ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני מחפש מארז בסביבות ה 350 שקל , בלי ספק כוח , עם זרימת אוויר מצויינת .. עם מאווררי 120 MM מקדימה ומאחורה מומלץ ... חשבתי על זה ?HEC Compucase CI-6A21 אבל אני לא יודע אם יש עוד משהו , אפשר עזרה ? שוב הדגש הוא זרימת אוויר מקסימלית , לא אכפת לי מהיופי בכלל ... ועוד משהו , שמתי לב שכמעט כל המארזים באים עם חלון צד + מאורר בחלק השמאלי של המארז .... ז"א אם המארז פונה אליי אז החלון צד בצד שמאל ... ובגלל שהמבנה של החדר שלי לא מאפשר את זה אני צריך משהו עם חלון צד + מאורר ( אם זה יועיל לזרימת אויר .. לא חייב ) אבל בצד ימין של המארז תודה ( ואם אפשר .. בלי מראה חייזרי עם עיניים ולדים בכל מקום )
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
גולשים יקרים, אנא הקדישו מספר דקות מזמנכם לקריאת חוקי הפורום, הבינו וישמו אותם, על מנת לשמור על רמת דיון גבוהה ולמען שיהיה לכולם נעים יותר לגלוש בפורום. חוקי הפורום המלאים שאלות נפוצות ומידע כללי - FAQ פורום ציוד הקפי רמקולים, מיקרופונים, אזניות ושאר הירקות שבתחום האודיו הנ"ל אינם שייכים לפורום ציוד היקפי. קיים פורום יעודי לנושא האודיו ודיונים אשר עוסקים בנושא מקומם בו. פורום אודיו בחירת עכבר גיימינג אם אתם מחפשים עכבר גיימינג ולא יודעים איזה עכבר מתאים לכם, המאמר הבא יכוון אתכם בכיוון הנכון: מדריך - ככה תבחרו את עכבר הגיימינג המושלם. אתם מוזמנים להתייעץ בפורום לאחר קריאת המדריך אם אתם מעוניינים בייעוץ אישי בבחירת עכבר הגי…
-
- 0 תגובות
- 23k צפיות
-
-
מעוניין לקנות XBOX360 מפה: http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=69 מה ההבדל בין גירסת ה-PAL לגירסת ה-NTSC? יש אפשרות של לקנות את האקס בוקס אם צ'יפ קורה צרובים משו מוכן לפרט על זה... זה מבטל אחריות? וזה קורא סוג מסוים של צרובים או שפשוט אני צורב DVD ומכניס לקונסולה ומשחק? הצ'יפ קורא צרובים שווה את המחיר או שיש דרך קלה לעשות שהקונסולה תקרא צרובים? יש סכנה במשחקים צרובים? תודה מראש על כל התשובות...
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
אני צריך עכבר BT לנייד לא מצאתי שום דבר באתר של לוג'יטק וראיזור מצאתי עכבר שממש אהבתי אצל אפל אבל דבר אחד דפוק בו (ממה שהבנתי תקנו אותי אם אני טועה) זה שיש לו שני כפתורי לחץ שמתפקדים בתור כפתור יחיד וזה ממש דפוק כי אני אוהב שיש לי שני כפתורי צד בשביל גלישה (אחד אחורה השני קדימה)
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ת'עכבר הזהז מפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=14628 מה דעתכם עליו? מישהו מכיר? מיועד למשחקים "כבדים" (Oblivion, FEAR) וגם משחקי רשת כמו BF2. מביקורות שקראתי הוא די דומה בביצועים לG5 (הוא גם משתמש באותו מנוע לייזר היה כתוב), בחצי מחיר! החיסרון העיקרי הוא חוסר נוחות מסויימת באחיזה. הוא גם שולח פחות אותות דגימה מהG5, אם אני זוכר נכון 125 לעומת 500 (שחכתי את היחידות מדידה )... אבל מצאתי תוכנה שמאפשרת ידנית להגביר את זה!חחח... זה כמו OC לעכבר! 8) http://tscherwitschke.de/mouseratechecker.html אבל הבנתי שזה יכול להיות מסוכן לעכבר... כדאי? אז אני צריך 2 תשובות ל2 שאלות! תודה.
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
המקלדת עובדת בביוס, ועובדת כאשר עושים uninstall למקלדת בווינדוס ועושים הוספה שלה ב add hardware. היא גם עובדת בsafe mode על ההתחלה אך כשנכנסים לווינדוס אחרי אתחול היא לא עובדת וזה מעצבן. מה אפשר לעשות? כי המקלדת כן עובדת. וזה כותב לי בפרופרטיס Device cannot start (code 10) משהו כזה.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום! אני מעוניין לרכוש מקלדת חדשה עם מקשים רכים, כמו שיש בניידים של לנובו ואחרים. אני עובד שעות רבות מול מחשב, בתיכנות, והעבודה כרוכה בהרבה הקלדה. היתה לי מקלדת של HP wireless Elite keyboard והייתי מאוד מרוצה ממנה, אבל היא התקלקלה ואין כבר אחריות. ראיתי שיש דור חדש, v2, של המקלדת הזאת: https://www.amazon.com/HP-Wireless-Elite-Keyboard-v2/dp/B005HNHRA6 והביקורות הן טובות. המקשים הם רכים כמו בגירסה הישנה יותר עימה עבדתי. אבל כשאני מחפש באינטרנט אתרים ישראליים שמוכרים את המקלדת הזאת (עם סיומת co.il) אינני מוצא דבר פרט לאתרי eBay (כמו zippy), ולמיטב הבנתי המקלדות שם הן ללא עברית. מישהו יכול ליי…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מעוניין לרכוש מכשיר משולב לשימוש ביתי הכולל מדפסת, סורק, פאקס, מכונת צילום- ואם יהיה גם קורא כרטיסים או חיבור USB למצלמה- זה יהיה נחמד. חובה שהמכשיר יאפשר חיבור אלחוטי- מכיוון שיש לנו 4 מחשבים הממוקמים רחוק אחד מהשני בבית. דרישה נוספת היא שהמדפסת תהיה חסכונית. אני מוכן לשלם גם מחיר גבוה יותר בעת הקנייה- כדי לחסוך הוצאות עתידיות על ראשי דיו. תודות לעוזרים. נדב
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי המדפסת HP photosmart C6183 All-in-one ויש לי בעיה מעצבנת במיוחד. המדפסת מתהדרת בכך שיש לה שישה ראשי דיו הניתנים החלפה בניפרד. המדפסת מצוינת בכל האפשרויות שהיא מציגה, חיבור מצלמה, פקס, צילום, מהירות הדפסה, בכל אלה היא מצוינת ויותר, אך יש לי בעיה אחת: כאשר אחת ממחסניות הדיו הצבעוניות מתחילה להתרוקן המדפסת מתריעה על כך. הבעיה מתחילה כאשר אתה רוצה להדפיס, לדוגמא המחסנית הכחולה כמעט וריקה אך כל מה שאתה רוצה הוא להדפיס טקסט שחור על גבי לבן עם כותרת אדומה. לא! המדפסת אינה מאפשרת לך לבצע את ההדפסה מכיון שאחת ממחסניות הדיו ריקה. טוב, אתה מוותר ואומר לעצמך "נו טוב, נדפיס בשחור לבן". לא! המדפסת לא מאפשרת ם את זה, כאשר אתה לוחץ בחלון שנפתח לך במחשב (מכיוון שהמחסנית ריקה) …
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לרכוש את אחד משלושת הגיימפאדס האלה (באותו סביבות המחיר). לקחתי את הרשימה מפה http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Joystick&DB145376=145379&DB135088=135094&DB66997=66998&DB67001=67002 אם מישהו מוכר את אחד מהם ביד שניה אני אשמח אם הוא יצור איתי קשר בנוסף אבל אני בעיקר רוצה חוות דעת.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ככה אולי אני יקנה ספק + מארז חדשים...אבל יש לי שאלה לפני האם זה קשה לחבר את כל החלקים של המחשב?אני לא מבין בזה..אם למישהו יש מדריך או משהו זה יעזור לי מאוד. אז ככה חשבתי על ה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=7861 או של ה A-TOP : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6369 זה אותו דבר לא? רק חברות אחרות אממ שאלה חשובה האם הספקים שלהם ג'נריים ?
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני מרוויח משהו אם הוא מחובר בUSB (דיוק\מהירות\WHATEVER), או ששני החיבורים אותו דבר?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
בעת צילום מסמך או סריקתו דרך המגש העליון החיצוני במדפסת המשולבת HP OFFICEJET4500, מופיע בצילום או בסריקה פס לאורך המסמך. מה ניתן לעשות כדי שהמסמך יצטלם וייסרק באופן נקי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב, מחפשת מדפסת לייזר איכותית, אשר תהיה מהירה ושקטה עד כמה שאפשר. לא צריך מדפסת משולבת או דברים מסוג כזה, רק מדפסת לייזר שחור לבן.
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
Razer Tarantula Gaming Keyboard שלום,השאלה שלי האם המקלדת באה עם עברית? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצטער על השאלה הנובית אבל בגלל זה אני כאן... רציתי לדעת כמה עוד אני יכול להעמיס על הספק שלי, אני עם P4 2400 512DDR ו radeon 9000 pro לא יודע אם זה משנה... 3 מאווררים - אחד קדמי על המארז, אחד של המעבד ואחד על הספק. לא הוספתי שום דבר לבד, הספק שלי לפי מה שכתוב עליו יכול לעמוד ב 168W ב 12V. אני מעוניין להוסיף עוד מאוורר/שניים של 80 מ"מ, ואולי גם קטודה קרה. האם הספק יכול לעמוד בעומס? האם יש דרך למדוד?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, ראשית, שאלה: ידוע לי שיש מדפסות, בעיקר דיו, שאם הצבע נגמר, אי אפשר להמצשיך ולהדפיס רק שחור לבן. השאלה האם זה כך גם במדפסות לייזר צבעוניות, או שאפשר לרכוש מדפסת צבעונית ולקנות לה רק טונר שחור לבן? אני מתלבט בין שחור לבן פשוטה כמו BROTHER 2030/40 או ללכת על צבעונית רצינית כמו XEROX 6180 או משהו משולב כמו HP OfficeJet L7590 הצעות? השימושים הם שימושי משרד, בעיקר הדפסת שחור לבן, ולפעמים פה ושם דף בצבע.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
תמיד רציתי לדעת מה הדבר הזה בדיוק עושה. אם יש מישהו שיודע אני אשמח לדעת גם....
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש מארז אלומניום עם חלון ומערכת קירור טובה. בבקשה בלי tt שאני דיי בטוח שבכל מקרה לא תמליצו... יש לי 800 ש"ח עם העדפה ל700... ואני לא רוצה את הלאן בוי והסקורפיו. תודה. אגב,מישהו יודע אם יש יבואנית של אספייר בארץ?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני עוד שבועים בעזרת השם נוסע לחול ורוצה לקנות שם מחשב כף יד ואין לי מסוג בתחום שמעתי קצת על MIO וזהו יש למישהו משהו להמליץ לי ?
-
- 11 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי ספק 300W של TT, ואני רוצה לדעת איך הוא עובד. הוא נותן לכל חלק בנפרד 300W או שהוא מפיק לכל היותר 300W ומחלק אותו בהתאם לצורך? ומה יקרה אם הצריכה תהיה מעל 300W?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-