עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. לפי האתר שלהם הכל נראה טוב ויפה...המחירים טובים... השאלה היא איך השירות שלהם...מישהו מכיר אותם ויוכל לעזור לי בזה? www.simpletech.co.il תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by frenzy,

היי אני מחפש מדפסת הזרקת דיו של HP, אני מתכוון להוציא עד 1,000 ש"ח בערך. על מה אתם ממליצים?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם. אני מחפש מקלדת. תקציב לא מוגבל אבל לא להגזים. רצוי שתיהי נוחה מאוד עם עכבר נוח ורצוי מאוד תיהי לה שלט אל חוטי למדיה כלומר שליטה מלאה במדיה. וחובה שעל המקלדת יהיו אותיות ברוסית. תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  4. אני מחפש מדפסת לייזר שתשמש לבית ובעתיד הקרוב לסטודנט. ראיתי היום פרסום בעיתון על brother HL-2030 ב250 ש"ח או סאמסונג ML-1610 ב200 ש"ח. כדאי ללכת על אחת מהן? יש חלופה טובה יותר? מה לגבי התייבשות, יש כזו תופעה בלייזר כי תדירות ההדפסה בשנה הקרובה תהיה מאד נמוכה ורק בעתיד תעלה (שאהיה סטודנט). תודה על העזרה רום

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני רוצה את התוכנה ואני לא יודע אפילו מה השם שלה ככה שאני לא יודע איך להוריד מי שיכל להביא לי את השם שלה אני ישמח ועוד יותר אם תביאו לינק להורדה

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  6. the printer can also be upgraded with a networking option. זאת השורה שכתוב בביקורת על המדפסת LEXMARK E232 מה זאת אומרת אפשר לשדרג לחיבור ברשת... ? תודה

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  7. שלום לחברים נתקלתי בבעית הדפסת כתב ראי לאחר התקנת מדפסת lexmark ב Windows 7 והחלתתי לשתף אתכם בפתרון הבעיה: נא לבצע את הפעולות הבאות לפי סדר רישומם 1 כניסה ללוח בקרה 2 כניסה להתקנים ומדפסות 3 הצבעה עם העכבר על המדפסת ולחיצה במקש ימין 4 כניסה ל: מאפייני מדפסת 5 כניסה ל מתקדם 6 כניסה ל: מעבד הדפסה 7 בחלונית ברירת מחדל של סוגי נתונים: להדגיש את: NT EMF 1.008 8 לאשר ולהדפיס מקווה שעזרתי

• 2 תגובות
    • 12k צפיות
  8. אתם יודעים אולי איפה אני יוכל למצוא את המארז הזה Logisys CS888UV בארץ ? או משהו דיי דומה לו ? זה מארז אקרילי שקוף .

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by סקיווקר,

ממה שבדקתי אלה די האופציות היחידות הטובות והזולות ללייזר מתגובות של אנשים הבנתי שהHP קצת יותר זריזה וטובה בתגובה לHP מצאתי שיש גם טונר חלופי כי המקורי מעט יקר מהXEROX. קיצר מה אתם אומרים תודה

10. איזה מצלמת ועידה הכי כדאי לי לקנות? (עדיף לוגיטק), ובמחיר סביר.... עריכת המודר: ערכתי לך את הכותרת, כי אתה משתמש חדש- אתה מתבקש לקרוא את כללי הפורום ולהפנים.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  11. אוקיי , יש לי 300שקל למארז , אני רוצה משהו יפה , ניתן לחרוג באיזה 50-60שקל , לא יותר(ממש גג , אפילו 370 אי אפשר) אני רוצה חלון , ומארז נוח , יש לי כבר מאוררי לדים ושטויות אז לא איכפת לי כמה מאוררים וכ'ו

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by MoSQuiTo,

אני מתלבט בין 2 מדפסות משולבות: canon mp150 epson cx3700 מה אתם אומרים? איזה מבין השניים עדיפה??? אולי עדיף ללכת על canon mp170 שמשמעותית יותר יקרה?? (200 שקל) תודה רבה- שגיא.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by evy,

שלום, אני מבקש את המלצתכם לעכבר אלחוטי למחשב נייד. השימושים העיקריים הם אינטרנט, אופיס, מדי פעם סולידוורקס (לעיתים רחוקות) ומטלב. ראיתי ששואלים על סוג האחיזה אז אצלי נראה לי palm. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by 3emi,

רציתי לשתף יש לי את העכבר הזה כבר כמה וכמה שנים כבר אי אפשר למצוא אותו לקנייה אפשר רק באיביי והוא נמכר ב 250 דולר כמעט 1000 שקל ועוד במצב של מחודש לא חדש Item condition: Seller refurbished לעכבר מסתבר יש בעיה ידועה שקרתה גם לי בדיוק בחיבור של הכבל שנכנס לפנים העכבר יש בלאי עד לנקודת זמן שהעכבר מתנתק ומופיע כל הזמן בוינודס בגלל זה אצלי עוד הצלחתי לתפקד כמה חודשים עד שהעכבר בכלל לא היה מזוהה הרצתי חיפושים ומצאתי וידאו של בן אדם שמפרק את העכבר ומלחים שם את הכבל הקרוע http://youtu.be/cCs2dr-XOSA במקום לעשות מה שהוא עשה פשוט קניתי מסין כבל חלופי שעלה לי 10 דולר הכבל הגיע אחרי איזה חודש הצלחתי לפתוח את העכבר ולחבר את הכבל החדש והעכבר עובד כמו חד…

15. Started by sapinir,

שלום! אני מתכנן לקנות חלקים למחשב חדש. ואני ממש לא מתמצא בקטע של מארזים וספקי כח. אם מישהו יכול להמליץ לי על מארז טוב במחיר סביר, אם אפשר עם ספק כח בתוכו, אם לא אני זקוק גם להמלצה לספק כח (350 וואט). המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט בעיקר, ללא OC וכל השאר... תודה! :smoke:

16. שלום יש לי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט מדגם עלית.ידוע לי שהמקלט שלה מזהה עכברים של מיקרוסופט.קניתי את העכבר לייזר לשמאלים מדגם 5000. ולפני קניתי עכבר גם לשמאליים.אני יודע שהלייזר צריך את התוכנה הכי חדשה שיש (6.3) ובכן התקנתי את התכונה והמחשב מתעקש לעבוד עם העכבר הישן. את ה 5000 הוא לא רוצה לזהות למרות שהגדרתי בתוכנה של מיקרוסופט במפורש את ה 5000. סוללות בדקתי עם הישן הוא עובד במלוא המרץ.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by dino,

שלום, אני מחזיק בלוח אם Intel D850GB שחיבורי ה-USB שלו הם גרסא 1.1, בחנות מסוימת מציאים USB HUB 1.1 7PORTS, רציתי לדעת מה קורה שמחברים ל-HUB כמה התקנים ביחד, המהירות קטנה ויש תקיעות? עדיף לקנות כרטיס הרחבה PCI TO USB2.0 וככה אני גם יקבל חיבורים מהירים יותר וגם אותו מספר של מקומות לחיבור וגם באותו המחיר? תודה מראש, מתן.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  18. התקציב:עד 350-400 שח גג!! רצוי שיהיה גדול ושיהיה אשר לקנות מחנות ישרעאלית

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  19. שלום, שאלה ניובית מאוד אבל בכל זאת.... כשאני מדפיס מסמך שרובו כתוב בשחור אבל מכיל צבע ובוחר באופציה של הדפסה צבעונית במדפסת, האם המדפסת מדפיסה את הצבעים השחורים באמצעות מיכל הדיו השחור או באמצעות מיכל הדיו הצבעונית? (המדפסת היא BROTHER DCP-130C). תודה!

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by sikl,

אני שוקל לקנות את הדברים האלה. אם כבר רכשתם את זה אשמח לשמוע איך הם? שווים את המחירים (עכבר - 300, מצלמה 800+)?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  21. Started by urich,

יש לי עכבר targus amu03 בחיבור usb. עכבר מעפן שמחליף צבעים אבל התנועה שלו על הפנים קופץ מצד לצד נתקע במקום וכו' אין לו דרייבר משלו ולא מצאתי באינטרנט דרייבר מתאים. ניסיתי דרייברים אחרים של ה windows חוץ מה universal hid device. האם יש דרייבר אחר שאני צריך לנסות או עוד פתרונות שלא כוללים לזרוק אותו/לשרוף אותו/לדפוק עליו עם פטיש וכו'. זה העכבר http://www.targus.com/us/product_details.asp?sku=AMU0301US

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  22. ברצוני לדעת פרטים לגבי המארז הבא : Antec SUPER LANBOY Aluminum - השאלות הם אך הוא מבחינת איוורור ,מבחינת רעש ,וכן האם יש דברים מיוחדים שצריך לדעת לגביו ?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  23. שלום, אשמח בבקשה לקבל ממי שיכול לתת דעה על הסט מקלדת ועכבר של לוגי'טק MX5000? (טוב\לא טוב- יתרונות\חסרונות - דעה כללית \ עצות....) כל דבר יתקבל בברכה תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.