ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום הביאו לי מקלדת Creative Desktop Wireless 7000 אבל בלי המשדר האלחוטי ...יש לי מקלדת של מייקרוסופט wireless multimedia keyboard אז אולי חשבתי שאני ינסה עם "המשדר האלחוטי" שלהם.. זה בכלל יכול לעבוד ואם לא יש איזשהו פיתרון אחר? תודה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עריכה: מישהו יודע למה גם שאני משנה מקשים במשחק אז עדיין יש לי מעגל משותף? אשמח להסבר קטן על מעגלים משותפים ותשובה לשאלה שלמעלה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קודם כל חשוב לציין שאין לי הרבה מקום בשולחן עבודה והמקלדת שלי גם די ארוכה (S510) אז מומלץ שהפאד יהיה קטן.. ההתלבטות שלי היא בין ה QcK mini לבין הRazer Goliathus Omega Speed. מה אתם אומרים? ומאיזה אתר אתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
ערב טוב! קניתי היום מכשיר משולב של פקס-סורק-מדפסת של HP ואני מתקשה בהגדרות הפקס. הכל עובד מצויין חוץ מזה שכל פעם שאנחנו מקבלים שיחה הביתה הפקס מתחיל 'לפעול' ומשום מה חושב שכל שיחה שנכנסת לקו טלפון מיועדת בתור פקס (אני מנחשת) וכתוצאה מכך שומעים הפרעות בשיחות אחרי בערך חצי דקה (צלצולים של הפקס). יש לי בבית קו טלפון אחד ורשת ביתית בין 3 מחשבים. הפקס מחובר לשקע טלפון באחד החדרים (לא המחשב הראשי), ניסיתי לחבר עם המסנן הרעשים של בזק שיש לו יציאה אחת של ADSL ואחת של טלפון וזה גם לא עזר. יש לכם רעיונות מה לעשות? זו פעם ראשונה שאני משתמשת בפקס..
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
יש לי עכבר מתוצרת A4Tech דגם X-710. חדש יחסית - כחצי שנה בשימוש. בגדול הוא סבבה לגמרי פרט לבעיה אחת: לפעמים (זה בא והולך) כשאני לוחץ על הכפתור האמצעי שלו, הוא עושה לחיצה כפולה למרות שאין שום "פידבק" לזה. זה מעצבן במיוחד כאשר אני בא לסגור טאבים לדוגמה בדפדפן ופתאום נסגרים לי שניים ביחד. אני יודע שזאת לא תקלה שגוררת את סוף העולם בעקבותיה, אבל זה כן משהו קטן ומציק. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור זאת? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מצאתי שניים: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=151306 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=12676 המלצות ? דגמים נוספים ?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום. אז ככה אבא שלי קנה לעצמו את המדפסת הזאת בשביל להוריד דברים מהאינטרנט ולהדפיס. עכשיו המדפסת מתחברת דרך חיבור USB . כשחיברתי אותה התקנתי את הדרייברים שלה מהדיסק. עכשיו המחשב מזהה את המדפסת רק כסורק וכשאני בא להדפיס משהו הוא מדפיס רק דף ניסיון (אגב דף הניסיון זה דף מלא וכולו בצבע) . איך אני יכול לסדר את זה ? זה די דחוך אני נוסע לאבא שלי ביום רביעי . תודה מראש. ד"א אני ממליץ על המדפסת הזאת זולה סורקת באיכות טובה שאפשר לעשות זום למה שסורקים וזה עדיין לא פוגע באיכות .
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האים מישהוא ניתקל בתופעה של חיסול סוללת מהיר במיקלדת אלחוטית ? משהוא כמו אחת לחודש בשימוש של מקסימום חצי שעה ביום.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת HP משולבת:מדפסת, סורק ופקס. הפקס ניתן להפעלה מן המחשב. את המכשיר מסוג HP6213 רכשתי לפני כ 10 חודשים. מידי מספר ימים התוכנה של הפעלת המכשיר "נעלמת" דבר שגורם לכך שלא ניתן לשלוח פקסים מן המחשב והדפסות רגילות למדפסת. יחד עם זאת המכשיר כשלעצמו ממשיך לתפקד: ניתן לשלוח פקסים צילומים וכו... נהלתי אין ספור שיחות עם התמיכה הטכנית אולם הפתרון היחיד שנתנו לי כצפוי הוא הסרה והתקנה מחדש. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אשמח בבקשה לקבל ממי שיכול לתת דעה על הסט מקלדת ועכבר של לוגי'טק MX5000? (טוב\לא טוב- יתרונות\חסרונות - דעה כללית \ עצות....) כל דבר יתקבל בברכה תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הינה המפרט... AMD 3800X2 AM2 kn9-s sata2,nforce550,ddr800,pci-e 1 GB ddr2 667 7600GS 256 mb dvi,pci-e hitachi 80 G compucase 6a21 creative sbs 390 המגבלה היחידה היא---שיהיה מנועה ושיחזיק-זהו! '
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי לכם, אני רוצה להתקין במחשב השולחני שלי מנהל התקן למדפסת HP מסדרת deskjet5200. הסיפור הוא כזה - המחשב שלי מחובר בכבל רשת לנתב 'הוטבוקס' שנמצא בחדר אחר. אל הנתב הזה מחובר מחשב שולחני נוסף (גם הוא באמצעות כבל רשת) והמדפסת הנ"ל (באמצעות חיבור אלחוטי). המדפסת מחוברת למחשב השולחני השני באמצעות כבל USB. לא מצאתי במדפסת חיבור רשת. מהמחשב שלי אמנם הצלחתי להגיע לממשק ההגדרות של המדפסת (באמצעות הקלדת כתובת ה- IP שלה) ולהדפיס דף מבחן, אבל תוכנת ההתקנה של מנהל ההתקן שלה אינו מאפשר לי להתקין אותו כל עוד המדפסת אינה מחובר ישירות למחשב שלי באמצעות חיבור USB. כלומר, לכאורה עלי להעביר את המדפסת מהמקום שבו היא נמצאת כעת, לחבר אותה למחשב…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אוקי אני מפשמארז ב400 שקל.. דרישות: ספק כוח טוב,קירור נחמד(לא סוף הדרך כמובן אבל קירור שיספיקלךoc קל)ושאהייה יפהלעין.. תודה מראש אין חנות מועדפת..
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מצאתי את זה: UMAX - ASTRAPIX 380 מה אתם אומרים? יש עוד המלצות? האמת שאני מעדיף בפחות, אם יש ... איכות לא איכפת לי כ"כ, העיקר שיהיו תמונות בסדר, ווידאו גם כן... תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בעיקרון הוא צריך להפעיל מחשב עם ספק גנרי של 400W (בקרוב ספק 480W של TT), מסך מאג 19 (לא חובה), סוויץ ומודם ADSL. לא יזיק אם יהיה לו גם הגנה על קו טלפון ורשת ראיתי כל מיני דגמים של advice אבל לפי מיטב ידעתי יש להם רק 2 שקעים ואני צריך 3-4. יש אפשרות לחבר להפ מפצל ואם זה מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בקניית מארז ללא ספק כוח ומאוררים. המארז לא צריך להיות יפה בכלל, כי הוא תקוע באיזה מקום שבקושי רואים אותו! המארז צריך לכלול מקום ל-2-3 מאוררים לא כולל זה של הספק. המאוררים צריכים להיות טובים ושקטים (אני מעדיף שקט על ביצועים). למעבד (פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ) אני צריך מאורר טוב שיספיק לOC קל-בינוני (עדיף שהמאורר יבוא עם משחה תרמית כי לי אין...). כל העסק של המארז ו2-3 המאוררים עד 400 ש"ח. למעבד (+משחה תרמית אם יש צורך) מוקצבים 100-150. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי ספק של 300w ואני רוצה לקנות מחשב חדש על בסיס מעבד של amd שאלתי היא , האם הוא יספיק לי למחשב החדש או שאני צריך לקנות חדש? ואם כן, אז באיזו עוצמה?
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
http://www.supermicro.com/PRODUCT/Chassis/SC760.htm חברה לא מוכרת , מייצרת לוחות אם ומארזים , המארז שלהם נראה ממש טוב למשהוא יש ניסיון איתם או מכיר ? את המארז אפשר להשיג בארץ ( ולא יד שניה )
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לפני שאתם מתנפלים עשיתי חיפוש ראיתי כבר ת'רד דומה בעבר אבל הפאטצ' לא עזר יש עוד דרך חוץ מהפאטצ'?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות חלקים למחשב חדש. ואני ממש לא מתמצא בקטע של מארזים וספקי כח. אם מישהו יכול להמליץ לי על מארז טוב במחיר סביר, אם אפשר עם ספק כח בתוכו, אם לא אני זקוק גם להמלצה לספק כח (350 וואט). המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט בעיקר, ללא OC וכל השאר... תודה! :smoke:
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את הספק הג'נרי שיש לי ב-HTPC לאחד שקט, עקב העובדה שאני אשתמש בו הרבה בקרוב, וכל המחשב עובר השתקה. המארז הוא Coolermaster ATC-620 Aluminium. עכשיו כבר יש לי ספק 400W של זלמן למחשב אחר, והוא אמור להיות שקט, אבל לדעתי הוא לא שקט לחלוטין (למרות שה-HTPC לא ישב כל כך קרוב אלי בכל מקרה). הספק שאני מעוניין בו - Thermaltake 410W: http://www.thermaltake.com/purepower/W003536.htm סה"כ העיצוב שלו נראה דיי חכם, זהה לספק של Nexus וזול ממנו משמעותית (בהנחה שאם nexus אז אזמין מחו"ל). מאוורר 120 מ"מ שמגיע למקסימום של 2000RPM, אני מניח שזה ב-LOAD, ושבד"כ הוא יהיה שקט יותר מ-21dBA (אם כי ל-TT בד"כ המדדים אינם מדוייקים במיוחד). במארז שלי אני אצטרך לשים אותו הפוך כי זה מארז De…
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז ושעמתי על hec compucase cl-6a19 יש לי כמה שאלות בעצם אחת, זה מארז טוב? אתם ממליצים עליו?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם יש למקלדת הזאת http://logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=6170 דגם שבו היא באה לבד, והיא לא אלחוטית? כלומר, האם המקלדת הזאת באה גם בגירסא חוטית? או מקלדת דומה לה? (בלי העכבר) אם יש רק דגם דומה חוטי, אז חשוב שהוא יהיה ממש דומה לזאתי, ושגם בו המקשים יהיו רכים. (פה הם ממש רכים ונחים, מנסיון) נ.ב מה זה העכבר הזה? אף פעם לא שמעתי על mx 3000... בתודה, שאולי
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
רציתי לשאול איפה יותר כדאי לי לקנות, ב-pandas.co.il או ב-hardware.co.il. בפנדה או באקסלנט? כי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא כל כך מתמצה בזה ואני לא מכיר את החנויות האלה. מי יותר זול? יותר אמין? וכו'.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-