עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי מדפסת לייזר XEROX ויש לי מילוי גדול של מכונת צילום משרדית גדולה של קוניקה מינולטה (בקבוק אבקת דיו) האם אני יכול למלא למדפסת שלי מהדיו הזה?? האם הדיו הוא אותו דיו?? תודה רבה לעונים! דותן

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by ras81,

שלום יש לי את העכבר הנ"ל ואין טענות אבל מה............ התקנתי את הנטסקיים החדש (עושה רושם טוב!) וגם יש לי מוזילה ובשניהם הפונקציה של העכבר של BACK ו FORWARD לא עובדות, ובמקלדת דווקא אין בעיה והן עובדות, חשוב לי לציין כי באקספלורר הוא עובד חלק, מה יכולה להיות הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by eyal,

מישהו מכיר את החברה והאם היא טובה?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by new,

הלך לי הספק כוח ... הוא מדגם :fsp300-60pna(pf) 300W רציתי לדעת אם כל ספק אחר יכול להתאים לי למחשב ומאיפה הכי שווה לקנות?? וכמה זה צריך לעלות? בתודה! new

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by elgard,

לפני שאני יתחיל לשגע את כל העולם יש לי שאלה: יש מקומות שמפתחים בהם תמונות מכרטיסי זיכרון (כמו תמונות רגילות)? איפה? כמה זה עולה?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  6. Started by bmw,

שלום קניתי מחשב אך אני רוצה לדעת עם הוא טוב הוא שיש משהו לשפר בוא אז בבקשה תעזרו לי. והמחשב שקניתי הוא: מארז: enermax 430w מסך: אינץ' samsung 171s lcd 17 לוח אם: asus p4t 32bit rdram מעבד: intel p4- 2.26 זיכרון: (256x2 rdram pc-1066 kingston (512 pc-1066 כרטיס מסך: gainword 750xp ultra +glases כרטיס קול: hercules game theater xp+מפענח ל-7.1 די.וידי: pioneer 16x48x צורב די.וי.די: pioneer a04 צורב: plextor 40x/12/40x עכבר+מקלדת לייזר: logitech desktop. רמקולים: creative dtt 5300 5.1. מודם: adsl 3mga wow. מערכת הפעלה: win xp pro 2002. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל ati raedron 9700 כשיגיע לארץ. זה כדי???

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  7. Started by darkman,

אז ככה החלטתי כדי להחליף תספר הג'נרי שלי (SUNSHINE) בעקבות מקרה של חבר היום הלכתי עליו והתקנו VOLCANO 12 אנחנו פותחים תמחשב, המחשב נתקע אני מריח ריח של שרוף או פאק הספק הלך בכל זאת היום לו מלא בעיות (ריסטים לא ברורים, בזמן האחרון המחשב בכלל לא עלה) אגב גם לו היה SUNSHINE עכשיו אני מפחד שגם לי זה יקרה תמליצו לי על ספר טוב שיחזיק Amd Athlon XP 2500- 333MHz L2-512K Barton ABIT NF7-S nForce2 | Geil 512 PC3200 400MHz DDR WD 80GB 7200RPM 8 MB | GF 3 TI 200 128MB קטודה +כמה מאווררים שני CD ROMS

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by DJ Clue,

שלום אני מחפש גויסטיק מקצועי לחבר שלי גויסטיק ממש מקצועי כמו שבטוסים הקרביים שמעתי שיש אחד מאוד טוב אבל אני לא זוכר תשם מישהו יודע איפה למצוא?(אתר,חנות)

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by Idan-h,

בקרוב אני קונה מארז, כנראה של Compucase. עכשיו היה כתוב פה בפורום שהHEC 400W במארזים שלה רועש. אני לא יודע אם זה השתנה. אם ניקח למשל הHEC 61A9 לעומת ה6919, ה6919 גם גדול יותר, וגם יש לו ספק 400W. ההפרש בשקלים הוא משו כמו 80 שקל, זניח יחסית לתמורה שמקבלים. אני יודע שHEC 300 יכול להחזיק את רוב המערכות, אבל אם אשדרג את המחשב בעתיד או אקנה מערכת חדשה סביר יותר שהHEC 400W יחזיק אותה בלי בעיה וייתכן שהHEC300 לא יצליח. מה אתם אומרים ? תודה.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  10. למי שלא שמע, Nixi היא חנות אלקטרוניקה מחשבים וקולנוע ביתי חדשה, שנפתחה בהשקעה ענקית של כמליון וחצי שקל (או דולר?) אתמול הייתי החנות Nixi החדשה שנפתחה ברעננה, ואלו הרמשים הראשונים שלי ממנה: א' כל, החנות נראת מדהים, העיצוב הכי טוב שראיתי בחיי... יש שילוב של מראות וזכוכית, וכל החנות נבנתה כמין ספרה מדהימה. החנות מושקעת ביותר וניכרת התחשבות רבה בעיצוב החיצוני. ב) כאשר מגיעים לחנות הדלתות נפתחות לבדם (נפתחות פנימה לא לצדדים ) ומרגישים כמו מלכים. ברגע שנכנסים ניגש עובד שלבוש בחליפה ועליה תג עם שם העובד ודגלים של מדינות (אמריקה= מדבר אנגלית, ישראל= מדבר עברית).. ההרגשה יוצאת מן הכלל כאשר היחס אלינו היינו לקוחות עסקיים לכל דבר. ג) הצורה בה מסודרת החנות היא מעניינת מאד, ולא ה…

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by barak_11,

שלום כולם, אני מחפש עכבר זול וטוב שיעשה עבודה טובה במשחקים.... רציתי לדעת אם ה-MX500 הוא טוב למשחקים יחסית למחירו (120~150)? הוא נראה נוח מאוד ובנוסף יש לו מפרט טכני לא מבייש יחסית למחירו... כרגע אני עובד עם עכבר זול ופשוט עם רזולוציה של 400dpi וב-CSS וגם ב-BF2 הוא פשוט עלוב! :-X שלא נדבר על הסרף ב-CSS בתודה מראש לעוזרים, ברק.

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by SharP,

בבנק הראשון או השני או השלישי? זה משנה?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  13. Started by or,

חיברתי צורב (LG 12X8X32) למחשב שלי והוא גורם לרעש סטטי עם הרמקולים שלי (CREATIVE INSPIRE) יש לזה פיטרון (חוץ מהרחקת המארז מהרמקולים)?????????????

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  14. שלום אנשים... אני מעוניין במקלדת למשחקים. אני לא כך כל יודע מה המקלדות החדשות שיצאו בזמן האחרון אז אשמח לשמוע על המלצותיכם. יש לי כמה דרישות מהמקלדת אני מעוניין במקלדת עם תאורה למקשים שהמקשים יהיו נוחים ללחיצה ויציבים. לא מתנדנדים כמו במקלדת ג'נריות. חובה שיהיו למקלדת לחצני מדיה (אינטרנט, מייל, שליטה בווינאמפ, כיבוי וכל הדברים האלה). משענת לידיים יהיה פלוס מעולה. האב USB גם יהיה פלוס לא רע. אין לי דרישה כל כך למסך משולב במקלדת. אין לי דרישה גם למקשים שניתן לתכנת. כמובן שלא אתנגד אבל בעיקרון זה לא חובה. נראה לי שזהו. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by eegg,

אני מחפש לוח כתיבה דיגיטלי כמתנה, כמה שיותר זול בתקציב של כמה מאוד שקלים 200-500, אבל אין לי יותר מדי מושג לגבי טווחי מחירים. זה בשביל עבודה עם photoshop, illustrator בעבודה על עיצוב אופנה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by yirmio,

צריך המלצה למדפסת לייזר פשוטה ש/ל לשימוש בייתי. חשוב שתהיה כמה שיותר זולה לקניה אך יותר חשוב שתהיה זולה לאחזקה מבחינת תקלות ועלות של טונרים. תודה!

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  17. והיא נראת מעולה: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3071&cl=us,en

18. שלום לכם, לאחרונה אני מחפש מקלדת אחוטית משולבת עם עכבר .. לפני כמה ימים נתקלתי ב: ADESSO 2.4GHz MCE Keyboard http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=2878 והיום ראיתי משהו שנראה אותו הדבר רק עם שם אחר : Xgene Imperial http://www.skypc.co.il/pl_product~x-gene-imp~19~0.htm יש ביניהן הבדל ? למעט המחיר והשם ... נ.ב. יש למישהו ניסיון עם המקלדת הזאת ? זה לא משהו שיתפרק\יפסיק לעבוד אחרי כמה ימים ?

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  19. אני צריך מסך בגודל 19 אינץ' גם שטוב לעיניים, גם שטוב מבחינת צבעים, כי אני מעצב גרפי, שיהיה טוב ולא יקר מדיי, אני בהתחלה חשבתי על זה... ואני עדיין חושב עליו : http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10328 מפני שהנתונים שלו מדהימים... אשמח לדיון נחמד, עכשיו, יש לי עוד שאלה, יש גם את המסך הזה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10332 וברוטר אמרו לי שע"פ הנתונים שלו אני לא אראה כ"כ הרבה הבדלים, ושכדאי ללכת על הראשון שהצגתי. עכשיו, עוד התלבטות עלתה לי, האם לקחת את אותו המסך כמו הראשון שהצגתי כאן - עם אותם המאפיינים רק בגודל 17 אינץ' במחיר של 1600 שקלים, מה דעתכם חברים, עוד 400 שקלים מצדיקים עוד 2 אינץ' ? תודה.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by Yoav,

חבר שלי מעונין לקנות מחשב חדש. הוא מתלבט בין שני ספקים: TAGAN 2FORCE TG530-U22 530Watt Active PFC או Enermax liberty 500W מבחינת נתונים יבשים הם דומים. אבל מי מהם יותר טוב? הטגן יותר זול בכמה עשרות שקלים, כלומר האם שווה להשקיע ולקנות את הליברטי או לא?

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by asaf16,

יש לי מארז MIDITOWER של COMPUCASE 6A21 אם אני לא טועה (לא כל כך משנה בלאו הכי). היום באתי להכניס צורב ממחשב קודם, וכשהורדתי את הפלסטיק נדהמתי למצוא ברזל שחוסם את כל האיזור. פרטים בתמונה: http://img82.imageshack.us/img82/3387/28072006db5.jpg איך נפתרים מזה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by amircx22,

יש לי לפעמים ברקים ובעיות פה, אני מחפש UPS זול וטוב (מצידי רק שאחבר אותו למחשב ולא למסך) שיבלום את כל הזעזועים האלו של הברקים... אין לי צורך ממש בלהשתמש במחשב תוך כדי הברק\ההפסקת חשמל, אז אני צריך UPS שרק יתן לי בלימת הזעזוע + 5 דקות או משהו שאוכל לכבות את המחשב או לחכות שאסר את הקצר... יש למישהו איזה המלצה לUPS לצרכים האלו? ראיתי פה רק אנשים שרוצים להשתמש במחשב בזמן הפסקת חשמל, לי אין ממש צורך , רק לשמר את המחשב אשמח לקבל המלצות או כיוון מה לקנות אמיר

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  23. אני עובד המון שעות על המחשב (מתכנת), לא משחק משחקים בכלל. מה שחשוב לי שהעכבר יהיה נוח וארגונומי, כנ"ל בנוגע למקלדת. הייתי רוצה מקלדת מאסיבית שתהיה נוחה. שמתי עין בנתיים על העכבר Logitech Performance Mouse MX ועל מקלדת Logitech K350. ממה שאני מבין, שניהם אמורים לעבוד עם הדונגל היחיד, שזה כבר נחמד. מעבר לזה, שניהם אמורים לענות על הציפיות שלי.. הבעיה שזה יוצא סט מאוד יקר, העכבר כ500 שקל והמקלדת עוד 300. יש גם אופציה של סט של logitech mx עם מקלדת באזור ה750 ש"ח, אבל המקלדת נראית מאוד מוזרה (עם צג גדול שאני מניח שאוכל סוללה ואין לו שום צד ארגונומי). האם יש המלצות לאלטרנטיבות? האם זה שווה את המחיר? למישהו יש ניסיון עם אחד מהמוצרים שציינתי? תודה

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by Hyper,

שלום. אני רוצה לחבר אוזניות אלחוטיות למחשב שישמשו גם כמיקרופון דרך מקלט בלוטוס. רציתי להזמין מקלט אבל קצת התבלבלתי עם כל הסוגים. אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי עם איזה לינק (אלי אקספרס/אמזון/חנות אנטרנטית אמינה) אני אודה לו מאוד. אני צריך משהו אוניברסלי ולא מוגבל לחברה מסויימת (כמו מקלטים רק למוצרים של לוג'יטק וכו') תודה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים