ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת ספק למערכת הבאה: AMD X2 4400 ASUS A8R32-MVP Deluxe GSKILL PC-4000 1GB HZ * 4 Connect3D Radeon X1900XTX WD 250GB 16MB * 2 RAID 0 + מתוכנן OC בינוני למעבד ולכרטיס מסך. הספק צריך להיות מהחנות www.noacomp.co.il ובמחיר של מקסימום 700 ש"ח ועדיף שפחות. חשבתי על הTAGAN 2Force 580W, האם הוא טוב? האם יש ספק שיחזיק עם המערכת עם הדרישות במחיר נמוך יותר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בקניית מארז ללא ספק כוח ומאוררים. המארז לא צריך להיות יפה בכלל, כי הוא תקוע באיזה מקום שבקושי רואים אותו! המארז צריך לכלול מקום ל-2-3 מאוררים לא כולל זה של הספק. המאוררים צריכים להיות טובים ושקטים (אני מעדיף שקט על ביצועים). למעבד (פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ) אני צריך מאורר טוב שיספיק לOC קל-בינוני (עדיף שהמאורר יבוא עם משחה תרמית כי לי אין...). כל העסק של המארז ו2-3 המאוררים עד 400 ש"ח. למעבד (+משחה תרמית אם יש צורך) מוקצבים 100-150. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם המארז הזה Thermaltake Sviking VA4000BWS מארז טוב כדי לקנות אותו? ואין בו ספק נכון?
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה ל-KVM עם תמיכה במסך LCD עם יציאת DVI, מקלדת ועכבר USB, ויציאות PL לרמקולים ומקרופון. אני רוצה של-KVM תהיה תמיכה ב-2 מחשבים (או 4), שהוא יהיה מחברה מוכרת ואמינה, ורצוי שיהיה לו עיצוב יפה (הנדסת אנוש טובה). לגבי התקציב, מאחר ואני לא מכיר שום KVM עם תמיכה ב-DVI, אני משאיר את התקציב פתוח. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב אקבל x800GTO באפיק agp, המפרט שלי: פנטיום 4 3.0 ht גיגה זכרון (2כפול512) לוח אביט as8-v צורב דיוידי,כונן קשיח 160 גיגה wd וספק גנרי מksp שעל המדבקה כתוב " מקסימום 300 320 380. אתם חושבים שהספק יזייף על החלפת הכרטיס מ5200 לx800gto? בתודה מראש,דן.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
העכבר השחור יותר נוח הבנתי מהאפור האם זה נכון ? ואם יש לעכבר חיישן שעם לא נוגעים בו זמן מסויים הוא נכנס להשהייה? חוסך סוללה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שהמחשב שלי פתוח אז המעלות יורדות בין 8-10 מעלות רציתי לדעת עם יש איזה בעיה או סיכון להשעיר מחשב פתוח?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
לא יודע אם זה שייך לכאן. אבד לנו במעבדה כבל שהיציאות שלו מכל צד די סטנדרטיות אבל החיבור של שתיהן לא טרוויאלי. היצרן שלח לי מקנדה את האינפורמציה הבאה: The adapter cable consists of an adapter and a cable. Adapter: referring to attached drawing for RJ 12 to DB9 FEMALE adapter, Arrange as below RJ12 color DB9 2---------black------5 3---------red---------2 4---------green-----3 cable: standard modular telephone cable. ניסיתי בכמה חנויות ולא הצלחתי למצא. יש למישהו מושג איפה בארץ אפשר למצא כזה דבר (יש לי עוד קצת אינפורמציה על הכבל בקובץ PDF). נראה לי שמי שמייצר כבלים עושה כבל כזה ב 5 דקות. מכירים מישהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמת אינטרנט שתעבוד עם מערכת הפעלה VISTA/XP 64BIT. התקציב הוא כ 150 ש"ח, עדיף פחות. תודה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מקלדת "SILVER LINE " המקלדת תקינה ,אולם אני לא מצליח להפעיל את הכפתורים בחלקה העליון של המקלדת,ששולטים על המולטימדיה ומקשי הקיצור ( HOME E-MAIL PLAY\PAUSE STOP) קיבלתי את המקלדת במתנה ,כך שאין לי את ה-cd שאמור לבוא איתה,ואני גם לא מוצא ברשת את הדריבר שלה. (על המקלדת רשום אך ורק SILVER LINE ולא מופיעים שום פרטים נוספים בתחתית המקלדת כמו דגם ויצרן ) רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום הביאו לי מקלדת Creative Desktop Wireless 7000 אבל בלי המשדר האלחוטי ...יש לי מקלדת של מייקרוסופט wireless multimedia keyboard אז אולי חשבתי שאני ינסה עם "המשדר האלחוטי" שלהם.. זה בכלל יכול לעבוד ואם לא יש איזשהו פיתרון אחר? תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לא ציפיתי שלקסמרק תפרוץ את מהכשול האחרון. גם מאוד מאוד מהירה. צעד שיווקי חכם מאוד (בתור אחד שיודע שHP וEPSON לא ישבו בשקט ויוציאו מקסימום עוד חצי שנה מתחרות חזקות בהרבה, אני לא עד כדי כך מתלהב מהלקסמרק). אבל תבינו, אדם שייקנה מדפסת עוד שנה יוכל לקנות מדפסת שמדפיסה באיכות צילום אמיתית. גם עכשיו, מדפסות HP עם רזולוציה 2400*1200 מדפיסות נפלא, עם מעט מאוד נקודות נראות אם בכלל. אז תארו לכם מה רזולוציה של 4800*1200 תביא, יחד עם מהירות מדהימה של 21 דפים לדקה בשחור. בצבעוני נראה לי 15.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין ליקנות פאד לעכבר מיקצועי למישחקים כי אילה שמקהלים מהבנק נימאסו עליי יש לי עכשיו עכבר לייזר (G5 לוגיטק הדגם החדש ) ועל המישטח שלי הוא ממש גרועע ועל השולחן הוא קצת יותר טוב אבל הורס את כול העכבר מיתחת * הגבול של המחיר שלי הוא 80 שקל שזה גם מוגזם מאוד * שלא היה לי על השולחן שטיח המליצו לי על Steelpad QCK איך הוא מה אתם אומרים עליו ..... ואם הוא ממולצ אתם יכולים להביא לי לינקים שלו בכול מיני חנויות תןדה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מצלמה דיגיטלית בסכום נמוך - 500 ש"ח כי אני גם קונה צורב ולא נשאר לי עוד כסף............בקיצור היא לא חייבת להיות מקצועית אלא רק לצלם שטויות וחברים בבי"ס תודה מראש!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
ראיתי שיש מקלדות מעוצבות חדשות לגיימרים כמו Logitech G13 וגם Saitek Cyborg Command Unitבשילוב עם עכבר האם מישהו התנסה עם זה?יש המלצות?עדיף מגיימפאד?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
חיפשתי בקונטרול פאנל ובאינטרנט וזה נדמה כאילו אין אפשרות לעשות את טריק ה200DPI הישן של XP על עכברי PS/2 במערכת ההפעלה החדשה, האם זה באמת כך?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני רוצה לקונת מצלמה דיגיטליתת ראיתי מצלמה 4 מגהפיקסל שמכילה חישן CMOS בעל 2 מגהפיקסל האם זה טוב ומה ההבדל בין חיישן C\CD לבין חיישן CMOS
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שמשווה וממליץ על מחשבים ניידים! (משהו כמו האתר הזה, רק שמתמקד בניידים - ישראלי או זר, לא משנה...) מישהו מכיר? יודע? ??? ??? ??? ??? ??? ??? תודה! דרור :smoke:
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל.... אני אשמח ללינקים אם אפשר יש אפשרות גם בארה"ב (אבא שלי נוסע הרבה ויש לו משרדים שם שישלחו לי לארץ)
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום מקלדת אלחוטית HP ELITE WIRELESS KEYBOARD ,ויש לי בעיה איתה לאחר 5 דקות שלא השתמשתי בה היא נכנסה למין השעיה או כיובי ולא הצלחתי להפעיל אותה בלחיצת מקש או באמעות משהו רק בעזרת הבטריות שהכנסתי והואתי.יש לציין שהבטריות חדשות והבעיה היא לא בהן פשוט מאוד הUSB נכבה.אשמח אם תפנו אותי או תייעצו לי מה לעעשות בקשר לזה. תודה והמשך ערב נעים
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום. אז ככה..בלוח אם יש י חיבור של USB 2.0. השאלה היא האם מתחברים אליו עכברים, מצלמות וכל דבר אחד שבדרישות שלהם כתוב USB 1.1?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
http://reltronics.shopy.co.il/products/55385 איך זה והאם זה עובד בכל הDVDS ? תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הכונן של ASUS מנגן דיסקים של (SACD (super audio CD ואם אני צריך איזשהי תוכנה מיוחדת כדי לנגן דגם E616 אם מישהו צריך לדעת תדגם תודה מה קרה שאף אחד כאן לא יודע\עונה ?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מוצר מצויין , שישנה בעיה אחת שאני נתקלתי בה: יש לי מחשב MAC G4 ובכל פעם שהכנסתי את המוצר ל שקע ה USB הG4 שלי קפא לחלוטין , בכלנית לא ידעו לענות לי לגבי הבעיה. הפתרון היחיד שאני מצאתי זה להפסיק את הFile Sharing לפני שמחברים את הDiskOnKey
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת, בעיקר להדפסת טכסט ומסמכים, ומעט מאד לתמונות. דרישות: 1. פקס עצמאי. 2. Feeder איכותי (הזנת דפים אוטומטית), 3. משטח לצילום וסריקה של ספרים וכדומה (זה ממש חשוב לי כי כרגע אם אני רוצה לצלם משהו מספר או לצלם תמונה או משהו זה בלתי אפשרי כי הדף המצולם צריך להיות דף בודד) 4. זיהוי אוטומטי של פקס (מענה אוטומטי לפקס, ואי מענה כשזה טלפון). מעבר לזה, רצוי: 1. מהירה ככל שניתן. 2. קומפקטית ככל שניתן. חשבתי על ה HP5783 או על ה canon pixma310. יש מדפסות אחרות מומלצות שעונות לדרישות? תודה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-