ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
למען שמו באהבה מה עושים אם אבד משדר של מקלדת ועכבר אלחוטיים שבאו כסט? מדובר בעכבר ומקלדת של teac.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ה officejet 4500 שלי מסרבת להדפיס כל מסמך מלבד דף בדיקה ישירות מהדריבר של HP. כל מסמך מכל תוכנה אחרת לא נשלח לspooler ונמחק ממנו אחרי שנייה, בלי להיות מודפס. ניסיתי למחוק את הדריבר ולהתקין מחדש, להריץ את הtroubleshoot של מייקרוסופט, הדוקטור של HP, שום דבר לא עזר. הסורק במדפסת דווקא עובד טוב. אשמח לעזרה ???
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי בסכום של עד 30$ מבסט-ביי. האם בכלל יש הבדל בין עכברים בתקציב הזה? דרישות מיוחדות: גודל מלא חייב להיות נוח (ישמש לגיימינג)[ תודה מראש, בן
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מדפסת אלחוטית משולבת (צילום,פקס,סורק) מדגם BROTHER MFC-490CW מאיזו שהיא סיבה הסורק הפסיק לתקשר עם המחשב ולכן לא ניתן לסרוק הוא מנסה לבצע פעולת התקשרות למחשב אבל נכשל. שאר הפונקציות עובדות היטב (הדפסה. צילום ופקס עצמאי ומהמחשב) כן שלא בטוח שהבעיה היא בחיבור האלחוטי. מישהוא יודע כיצד פותרים את הבעיה. מאוד דחוף וחשוב. תודה על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 9.5k צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין Microsoft SideWinder X4 ו Razer Blakcwidow עכשיו תחלס אני מעדיף את הBLACKWIDOW כי הבנתי שהיא יותר טובה לגיימינג אבל מה שמפריע לי זה הקול שמקלדות מכניות עושות.. אף פעם לא השתמשתי בהם אבל לפי מה שראיתי באינטרנט ובYOUTUBE היא עושה רעש מאוד חזק וראיתי אפילו שאנשים כותבים שבקושי שומעים אותם בSKYPE מרוב שהמקלדת מרעישה.. רציתי לדעת אם זה באמת ככה למה אני לא רוצה לקנות אותה ובסוף להעיר את כל הבית בלילה מהמקלדת חחחחחחחחחחחח... אז בתכלס מה ההבדל בקול שהיא עושה מול מקלדת רגילה?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, נושא שלא נתקלתי בו מעולם - שטח מת של הגלגלת. יש לי מקום במסך, שכאשר הסמן נמצא בו, אי אפשר לגלגל למעלה ולמטה, אומנם הלחיצה על הגלגלת (MOUSE 3) כן עובדת. מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להמיר קלטות וידאו לDVD (כמות גדולה של קלטות) באיכות גבוה אבל אני רוצה שזה גם ישמש אותי ככרטיס טלוזיה מקליט ברזולוציה גבוה של HD בעדיפות: ליותר מהקלטה אחת בו זמנית להצגת המידע מהממיר לאפשרות של טיימר שיכבה וידליק תמחשב כצריך לגבי התקציב הוא לא מוגד כרגע אבל אני לא מתכוון להתפרע סתם לדעת מה דעתכם על הממיר הזה שמשמש גם ככרטיס (אבל עד כמה שידוע לי לא עונה על העדפות שלי) http://www.keep-on.co.il/index.php?option=com_product&view=product&id=317 תדוה מראש
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
השבוע קניתי סט עכבר ומקלדת אלחוטי Microsoft Wireless Desktop 800 http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/wireless-desktop-800 בנוסף קיים אצלי עכבר מייקרוסופט ישן, Microsoft Wireless optical mouse 2000 ,ללא המקלט שלו אבד עם השנים(לא מקלט USB קטן אלא אחד גדול עם כבל). http://www.microsoft.com/hardware/en-gb/p/wireless-optical-mouse-2000 כל ניסיון להשתמש בו בעזרת המקלט של סט החדש אינו עובד. האם זה אפשרי? אגב, העכבר הצליח לעבוד עם סט אלחוטי אחר שמגיע גם כן עם מקלט גדול.
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
יש כל מיני סוגים אני לא יודע מה טוב ומה לא איך אפשר לדעת?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אשמח לשמוע על דגמים ואם אפשר גם על דגמים לא יקרים
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מדפסת של HP מדגם: J5783 לא מזמן החלפתי לה את מחסניות הדיו, הכל לפי ההוראות ופועל כראוי. הבעיה היא שמאז כל פעם שאני מדליק את המדפסת יש לי הודעה שאני צריך להדפיס את הalign page הזה וניסיתי להדפיס המון פעמים ולסרוק הבעיה היא שהבדיקה נכשלת כל פעם מחדש. וככה זה לא נותן לי לצלם וכו' רק אם אני פעיל את הבדיקה ומיד מבטל. מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
מאיפה הכי זול ואמין לקנות את ה - Filco הבאה http://www.diatec.co.jp/en/det.php?prod_c=763
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי מקווה שתוכלו לעזור לי יש לי בעיה מוזרה בהדפסת טקסט עברי - הכולל ניקוד ( לדוגמא פסוקים מהתנ"ך) המדפסת מדפיסה את הטקסט עם הניקוד אבל יחד עם זה היא משלבת בתוך הטקסט סימנים עגולים משהו מאוד מוזר בסגנון "ס" בתוך המילים בין האותיות ( מיותר לציין שזה מקשה על קריאת הטקסט) רק לציין שהבעיה התחילה לי כאשר שדרגתי לאופיס 2007 באופיס 2003 לא היה לי את זה אני עם WIN 7 מדפסת HP 5610 יש למישהו רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מבחינת גודל אני מתכוון למקלדות שדומות למה שקיים בלפ טופים(לא כולל הNUMPAD מצד ימין). השימושים של המקלדת הם הקלדות טקסט,גלישה וגיימינג. משתמש המון במחשב אז שתיהיה עמידה ושהמקשים יהיו שקטים. מעדיף מקלדת אלחוטית, אבל בשביל הגיימינג אפשר לוותר. תקציב מוכן להשקיע עד 500 שקלים. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר ומקלדת למשחקים ולשימוש כללי עד 400 ש"ח. אני שם יותר דגש על המקלדת כי אני מקליד יחסית הרבה. יש גם עדיפות למקלדת מכנית. העכבר צריך להתאים לאחיזת claw ויכול להיות יחסית פשוט כדי לחסוך במחיר. חשוב ששניהם יהיו שחורים. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, במסגרת שאר הביקורות שאני כותב ומפרסם בפורומים בעברית העוסקים בציוד היקפי, היום אבקר את הSteelSeries Ikari בגירסאת הלייזר. מה מיוחד בלייזר, למה דווקא אותו ושאר ירקות - אענה בהמשך הביקורת, מאחל לכם קריאה מהנה. כמו בכל שאר הביקורות שאני מפרסם, גם כאן יהיה חילוק לקטגוריות שבכל אחת מהם אתמקד בנושא מסוים למרות שבביקורת הזאת יהיו שינויים קטנים בסדר: אריזת המוצר מבנה העכבר מידע כללי על המוצר - איכות בניה וחומרים,מערכת הלחצנים,משקל, רגליות העכבר LCD - אופן השימוש חיישן (בוחן ביצועים/"על הנייר" וביצועים בשטח על מגוון משטחים). הדרייבר של העכבר. יתרונות וחסרונות. סיכום ודעה אישית. השוואות גודל 1.אריזת המוצר: אריזה טיפוסית של …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עכבר אלחוטי עד 100 שקלים, בKSP, אני משתמש בו פעמיים בשבוע כשאני עם המחשב הנייד, כרגע יש לי עכבר אלחוטי של איזה חברת שקר "Delux" והרבה פעמים המחשב לא קולט את התנועות של העכבר. השימוש בעכבר הוא בעיקר אינטרנט ומשרדי... אני בזמנו נתקלתי ב Microsoft Wireless Mobile Mouse 1000 , מה אתם אומרים עליו? נ.ב אני שמאלי, אז העכבר צריך להיות סימטרי :]
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מצלמה בעלת יציאת BNC , ברצוני לראות את הוידאו במחשב, על מנת ללכוד וידאו במסך ולהקליט בעצם את הוידאו שלה. רציתי לדעת איזה אפשרויות עומדות ברשותי על מנת לחברה, כמובן שככל שיותר זול יותר טוב .. המחשב הוא מחשב רגיל.. HDMI,VGA תודה מראש, ניר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מקלדת גיימינג מוארת ועדיף עם כיתוב בעברית הטווח הוא בין 300 ל450. אני מתלבט האם לקנות מכנית או רגילה,אודה להסבר האם יש הבדל משמעותי בין השניים? המליצו לי על ה- Razer Lycosa שיש עליה ביקורות טובות. אך ראיתי שני דגמי של חברת טרמל טק, הראשונה Tt eSports Challenger Pro Gaming מוארת ולא מכנית וה-Tt eSports Meka G-UNIT Black שהיא מוארת חלקית אך היא כבר מכנית,האם מישהו מכיר את שני המקלדות הנ"ל? ועכשיו ייש מבצע של 20% הנחה על המוצרים של טרמל טק. אודה לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
רכשתי מ EBAY מצלמת IP אלחוטית היא בהחלט עובדת עם התוכנה שאיתה היא מגיעה אך הייתי רוצה שהיא תעבוד עם התוכנה Security Monitor Pro הבעיה היא שאין לי את הדגם של המצלמה (סוג של משהו גנרי) היא נראית כך : http://ezsecuritycam.com/images_logos/PTCAM.png לפי מה שהצלחתי למצוא הדגם הוא EZ60PT Pro של EZCAM, אך חברה זו לא קיימת בתוכנה המדוברת. האם מישהו מכיר את העניין ? אשמח לקצת אור בנושא תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום =] במסגרת העבודה שלי אני צריך להציג את סיכום השנה שחלפה. יש לי שלושה מחשבים ודי.וי.די שאני רוצה לחבר אותם בו זמנית לשני מסכי LCD גדולים ומקרן. ככה שאוכל להציג את הדברים במקביל ולהחליף בין התצוגות כרצוני... אלו אפשרויות יש לי (מבחינת חיבורים כמובן)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מדפסת ישנה אבל עושה את עבודתה מעולה, HP 940C שמעולם לא היינו צריכים לתקן אותה ועובדת כבר כלכך הרבה שנים שאני לא זוכר מתי נקנתה. הבעיה איתה זה מחירי הדיו. הראש הצבעוני שלה מאוחד וזה אומר שברגע שנגמר הצבע יש לקנות מיכל חדש יקר. האם המעבר למדפסת חדשה עם ראשי דיו נפרדים יהיה לי משתלם? האם ראשי הדיו יחזיקו יותר? או שזה סתם גימיק שיווקי שאמור למכור יותר? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
היי, אני כבר הרבה זמן מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים עם קליטה טובה שיהיה נוח לשחק בסלון. יש לי HTPC, למשחקים וסרטים בעיקר ואת רובם אני משחק עם שלט של XBOX 360. אבל משחקים כמו משחקי יריות, RPG, או סתם לגלוש באינטרנט זה סיוט. העכבר והמקלדת שיש לי כרגע לא קולטים במרחק של הספות מהמחשב, ומשחקי יריות ושלט של XBOX 360 לא הולך ביחד. רציתי לדעת אם מישהו מכיר עכבר ומקלדת מתאימים, ואם מישהו פה גם משתמש ב HTPC למשחקים ואיזה פתרונות הוא מציע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
מיועדת לשיחות סקייפ. אינטרנט 15 מגה, 800 UPLOAD. תקציב: 100-250 ש"ח. מה דעתכם על: microsoft lifecam HD-6000 ו- Logitech c525
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא את הרמקולים האלה: "Logitech R10" היו לי כאלה והייתי מאוד רוצה שיהיו לי שוב, איפה אפשר לקנות אותם? ובמכיר הכי זול? ואם אין יש סוג רמקולים שדומים ממש לאלה? גם באיכות הסאונד? תודה!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-