עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by NIR-T,

הייתי היום בחנות אחת, וראיתי ב690 (אם משלמים במזומן) שקל מארז כסוף עם חלון בצורה מיוחדת,5 מאווררים, וחיבורי USB 2, אבל אני מניח שזאת טעות של האתר אז חיבורי USB רגילים נגיד, ספק כוח של 450W של אותה חברה של המארז, קתודה כחולה ושני פסים כחולים מוארים בפרונט של המארז... איך זה כל כך זול?? נ.ב המארז הזה הוא חיקוי של המארז של GLOBALWIN שעולה 1300 שקל בלי ספק כוח ועם ארבע מאווררים פחות....

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  2. אז ככה יש לי רעיון כלשהוו והוא מצריך מארז שחור ישר חשבתי על המארזים של Compucase - HEC יש לי שאלהה מה כדאי יותר ( לא להתייחס לספק שמגיע) את הסוג הזה : CI-6A19 או הסוג הזה : CI-6919 אני יודע שהשני הוא Super Mid Tower , יותר גבוהה אבל שראיתי תמונות הוא בפנים לא אלומיניום והראשון בפנים אלומיניום מה כדאי יותר ?

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by fatalico,

מחשב מבוסס פנטיום 4 ישן, ספק שרוף, אין מפרט מדוייק. חיבור 20 פינים. תקציב 200 שקל (כולל משלוח! אם המשלוח עולה כסף בחנות הנ"ל יש להנמיך את התקציב). אם יש ספק 24 פינים שאפשר בוודאות "להעיף" את 4 המיותרים - גם כן טוב. יש הצעות? חשבתי על זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4011 או להוסיף טיפה ולקנות את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4013 האם השני תומך בעשרים פינים?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by טייגרהיל,

יש לי מחשב חדשת לפי הקבלה במארז עם ספק כוח 300w, אני מניח כי זהו ספק ג'נרי (?) אני לקראת רכישת כ. מסך חדש ומעוניין להחליף לספק חזק יותר שיתמוך בכרטיס חזק. מעוניין בהצעות (הספק 400, 450, 500 ?) תקציב: עד 350 ש"ח

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  5. היי כולם כרגע אני משתמש עם העכבר Optical Mouse הישן של מיקרוסופט כבר כמה שנים טובות והוא עשה את שלו, בעיקרון אני מחפש עכבר דומה במחיר סביר לשימושים שהזכרתי למעלה, לא חייב להיות משהו משוכלל.. אלחוטי נטען יהיה נחמד, של לוג'יטק או מיקרוסופט.. איך העכבר MX518? קראתי שהוא די טוב אבל אני לא מכיר את התחושה של השימוש איתו.. יש המלצות? תודה.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  6. מצאתי את זה: UMAX - ASTRAPIX 380 מה אתם אומרים? יש עוד המלצות? האמת שאני מעדיף בפחות, אם יש ... איכות לא איכפת לי כ"כ, העיקר שיהיו תמונות בסדר, ווידאו גם כן... תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by TearecioNN-,

איזה אוזניות כדאי לקחת? icemat siberia 5H medusa 5.1

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by orgo0126,

אני היום משתמש בg5 אבל הוא מתחיל לגסוס לי לי מחפש עכבר palm שיחליף אותו התקציב שלי הוא עד 350 ועד 60 שקל לפאד אני ישמח גם לחוות דעת על razor אימפרטור כי כרגע לפי מה שראיתי הוא הכי מתאים לי אבל עדין לא יצא לי לנסות אותו....

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  9. אוקי אז דבר ראשון האל פסק של חברת ADVICE דגם E-320 יושב עליו מסך 17 אינץ של LG מחשב: סלרון 2400 לוח אסוס הרדיסק 80 גיגה 8 מגה באפר צורב 2 מאוררי סמארט פאן חזקים מאורר למעבד ספארק 7+ חזק כרטיס מסך MX440 מאורר ג'נרי מאורר מעבד 70מ"מ מתוצרת SPIRE וקטודה כחולה! הכל בסדר עד שהתחלתי אוברקלוקינג באובקלוק, כל טסט שהייתי מריץ שמעמיס על המעבד אפילו קצת (גם ב PCMARK וגם ב 3DMARK) האל פסק התחיל לצפצף בצורה היסטרית מה זה יכול להיות? באדוויס אומרים לי שזה תוצאה של עומס יתר, אבל האם אוברקלוקינג למעבד (אפילו בלי העלאת מתח!) יכול לגרום לזה? תודה. עריכה: אה כן ואדוויס הציעו לי שידרוג למכשיר אם אני מביא את המכשיר שלי + 650 שקל אני מקבל את הדגם PR-600 מה אתם אומרים? שווה לי?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by shimon956,

שלום לכולם תוכלו בבקשה לומר לי מה יותר טוב מבין שני הספקים OCZ ModStream Power Supply 520W Enermax Liberty 500W Active PFC תודה רבה

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  11. המקלט שלי שבק חיים. האם ניתן למצוא למכירה את המקלט בלבד?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by SupeRnovA,

אני רואה את המילה הזאתי כמעט בכל מקום.. מישהו יכול להסביר לי אולי מה זה? ואם מה שאני שואל לא שייך לדיון אז אני מצטער, כי אני לא יודע מה זה אז אין לי מושג איפה לשאול את זה, אני בחרתי בצורה רנדומלית איפה לרשום...

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by yotam.m,

צריך המלצה לעכבר הכי נורמלי שאפשר בשביל קצת גיימינג בתקציב של 200-250 ש"ח יש עכבר כזה?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by tomarie,

שלום לחברי הפורום, מדפסת ALL IN ONE שברשותי שבקה חיים לפני כשבועיים ואני מעוניין לקנות חדשה. הייעוד העיקרי מסתכם בהדפסת מסמכים ( בעיקר הדפסת שחור לבן ) ושליחת פקסים. מחיר השקעה משוער : 500-600ש"ח. -- מדפסות ששמתי עליהן עין עד כה: Deskjet Ink Advantage 4625 HP Officejet 6500A Plus Brother MFC-J430W תודה מראש

15. Enermax FS-710B Black Case (P/S not included) 4x5.25, 6x3.5, 3 fans included

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  16. שלום, אשמח בבקשה לקבל ממי שיכול לתת דעה על הסט מקלדת ועכבר של לוגי'טק MX5000? (טוב\לא טוב- יתרונות\חסרונות - דעה כללית \ עצות....) כל דבר יתקבל בברכה תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by pazer001,

רציתי לשאול איפה יותר כדאי לי לקנות, ב-pandas.co.il או ב-hardware.co.il. בפנדה או באקסלנט? כי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא כל כך מתמצה בזה ואני לא מכיר את החנויות האלה. מי יותר זול? יותר אמין? וכו'.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by CrossFire,

Satellite Speaker Power Subwoofer Power Frequency Response Signal-to-Noise Ratio (SNR) Dimension (L x W x H): תוכלו להגיד לי מה גורם כל אחד מאלה לרמקולים (5 משפטים)?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  19. אהלן אנשים עם הגעת לוחות ה nForce4 אני כנראה אקנה מחשב חדש, שיכיל בין היתר AMD64-s939, GF6600GT ושאר הדברים הרגילים אני כבר חודשיים בודק מארזים וספקים וקורא מיליון ביקורות, אבל עדיין לא הצלחתי למצוא משהו שאני בטוח שיתאים לי. אני מחפש מארז שלא יהיה מכוער ורועש, מארז שאני אוכל להשתמש בו איך שהוא, מבלי לעשות מודינג, אבל גם חשוב שתהיה לי האופציה לשפר אותו בעתיד, שיהיה לי כסף לקנות את האביזרים הדרושים למודינג... למרות שאם המארז זול מאוד, אני יכול להשתמש בשארית הכסף בשביל לשפר אותו אני רוצה שהמארז יספק קירור מתאים למעבד בלי אוברקלוקינג, ושיהיה לו מאוורר צד לכרטיס מסך. מעדיף מארז שמכיל או יכול להכיל מאווררים של 12 ס"מ. מבחינת הספק כוח, חשוב שיספק כוח כמו שצריך ושיהיה שימ…

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by anx,

יש לי שאלה האם mx500 שונה ב mx510? כאילו בתחושבת הסנסטיביטי [sensetivity]

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  21. Started by amir77a,

יש לי כרגע UPS של Gamatronic וותיק ועתיק מסוג On Line בעוצמה של 500VA (שרכשתי לפני 4-5 שנים מחברת הייטק שפשטה רגל וכרגע הגיע מסיבות שונות.). ה-UPS כיום משרת רק את המחשב + המודם אך אני רוצה שהוא ישרת את המחשב (מארז+ספק של Enermax - נדמה לי 350W) + מסך "20 + מודם. 1. מה ההבדל בתכל'ס בין Line Interactive ל- On Line? 2. האם לרמה של מחשב ביתי (המשרת עסק קטן) שווה להשקיע ב-UPS מסוג On Line? 3. האם קיימים הבדלי איכות בין UPS של Gamatronic לבין Advice? 4. ב-Gamatronic יש את דגם ה-750VA שעולה 500 ש"ח לערך אך מדובר ב-UPS מסוג Line Interactive, אך UPS מסוג On Line של החברה כבר מזנק למעל 2,000 ש"ח 5. ל-Advice יש UPS מסוג On Line (דגם PRP750) בעוצמה זהה של 750VA במחיר קצת יותר יקר של …

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by gilcohen15,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה עבור מקלדת שקודם כל ולפני הכל צריכה להיות - כמה שיותר שקטה. ההחלטה תקום ותיפול על סעיף זה. מעבר לכך, המחשב היום משמש את אשתי בכתיבת עבודות ואותי בגיימינג בשעות הערב/לילה וכתיבת מיילים לכן בנוסף אני צריך מקלדת בעלת תאורה אחורית(פחות מעניין אותי האנימציות, פשוט שהמקשים יהיו מוארים) . מחיפוש קצר והתייעצות עם חברים שהם גיימרים כבדים יותר ממני המליצו לי על מקלדת מכנית עם סוויצים Cherry MX Silent (השאלה האם ביחס למקלדות לא מכניות היא שקטה יותר או פחות?) מבחינת תקציב -לא יותר מ 700-800 ש"ח.אם יש סטייה של 100 ש"ח למעלה וההוספה באמת שווה את זה בעינכם - זה גם סביל. קיבלתי בינתיים המלצה על …

23. Started by dlivneh,

מצאתי שניים: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=151306 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=12676 המלצות ? דגמים נוספים ?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by daniel0089,

עריכה: מישהו יודע למה גם שאני משנה מקשים במשחק אז עדיין יש לי מעגל משותף? אשמח להסבר קטן על מעגלים משותפים ותשובה לשאלה שלמעלה.. תודה.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.