ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מערכת מחשב כזאת: מעבד I7 920 2.6 GHz לוח אם GAEX58UD3R של gigabyte כרטיס מסך GTX 260 זכרון 3x1GB OCZ Platinum XTC Triple Channel אני צריך להתאים ספק שיהיה טוב ואמין וגם מארז מארז פחות חשוב ובכלל על על המפרט עם יש בו איזה צוואר בקבוק
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קישורים: Cidav 770 U Connect Skype Box B2K אני מחוייב, למען האתיקה, להגיד שאני מקושר למוכרים של המוצר האחרון. בכל זאת הייתי רוצה לדעת את דעתכם האובייקטיבית, שכן אני לא יכול להיות כזה. אביעד.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המפרט הבא: Pentium 4 1.7GHz 478 512MB DDR ASUS P4SGX-MX Gigabyte Radeon 9000 Pro WD 80GB 7200 WD 20GB 5400 לא מערכת מדהימה אבל מספקת לצרכי החייל שבאמת נוגע במחשב רק בסופ"ש :'( לאחרונה הספק הגנרי (300W) התחיל לעשות רעשים ולעשות אתחולים תדירים פתאום באמצע העבודה. ההנחה שלי היא שהוא לא סוחב את המערכת, לכן צריך להחליף לספק חדש. על מה אתם ממליצים? דגמים ואפילו חברות יקבלו בברכה. אני מחפש את הספק הזול ביותר (אמרתי, חייל...) שיכול לספק מענה למערכת שלי (כמה W היא צורכת בכלל?) תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום. לפני שבוע בערך קיבלתי לפלאפון החדש כאבל USB שאמור להתחבר למחשב. אז לקחתי את הכאבל, הכנסתי לכניסת USB במחשב, ואז קפץ לי חלון במחשב שלפיו אני צריך "להתקין חומרה חדשה זו במחשב". אז לחצתי על "הבא", ואז זה התקין, ואחרי בערך דקה היה כתוב לי שההתקנה לא בוצעה בהצלחה, וללחוץ הקודם כדי לנסות שוב. לחצתי, ואז קרה אותו דבר, ובטעות לחצתי על "ביטול" כאשר היתה מסומת תיבה שכתוב בה "אל תפתח חלון זה כאשר אני מכניס חומרה זו למחשב" או משהו כזה. עכשיו כל פעם שאני מכניס את הכאבל למחשב לא קורה כלום. איך אני יכול להעביר שירים לפלאפון? תודה, רועי.
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לפני שאני יתחיל עשיתי חיפוש אחורה איזה 7 דפים ולא מצאתי את מבוקשי כך שבבקשה תעזרו לי תודה (רק את הדיון שלי מלפני חודשיים) למה שוב אתם שואלים סיפור ארוך. אז ככה אחרי שהמפסת הישנה שלי מתה סופית (HP690C) ללא אפשרות החיה. הגיעה הזמן להתדבר על האבדה ולרכוש חדשה. שמעו אני מכיר רק מדפסות HP כך שאני לא יודע אם ללכת באותו כיוון או לחדש ??? הייתי ב KSP ואמרו לי המדפסות של HP מאוד לא אמינות והם בכלל לא מתעסקים איתם כל שאני מבולבל סופית. אני מחפש מדפסת לא יקרה אמינה וזולה בהצואות. שמתי עין אל ה HP3650 מה דעתכם?האם יש אותה למשהו פה והיכן באיזור הצפון אני יכול להשיג אותה בזול? תודה L.A
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם הסט microsoft wireless 4000 שווה ב-200 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ושתהיה כמה שיותר חסכונית בדיו. תודה אתם גדולים ;D
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=5391 האם הספק ג'נרי ?? ממה שהבנתי הוא של סאנשיין.. האם זו חברה טובה של ספקים ???
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ובכן, יום שישי הספק שלי החליט להישרף פתאום באמצע החיים!! עכשיו, הספק הוא 350W של חברה שנקראת מידי קום והוא אצלי כשנה. זהו מפרט המחשב: CHIEFTEC Dragon DA-01BD Case + 5 80m"m Fans AMD Athlon T-Bird 1.44 MHz Thermaltake SMART & SILENT VOLCANO 9 Cooler Asus A7V133 MotherBoard 512MB SDRAM 133MHz IBM Memory + 256 SDRAM 133MHz Micron Memory IBM 120GXP Vancouver 60GB 7200RPM WD Caviar 20GB 7200RPM WD Caviar 7200 hard drive WD1200JB 8MB Special Edition Drive Asus V8200 Deluxe NVIDIA GeForce3 64MB DDR Creative Sound Blaster Live Value 3-COM 10/100 Network Card Alcatel ADSL Modem With 1.5 ADSL Bezeq Conection Asus X50 CD-Rom Drive PlexWriter 40/12/40A CD-RW CD-W…
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי מחשב XT בלי ספק ואני רוצה לשים לו אחד. ברור שספק ATX לא יתאים אז חשבתי על ספק AT. האם זה יתאים? כמה W צריך בכלל? להזכירכם המסך גם מתחבר לספק הזה... תודה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות וממה שקראתי כאן ובפורום של ANANDTECH החלטתי לקנות את השילוב של מעבד VENICE 3200 + לוח MSI K8NGM2-FID עם ציפסט 6150 של NVIDEA יש לי 4 התלבטויות \ שאלות : 1. ספק כוח - האם 300W HEC יספיק עבור המחשב (יהיו מחוברים 2 צורבים+2 דיסקים SATA , מדפסת , עכבר ומקלדת PS2 ,בעתיד אולי התקנת כרטיס מסך X1300PRO וקצת אוברקלוק...) , או שלקחת 350W HEC . עוד משהו, הציעו לי בחנות ספק ג'נרי (ככה נראה לי..) 350W -> TRUE WATT , יש חיה כזאת ??? יש אפשרות לדעת אם באמת הספק הוא TRUE WATT , תוכנה שבודקת ?? 2. מאוורר למעבד - אפשר בבקשה המלצה למאוורר טוב לOC סביר של חברת GLACIALTEC או THERMALTAKE. או אם מישהו יכול להמליץ על חברה אחרת במחיר לא יקר עבור רמת OC נמוכה . 3. מאו…
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
המערכת שלי לוהטת! אני צריך המלצה למארז (אין צורך להתחשב בספק) שבא עם מאווררים מינימום 4 אם זה אפשרי. האם הרייד מקס סקורפיו עומד בצרכיי? או הפוקסוקון גימינג בומב? או אולי איזה טלמרטייק? (קשה לי להבדיל ביניהם כולם נראים אותו דבר). בבקשה, שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך לכמה שיותר תמורה ואני מזכיר אין צורך להתחשב בספק כוח. אה אני גם צריך המלצה למאוורר איכותי לאינטל פנטיום 4 בסוקט 478, שוב שהמחיר יהיה נמוך לתמורה. אם אפשר שיהיה לו ווסת. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם זה נכון INFRARED הוא רכיב חומרה שמכיל משדר ומקלט הוא פולט אור אדום שהוא בעצם המידע במקום אחד איפה שהמחשב יש מקלט ובמחשב השני יש משדר והרכיב חומרה של הINFRARED מוציא אור אדום שהוא בעצם המידע שהמשתמש שולח ומה שיכול להפריע לאינפראראד זה רק שעוברים דרך הרכיב שעוברים דרך הכבל של המידע האדום זה נכון או לא ? ומזה אומר דיודה או אלומת?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יודע אם זה בעכבר או במחשב העכבר הכל תקין איתו חוץ משאני לוחץ על הכפתור השמאלי נגיד אני מסמן כמה קבצים זה נעצר לי באמצע אני בא ללחוץ על משהו פעם אחת זה ניכנס לי כאילו לחצתי אבל לא לחצתי בדקתי את ההגדרות הכל תקין ראיתי שזה מסומן על 2 קליקים הבטריה חדשה פתחתי את העכבר ליראות אם יש בפנים לכלוך או משהו אין כלום
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר אופטי של חברת Logitech דגם - cordless mouse man optical הבעיה היא שהוא מהר מאוד גומר לי את הבטריות ולא סתם בטריות . חשבתי על בטריות נטענות אבל עדיין זה מציק לי!!!. השאלה היא: האם יש דרך לעשות מין מפסק קטן שינתק את הזרם במעגל כך שמקום להוציא את הבטריות לעשות עקיפה קטנה ולעשות מספק שינתק את המעגל. מקווה שאתם מבינים אותי. האם יש אתרים כאלה שאולי במקרה אנשים עשו דברים דומים לשיטה הזאת או שאתם עשיתם בבקשה תנו לי עצות בנוגע לדבר. בתודה מראש זאביק.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קראתי את כל השירשורים בנושא ולא הצלחתי להבין בכל הבלאגן מה העכבר הכי מומלץ מתוך הרשימה מקו תעזרו תצביעו בהמוניכם מה אתם אומרים על העכבר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_3046&products_id=23701
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עוד שבועים בעזרת השם נוסע לחול ורוצה לקנות שם מחשב כף יד ואין לי מסוג בתחום שמעתי קצת על MIO וזהו יש למישהו משהו להמליץ לי ?
-
- 11 תגובות
- 724 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אני קונה אחד מהם זה יהיה מחייב לקנות גם פאד? ואם בכלל מי משניהם עדיף מהבחינות האילו תודה... ד"א אמרו לי שהסוג חיישן הזה לא מחייב פאד ואפילו גורם לו לזוז שונה..
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום , בן דוד שלי ביקש שאני ימליץ לו איזה מתאם בלוטות (BlueTooth) לקנות , אך היות ועדיין לא יצא לי להשתמש בכזה דבר אז אני לא מבין כלכך בזה מישהו יכול להמליץ לי על אחד ולהסביר את ההבדלים והשוני אם יש בין המתאמים ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה אני מחפש מקלדת אחוטית משולבת עם עכבר .. לפני כמה ימים נתקלתי ב: ADESSO 2.4GHz MCE Keyboard http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=2878 והיום ראיתי משהו שנראה אותו הדבר רק עם שם אחר : Xgene Imperial http://www.skypc.co.il/pl_product~x-gene-imp~19~0.htm יש ביניהן הבדל ? למעט המחיר והשם ... נ.ב. יש למישהו ניסיון עם המקלדת הזאת ? זה לא משהו שיתפרק\יפסיק לעבוד אחרי כמה ימים ?
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
1. האם מישהו מכיר מכשיר משולב (מדפסת-סורק-פקס-מכונת צילום וכו'), או אפילו מכשיר ייעודי, אבל שניתן להזין אליו תמונות במחסנית, והוא יסרוק את כולן אוטומטית ? כלומר, שיהיה לו מגש הזנה שעליו אניח כמה עשרות תמונות שפותחו, והוא יקח אותן אחת אחת ויסרוק לקובץ נפרד. באופיס דיפו הראו לי מכשיר משולב שתאורטית יש לו את היכולת הזו, אבל המוכר אמר שבפועל אם מזינים יותר מ 2-3 תמונות, זה לא יעבוד. האם יש משהו כזה ? 2. בלא מעט חנויות בגדים, הם מדפיסים במקום על החולצות, סמל בית ספר, תמונות, או כל מיני עיצובים משעשעים על בגדים תינוקות. אפשר גם להגיע לחנות עם דיסק און קי, שעליו תמונה/עיצוב, הם מדפיסים במקום, ואת ההדפסה מגהצים על הבגד. מישהו יודע האם צריך מדפסת מיוחדת ? ראש צבע מיוחד ? (הדפים הם…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
איפה צריך למקם את החיישן של המעבד כדי שיציג טמפ כמו בביוס? שמתי כמעט בכל מקום וזה מזייך ב5 מעלות.. למי שיש את המארז או מבין בזה איפה מיקמתם בדיוק את החיישן הזה במעבד? יש לי פנטיום 4..
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית HP 720 ואני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בה כ WEB CAM כמו מצלמת אינטרנט ב NETMEETING ודברים כאלה.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם יש יש סט של מיקרוסופט של מקלדת ועכבר אלחוטיים דגם מולטימדיה קיבורד 1.1 השאלה שלי היא עד כמה זמן מחזיקה הבטריה גם במקלדת וגם בעכבר והאם יש איזושהיא דרך לחסוך בבטריה ע"י שימוש נכון בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-