עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by arie2006,

ברשותי מדפסת חדשה HP D1663 . כאשר אני מבצע התקנה , בסיומה , כבר בהדפסת דף נסיון אני מקבל הודעת שגיאה :" spooler subsystem app נתקל בבעיה ועליו להיסגר". עשיתי התקנה חוזרת וקיבלתי אותה שגיאה. התקנה על מחשב אחר נותנת אותן תוצאות. ההתקנה נעשתה במחשבים עם מע' WIN XP PRO . מה עושים כדי לפתור בעיה זו? תודה מראש על התשובות והפתרונות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. האם יש דגם מסויים שתמליצו לי מזאפ? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-keyboard&db400331=400333&db166765=166767 תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  4. Started by LeftRight,

האם הערכה הזאת מספיקה למשתמש הממוצע? האם העכבר זז חלק בלי תקיעות? האם למישהו יש ניסיון עם הסט הזה? http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=058 אני חייב תשובה כמה שיותר מהר אם תוכלו אני בלי עכבר ומקלדת צולעת

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  5. Started by Sargon,

אני מחפש מקלדת של 40 ס"מ שנוחה וארגונומית. אני פחות או יותר רוצה מקלדת רגילה רק ש"העיפו לה" את ה NUMPAD המקלדת הכי קרובה למה שאני רוצה שמצאתי בארץ זה המקלדת הזו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=AGB-00014&Cat2Cat1ID=19&Cat2ID=0&aff=〈=he הבעיה שאין אותה במלאי ולא בטוח שגם יהיה. אני יכול להזמין מקלדת מAMAZON למרות שהמשלוח יהיה קצת יקר. אז על איזו מקלדת אתם ממליצים שיש לה מקשים נורמלים(לא דקים בלי FEEDBACK), ויש לה פריסה של מקשים כמו מקלדת קלאסית אבל בלי ה NUMPAD? אם יש משהוא בארץ אז יותר טוב, ואם לא אז אפשר משהוא באמזון. הייתי אומר שאני מוכן לשלם עד בערך 400 ש"ח למקלדת לא כולל משלוח.

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  6. Started by e-Pit@m,

שלום, יש ברשותי Logitech Harmony 525. מישהו מכיר עינית אינפרא אדום כדי לאפשר לי לשלוט בעזרת השלט במחשב?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by eegg,

שלום, מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת זרוע למסך מחשב שמתחבר לשולחן במחיר סביר (<150)? משהו דומה לזה (מוכר לא שולח לארץ): https://www.amazon.co.uk/VonHaus-Monitor-Bracket-Screens-Rotation/dp/B0119NXXYQ/ref=s9_simh_gw_g147_i3_r?_encoding=UTF8&fpl=fresh&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=&pf_rd_r=W8YVBS01CFTD4GAQ3H1B&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=16f14aeb-bd11-4e9e-8c26-9ca0139074ee&pf_rd_i=desktop ראיתי בכמה חנויות בארץ רק בסביבות 300 ש"ח והמשלוח מEbay דיי גבוהה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Singularity,

זו אמורה להיות מדפסת טובה? באתר של zap כולם כותבים שהמודם הוא במהירות של 14400 ובאתר של walla כותבים שהמודם הוא 33600 מה נכון?

9. Started by puNani,

התמונה הנ"ל: שימו לב שה ATI RADEON OEM עובר את הATI READEON 8500 המקורי בדרייברים הראשונים.. וזה לא הפעם היחידה שהוא עובר.... עקבו אחרי זה בכתבה: http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3211_932821__8 מעניין... למה באמת ה PLAIT/XPERTVISION הזה הוא כ"כ גרוע? אמנם זה לא ATI מקורי אבל זה עם הצ'יפ של ATI וחוץ מהעובדה שהוא פחות מפאור מבחינת האריזה והכל.. מה כ"כ רע בו? אולי BOOMER יכוכל לספר לנו קצת איך עובדים אצלו משחקים והכל...

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  10. Started by amit16114,

מחפש מצלמת אינטרנט עד 200 שקל. השימושים שלי הם בעיקר דרך המסנג'ר כשאני מפעיל שיחות וידאו. יש לי אור קצת חלש בחדר אז רציתי המלצה לגבי מצלמה שמספקת יותר אור כאשר אין מספיק אור בחדר. תודה רבה...

11. קניתי צורב כזה לפני כשבועיים אני משתמש בתוכנת נרו ויש שמה אפשרות של אוברברנינג מישהו מכם השתמש כבר באפשרות הזאת ויכול לספר לי עליה? האם הצורב תומך בה? לא עושה בעיות? כמה אפשר לצרוב? תודה רבה לכם! תהנו עם הצורב - צורב מהיר!!!! חולה עליו!!!

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  12. Started by izikd,

ברצוני לקנות מעבד AMD תעזרו לי בבקשה לבחור אני צריך משהו טוב ולא יקר ואני צריך גם לוח אם תואם לו

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  13. היי ההורים שלי רוצים לקנות השבוע רמקוליים אחוריים והם רוצים שהם יהיה שקועים בקיר. האם מישהו מכיר רמקולים איכותיים מהסוג הנ"ל. תקציב 2000 ש"ח (אפשר לחרוג ב-300~400 שקל ) אני מעוניין לקנות כאלו, אבל הבנתי שהאיכות שלהם בינונית ומטה. אשמח להמלצות... תודה

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  14. מדובר על דגמי ה365 וה 380 שקט לא חשוב לי ואוברקלוק מתוכנן מי יהיה יותר יציב?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  15. Started by danshimsh,

שלום רב, יש ברשותי מדפסת HP LaserJet 1010. קניתי פעמיים טונר מקורי של HP עבור המדפסת, ברשת "אופיס דיפו". בשתי הפעמים ניגשתי למוכר, ביקשתי טונר ומסרתי את הדגם של המדפסת, וקניתי לאחר שווידאתי שהדגם הנ"ל מופיע בין הדגמים שנתמכים ע"י הטונר כפי שמופיע על גבי האריזה. בשתי הפעמים ההדפסות יוצאות מאוד חיוורות לעומת הדפסה של מדפסת דיו HP 4500 officeJet. למישהו יש מושג - האם זו בעייה של המדפסת ? האם קיימים מספר טונרים מתאימים, שיפיקו הדפסות פחות חיוורות? בברכה, דן

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by sashakrik,

שלום, היום רכשתי ערכה של שלט XBOX אלחוטי + מקלט למחשב אני לא מצליח לפענח כיצד לכבות אותו יש לו כיבוי עצמי אחרי שהוא לא בשימוש משהו כמו 5 דקות אבל איך אני מכבה אותו באופן מידי תודה !

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  17. Started by netag,

קניתי סורק CANNON SCAN LIDE 35 כדי לעשות עבודות בגרפיקה.עלה לי 570 ש"ח. רזולוציה של 1200X2400 dpi. האם זה מספיק? עד כמה זה משנה רזולוציה כזו לעומת 3200x6400 dpi ?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  18. Started by Haflo,

מה קורה? לא אמרו שה v23.11 דפוקים ועושים בעיות? אז איפה v21.83? למה הם לא מופיעים באתר של nVidia?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by deanh94,

יש לי G5 ואני לא מרוצה ממנו. למישהו יש עכבר טוב יותר (אני חשבתי על RAZER LACHESIS) לא משנה לי המחיר. תודה דין

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  20. השאלה בכותרת... יש לי בבית Logitech RumblePad II שהוא USB ואני מעוניין לחבר אותו לפלייסטשן 2 כלשהו. יש בו כניסות של USB, אבל כנראה לא בשביל גיימפאדס, כי הוא לא קולט אותו. אז האם יש אפשרות לחבר אותו לפלייסטשן?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  21. איך המארז raidmax 868 מבחינה טכנית? הספק טוב? האיוורור?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  22. Started by alia,

הלוח במידות בערך 26x26 ס"מ והתושבת של המעבד בזוית של 45 מעלות ביחס ללוח לא הבנתי האם יש הבדל מבחינת תאימות דוגמא ללוח:d915 gmh של אינטל תודה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  23. ברשותי מדפסת חדשה photosmart e hp b110. לאחרונה סקרתי את האפשרויות לרכישת מחסניות דיו. מקורי עלותו 85. כפול 4, יקר לי מידיי. ישנו תואם שיוצא זול בהרבה, אך אינו מכיל צ׳יפים, האם המדפסת תדפיס ללא צ'יפים? הבנתי שיש אפשרות וזה לא כל כך מסובך להעביר את הציפים מהמחסניות שבמדפסת לתואמים, האם כך הדבר? יישנה אפשרות לקנות מילוי למחסניות שיש לי כבר והגיעו עם המדפסת, זה גם סוג של פיתרון בברירת מחדל. אשמח לעזרה ממומחים תודה איציק

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. היי נדפק לי אחד המקשים במקלדת ואני נאלץ להחליף אותו. יש לי מקשים cherry mx blue, בלי אור. אני מחפש לקנות מקש מקורי, יש מקום שמוכר בארץ? ואם לא - איך אפשר לקנות מחול ולדעת שזה אכן מקש מקורי? תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  25. Started by kalda01,

מחפש מדפסת צבעונית משולבת עם חיבור רשת אמינה ועלויות דיו סבירות. תקציב עד 800 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.