ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על זה חרטא? שווה?
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
האם כאשר עושים אוברקלוקינג למעבד של המחשב אז כשמדליקים את המחשב ה-BIOS נותן שם אחר למעבד??? לדוגמא: אם נעשה אוברקלוקינג למעבד PENTIUM 4 1.6GHZ והמהירות שתתקבל לאחר האוברקלוקינג תהיה 2.3Ghz ואז נדליק את המחשב מחדש, מה יהיה כתוב??? Intel Pentium 4 at 1600Mhz או Intel Pentium 4 at 2300Mhz?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
Enermax FS-710B Black Case (P/S not included) 4x5.25, 6x3.5, 3 fans included
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום! ברשותי שני מדפסות האחת HP959C שמשרתת אותי נאמנה והשניה xerox 750 משו כזה, לא זוכר לגמריי - של אחותי היא עושה המון בעיות, והחלטנו להחליפה חישפתי מדפסת כמו שלי (ככה אפשר לקנות שניים מכל ראש דיו כל פעם ויעשו לנו הנחה) אבל לא מצאתי חנות שמוכרת אותן יותר אז אני בא אליכם ושואל איזה כדאי לקנות? (וסוגיה שמעניינת אותי, האם HP עדין הכי טובים בשוק? הם הכי יקרים מבחינת דיו זה בטוח.) הקריטריונים הם שלא תזלול דיו ושתיהיה אמינה ושתיהיה זולה עד כמה שאפשר ושההתקנה תיהיה פשוטה מהירות הדפסה, איכות (לא הולכים להדפס תמונות, סה"כ מסמכים), וגודל ורעש ממש לא משנים תודה!
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
למערכת שכוללת 3800*2 הבנתי שהמאוורר של הTT שבא עם המארז לא מספיק טוב.. א. במה זה מתבטא? ב. למה להחליף?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סט מקלדת+עכבר אלחוטי. השימוש: גלישה, WOW (לא משחקים כבדים יותר), סרטים וכתיבת מסמכים. מרחק מקסימלי מהמחשב: 3.5-4 מטרים ראיתי את הסט הנ"ל (Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000) ורציתי לדעת האם מישהו משתמש (רצוי זמן ממושך) בו ויכול לתת חוות דעת עליו. איך הקליטה? ההקלדה? וכו'... אגב, אני לא מקובע על הסט הזה אז אם יש המלצות/חוות דעת נוספות אשמח!
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי שאלה האם mx500 שונה ב mx510? כאילו בתחושבת הסנסטיביטי [sensetivity]
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש מדפסת עם מכונת צילום ופקס לעסק אם אתם יכולים להמליץ לי על מכשיר כלשהו אני לא מבין מה עדיף ליזר או משהו אחר תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
טוב אנשים אז יש לי אורגנית עם יציאת וכניסת מידי עגולות וכרטיס קול עם יציאת\כניסת מידי אחת שטוחה (15 פינים) אז רציתי לדעת מאיפה אני משיג כבל מידי שיבחר בניהם וכמה זה בערך אמור לעלות! אז אם מישו יודע בבקשה תעזרו! אני מחיפה.. תודה רבה לעוזרים !!! אם הנושא הזה לא מתאים לנושא הזה אז אני מצטער אבל לא ידעתי באיזה נושא לשים אותו
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
http://www.supermicro.com/PRODUCT/Chassis/SC760.htm חברה לא מוכרת , מייצרת לוחות אם ומארזים , המארז שלהם נראה ממש טוב למשהוא יש ניסיון איתם או מכיר ? את המארז אפשר להשיג בארץ ( ולא יד שניה )
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע כרטיס USB של חברת ST-LAB מדגם U163 עליו יש צ'יפסט של VIA, וניסיתי להתקין אותו במחשב הישן(P2 400 עם win98) חיברתי את הכרטיס בכל אחד מהסלוטים האפשריים, אבל לשווא-המחשב לא עלה בכלל, וכהוצאתי אותו הוא עלה כרגיל בקיצור החזרתי את הכרטיס לחנות ושאלתי אם יש אחד אחר שהם יכולים להציע, הם אמרו שזה היחיד שיש להם עכשיו אני בלי כרטיס, ולא יודע איזה לבחור ואם הוא יתאים לחומרה של המחשב למישהו יצא פה להתקין כרטיס USB 2 כלשהו על P2 וזה לא עשה בעיות? ואם כן איזה?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, ברשותי גיים פאד אלחוטי של אקסבוקס 360 שמחובר למחשב. רציתי לדעת אם למישהו יש מושג אם יש אפשרות להשתמש בגיים פאד כעכבר כלומר להשתמש בגוייסטיק שעליו להזיז את הסמן בווינדוס? תודה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
צריך עברית למכשיר מסוג mio168 rs eyron מגירסא 4.5 ומעלה ( כולל 4.5 ) כי היתה לי 4.0 וזה לא מתאים לו זה נותן עברית ב 80% ורק 4.5 תתן 100% עברית . תודה רבה רבה לכל העוזרים ואם ההודעה לא מתאימה לפורום זה אז סורי כי זה ניראה לי הפורום הכי מתאים ...
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת ספק למערכת הבאה: AMD X2 4400 ASUS A8R32-MVP Deluxe GSKILL PC-4000 1GB HZ * 4 Connect3D Radeon X1900XTX WD 250GB 16MB * 2 RAID 0 + מתוכנן OC בינוני למעבד ולכרטיס מסך. הספק צריך להיות מהחנות www.noacomp.co.il ובמחיר של מקסימום 700 ש"ח ועדיף שפחות. חשבתי על הTAGAN 2Force 580W, האם הוא טוב? האם יש ספק שיחזיק עם המערכת עם הדרישות במחיר נמוך יותר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
איזה אוזניות כדאי לקחת? icemat siberia 5H medusa 5.1
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
עם זה לא קשור לפורום זה אז סליחה תעבירו יש לי מחשב כף יד של HP דגם RZ1710 יש עליו מערכת של מיקרוסופט MOBILE CE בעברית אני רוצה לדעת איך אפשר לימחוק את כל התכנים על המחשב? או העם אפשר להתקין לינוקס או כל מערכת אחרת על המחשב? העניין הוא שאני מביא אותו למישהו אבל אני חייב לימחוק הכל בו ולא יודע איך כי לא נגעתי בו ביכלל ואין לי מושג איך הוא עובד תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר לכיוון טלוויזיה מה זה המושגים RF D/K RF B/G RF I/I ודבר שני באיזו שיטה עובדים בארץ ? PAL או NTFS
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קניתי את הספק הבא : TAGAN 2FORCE TG430-U22 430Watt Active PFC ב595 ש'ח לפני משלוח www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1374&products_id=10238 האם הוא טוב יותר מהאנרמקס או 430 ATX2.0 ? ועוד שאלה האם הוא יתאימם למערכת הנוכחית שלי? עד שאני ישדרג [בקרובב] AMD ATHLON XP 2600 MSI NFORCE 2 ULTRA חח אין לי כוח לפרט את הדגם המדוייק אבל זה לא רלוונטי אני חושב MAXTOR 80 GIGA SATA 8 MB MSI FX5700VTD 128 MB 128BIT LG FLATRON 1730S LCD 2X256 400 MHZ
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מה ההבדל יש הבדל במראה? איזה חברות מייצרות כל אחד מהמחשבים?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
איפה (אם בכלל) מוכרים בארץ ג'וייסטיקים של SAITEK? (בעיקר את הX45 והX52)
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה, יש לי שני מחשבים בבית, אחד חדש עם כרטיס מסך עם יציאה של DVI ואחד ישן שיש לו כרטיס מסך עם יציאה VGA עכשיו המקלדת והעכבר שלי הם הסט של לוגיטק MX5000, זה סט של BLUETOOTH 2 שמתחבר למחשב באמצעות כניסת USB. המסך שלי הולך להיות LCD עם יציאה דיגטלית, כנראה שזה יהיה אחד מהמסכים של DELL או ה-24 אינץ או ה30 אינץ, אז אני הולך לעבוד ברזולוציות גבוהות. האם יש SWITCH שאני יכול להשתמש בו ? לפתרון של הבעיה הזאת ? אני צריך שב-SWITCH יהיה כניסת USB (אחת מספיקה) וכניסת DVI למסך, * הערה קטנה * אני חושב שבמסך של DELL ה-30 אינץ צריך כרטיס מסך DUAL DVI, על מנת לחבר אותו, אז האם אני אצטרך SWITCH עם שני DVI ? או שמספיק SWITCH עם DVI 1 ואז לחבר לו מפצל לשני DVI ? העניי…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי ספק שכתוב עליו MLT 400W ולמטה כתוב בקן איפושהו LG tech. כרגע יש אצלי הרבה דברים במערכת והכל פועל טוב. (נדמה לי). 1. האם ספק גרוע או לא יציב יכול להיות סיבה לאי מימוש מירב הפוטנציאל הגלום במערכת? 2. האם הוא ג'נרי?? (מה זה לעזאזל ג'נרי? חברה? כינוי לחרא של ספקים?). 3. הוא יהיה מסוגל לשאת OC של המעבד מ2500 ל3200? תודה מראש. עריכה: כשאני מכניס את הכבל של החשמל של המחשב (הכבל מהספק לשקע, כבל של קומקום כזה) יש הבזק של חמשל, אפילו הבזק דיי גדול.. ולפני כמה רגעים גם המארז חישמל אותי..מה זה בדיוק אומר?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
פתאום בלי שום סיבה מיוחדת נרו התחיל להציג הודעת שגיאה בכל דיסק שאני צורב... כבר דיסק רביעי שזה קורה. ואין לי מה להוסיף כ"כ... אין שום סיבה שלדעתי גרמה לבעיה.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אין אחד שעולה פחות מ-400 ש"ח ? אני בסה"כ רוצה לחבר שני מחשבים למסך LCD אחד.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-