עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מעוניין לשפר את המחשב שלי ולהשקיע עד 2500 ש"ח אני רוצה לקנות מעבד של AMD 1800 XP ATHLON ואני רוצה זיכרון 256 DDR והדבר היחיד שאני מתלבט זה הלוח אם אני לא יודע מה לקנות או MSI K7N420 PRO שהוא בא עם כרטיס מסך וכרטיס קול און בורד או ASUS A7N266 שהוא בא גם עם כרטיס מסך וכרטיס קול און בורד! ואני לא מעוניין לקנות כרטיס מסך בנפרד כיוון שאני חובב מוסיקה ואני הייתי רוצה לדעת איזה משני הלוחות הללו יותר טוב ובאיזה מהם יש את הכרטיס קול הטוב ? והאם ישנה אפשרות לכוון TRABLE ו-BASS בכרטיסי הקול הללו וגם האם אפשר לחבר להם 4 רמקולים?? יש לי רמקולים של ALTECH AP3

2. Started by BLASTER,

שלום לכולם! יש לי בספק כח כבל שרשום עליו SATA וההרד דיסק שלי הוא גם SETA אבל הוא מתחבר לספק דרך כבל מולקס רגיל... עכשיו משהו יכול להסביר לי קצת בשביל מה הכבלים האלה של הSATA ומה הם נותנים ואם אני יחבר את ההרד דיסק שלי לספק כח דרך הכבל של הSATA זה ישנה משהו?? כדאי בכלל לעשות את זה..?? תודה!

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by AleXGanGSteR,

היי! אני צריך עכבר אלחוטי שיהיה לו טווח קליטה די גדול (משהו כמו 5 או 10 מטר) ושהסוללה לא תיגמר מהר ושתהיה אפשרות להטענה. רוב הזמן ייעשה בו שימוש משרדי רגיל .. אולי פה ושם משחקים. חשבתי על LOGITECH MX1000 אבל אין לי מושג מה הטווח קליטה שלו ... כנ"ל LOGITECH LX8 . ראיתי גם את העכבר Logitech MX Revolution אבל איך שהבנתי אין לו כפתור אמצעי שזה קצת מפריע. טווח המחירים שלי הוא די רחב כי אני קונה את העכבר כנראה בחו"ל. אשמח להמלצות. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by IG,

שלום. קניתי עכשו מקלדת פשוטה ביותר של ג'ינס ומקשי הPOWER והSLEEP ממוקמים לי במקום לא טוב... אני רוצה לבטל את הכפתורים האלה... הכפתורים הם לא כפתורים רגילים כמו האתיות אלא כפתורים קטנים יותר ומעוגלים (אני לא יודע אם אפשר סתם לשלוף אותם...) יש דרך לעשות את זה בלי לפתוח את המקלדת? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  5. Started by gggil,

אני לא מחפש איזה סט כזה, אני צריך עכבר טוב למשחקים וסתם שימוש במחשב, ומקלדת, עם מקשים כאלה כמו בלפטופ, כלומר שתהיה הקשה שקטה לגמרי אם לא מקלדת בסגנון של הלפטופ אז תציעו מה כן יהיה שקט כזה תודה מראש, גיל

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by sixclub,

מישהו יודע האם מוכרים בארץ מסך TFT של הרקולס (חוץ מפנדה)? Hercules Prophet view 720/920

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן חברה.. קניתי מארז חדש (מזל טוב לי!! ) - A-top Xblade... והמארז הישן נשאר אצלי... עכשיו, המארז הוא נראה בווווווול כמו ה-אי סטאר אבל אין את הכתוביות האלה של "אי סטאר" למטה... כמה המארז הזה שווה ללא ספק...? 50¤? 60¤? כמה... תודה מראש, עודד ב.

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by onn_the_vy,

האם יש אפשרות לשלוט על הCOM, אני רוצה לשלוח כל פעם 5V לפין אחר... אפשרי.?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by below_z,

אני מחפש אזניות טובות למשחקים והכי חשוב שיחזיקו מעמד לאורך זמן. התקציב הוא 200 ש"ח, ניתן לגלוש גם מעבר. מעדיף לקנות בחנות מאזור ראשון לציון.

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  10. יש לי מקלדת של TEAC (בשקל 90), כפתורי הF מתוכנתים בה לעשות גם דברים אחרים, לדוג' F5 עושה "OPEN FILE". אני לא מצליץ לגרום לFים לעשות את הדברים הסטנדריטיים (אני רוצה לרענן עם F5 לדוג'). התקנת הדרייבר מוסיפה תוכנה שנותנת לשלוט על הכפתורים. זה נותן לי לבחור בין האופציה הקיימת שזה OPEN FILE לבין WEB SITE ואז אפשר להגדיר כתובת אינטרנט לבין SHORT CUT ואז זה פותח לי את PROGRAM FILES ונותן לבחור תוכנה. קיצר, איך אני מגדיר שF5 יעשה רענון נורמאלי? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by talmAn,

אני רוצה מארז חדש. מארז טוב שיפר את הקירור במחשב שלי ושיהייה כמה שיותר שקט. השימוש העיקרי במחשב הוא למשחקים, הרבה משחקים וגם לגלישה באינטרנט וכאלה אז אני מחפש מארז שיענה לי על הצרכים מה יכול להתאים לי? אני צריך אותו ללא ספק כוח, יש מארזים שבאים עם ספק כוח ואפשר להזכות עבורם אז אם יש לכם מארז טוב שבא עם ספק תכתבו, כי כמעט כל החנויות יכולות למכור אותו ללא הספק. תודה, טל

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by comix_dude,

אני צריך ספק טוב שקט 480 ומעלה שיוכל לעמוד גם בOC ...............גם ל SLI ושלא מתחממם הרבה.......

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  13. ברשותי קיים גיימפאד של לוגיטק - Rumblepad 2. הכפתורים ממופים מ- button 1 עד button 10. העניין הוא שזו תצורה פשוט לא נוחה לעבוד איתה. אני מעדיף שזה יהיה כמו בפלייסטיישן. שיש ריבוע, משולש, עיגול, R1, L2, select, start וכו'.. כלומר אני רוצה שכאשר אני נכנס ל button configuration במשחק אני רוצה שזה יראה לי את הכפתורים כמו בפלייסטיישן ולא button 5... כי זה פשוט לא נוח לי. יש איזה דרך לעשות זאת, אולי להתקין דרייבר מיוחד?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  14. Started by BOKIT,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם כדאי לי לדעתכם לקנות מקלדת מסוג Logitech classic (http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=261&ArticleID=249&Page=1) ואם לא, אז על מה אתם ממליצים? הדגש שלי הוא אך ורק על נוחיות.. (אהה וגם שלא יהיה יותר מ100 ש"ח) בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  15. Started by aofer,

אני מחפש המלצה לאזניות גיימרים טובות, תקציב עד 600 ש"ח פלוס מינוס. חיבור USB הסתכלתי בינתיים על הדגמים האלה: Megalodon 7.1 Surround Gaming Headset‎ Corsair Vengeance 1500 Dolby 7.1 USB Gaming Headset‎ Tt eSports Shock Spin HD Circumaural Black Gaming Headset‎ על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  16. שלום לכם, אני מתעניין באחת מן המדפסות משולבות לייזר הבאות: HP 1522, 2727 SAMSUNG 4725 4824 XEROX 3200N האם ידוע לכם אופן הסריקה (רציפה או מקטעית) באחת מן המדפסות שציינתי? לדוגמה, בברדר הסריקה מקטעית. אסביר את כוונתי בסריקה רציפה. כאשר סורקים דף מספר, במדפסת לייזר של ברדר הסריקה אינה רציפה. כלומר, הסריקה היא מקטעית. אתאר את התופעה: נניח שהדף מחולק ל-4 חלקים, אזי הסריקה הראשונה היא ברבע הראשון של הדף, לאחר מכן עוברת לרבע הבא. בניגוד, לדוגמה לסורק HP שסורק את הדף בפעם אחת. לאור זאת, אני מחפש מדפסת לייזר משולבת שתהליך סריקת עמוד בספר היא רציפה. אם אחד התנסה במדפסת לייזר שתהליך הסריקה הינו רציף או מקטעי, אנא ציין את החברה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. ראיתי אותו באתר של ANTEC,האם אפשר להזמין אותו בארץ ואיך הוא? http://www.antec-inc.com/pro_details_enclosure.php?ProdID=80637#

18. Started by ag43,

אני מחפש רכזת USB שמפצלת ל7 יציאות עם ספק כוח חיצוני. אשמח להמלצות. ד"א איך DLINK ברכזות USB?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by AMD-Z,

אני קונה את המפרט הזה: axp 2500+ 333MHz FSB 512KB ABIT NF-7 nforce2 winbond 512MB pc2700: 2*256 Maxtor 60GB ATA133 7200rpm Lg 52x24x52 floppy 1.44 LG F700B ATI Radeon 9500pro 128MB מארז: Compucase CI-6A19 300W HEC הספק של HEC יחזיק את המערכת, או ללכת על 400W ג'נרי? (לא מתוכנן OC)

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  20. שלום לחברי הפורום המדפסת שלי Xerox pe 16 התקלקלה. אני זקוק להמלצה למדפסת חדשה צרכים: [list type=decimal] [*]הדפסה בשחור לבן * אם היא יודעת לעשות הדפסה דו צדדית, אחלה. לא חובה [*]פקס [*]סורק, רצוי גם לוח סריקה, וגם מזין דפים. [*]עלות נמוכה של טונרים להחלפה. [*]תמיכה במערכות הפעלה windows XP, Windows 7. [*]רשת, אין צורך בחיבור בפני עצמו. המדפסת תהיה מחוברת למחשב אחד. שאר המחשבים בבית ידפסו דרכו. תקציב: 600 ש"ח. אם התקציב הוא נמוך מידי, אז תגידו. תודה רבה לעוזרים, אם אפשר את התשובות בצורה של קישורים זה יהיה אחלה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. 1. יש לי מאות מסמכים שעלי לסרוק (בעצמי, לא שירות חיצוני), עבור הבית, לא משהו עסקי, ולאחר הסריקה הראשונית, סריקה של מסמך אחד ביום. א. האם יש סורק עם מזין מסמכים, שאפשר להניח חבילת מסמכים והוא ימשוך ויסרוק אותם אחד אחד? ב. האם יש סורק דו צדדי, קרי, שאניח בתוכו מסמך והוא יסרוק את שני צדדיו לשתי תמונות, מבלי שאצטרך להפוך ולסרוק פעמיים? האם יש סורק שעונה על שני הקריטריונים הנ"ל? האם יש סורק שעונה על אחד מהם? מבחינת תקציב אין לי מושג איזה טווח מתאים למכשיר כזה, במידה וקיים. 2. מחפש מדפסת בייתית קומפטקית ופשוטה, אין צורך בסורק (אלא אם מדובר במכשיר משולב אבל עם סורק שעונה על הקריטריונים מהסעיף הקודם), ובטח שאין צורך בפקס (וזו תרומתי הצנועה להעלמת המכשיר המיותר הזה מהעולם) פשוט מ…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. היי (: דבר ראשון חשוב לציין שאני לגמרי לא גיימר, אבל ממש חשובה לי תזוזה החלקה, דיוק, והשימור של הדברים הללו לאורך זמן (זה בעצם מה שהכי חשוב לי עכשיו, כי לא חוכמה שאני יהנה בהתחלה ואחרי חודשיים הכל יתחרבש). סיפור קצר (: כרגע אני עם עכבר אלחוטי פשוט של MS, ועם פד "גאמה" של טרמלטק (זה עם הלדים), קניתי את הפד של טרמלטק בעיקר מכוון שהוא עשוי חומר נחמד שנתן החלקה מטורפת לעכבר, והיה ממש כיף לעבוד איתו, אבל! זה נמשך בלחץ חודשיים עד שהפד התלכלך ולא משנה מה עושים, אי אפשר להתקרב לגימור שהוא הגיע איתו בהתחלה, ועכשיו אחרי שנה בערך, זה כבר הפך סיוט לעבוד איתו. עוד דבר נוסף, אני כבר כמה זמן עם עכבר אלחוטי וזה עולם אחר בשבילי, השאלה היא אם באמת שווה להוסיף את המחיר לקנות אלחוטי טוב, או …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ברשותי M6900 של ג'יגהבייט, כחודש וחצי. לצערי, כמעט תמיד לאחר חצי שעת משחק (BF3) היד שלי מתחילה להחליק על העכבר עקב הזעת יתר. אציין שאיני סובל מבעיית הזעה בכלל. למעשה, אני אחד האנשים שמפיקים הכי פחות זיעה שיצא לי להכיר. דבר נוסף, יש לי חבר שהייתה לו בעיה דומה עם M6800. 1. האם לעוד מישהו יש ניסיון דומה עם עכברי ג'יגהבייט? 2. ישנו פתרון? או פשוט להחליף עכבר? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. צריך ספק כוח שיתאים לכרטיסי מסך שיצאו עוד שנתיים שיעלו בסביבות ה2000, אני יודע שאתם לא יכולים לדעת אבל תנחשו כי אני קונה מחשב ואני רוצה רק להחליף כרטיס מסך אחרי שנתיים ואני לא רוצה להגיע למצב שאני יצטרך להחליף גם ספק אז איזה ספק יתאים לי (תשערו) משהו בסביבות ה400 500 שקל??

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.