ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות סט מקלדת+עכבר אלחוטי. השימוש: גלישה, WOW (לא משחקים כבדים יותר), סרטים וכתיבת מסמכים. מרחק מקסימלי מהמחשב: 3.5-4 מטרים ראיתי את הסט הנ"ל (Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000) ורציתי לדעת האם מישהו משתמש (רצוי זמן ממושך) בו ויכול לתת חוות דעת עליו. איך הקליטה? ההקלדה? וכו'... אגב, אני לא מקובע על הסט הזה אז אם יש המלצות/חוות דעת נוספות אשמח!
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
הי, אני מחפש עכבר אלחוטי שיש לו כמה שיותר כפתורים - לפחות 3 כפתורים רגילים + 2 בצד ואחד מלמעלה. אבל המרבה בכפתורים הרי זה משובח. אם יש כפתור גלילה נוסף/כפתורים ייעודיים לזום, בכלל מצויין. עקרונית, אני רוצה לקנות מחו"ל, אז עדיף משהו שלא עובר את סביבות ה-$50 (כמובן, עדיף כמה שפחות), אבל מקסימום תזרקו דגמים ואני כבר אבדוק מחיר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום מקלדת אלחוטית HP ELITE WIRELESS KEYBOARD ,ויש לי בעיה איתה לאחר 5 דקות שלא השתמשתי בה היא נכנסה למין השעיה או כיובי ולא הצלחתי להפעיל אותה בלחיצת מקש או באמעות משהו רק בעזרת הבטריות שהכנסתי והואתי.יש לציין שהבטריות חדשות והבעיה היא לא בהן פשוט מאוד הUSB נכבה.אשמח אם תפנו אותי או תייעצו לי מה לעעשות בקשר לזה. תודה והמשך ערב נעים
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש סט רמקולים חדש (משום מה הסט לוג'יטק הנוכחי שלי עושה בעיות. הבאס מפסיק לעבוד, ואז חוזר, ואז מפסיק. בנוסף, נגיע בווסת הבאס, ודחיפתו למעלה ולמטה גורמים לבאס לעבוד או לא לעבוד. מוזר. אולי בעיה של מגעים... בכל מקרה....) מצאתי את הסטים הללו: http://goo.gl/eOtSt וגם: http://goo.gl/ewZ9q אולי יש אחרים (אני לא ממש מבין משהו בתחום הזה). מה דעתכם? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131009 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360431 ולמה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי כרגע UPS של Gamatronic וותיק ועתיק מסוג On Line בעוצמה של 500VA (שרכשתי לפני 4-5 שנים מחברת הייטק שפשטה רגל וכרגע הגיע מסיבות שונות.). ה-UPS כיום משרת רק את המחשב + המודם אך אני רוצה שהוא ישרת את המחשב (מארז+ספק של Enermax - נדמה לי 350W) + מסך "20 + מודם. 1. מה ההבדל בתכל'ס בין Line Interactive ל- On Line? 2. האם לרמה של מחשב ביתי (המשרת עסק קטן) שווה להשקיע ב-UPS מסוג On Line? 3. האם קיימים הבדלי איכות בין UPS של Gamatronic לבין Advice? 4. ב-Gamatronic יש את דגם ה-750VA שעולה 500 ש"ח לערך אך מדובר ב-UPS מסוג Line Interactive, אך UPS מסוג On Line של החברה כבר מזנק למעל 2,000 ש"ח 5. ל-Advice יש UPS מסוג On Line (דגם PRP750) בעוצמה זהה של 750VA במחיר קצת יותר יקר של …
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קישורים: Cidav 770 U Connect Skype Box B2K אני מחוייב, למען האתיקה, להגיד שאני מקושר למוכרים של המוצר האחרון. בכל זאת הייתי רוצה לדעת את דעתכם האובייקטיבית, שכן אני לא יכול להיות כזה. אביעד.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות מדפסת משולבת (עם פקס, מכונת ציום וכו') מעבר לעניין של הצרכים האישיים מהמכונה, אני תוהה אם כדאי בכלל לקנות מכשיר כזה? נאמר לי שהוא מתקלקל מהר וכאשר חלק ממנו מתקלקל, כל שאר התכונות מושבתות ביחד איתו. מישהו יכול לשפוך אור על הנושא? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם המארז הזה Thermaltake Sviking VA4000BWS מארז טוב כדי לקנות אותו? ואין בו ספק נכון?
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
צריך עברית למכשיר מסוג mio168 rs eyron מגירסא 4.5 ומעלה ( כולל 4.5 ) כי היתה לי 4.0 וזה לא מתאים לו זה נותן עברית ב 80% ורק 4.5 תתן 100% עברית . תודה רבה רבה לכל העוזרים ואם ההודעה לא מתאימה לפורום זה אז סורי כי זה ניראה לי הפורום הכי מתאים ...
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום. אז ככה..בלוח אם יש י חיבור של USB 2.0. השאלה היא האם מתחברים אליו עכברים, מצלמות וכל דבר אחד שבדרישות שלהם כתוב USB 1.1?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
בס"ד אני אמור לקנות לטלויזיה שלי מעביר 21 pin to rca ובמעביר הזה יש את החיבורים הרגילים יענו s-video מה שאני צריך ואת שאר הבננות הרגילות אדם צהוב ולבן קול וצבע עכשיו במידה ואני קונה קבל RCA to Mini Stereo ואני יחבר אותו לכרטיס קול של המחשב ולמעביר אני יוכל לשמוע דרך הטלויזיה את המחשב? נכון? ויש לי שאלה משהו כמה עולה המעביר 21 pin to rca ואיפה אני יכול למצוא אותו בירושלים תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי מארז בן 3 +- (בלי USB מקדימה) ואני רוצה (מטעמי חיסכון נטו) להלביש עליו את המפרט הבא: Sempron 2500+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512Mb 400MHz AData /VT XFX FX5200 128MB TV ,DVI 128bit 60GB (8MB) SATA +צורב. זה יכול לשנות לי במשהו קריטי או רק להזהר מהספק? כי אני ממש בלחץ כספי ומנסה לחסוך איפה שאפשר. חשוב להבהיר- זה לא מחשב שהולך להתאמץ יותר מדי (כפי שניתן להבין מהחלקים)- בעיקר אינטרנט, משחקים מעפנים ואופיס. תודה
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות מדפסת משולבת ובגלל התקציב הלא גדול שלי בחרתי במדפסת זאת.. איך היא לדעתכם?עלוות הדיו נמוכות? תודה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ברכישה בכרטיס TV חיצוני, השאלה היא איזה כרטיס היום טוב למערכות דיגטליות+אנלוגיות עם אופציה למשל כבלים ב HD. יש לי ממיר טלויזה שמחובר לכבלים ואני רוצה לראות גם בטלויזה וגם במחשב עם אפשרות של הקלטה + DVD. בזמנו קניתי מחבר USB עם יציאות אנלוגיות (RCA) שאפשר להקליט כל כניסה של וידאו למחשב. (האם יש לי צורך בזה?) אני מחפש משהו עד 300 ש"ח. תוכלו להמליץ לי משהו טוב שיש בשוק ששווה להשקיע... ???? בתודה רבה זאב.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
ראיתי את הXbox 360 Wireless pad והוא נחמד אבל אני חושש שזמן התגובה שלו יהיה איטי מהWired ובכלל אולי עדיף גיימפאד של לוג'יטק תביאו המלצות
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
-
-
אני צריך המלצה למצלמת אינטרנט שתעבוד עם מערכת הפעלה VISTA/XP 64BIT. התקציב הוא כ 150 ש"ח, עדיף פחות. תודה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
-
יש לי Xerox Phaser 3117 ו-Canon PIXMA MP160. בקנון אני משתמש לסריקות בלבד ובזירוקס להדפסות. יש לי כאבל אחד שאני מעביר אותי ממדפסת אחת לשניה בהתאם לצורך. לענייננו - סרקתי מספר מסמכים ופתאום במסמך הבא היא הפסיקה לסרוק וקיבלתי הודעת שגיאה. חשבתי שמדובר בבעיה מוזרה אז איתחלתי את המחשב וזה עדיין לא סרק. אבל שמתי לב שגם המדפסת זירוקס לא עובדת משום מה, אז החלפתי כאבל חדש כי חשבתי שאולי הוא נהרס פתאום. אבל גם כאן המדפסות לא עובדות. מה יכולה להיות הבעיה? לא ייתכן שהבעיה במדפסות והוכחתי שהבעיה גם לא בכאבל. כנראה הבעיה במחשב עצמו. מה צריך לבדוק?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ראיתי שיש מקלדות מעוצבות חדשות לגיימרים כמו Logitech G13 וגם Saitek Cyborg Command Unitבשילוב עם עכבר האם מישהו התנסה עם זה?יש המלצות?עדיף מגיימפאד?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
חיפשתי בקונטרול פאנל ובאינטרנט וזה נדמה כאילו אין אפשרות לעשות את טריק ה200DPI הישן של XP על עכברי PS/2 במערכת ההפעלה החדשה, האם זה באמת כך?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-