ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי את המפרט הבא: Pentium 4 1.7GHz 478 512MB DDR ASUS P4SGX-MX Gigabyte Radeon 9000 Pro WD 80GB 7200 WD 20GB 5400 לא מערכת מדהימה אבל מספקת לצרכי החייל שבאמת נוגע במחשב רק בסופ"ש :'( לאחרונה הספק הגנרי (300W) התחיל לעשות רעשים ולעשות אתחולים תדירים פתאום באמצע העבודה. ההנחה שלי היא שהוא לא סוחב את המערכת, לכן צריך להחליף לספק חדש. על מה אתם ממליצים? דגמים ואפילו חברות יקבלו בברכה. אני מחפש את הספק הזול ביותר (אמרתי, חייל...) שיכול לספק מענה למערכת שלי (כמה W היא צורכת בכלל?) תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם הסט microsoft wireless 4000 שווה ב-200 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מוכרים חבילה של מעבד + זיכרון + לוח אם של MSI KT-3 Ultra ARU האם שווה להשקיע בלוח אם חדש ואין עדיין תחרות ? או האם כדאי לחכות ללוח אם של - Gigabyte (שאותו אני באמ מחבב ורוצה מאוד לראות בארץ בקרוב. ).
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר ומקלדת חדשים למחשב עכשיו ההורים שלי הציעו את זה אחרי שהם ראו מה המצב של המקלדת שלי (הם משלמים) ואני לא רוצה לשזה יעלה הרבה. אז יש שתי אפשרויות: האחת, לקנות סט מולטימדיה שמחירו לא יעלה על 180 ש"ח. והשניה, שההורים שלי יקנו לי מקלדת מולטימדיה עד 120 ש"ח ואת העכבר בנפרד. אז אני לא יודע כמה צריך לעלות עכבר חדש אבל אני רוצה עם הכפתורים האלה בצד לאינטרנט. הייתי עד אתמול על עכבר פשוט של TEAK או איך שקוראים לזה פשוט הכיתוב כבר נמחק מהעכבר שעלה לי לפני 3 שנים 50 ש"ח, ואתמול החלפתי לעכבר של HP שאמור להיות יותר טוב והוא ממש אבל ממש לא, להיפך, הוא פחות מדוייק ולפעמים יש לו דיבוק... (לא שילמתי עליו גרוש) אבל הוא מעצבן אותי אז בגלל זה אני רוצה אחד חדש. * שני העכברים אופט…
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ושתהיה כמה שיותר חסכונית בדיו. תודה אתם גדולים ;D
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
שלום לכם אני מעוניין לרכוש כבל שאני יוכל לחבר את הלאפ טופ לטלוויזיה איך אני בודק אם יש לי כרטיס טלוויזיה או מה שצריך במחשב שנית איזה כבל אני צריך והיכן ניתן להשיג כי בדקתי בכמה חנויות מחשבים ולא מצאתי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אם מישהו מוכר מסך 17 אינץ LCD של חברת SAMSUNG , LG או MAG (רצוי שיהיה 8MS) מוזמן לשלוח לי הודעה איי סי קיו: 293530645 מסנג'ר: matan12345@hotmail.com אימייל: matany52@walla.co.il
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני חושב לרכוש את המצלמה הנ"ל, מישהו יכול להמליץ\לשלול אותה? מישהו צילם איתה פעם? האם היא שווה יחסית למחיר (בערך 200 דולר) ? תודה מראש עריכה-הנה סיקור שלה באיזה אתר נחמד שמצאתי על מצלמות דיגיטליות הסיקור פה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
היי, צריך המלצה למדפסת ב400 שקל הזרקת דיו...הייתה לי hp עד היום אבל אני רוצה להחליף כי הדיו ממש במחיר מטורף וכך לא שווה, עכשיו השאלה היא האם קאנון או אפסון שוות (לקסמרק לא שווה בכלל)? שמעתי שהדיו של קאנון הוא בטכנולוגיה שמתייבש מהיר כך שצריך לנקות כל הזמן ויכול להתקלל אם לא מדפיסים כל הזמן.. אני צריך לשימוש ביתי של עבודות ומעט תמונות... תודה על כל עזרה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האם לוג'יטק lx3 או mx310 או שיש משהו יותר טוב במחירים האלו? בחברת נועה מחשבים מציעים עכברים מתצוגה עם שפשופים ושריטות במחירים טובים אך עלולה להיות נפילה למי שלא בא פיסית לחנות ובודק.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז ושעמתי על hec compucase cl-6a19 יש לי כמה שאלות בעצם אחת, זה מארז טוב? אתם ממליצים עליו?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מחפש לוח כתיבה דיגיטלי כמתנה, כמה שיותר זול בתקציב של כמה מאוד שקלים 200-500, אבל אין לי יותר מדי מושג לגבי טווחי מחירים. זה בשביל עבודה עם photoshop, illustrator בעבודה על עיצוב אופנה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
איך הוא למישהו יש ניסיון איתו, אשמח לישמוע אותם. תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך מארז וחשבתי ללכת על המארז הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2666 האם הוא טוב?ואם הוא לא טוב תגידו לי למה! תודה.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ברצוני לעשות מוד כלשהו ואני לא מצליח לפתוח את הסידוינדר הזה. הברגתי החוצה שני ברגים וזה לא נפתח. יש בתחתית הג'ויסטיק חמישה פדים כאלה שנתפסים כדי שהג'ויסטיק לא יחליק, האם גם במוצר זה מיקרוסופט בחרו לשים את הברגים התחת לפדים? בתודה, Manbot
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לפני כחודש בעת הרכבת המחשב החדש שלי, נתקלתי בחלק מוזר שלא ברור לאן הוא קשור, בקופסה של הספק (Enermax EG465P-VE). החלק הוא מעין טבעת עבה ושחורה העשוייה מתכת שחורה (שממש מזכיר מתכת של מגנט - אבל זה לא!). תמונה מצורפת למטה (ותסלחו לי על היכולת הציורית הירודה שלי). בנוסף, בספרון של הספק המכובד הנ"ל לא טרחו לציין שום פרט על העב"מ. אם מישהו מכיר, יודע, שמע, ראה או משהו בסגנון ויכול לעזור, אני ממש אשמח. המון תודות...
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי גילה סוףסוף את SKYPE וביקש ממני לקנות לו אוזניות ומיקרופון כדי שיוכל לדבר. מאחר והוא ממש לא צריך איכות אלא רק שיהיה אמין חשבתי ללכת על משהו זול ומצאתי את זה: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=73058&saleNo=1539699&comp=1 זה צריך להספיק רק בשביל לדבר נכון ? ועוד שאלה, האם כדי לדבר הוא יצטרך כל פעם לחבר את האוזניות (בגב המחשב) ? אם כן זה בעיה, כי הוא מבוגר ויהיה לו קשה כל פעם להתכופף. האם יש פתרון שמאפשר לבחור אם רוצים לשמוע מהאוזניות או מהרמקולים ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
-
שלום לכולם: רציתי לשאול איזה ספק כח דרוש לי כדי להפעיל את ה-nvidia gtx 7800 ultra ואת ה ati x1800xt כי אני מתכנן לקנות אחד מי שיותר טוב כרגע שניהם נראים מבטיחים עם נטייה ל ultra של nvidia . נראה לי שהוא יהיה פצץ. :yelclap: can't wait any more :jump:
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום! אני מחר יהיה בדיוטי פרי, ואני אקנה מקלדת, או לחילופין בחו''ל. איזה המלצות לממקלדת יש? השימושים הם, משחקים, וסרטים. מצד אחד אלחוטי מצריך כל הזמן בטריות, וזה קרינה, מצד שני אני גם לפעמים ארצה להתרחק מהמסך, ולשבת במיטה, ולצפות בסרטים, אז חשוב לי גם נוחות \=. יש לי את העכבר של לוג'יטק MX518 אז אני צריך רק מקלדת, שהעכבר מצידי יהיה חרא, חשוב לי מקלדת איכותית. אופציות כמה שיותר והסבר למה דווקא את המקלדת שבחרתם. תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לפני שאני יתחיל עשיתי חיפוש אחורה איזה 7 דפים ולא מצאתי את מבוקשי כך שבבקשה תעזרו לי תודה (רק את הדיון שלי מלפני חודשיים) למה שוב אתם שואלים סיפור ארוך. אז ככה אחרי שהמפסת הישנה שלי מתה סופית (HP690C) ללא אפשרות החיה. הגיעה הזמן להתדבר על האבדה ולרכוש חדשה. שמעו אני מכיר רק מדפסות HP כך שאני לא יודע אם ללכת באותו כיוון או לחדש ??? הייתי ב KSP ואמרו לי המדפסות של HP מאוד לא אמינות והם בכלל לא מתעסקים איתם כל שאני מבולבל סופית. אני מחפש מדפסת לא יקרה אמינה וזולה בהצואות. שמתי עין אל ה HP3650 מה דעתכם?האם יש אותה למשהו פה והיכן באיזור הצפון אני יכול להשיג אותה בזול? תודה L.A
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
טוב אז יש את ה- hp deskjet 5743 ב- office depot ב- 349 שקל: http://www.officedepot.co.il/(y32hfl45fkwsve55cnfszf55)/catalogSku.aspx?id=614891&famid=376095&PR=QJ5 התקציב שלי הוא עד 400 שקלים. מדפסת לשימושים כלליים, לא משולבת (לפי מהשהבנתי המכשירים המשולבים השונים עוד לא בשלים כמו מוצרים ספציפים:סורקים,מדפסות, פקסים וכולי..) וזהו. המלצות ונימוקים ייתקבלו בברכה. איתי.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=5391 האם הספק ג'נרי ?? ממה שהבנתי הוא של סאנשיין.. האם זו חברה טובה של ספקים ???
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-