ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
:givemebeer: האם כדאי לי להחליף תספק למשהו טוב יותר או להשאיר אותו למרות שהכל עובד מצויין בלי שום בעיות!? תודה! :itschy:
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אם זה לא הפורם המתאים אנא תעבירו את הדיון לפורום הנכון אני פשוט לא מצאתי פורום מתאים אז פתחתי פה אני שוקל לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם לדעתכם כדאי לקנות בזמן הקרוב(אני רוצה קונרו)או לחכות להוזלת מחירים של הלוחות M למשל... מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי שאלה האם mx500 שונה ב mx510? כאילו בתחושבת הסנסטיביטי [sensetivity]
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק למכונה אמינה ככל שניתן בהתחשב בזה שאני סורק תדיר ומקבל פקסים באופן יום יומי. אני לא מעורה בטווח המחירים ולכן גם לא פירסמתי כזה. ראיתי במבצע את הXerox PE220 במחיר שסובב את ה1300. האם זהו מחיר סביר? בכבוד רב, אורי
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
קיבלתי מיקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט http://www.sharkyextreme.com/img/2003/03/ms_kb/multimedia_kb.jpg היא פועלת סבבה אבל לא מצליח להפעיל את הכפתורים של המולטימדיה שלה . מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני צריך שיפעל עם VISTA 64 BIT לא משנה פנימי או חיצוני עדיף עם שלט יש אפשרות לחריגה קלה תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מצאתי שניים: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=151306 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=12676 המלצות ? דגמים נוספים ?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, ברשותי גיים פאד אלחוטי של אקסבוקס 360 שמחובר למחשב. רציתי לדעת אם למישהו יש מושג אם יש אפשרות להשתמש בגיים פאד כעכבר כלומר להשתמש בגוייסטיק שעליו להזיז את הסמן בווינדוס? תודה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בבקשה לא יותר מ150 אשמח למשהו אם סאבוופר ויותר מ2 רמקולים אם זה אפשרי... תודה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
איזה אוזניות כדאי לקחת? icemat siberia 5H medusa 5.1
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בקניית מארז ללא ספק כוח ומאוררים. המארז לא צריך להיות יפה בכלל, כי הוא תקוע באיזה מקום שבקושי רואים אותו! המארז צריך לכלול מקום ל-2-3 מאוררים לא כולל זה של הספק. המאוררים צריכים להיות טובים ושקטים (אני מעדיף שקט על ביצועים). למעבד (פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ) אני צריך מאורר טוב שיספיק לOC קל-בינוני (עדיף שהמאורר יבוא עם משחה תרמית כי לי אין...). כל העסק של המארז ו2-3 המאוררים עד 400 ש"ח. למעבד (+משחה תרמית אם יש צורך) מוקצבים 100-150. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי מקלדת רגילה וזו בעיה שמתמשכת... רק במשחק פיפא ואני מדבר על כול משחקי הפיפא... המקלדת שלי פשוט לא מאפשרת לי לרוץ או להרים באלכסון ואני יודע שזה נשמע מצחיק אבל כשאני מחבר מקלדות אחרות האפשרות הזו כן קיימת
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני משחק FPS בסלון מול מקרן. חוויה מדהימה. אבל ממש לא נוח לשים את המקלדת על הבירכיים ולהשתמש בעכבר בו"ז. עם העכבר אפשר לעשות הכל אבל עדיין אני חייב את המקלדת בשביל תזוזה ימינה, שמאלה, קדימה ואחורה. איך אתם מסתדרים ?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קניתי את הספק הבא : TAGAN 2FORCE TG430-U22 430Watt Active PFC ב595 ש'ח לפני משלוח www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1374&products_id=10238 האם הוא טוב יותר מהאנרמקס או 430 ATX2.0 ? ועוד שאלה האם הוא יתאימם למערכת הנוכחית שלי? עד שאני ישדרג [בקרובב] AMD ATHLON XP 2600 MSI NFORCE 2 ULTRA חח אין לי כוח לפרט את הדגם המדוייק אבל זה לא רלוונטי אני חושב MAXTOR 80 GIGA SATA 8 MB MSI FX5700VTD 128 MB 128BIT LG FLATRON 1730S LCD 2X256 400 MHZ
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לא יודע אם זה שייך לכאן. אבד לנו במעבדה כבל שהיציאות שלו מכל צד די סטנדרטיות אבל החיבור של שתיהן לא טרוויאלי. היצרן שלח לי מקנדה את האינפורמציה הבאה: The adapter cable consists of an adapter and a cable. Adapter: referring to attached drawing for RJ 12 to DB9 FEMALE adapter, Arrange as below RJ12 color DB9 2---------black------5 3---------red---------2 4---------green-----3 cable: standard modular telephone cable. ניסיתי בכמה חנויות ולא הצלחתי למצא. יש למישהו מושג איפה בארץ אפשר למצא כזה דבר (יש לי עוד קצת אינפורמציה על הכבל בקובץ PDF). נראה לי שמי שמייצר כבלים עושה כבל כזה ב 5 דקות. מכירים מישהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
המקלט שלי שבק חיים. האם ניתן למצוא למכירה את המקלט בלבד?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מחפש מארז טוב ואיכותי שיהיה מקורר טוב (יש לי AND2000),כדי שבקיץ לא ייצלה לי המחשב. יש לי כמה אפשרויות והייתי רוצה שתחוו דעות והסברים על כל אחד מהם כי אני ממש חדש בעסק. 1 Enermax FS-710 Case (P/S not included) NIS 451.20 2 Thermaltake Xaser II 5000 Plus Tower Case (P/S not included) NIS 591.22 3 Antec High Performance 1080 AMG Case (P/S not included) NIS 676.80
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
לפני שאתם מתנפלים עשיתי חיפוש ראיתי כבר ת'רד דומה בעבר אבל הפאטצ' לא עזר יש עוד דרך חוץ מהפאטצ'?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש באפשרותי לרכוש כרטיס מסך של חברת PINE Excalibur GeForce2 Titanium AGP 4X 64/32M DDR w/ LCD-out+TV-out new! השאלה שלי איך הכרטיס מסך הנ"ל ואיך החברה הזאת בכלל אני מאוד מרוצה מהמודמים שלהם שמבוססים על ציפים של ESS השאלה איך הם בתחום ..בלי להשוות עם כרטיסים של יצרנים מובילים כי אני חושב שהתחום מחירים הנ"ל קצת שונה הכרטיס הנ"ל ב 125 $ בארץ
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי לא מזמן את הLogitech MX518, פשוט כי עבדתי חצי שנה עם עכבר מאוד ישן בעל 3 כפתורים (ללא גלגלת ), והחלטתי שאם כבר לקנות חדש, אז שיחזיק. אין מה להגיד, העכבר מאוד נוח, וחוץ מהדרייבר שעושה קצת בעיות (בגלל שהמקלדת לא של לוג'יטק, הוא הפך לגמרי את הפעולות של הכפתורים המיוחדים בה), אין תלונות. מה שאני עדיין לא מבין הוא, למה תורם ה1600DPI? המהירות בכלל לא יעילה למשחקים, אלא אם יש למישהו סיבה לרצות לעשות 2 סיבובים של 360 מעלות על כל נגיעה בעכבר (קצת הגזמתי, אבל זו באמת לא מהירות שאפשר לשחק בה), ואני מוצא את עצמי משחק על 800 רוב הזמן. מה גם, שאני לא מבין איפה הדיוק בא לידי ביטוי - 400 DPI, ובייחוד אם אני מאט את הסמן בדרייבר, הוא הרבה יותר טוב לעבודה מדוייקת. תודה רב…
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש פאד חדש לעכבר. עכשיו אני משתמש בפאד שהוא סביר (סתם פאד) אבל הוא ממש ממש קטן (כמעט בגודל העכבר ) ולכן אני רוצה לקנות חדש. עכשיו חשבתי אם כבר לקנות - אז שיהיה משהו בכיף. שאני אזיז את העכבר וזה יחליק כמו על שמן. ולכן התקציב שלי הוא 150. אם אפשר פחות אז בכיף... מה שחשבתי בינתיים זה ככה: או ה-Razer eXactMat כולל הג'ל לכף היד. או Razer Goliathus (שאין לי מושג למה יש כ"כ הרבה סוגים מהם בנועה ואיזה הכי מתאים לי) או Razer Destructor מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ברצוני לדעת פרטים לגבי המארז הבא : Antec SUPER LANBOY Aluminum - השאלות הם אך הוא מבחינת איוורור ,מבחינת רעש ,וכן האם יש דברים מיוחדים שצריך לדעת לגביו ?
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מצלמה וחיברתי אותה למחשב. כיצד אני גולש עימה ורואה מישהו אחר עם מצלמה ? האם עליי להוריד תכנה כלשהיא ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
רציתי לקבל המלצות... השימושים יהיו GPS, סינכרון עם Outlook דרך רשת אלחוטית, רצוי מאוד גם אופיס. כמו כן, רצוי BlueTooth כדי להשתמש בו בתור אוזנייה אלחוטית לפלאפון (לחבר אליו אוזנייה, הבנתי שאפשר לעשות את זה). כמו כן, לא יזיק אם הוא יוכל לנגן MP3 ולהראות תמונות. תודה
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מכיוון שהמחשב הנייד שלי לא הגיע עם BT מובנה ( ??? ) אני צריך לקנות מתאם בלוטות שלא יתפוס הרבה מקום ולכן חשבתי על זה: http://www.omiz.co.il/ViewProduct.aspx?prod_id=14 האם הוא טוב? יש תחליף?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-