ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה, יש לי שני מחשבים בבית, אחד חדש עם כרטיס מסך עם יציאה של DVI ואחד ישן שיש לו כרטיס מסך עם יציאה VGA עכשיו המקלדת והעכבר שלי הם הסט של לוגיטק MX5000, זה סט של BLUETOOTH 2 שמתחבר למחשב באמצעות כניסת USB. המסך שלי הולך להיות LCD עם יציאה דיגטלית, כנראה שזה יהיה אחד מהמסכים של DELL או ה-24 אינץ או ה30 אינץ, אז אני הולך לעבוד ברזולוציות גבוהות. האם יש SWITCH שאני יכול להשתמש בו ? לפתרון של הבעיה הזאת ? אני צריך שב-SWITCH יהיה כניסת USB (אחת מספיקה) וכניסת DVI למסך, * הערה קטנה * אני חושב שבמסך של DELL ה-30 אינץ צריך כרטיס מסך DUAL DVI, על מנת לחבר אותו, אז האם אני אצטרך SWITCH עם שני DVI ? או שמספיק SWITCH עם DVI 1 ואז לחבר לו מפצל לשני DVI ? העניי…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
האם אתם חושבים שספק כוח של 300W יספיק למחשב הזה: Athlon 64 3000+ (S-754) (box) 1470nis EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655nis A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 655nis MSI RADEON 9800Pro 128MB 1390nis WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 395nis MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 BLACK 71nis HEC Compucase Midi Tower CI-6A19 Black 354nis Computer Building 185nis בתודה מראש לעוזרים,ניצן.
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אין אחד שעולה פחות מ-400 ש"ח ? אני בסה"כ רוצה לחבר שני מחשבים למסך LCD אחד.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
איזו מצלמת אינטרנט הכי טובה בסיביבות ה - 100 ש"ח?אפשר קצת יותר
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד ! אני סטודנט מתחיל ,מחפש מדפסת (משולב עם סורק ) לטובת הדפסת עבודות ושיעורי בית ואולי כמה תמונות (לעתים רחוקות מאוד ) חפשתי רבות,עברתי על אין ספור פרורומים והגעתי לכאן מבקש המלצתכם (האם כדי לייזר או דווקא ראשי דיו ,חברה ממולצת,אמינות וכ"ד ) התקציב הוא עד 600 ש"ח תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קורא שלפעמים כאשר אני מזיז את הסמן של העכבר הוא נתקע באיזור די קטן בפד, באותו מקום גם הלחצנים של העכבר לא פועלים ( זה באיזור ממש קטן, נתקע באיזור של 2 מילמטרים ואז ממשיך לזוז) כאשר אני חוזר חזרה לאותו מקום הסמן נתקע חזרה, בעיה לא מופיעה עם אף עכבר אחר באף פד אחר ( קניתי QCK בתקווה שזה יפתור את הבעיה אבל היא עדיין קיימת)
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הי חברה מדפסת HP 840 מודיע לי שחסר נייר ולא מדפיסה. בפועל יש נייר במדפסת. מה יכולה להיות הסיבה? בתודה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום שאני מכיר ואף אחד אפילו לא היה מוכן להזמין את העכבר.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום! ברשותי שני מדפסות האחת HP959C שמשרתת אותי נאמנה והשניה xerox 750 משו כזה, לא זוכר לגמריי - של אחותי היא עושה המון בעיות, והחלטנו להחליפה חישפתי מדפסת כמו שלי (ככה אפשר לקנות שניים מכל ראש דיו כל פעם ויעשו לנו הנחה) אבל לא מצאתי חנות שמוכרת אותן יותר אז אני בא אליכם ושואל איזה כדאי לקנות? (וסוגיה שמעניינת אותי, האם HP עדין הכי טובים בשוק? הם הכי יקרים מבחינת דיו זה בטוח.) הקריטריונים הם שלא תזלול דיו ושתיהיה אמינה ושתיהיה זולה עד כמה שאפשר ושההתקנה תיהיה פשוטה מהירות הדפסה, איכות (לא הולכים להדפס תמונות, סה"כ מסמכים), וגודל ורעש ממש לא משנים תודה!
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, זה בעיקר בכדי לעבוד עם נייד על מיטה. אני מתלבט בין שלושה דגמים Logitech Marble Mouse Logitech Trackman Wheel Microsoft Trackball Optical תודה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1826449583.htm
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אהלן אנשים עם הגעת לוחות ה nForce4 אני כנראה אקנה מחשב חדש, שיכיל בין היתר AMD64-s939, GF6600GT ושאר הדברים הרגילים אני כבר חודשיים בודק מארזים וספקים וקורא מיליון ביקורות, אבל עדיין לא הצלחתי למצוא משהו שאני בטוח שיתאים לי. אני מחפש מארז שלא יהיה מכוער ורועש, מארז שאני אוכל להשתמש בו איך שהוא, מבלי לעשות מודינג, אבל גם חשוב שתהיה לי האופציה לשפר אותו בעתיד, שיהיה לי כסף לקנות את האביזרים הדרושים למודינג... למרות שאם המארז זול מאוד, אני יכול להשתמש בשארית הכסף בשביל לשפר אותו אני רוצה שהמארז יספק קירור מתאים למעבד בלי אוברקלוקינג, ושיהיה לו מאוורר צד לכרטיס מסך. מעדיף מארז שמכיל או יכול להכיל מאווררים של 12 ס"מ. מבחינת הספק כוח, חשוב שיספק כוח כמו שצריך ושיהיה שימ…
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אבקש המלצה לעכבר למשחקים ,המומלץ ביותר ,לא אלחוטי ,תודה!
-
- 11 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות מדפסת משולבת (עם פקס, מכונת ציום וכו') מעבר לעניין של הצרכים האישיים מהמכונה, אני תוהה אם כדאי בכלל לקנות מכשיר כזה? נאמר לי שהוא מתקלקל מהר וכאשר חלק ממנו מתקלקל, כל שאר התכונות מושבתות ביחד איתו. מישהו יכול לשפוך אור על הנושא? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי שאלה האם mx500 שונה ב mx510? כאילו בתחושבת הסנסטיביטי [sensetivity]
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
הייתי היום בחנות אחת, וראיתי ב690 (אם משלמים במזומן) שקל מארז כסוף עם חלון בצורה מיוחדת,5 מאווררים, וחיבורי USB 2, אבל אני מניח שזאת טעות של האתר אז חיבורי USB רגילים נגיד, ספק כוח של 450W של אותה חברה של המארז, קתודה כחולה ושני פסים כחולים מוארים בפרונט של המארז... איך זה כל כך זול?? נ.ב המארז הזה הוא חיקוי של המארז של GLOBALWIN שעולה 1300 שקל בלי ספק כוח ועם ארבע מאווררים פחות....
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום , קניתי הגה למחשב "Logitech Formula Vibration Feedback Wheel" , הרטט בהגה כל הזמן פעיל , ז"א גם בזמן נהיגה וגם בזמן התנגשויות האם זה מצב נורמלי שהרטט כל הזמן פעיל בכל מצבי הנהיגה או שצריך לשנות משהו בהגדרות שהרטט יופעל רק בזמן התנגשויות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני עובד המון על המחשב ולאחר מספר שעות עבודה עם העכבר, אני מרגיש כאבים ביד. רציתי לדעת האם ישנם עכברים ארגונומיים איכותיים באמת, אשר מונעים מאמץ מיותר, ומה דעתכם על TRACKBALL. (אני משתמש בעכבר אופטי סטנדרטי של MICROSOFT) בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P4P800 דה לוקס שזה תומך גם ב-USB 2.0 , חיברתי PORT HUB USB 2.0 (כולל ספק זרם), איך אני יכול לדעת שהוא באמת מזוהה USB 2.0 , יש תוכנה שאני יכול לראות את זה או בדיקה כל שהיא ?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, ברשותי גיים פאד אלחוטי של אקסבוקס 360 שמחובר למחשב. רציתי לדעת אם למישהו יש מושג אם יש אפשרות להשתמש בגיים פאד כעכבר כלומר להשתמש בגוייסטיק שעליו להזיז את הסמן בווינדוס? תודה
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אם יש למישהו ניסיון איתה תגידו לי או הוא טוב או רע הם מיצרים ספק בהתאמה אישית
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מצאתי את זה: UMAX - ASTRAPIX 380 מה אתם אומרים? יש עוד המלצות? האמת שאני מעדיף בפחות, אם יש ... איכות לא איכפת לי כ"כ, העיקר שיהיו תמונות בסדר, ווידאו גם כן... תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אוקי אז דבר ראשון האל פסק של חברת ADVICE דגם E-320 יושב עליו מסך 17 אינץ של LG מחשב: סלרון 2400 לוח אסוס הרדיסק 80 גיגה 8 מגה באפר צורב 2 מאוררי סמארט פאן חזקים מאורר למעבד ספארק 7+ חזק כרטיס מסך MX440 מאורר ג'נרי מאורר מעבד 70מ"מ מתוצרת SPIRE וקטודה כחולה! הכל בסדר עד שהתחלתי אוברקלוקינג באובקלוק, כל טסט שהייתי מריץ שמעמיס על המעבד אפילו קצת (גם ב PCMARK וגם ב 3DMARK) האל פסק התחיל לצפצף בצורה היסטרית מה זה יכול להיות? באדוויס אומרים לי שזה תוצאה של עומס יתר, אבל האם אוברקלוקינג למעבד (אפילו בלי העלאת מתח!) יכול לגרום לזה? תודה. עריכה: אה כן ואדוויס הציעו לי שידרוג למכשיר אם אני מביא את המכשיר שלי + 650 שקל אני מקבל את הדגם PR-600 מה אתם אומרים? שווה לי?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מחפש מארז טוב ואיכותי שיהיה מקורר טוב (יש לי AND2000),כדי שבקיץ לא ייצלה לי המחשב. יש לי כמה אפשרויות והייתי רוצה שתחוו דעות והסברים על כל אחד מהם כי אני ממש חדש בעסק. 1 Enermax FS-710 Case (P/S not included) NIS 451.20 2 Thermaltake Xaser II 5000 Plus Tower Case (P/S not included) NIS 591.22 3 Antec High Performance 1080 AMG Case (P/S not included) NIS 676.80
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
איפה (אם בכלל) מוכרים בארץ ג'וייסטיקים של SAITEK? (בעיקר את הX45 והX52)
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-