עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by BooMMachiN,

עריכה: ההורים שלי הצליחו להשיג מחירים טובים על 2 דגמים: ה- HP 4343 וה- BROTHER DCP-150C השאלה, איזה מדפסת עדיפה לשימוש ביתי? תודה רבה לעוזרים (:

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by SHAKED286,

אני רוצה מקלדת של LOGITECH אין ל דגמים אני רוצה שהיא תהיה נוחה לשימוש עד 300 גג 350 וזה חייב להיות של LOGITECH

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  3. Dimension(D/W/H) 470/21.5/410mm Driver space 4 x 5.25" 2 x 3.5" exposed 5 x 3.5" hidden Power supply 400W Main board size ATX TOWER Front panel 2x USB 2.0 Audio Fans Front 80 mm Back 120 mm Side 80mm (Color Light) טוב אני רוצה לדעת אם המארז שווה ב300 שקל ואם המאווררים כאילו יספיקו לקרר טוב יענו לא קרור לאובר קלוק כי אין לי אובר קלוק אלא שפשוט לא יתחמם. ואם יש ססיכוי כלשהו שתוכן של המחשב שלי לא ייכנס בפנים או שאין דבר כזה?

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by KF,

שלום היום הרכיבו לי את הספק כוח הזה: ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series ושמתי לב שלא חיברו שם מן כבל כזה שהוא בצבע שחור ולבן והוא חיבור של 3 פינים שמתחבר ללוח אם... אני הבנתי שזה החיבור של ה-RPM.... וחוץ מזה שאני מסובב את המד של השליטה במאוררים אני לא מרגיש שהמאורר מסתובב יותר מהר או יותר לאט... ובגלל זה אני רוצה לחבר את הכבל של ה-RPM כדי שאני יוכל לבדוק אם באמת משתנה המהירות של המאוררים של הספק.... (יכול להיות שאני לא מרגיש) בכל מקרה רשום שצריך לחבר את הכבל הזה לחיבור בלוח אם שנקרא: PWR_FAN . עכשיו פתחתי את המארז וראיתי שאין כזה דבר... ויש בלוח שלי רק את אלו: CPU FAN -ששם מתחבר המאורר של המעבד. VREG FAN-לא יודע מזה.... REAR FAN-מאורר אחורי FRONT FAN…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by kikkler,

מישהו שרכש את המקלדת הזאת יכול לומר לי מה האורך והרוחב שלה בסנטימטרים ? תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  6. Started by ccc,

איפה צריך למקם את החיישן של המעבד כדי שיציג טמפ כמו בביוס? שמתי כמעט בכל מקום וזה מזייך ב5 מעלות.. למי שיש את המארז או מבין בזה איפה מיקמתם בדיוק את החיישן הזה במעבד? יש לי פנטיום 4..

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  7. לפני זמן מה קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. חיברתי את המקלט (מתחבר בUSB?) למחשב וסינכרנתי ביניהם. העניין הוא שהמקלדת הצליחה להסתנכרן אבל משום מה העכבר לא! ניסיתי בעקרון את כל האפשרויות: לסנכרן בנפרד את המקלדת וא"כ את העכבר, קודם עכבר ואח"כ מקלדת, את שניהם ביחד עם המקלט אך עדיין רק המקלדת פועלת והעכבר מסרב להיקלט. חשוב לציין שכאשר אני מציב את העכבר על משטח העבודה יש נורה אדומה המראה על כך שהוא אכן פעיל (מבחינת הסוללות) אז זוהי לא הבעייה. למי שיש פתרון יצירתי מלבד אלו שניסיתי - אודה לכם מאוד. נ.ב. םתרון בכיוון של דרייבר וכאלה לדעתי ייתכן.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  8. אם יש טובים גם בפחות אז סבבה .אני רוצה שיהו נוחים .אם כפתורים שמתאימים לכל משחק בעקרון אני קונה אותם לשחק ב Pro Evolution Soccer 6 אני פעם ראשונה שקונה אז אני לא מבין כלכך .אם יש איזה מבצע על שנים ביחד אשמח לשמוע הצעה טובה.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by erlich9,

שלום אני חדש בפורום ואני חייב עזרה אני קונה מחשב (מצטער על חוסר הפרטים) p4 3.2 512x2 kingston 400 6800gt 160gb הלוח אם עוד לא ידוע אבל אני חייב עזרההההה אני לא יוד איזה מארז וספק ליקנות אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל המליצו לי על thermantake אבל אין לי מושג איזה מהם ומה מתאים למחשב ואני ישמח גם להמלצות לספק טוב שמתאים בתודה מראש נ.ב אם אפשר תמונות ומאיפה כדאי לקנות

10. נועה מתמחרים את העכבר G5 במחיר של 330 ש"ח. שהוא המחיר הכי זול ברשת. (לפי זאפ) לפני כמה ימים שמתי לב שהם הוסיפו לכותרת המוצר את המילה OEM. מה זה אומר לגבי המוצר? אני מתכנן לקנות אותו ולכן אני שואל את השאלה. תודה לעוזרים מראש נ"ב לינק למוצר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by TheDiesel,

אני צריך המלצה ברשותכם לאוזניות גיימינג. תקציב 400 שח

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  12. Started by x-dude,

אני מחפש בנרות edge card extender שיש לו מרווח בין הפינים של 1mm,חיפוש בגוגל מעלה כמה אתרים אבל ממש מבולגנים שקשה לחפש בהם את הדבר הספציפי שאני מחפש,אז אם מישהו מכיר אתר (מעדיף כמה שיותר אתרים) שמוכר\מייצר דברים כאלו,אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  13. Started by Johnny,

צריך הצעה ללוח הכי טוב לדעתכם לפנטיום 4 2.2 (עדיפות לאסוס). המון תודות.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by vipnisim,

למחשב: p4 2.8 ,6800gt , 4 hd 9 מאווררים קטודות + לדים

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  15. תעזרו לי לבחור את הלוח האם המתאים ל זיכרונות RDRAM ??? ??? הציעו לי של INTEL אבל לדעתי הם נורא יקרים! תעזרו לי לבחור חברה שמייצרת לוחות האם המתאימות לRDRAM! ??? ??? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  16. בכל כבל VGA וDVI שראיתי יש כאלה חלקים עבים כעין משקולות שמתלבשים על הכבל לפני החיבור עצמו, מישהו יודע למה זה מיועד? למה שמים את זה, זה סתם מעבה את הכבל בחלקים האלו.... סתם שאלה כללית....

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  17. שלום לכולם. אני מעוניין לדחוף 2 מחשבים בתצורת ATX לשטח יחסית קטן. עד היום הייתי עובד עם מארז Mid Tower גדול יחסית (Antec, Chieftec וכו') - ולהחזיק 2 מארזים גדולים כאלו לא בא בחשבון! הנה מפרט משוער של המחשבים (עוד לא נרכשו, למרות שחלק מהרכיבים כבר אצלי): מחשב 1: לוח ATX, מעבד Athlon 64, כרטיס גרפי קליל, 0/1 כרטיסים נוספים, 0 כוננים חיצוניים, 1-2 דיסקים קשיחים. מחשב 2: לוח ATX, מעבד Athlon 64 DualCore או לחילופין 2 מעבדי Opteron DualCore, כרטיס גרפי קליל, 0/1 כרטיסים נוספים, 0 כוננים חיצוניים, 1-3 דיסקים קשיחים. את שניהם אני רוצה לדחוף לשטח כמה שיותר קטן. רוב הציוד יחובר ב-USB/Firewire ולא בתוך המחשב, לכן כמעט אין כוננים וכרטיסים! כל הקונסטרוקציה הזו ככל הנראה תוצב מחוץ לחד…

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by or,

חיברתי צורב (LG 12X8X32) למחשב שלי והוא גורם לרעש סטטי עם הרמקולים שלי (CREATIVE INSPIRE) יש לזה פיטרון (חוץ מהרחקת המארז מהרמקולים)?????????????

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  19. יש לי mx518 כבר שנתיים בערך, אבל עכשיו הוא מתחיל לעשות פאשלות, כבר איזה 3 חודשים הוא פשוט מתכבה באמצע המשחק, ואני צריך להוציא אותו מה usb ואז להחזיר כדי שהוא יפעל. זה גם קורה על ה ps2 אז אני כבר לא מבין במה הבעיה... להחליף עכבר בקיצור? :>

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  20. Started by tomystein,

יש את זה HEC Compucase CI-6A19 ויש את זה אם אני לא טועה HEC Compucase CI-6A21 לכל מארז מחיר שונה.. מה שונה בכל אחד מהם? אם קונים מארז כזה... צריך לקנות מאווררים, גופי קירור או דברים נלווים? תודה

21. Started by mosdef,

התקציב הוא כ 500 , 550 ש"ח , הוא אמור לספק כוח לקונרו E6300 + כרטיס מסך 7600 GS ו 1 גיג זכרון DDR2 667 לא אכפת לי יופי , או גודל הכבלים , ביצועים נטו

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by shloosh,

יש לי את המארז והמחשב די חדש אז אין כמעט אבק... אבל למי שיש את המארז הזה כבר כמה זמן,האם האא באמת מתמלא באבק? כי אני חושב להעיף את הרשת ולשים במקומה חלון... גם יותר יפה וגם לא ייכנס אבק. אחרי הכל 3X120 מאווררים נראה לי מספיק...

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by redead,

האמת פחות לתמונות ויותר למסמכים אבל עדיין אני רוצה את האפשרות שיסרוק תמונות באיכות טובה.. מה טווחי המחירים כיום ועל מה ממליצים? כמובן חשוב לי שיהיה של חברה רצינית שתתמוך כבר בדרייברים לויסטה החדש..

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by lipa,

אני מתכוון לא לפי חברות (מותגים)!! רק באמת הדברים החשובים תודה

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  25. אני חייב דחוף. מה המחיר בארץ? היכן קונים בארץ? האם אפשר להזמין מחול? אם כן כמה יעלה משלוח לארץ?

• 7 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.