ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי היום מקלדת אלחוטית HP ELITE WIRELESS KEYBOARD ,ויש לי בעיה איתה לאחר 5 דקות שלא השתמשתי בה היא נכנסה למין השעיה או כיובי ולא הצלחתי להפעיל אותה בלחיצת מקש או באמעות משהו רק בעזרת הבטריות שהכנסתי והואתי.יש לציין שהבטריות חדשות והבעיה היא לא בהן פשוט מאוד הUSB נכבה.אשמח אם תפנו אותי או תייעצו לי מה לעעשות בקשר לזה. תודה והמשך ערב נעים
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
רציתי לקבל המלצות... השימושים יהיו GPS, סינכרון עם Outlook דרך רשת אלחוטית, רצוי מאוד גם אופיס. כמו כן, רצוי BlueTooth כדי להשתמש בו בתור אוזנייה אלחוטית לפלאפון (לחבר אליו אוזנייה, הבנתי שאפשר לעשות את זה). כמו כן, לא יזיק אם הוא יוכל לנגן MP3 ולהראות תמונות. תודה
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מקלדת יותר טובה logitech g15 או המקלדת Saitek PK17U לינק: http://www.saitek.com/uk/prod/cykey.htm תודה רבה לעורים
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חשבתי על המצלמה של CANON A-70 האם יש מצלמה עדיפה בסכום הנ"ל ?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
איזה מארז עדיף למודינדג וגם שהטמפרטורה של המחשב לא תהיה גבוהה לפני המודינג (ביחד עים המאווררים שהוא מגיע איתם) בעיקרון יש לי עד 600 ש"ח אני חושב לכיוון המארז של ציפטק הדגם מאלומיניום עים החלון. יש לי שתי יציאות שלוש פינים בלוח איפה אני יכול לקנות מאורר ל3 פינים והאם אני יכול לחבר אותם לפאנבאס
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סט מקלדת+עכבר אלחוטי. השימוש: גלישה, WOW (לא משחקים כבדים יותר), סרטים וכתיבת מסמכים. מרחק מקסימלי מהמחשב: 3.5-4 מטרים ראיתי את הסט הנ"ל (Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000) ורציתי לדעת האם מישהו משתמש (רצוי זמן ממושך) בו ויכול לתת חוות דעת עליו. איך הקליטה? ההקלדה? וכו'... אגב, אני לא מקובע על הסט הזה אז אם יש המלצות/חוות דעת נוספות אשמח!
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קניתי מצלמת רשת מהנ"ל ב15$, והשתמשתי בVLC לנסות איך האיכות... והצילום ממש קטוע, דיליי ארוך ממש לא מוצלח. רציתי לשאול: האם ככה זה בכל המצלמות הזולות? [לא הענין איכות הצילום אלא ענין שקטוע מאוד ולא ניתן לשימוש] או שלא? ואם כן, איזו מצלמה תתן לי שימוש חלק בה? אני צריך אותה לשימוש מינימלי בZOOM. תודה, דוד. אלו הנתונים שמופעי בעמ' המכירה ens: HD lens Sensor Type: CMOS Video Format: AVI Frame Rate: 30FPS Drive Type: free drive. Plug and play USB Cable Length: 120cm Photo Format: BMP JPG Resolution: 1920 * 1080 P Output Format: M-JPEG Interface Type: USB2.0 Blink Control: 50Hz Microphone: Buil…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את הספק הג'נרי שיש לי ב-HTPC לאחד שקט, עקב העובדה שאני אשתמש בו הרבה בקרוב, וכל המחשב עובר השתקה. המארז הוא Coolermaster ATC-620 Aluminium. עכשיו כבר יש לי ספק 400W של זלמן למחשב אחר, והוא אמור להיות שקט, אבל לדעתי הוא לא שקט לחלוטין (למרות שה-HTPC לא ישב כל כך קרוב אלי בכל מקרה). הספק שאני מעוניין בו - Thermaltake 410W: http://www.thermaltake.com/purepower/W003536.htm סה"כ העיצוב שלו נראה דיי חכם, זהה לספק של Nexus וזול ממנו משמעותית (בהנחה שאם nexus אז אזמין מחו"ל). מאוורר 120 מ"מ שמגיע למקסימום של 2000RPM, אני מניח שזה ב-LOAD, ושבד"כ הוא יהיה שקט יותר מ-21dBA (אם כי ל-TT בד"כ המדדים אינם מדוייקים במיוחד). במארז שלי אני אצטרך לשים אותו הפוך כי זה מארז De…
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, בקרוב אקבל את המחשב החדש שלי ובו: Athlon 64 3000+ venice, DFI Lanparty NF4 Ultra-D, OCZ EL PC3200 Platinum Rev 2, Leadtek Geforce 7800GT ורציתי לשאול אם הספק שיש לי כרגע ( Thermaltake 420W) יספיק למערכת (אני מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד ולזכרונות) חוץ מזה, איזה מארז (וספק אם צריך) הייתם ממליצים עבור המערכת הזאת, במחיר של 700-800 שקל תודה
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
http://www.supermicro.com/PRODUCT/Chassis/SC760.htm חברה לא מוכרת , מייצרת לוחות אם ומארזים , המארז שלהם נראה ממש טוב למשהוא יש ניסיון איתם או מכיר ? את המארז אפשר להשיג בארץ ( ולא יד שניה )
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מצאתי שניים: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=151306 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=12676 המלצות ? דגמים נוספים ?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני שבועיים הזמנתי את המקלדת הזו : שם החנות נערך, אין לדבר על חנויות בפורום לחיוב או לשלילה. - ד"ר נוב לאחר יומיים קיבלתי אותה בדואר רשום , וכשפתחתי אותה , במקלדת היה שבור לחצן ה H ולאחר הרבה מאמצים הצלחתי לסדר אותו , למרות שהוא עדיין עקום קצת. בנוסף ,המשדר האלחוטי היה חסר!!! וממש התבאסתי , יצרתי קשר עם החברה , והם הופתעו (עאלק) , וכל יום אומרים לי שיבדקו ויחזרו אליי מחר , מתקשר להם כל יום! כל יום ואותה תשובה! אני לא יודע מה לעשות.. מאיפה ניתן להשיג משדר כזה בנפרד? אפשר לבנות אחד? מה אפשר לעשות במקרה כזה??
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום. אז ככה אבא שלי קנה לעצמו את המדפסת הזאת בשביל להוריד דברים מהאינטרנט ולהדפיס. עכשיו המדפסת מתחברת דרך חיבור USB . כשחיברתי אותה התקנתי את הדרייברים שלה מהדיסק. עכשיו המחשב מזהה את המדפסת רק כסורק וכשאני בא להדפיס משהו הוא מדפיס רק דף ניסיון (אגב דף הניסיון זה דף מלא וכולו בצבע) . איך אני יכול לסדר את זה ? זה די דחוך אני נוסע לאבא שלי ביום רביעי . תודה מראש. ד"א אני ממליץ על המדפסת הזאת זולה סורקת באיכות טובה שאפשר לעשות זום למה שסורקים וזה עדיין לא פוגע באיכות .
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע כרטיס USB של חברת ST-LAB מדגם U163 עליו יש צ'יפסט של VIA, וניסיתי להתקין אותו במחשב הישן(P2 400 עם win98) חיברתי את הכרטיס בכל אחד מהסלוטים האפשריים, אבל לשווא-המחשב לא עלה בכלל, וכהוצאתי אותו הוא עלה כרגיל בקיצור החזרתי את הכרטיס לחנות ושאלתי אם יש אחד אחר שהם יכולים להציע, הם אמרו שזה היחיד שיש להם עכשיו אני בלי כרטיס, ולא יודע איזה לבחור ואם הוא יתאים לחומרה של המחשב למישהו יצא פה להתקין כרטיס USB 2 כלשהו על P2 וזה לא עשה בעיות? ואם כן איזה?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אפשר לשלוט ב-DPI של ה-death באמצע משחק? משהו דומה לHabu ? אני מתכנן לקנות ואני לא יודע אם יותר משתלם לי לקנות habu במקום ?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם יש מכשיר אלחוטי אמין וטוב היום בשוק שיודע להעביר וידאו באלחוט?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני משחק הרבה במשחקי רשת ומתחיל לשחק בסימולטורים אשר לאט לאט מתחיל לעצבן לשחק בהם עם עכבר ומקלדת. אז אני פונה כאן אליכם להמליץ לי על ג'ויסטיק מקצועי שיחזיק הרבה זמן, שיש לו הרבה פונקציות ושיהיה לו סיבוב בציר Z... (כלומר גם על עצמו) חשוב ביותר העניין שהוא יחזיק הרבה זמן בשימוש מלא, כלומר בערך שנתיים שלוש. תודה רבה לכל העוזרים, אם צריך עוד משהו אני אוסיף.
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לרכוש מקלדת ועכבר אלחוטיים(כסט או בנפרד). דרישות מהמוצר: 1. עכבר נטען! בלי סוללות נטענות בלי קשקושים, שיעמוד על הקולט שלו ויטען ככה. 2. היה יכו ללהיות נחמד אם המקלדת הייתה גם נטענת אבל אני יודע שזה פחות נפוץ 3. שיקלוט טוב גם מ 3 מטר. 4. לא צריך לייזר ועניינים, אופטי פשוט יספיק אני לא גיימר. 5. מראה סקסי לא הזיק לאיש מחיר אטרקטיבי- למען האמת האופציה ההכי זולה תתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו Geforce 2mx 200 ו-MOH:AA רץ אצלו חלק לגמרי על רזולוציה 768*1024 ועל פרטים הכי גבוהים... גם יש עוד מישהו שיש לו TNT וגם פועל חלק לגמרי על הפרטים הכי גבוהים ועם רזולוציה 600*800. איך זה הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי אותם שנה וחצי בערך, היום פתאום הרמקול הימני הפסיק לעבוד. מה זה יכול להיות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על TT ARMOR? הוא מארז טוב? יש משהו יותר טוב במחיר של עד 1000 שקל ללא חריגות בכלל? צרכים במארז: שיהיה גדול ומרווח שיהיה יפה שיהיה עם חלון צד ושיהיה עמיד ובנוי היטב *לא חייב עם ספק כוח
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אשמח להמלצה לגיטרה שתעבוד עם כמה שיותר משחקים מסדרת גיטר הירו ורוק בנד. אין הגבלת תקציב אבל אעדיף כמובן להוציא כמה שפחות. אשמח על הדרך גם לחנות ממולצת שעושה משלוחים ותהיה בה את הגיטרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
עם זה לא קשור לפורום זה אז סליחה תעבירו יש לי מחשב כף יד של HP דגם RZ1710 יש עליו מערכת של מיקרוסופט MOBILE CE בעברית אני רוצה לדעת איך אפשר לימחוק את כל התכנים על המחשב? או העם אפשר להתקין לינוקס או כל מערכת אחרת על המחשב? העניין הוא שאני מביא אותו למישהו אבל אני חייב לימחוק הכל בו ולא יודע איך כי לא נגעתי בו ביכלל ואין לי מושג איך הוא עובד תודה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן אנשים! אני מעוניין לקנות מדפסת (דיו) משולבת עם סורק (ואם אפשרת שתשמש גם כמכונת צילום) עד למחיר של 450 שח! הכי חשבו שהדיו לא יהיה יקר יש המלצות? בתודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-