. Started by PSdesign,

אוקי אז ככה, לפני יום החלטתי סופית לקנות את הRX800GTO 256MB DDR3 (ב875 ש"ח). אחרי שבדקתי שהכול מתאים (חיבורים, מפרט וכו') נשארה רק בעיה אחת. ספק S: הבעיה הייתה כאשר לא יכולתי לזהות איזה ספק יש לי, פתחתי את המארז והסתכלתי על המדבקה שמודבקת עליו וכתוב עליה את שם החברה ודגם, אך בטבלה שאמורים לסמן את כמות הוואט הטכאני ה"גאון" שכח לסמן. אז כמו שאתם מבינים אני לא יודע איזה ספק במדויק יש לי וככה אני לא יכול לדעת האם המחשב שלי יצליח לעבוד עם הכרטיס הנ"ל. מה שרציתי לשאול זה אם מהפרטים הבאים אתם יכולים למצוא איפה שהוא איזה ספק יש לי במדויק (בקיצור כמות הוואט) SUNSHINE model: ATX-7P4-3זה מה שכן כתוב עליו. תודה מראש, רועי.

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  6. Started by lipa,

אני מתכוון לא לפי חברות (מותגים)!! רק באמת הדברים החשובים תודה

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  7. שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש ורק פה יש לי כמה התלבטווית, התחיל מהדבר הפשוט, אני לא יודע איזה מארז לבחור האם עדיף זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=12195 ששמעתי עליו דברים טובים. אופציה שנייה זה זה שהוא יפה אבל לא יודע איך הוא מקורר, והאם ב50 ש"ח הפרש אולי שווה לקנות מאורר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9470 אתם מוזמנים להציע לי משהו אחר לא יותר מ300 ש"ח מנעה או פנדה. בקשר לספק כוח, המפרט זה יהיה עם מעבד AMD כפול ליבה, יהיה כרטיס מסך 7800, יהיה 2GB ראם, יהיה דיסק קשיח 160GB. אם אני אקנה מנעה אני אקח את הFSP 400W GLN , אבל אם אני אקח מפנדה אין שום ספק שיכול להחזיק את זה במחיר סביר ממ…

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by Sifo Jen,

לא מוצא אתר קניות זול במיוחד שמייבא דברים מחו"ל, מישהוא יכול לעזור אם הוא יודע לתת לינק ??? ??? ??? תודה. יאיר.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by godart,

מחפש סוללה למחשב שקבלתי במתנה http://www.ciao.co.uk/Fujitsu_Siemens_LiteLine_Plus_325A__5374564 לעזרתכם אודה 0547976794

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by Night,

על איזה תמליצו? (רצוי כאלה שמגיעים בסט) עד 500 ש"ח לשניהם. איך זה: http://wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1695965 חשבתי ללכת עליו, זה טוב?

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  11. רציתי לשאול אם אני קונה אחד מהם זה יהיה מחייב לקנות גם פאד? ואם בכלל מי משניהם עדיף מהבחינות האילו תודה... ד"א אמרו לי שהסוג חיישן הזה לא מחייב פאד ואפילו גורם לו לזוז שונה..

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  12. עד היום עם קופסת מיתוג VGA ו PS2 + קומבו מקלדת ועכבר לוגי'טק בני 12 שנה שלאחרונה העכבר מזייף...אלחוטים/ + עבודה על 2 מסכים במקביל. לאחרונה שודרגו המחשבים והמסכים..... מחפש המלצות לקומבו עכבר + מקלדת אלחוטים מומלצים וטובים - לעבודה של גרפיקה. + קופסת מיתוג חדשה אמינה שתתמוך בקומבו של העכבר מקלדת אם הם דרך USB + בחיבור HDMI לפחות או הכי טוב DP עבודה על 2 מסכים במקביל - המסכים החדשים לעבודה של גרפיקה שהיום הם על Display PORT אבל לא עוברים דרך קופסת המיתוג בשביל שלא תרד באיכות. קופסת מיתוג ל 3-4 מחשבים.... אם יש המלצות ממי שמכיר אשמח. תודה!

13. אם ידוע לכן מנסיון מקלדת\עכבר מתאימים לכך אני ישמח ... מחיר סביר לא חייב להיןת BT בסביבות 100-500 שקלים ...?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by aldema,

חברה אני קונה עוד שבוע מהיום מחשב חדש ועוד אין לי מארז: -שלא יהיה יקר מדי -אם אפשר אז שיהיה משולב - שיהיה עם אורות וחשוב מאוד שיהיה יפה -שיהיה שקט -איך אני יודע אם כלול במארז ספק כוח? -איך אני צריך לבחור כרטיס קול? איך אני יודע אם הוא ONBOARD? כדאי לקנות את הסמוראי ב340 ש"ח? איך אני יודע אם המארז כולל ספק כוח?? הצעות בבקשה...

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  15. ראיתי שיש את אלו של לוג'יטיק ושיש גם את זה של מיקרוסופט שדומה לבקר של XBOX. אז מה הכי טוב ונוח לשימוש?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by ChaoscripT,

שלום, אני מחפש מדפסת משולבת (פקס, סורק, צילום, הדפסה) לאבא שלי. עדיף שיהיה של חברת HP, אני שמעתי שיש מדפסות שהדיו עולה מעל 1000 ש"ח למחסנית או משהו כזה (לא מעוניין בזה חח). שהדיו יהיה סביר, יחסית כמובן=] מצאתי את זאת, http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371042 המלצות טובות (קראתי את חלקן), וקיבל ציון 5/5, והמחיר חבל"ז. תודה לכם.

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  17. יש לי Xerox Phaser 3117 ו-Canon PIXMA MP160. בקנון אני משתמש לסריקות בלבד ובזירוקס להדפסות. יש לי כאבל אחד שאני מעביר אותי ממדפסת אחת לשניה בהתאם לצורך. לענייננו - סרקתי מספר מסמכים ופתאום במסמך הבא היא הפסיקה לסרוק וקיבלתי הודעת שגיאה. חשבתי שמדובר בבעיה מוזרה אז איתחלתי את המחשב וזה עדיין לא סרק. אבל שמתי לב שגם המדפסת זירוקס לא עובדת משום מה, אז החלפתי כאבל חדש כי חשבתי שאולי הוא נהרס פתאום. אבל גם כאן המדפסות לא עובדות. מה יכולה להיות הבעיה? לא ייתכן שהבעיה במדפסות והוכחתי שהבעיה גם לא בכאבל. כנראה הבעיה במחשב עצמו. מה צריך לבדוק?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  18. נמאס לי לחבר את המצלמת וידאו כל פעם, אז אני רוצה לקנות מצלמת רשת נורמלית. שתהיה באיכות טובה, עם מיקרופון מובנה עד 150 ש"ח. מעדיף שתהיה מלוג'יטק, אם כי לא חובה. תודה : )

19. לפני זמן מה קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. חיברתי את המקלט (מתחבר בUSB?) למחשב וסינכרנתי ביניהם. העניין הוא שהמקלדת הצליחה להסתנכרן אבל משום מה העכבר לא! ניסיתי בעקרון את כל האפשרויות: לסנכרן בנפרד את המקלדת וא"כ את העכבר, קודם עכבר ואח"כ מקלדת, את שניהם ביחד עם המקלט אך עדיין רק המקלדת פועלת והעכבר מסרב להיקלט. חשוב לציין שכאשר אני מציב את העכבר על משטח העבודה יש נורה אדומה המראה על כך שהוא אכן פעיל (מבחינת הסוללות) אז זוהי לא הבעייה. למי שיש פתרון יצירתי מלבד אלו שניסיתי - אודה לכם מאוד. נ.ב. םתרון בכיוון של דרייבר וכאלה לדעתי ייתכן.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  20. אני לא יודע באיזה פורמט כדאי לבצע לכידת וידאו דיגיטלית (פנסוניק NV DS50) כדי להעביר את החומר ששמור על הקלטות(צילומים משפחתיים) לצריבה על דיסקים (כי הם זולים יותר מקלטות), כרגע אין לי DVD שאוכל לצפות בעזרתו בחומר שאצרוב בטלויזיה ויכול לצפות בו רק במחשב, דרך כונן ה-CD, אבל אני לא בטוח שכדאי לי להתפשר באיכות בגלל זה, והייתי רוצה לשמור את האופצייה לצפייה מיטבית גם דרך DVD בטלויזיה. הייתי רוצה עיצה או מדריך בנושא לפני שאני מעביר את החומר ומוחק את הקלטות הישנות. תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  21. אני מחפש עכבר ומקלדת חדשים למחשב עכשיו ההורים שלי הציעו את זה אחרי שהם ראו מה המצב של המקלדת שלי (הם משלמים) ואני לא רוצה לשזה יעלה הרבה. אז יש שתי אפשרויות: האחת, לקנות סט מולטימדיה שמחירו לא יעלה על 180 ש"ח. והשניה, שההורים שלי יקנו לי מקלדת מולטימדיה עד 120 ש"ח ואת העכבר בנפרד. אז אני לא יודע כמה צריך לעלות עכבר חדש אבל אני רוצה עם הכפתורים האלה בצד לאינטרנט. הייתי עד אתמול על עכבר פשוט של TEAK או איך שקוראים לזה פשוט הכיתוב כבר נמחק מהעכבר שעלה לי לפני 3 שנים 50 ש"ח, ואתמול החלפתי לעכבר של HP שאמור להיות יותר טוב והוא ממש אבל ממש לא, להיפך, הוא פחות מדוייק ולפעמים יש לו דיבוק... (לא שילמתי עליו גרוש) אבל הוא מעצבן אותי אז בגלל זה אני רוצה אחד חדש. * שני העכברים אופט…

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  22. אני זקוק לחוות דעת רצוי מנסיון בעיקר יתרונות וחסרונות ולא רק שהוא פחות טוב מ- M$ ולוגיטק

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  23. אני צריך דרייבר לסורק שלי (Mustek 1200UB Plus) שייתמוך ב-WinXP. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by yoakall,

לא מזמן קניתי mio 168 אני משתמש בו גם ע"מ לקרוא ספרים.. השאלה שלי היא איך אני שומר על העמוד שבו הפסקתי ז"א איך אני חוזר אליו בקריאה הבאה..?. אני יודע שיש בו השהיה ל4 שעות שבה הוא שומר על העמוד האחרון אבל לאחר מכן הוא חוזר לתחילת הספר.. מה עושים? תודה..

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  25. תעזרו לי לבחור את הלוח האם המתאים ל זיכרונות RDRAM ??? ??? הציעו לי של INTEL אבל לדעתי הם נורא יקרים! תעזרו לי לבחור חברה שמייצרת לוחות האם המתאימות לRDRAM! ??? ??? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים