ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
לא ידעתי איפה לשים את זה,אז כאן זה נראה טוב אני צריך לרכוש פאלם,תקציב אני משער של 2500 אפשר עד 3000 אבל עדיף שלא. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לדעת אייך אני יודע איזה אל-פסק מתאים למחשב שלי (כמה מיליאמפר) יש לי אדויס 600 שהבטריות שלו גמורות כדי לתקן אותו (להחליף בטריות)? או שכדי לקנות כבר חדש?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום. אנא המליצו על שתי מדפסות: אחת הזרקת דיו ואחת לייזר במחיר הנ"ל. לא נחוצה לי מדפסת משולבת המדפסת היא לשימוש משרדי לא מאוד מסיבי. עדיין לא החלטתי עם אני רוצה גם צבעוני ולכן אבקש המלצה גם ללייזר. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הוא מפסיק להגיב לכמה שניות ואחרי כמה פעמים שזה קורה הוא נכבה ואז צריך להוציא ולחבר כדי שיעבוד שוב העכבר הוא MX518 ומאתמול הוא התחיל לעשות את הבעייה הנ"ל החלפתי כניסת USB וגם לא עזר להתחיל לחשוב על עכבר חדש?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
האם אתם חושבים שספק כוח של 300W יספיק למחשב הזה: Athlon 64 3000+ (S-754) (box) 1470nis EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655nis A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 655nis MSI RADEON 9800Pro 128MB 1390nis WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 395nis MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 BLACK 71nis HEC Compucase Midi Tower CI-6A19 Black 354nis Computer Building 185nis בתודה מראש לעוזרים,ניצן.
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
איזה מצלמת ועידה הכי כדאי לי לקנות? (עדיף לוגיטק), ובמחיר סביר.... עריכת המודר: ערכתי לך את הכותרת, כי אתה משתמש חדש- אתה מתבקש לקרוא את כללי הפורום ולהפנים.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
ברצוני לדעת פרטים לגבי המארז הבא : Antec SUPER LANBOY Aluminum - השאלות הם אך הוא מבחינת איוורור ,מבחינת רעש ,וכן האם יש דברים מיוחדים שצריך לדעת לגביו ?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום שאני מכיר ואף אחד אפילו לא היה מוכן להזמין את העכבר.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
תקציב הוא לא גורם מגביל יותר מדי, ואפשר לחרוג ממנו אם מדובר ברכישה ממש כדאית. המדפסת צריכה להיות צבעונית (כך שאני לא מעוניין בלייזר שחור לבן), לכלול פקס וסורק, והפרמטר הכי חשוב הוא האמינות, שכן במכשירים משולבים כל תקלה משביתה לך פונקציונליות רבה. תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אם זה לא הפורם המתאים אנא תעבירו את הדיון לפורום הנכון אני פשוט לא מצאתי פורום מתאים אז פתחתי פה אני שוקל לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם לדעתכם כדאי לקנות בזמן הקרוב(אני רוצה קונרו)או לחכות להוזלת מחירים של הלוחות M למשל... מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות מדפסת משולבת (עם פקס, מכונת ציום וכו') מעבר לעניין של הצרכים האישיים מהמכונה, אני תוהה אם כדאי בכלל לקנות מכשיר כזה? נאמר לי שהוא מתקלקל מהר וכאשר חלק ממנו מתקלקל, כל שאר התכונות מושבתות ביחד איתו. מישהו יכול לשפוך אור על הנושא? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
הייתי היום בחנות אחת, וראיתי ב690 (אם משלמים במזומן) שקל מארז כסוף עם חלון בצורה מיוחדת,5 מאווררים, וחיבורי USB 2, אבל אני מניח שזאת טעות של האתר אז חיבורי USB רגילים נגיד, ספק כוח של 450W של אותה חברה של המארז, קתודה כחולה ושני פסים כחולים מוארים בפרונט של המארז... איך זה כל כך זול?? נ.ב המארז הזה הוא חיקוי של המארז של GLOBALWIN שעולה 1300 שקל בלי ספק כוח ועם ארבע מאווררים פחות....
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק למכונה אמינה ככל שניתן בהתחשב בזה שאני סורק תדיר ומקבל פקסים באופן יום יומי. אני לא מעורה בטווח המחירים ולכן גם לא פירסמתי כזה. ראיתי במבצע את הXerox PE220 במחיר שסובב את ה1300. האם זהו מחיר סביר? בכבוד רב, אורי
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
ראיתי בפורום כמה שאלות אבל לא ממש תשובות... אני רוצה לקנות מתאם IRDA שנכנס לUSB כדי להעביר נתונים בין הסלולרי (nokia 6100) למחשב. ראיתי במחירים מ - 78 ש"ח עד 300. מה ההבדלים? כולם מצהירים על אותם נתונים בערך, כלומר USB 1.1 או 2 ועד 4Mbps FIR compatible וטווח באיזור המטר. יש באמת הבדלים באיכות, או בביצועים ששוה בגללם לקנות משהו חוץ מהכי זול שאפשר למצוא? הייתי שמח לשמוע ממישהו עם נסיון חיובי/שלילי בנושא. חוץ מזה, יש המלצות על דברים מענינים להוריד שיכולים לנצל את החיבור הנ"ל (במקום לשלם לסלקום סכומים מופרכים עבור כל תמונה ששולחים דרך האתר ) אגב מקבלים עם המכשיר תכנת PC SUITE, צריך עוד משהו? ואחרון חביב זה יתאים לעשות sync עם הפאלם בלי כבל?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אתמול רכשתי לי את המלקדת הנ"ל במחיר של כ450 ש"ח. האריזה נחמדה מאוד, אני פותח את המלקדת ודבר ראשון מנסה את ה"מזלג" ההוא שאמור לשלוף מקשים- היתי נותן לו 0, עם מזלג קל ונוח יותר להוציא מקשים. הדרייברים מסובכים ומלאים תקלות, לפעמים הפרופיל נטען לבד על ידי ישום EXE לפעמים לא המקרואים מוגבלים ל 8 לחיצות, ואם נניח באמצע משחק תלחצו W, ועל מקרו, המקרו לא יפעל. המקשי מולטימדיה מתחת לכל ביקורת, פשוט גרועים וקשים מאוד ללחיצה. שלא נדבר על זה שהזום שם לא כמו הזום במקלדות של לוג'יטק המשך בקרוב
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
מעוניינת לקנות אולי את הדגם הנ"ל. ממליצים? חסרונות, יתרונות....
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי מקלדת רגילה וזו בעיה שמתמשכת... רק במשחק פיפא ואני מדבר על כול משחקי הפיפא... המקלדת שלי פשוט לא מאפשרת לי לרוץ או להרים באלכסון ואני יודע שזה נשמע מצחיק אבל כשאני מחבר מקלדות אחרות האפשרות הזו כן קיימת
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו Geforce 2mx 200 ו-MOH:AA רץ אצלו חלק לגמרי על רזולוציה 768*1024 ועל פרטים הכי גבוהים... גם יש עוד מישהו שיש לו TNT וגם פועל חלק לגמרי על הפרטים הכי גבוהים ועם רזולוציה 600*800. איך זה הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מחפש מארז טוב ואיכותי שיהיה מקורר טוב (יש לי AND2000),כדי שבקיץ לא ייצלה לי המחשב. יש לי כמה אפשרויות והייתי רוצה שתחוו דעות והסברים על כל אחד מהם כי אני ממש חדש בעסק. 1 Enermax FS-710 Case (P/S not included) NIS 451.20 2 Thermaltake Xaser II 5000 Plus Tower Case (P/S not included) NIS 591.22 3 Antec High Performance 1080 AMG Case (P/S not included) NIS 676.80
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קניתי מצלמה דיגטלית של קנוןa80 והיא צריחה להיגע עכשיו קניתי בטריות של UNIROSS שמטעינות תוך שעה AA2300 עכשיו אני לא מכיר כול כך טוב את החברה אבל מכיר את הבנאדם והוא אומר שזה באמת לא בטריות לא מוכרות בגלל שזה יצא עכשיו רציתי לשאול אם הם טובות כמו למשל הGP המפורסמות אה וגם קיבלתי מטען לאוטו וחיבור למתח של חול הכול 250 שקל האם הם שווותתת???????
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מחפש המלצה על מדפסת צבע טובה, לא יקרה (גם טונרים לא יקרים) בשביל שימוש לא מרובה (להדפיס עבודות). המדפסת\סורק\פקס המשולב של HP שווה משהו?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות למטרת מוסיקה עד 100 ש"ח. הדרישות שהן יהיו אזניות קשת מלאות (כאלה שמכסות את כל האוזן) ושתהייה חסימה טובה לרעשי רקע מהסביבה. אשמח להצעות, תודה!
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מדפסת ALL IN ONE שברשותי שבקה חיים לפני כשבועיים ואני מעוניין לקנות חדשה. הייעוד העיקרי מסתכם בהדפסת מסמכים ( בעיקר הדפסת שחור לבן ) ושליחת פקסים. מחיר השקעה משוער : 500-600ש"ח. -- מדפסות ששמתי עליהן עין עד כה: Deskjet Ink Advantage 4625 HP Officejet 6500A Plus Brother MFC-J430W תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-