עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אוקיי , עשיתי אוורקלוק ל7700 DELUXE שלי בחומרה . במידה והכרטיס הלך , ליגד לא ממש יכולים לעלות על זה , נכון ? או שכן ?

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  2. Started by sxs,

חברים וחברות יקרים: אני ידעתי את זה כל הזמן! לא יכול להיות שהטמפרטורת של המעבדים שלנו יהי כל-כך נמוכות באופן משמעותי מלוחות אחרים. מעבד 1.4Ghz ב- 43 מעלות?! לא ייתכן! ולכן, ייצא סוף סוף עידכון ביוס(גירסה רישמית, לא בטא) שבין היתר גם פתר את הבעיה הזאת של הטמפרטורות. ועכשיו, הטמפרטורות הן: AMD 1.4Ghz עומד על: 55 מעלות ב-Idle. לוח עומע על: 27 מעלות ב-Idle. רוצו לעדכן את ביוסיכם!!! להורדת הביוס הרישמי החדש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by andrei21,

היי מחליף מקלדת ישנה אלחוטית של לוגיטק שוקל אם לקחת מכאנית, אף פעם לא שיחקתי באחת, רעש הקלדה וקושיות מקשים נראה לי מרגיז, תמיד הסתדרתי עם מקלדת רגילה אבל מוכן לנסות להעלות את הרמה שלי במשחקים חשוב לי שיהיו כפתורי מדיה, מחשבון וכו.. ו\או כפתורים לתכנות. RGB לא מעניין, אבל לא מתנגד . תקציב נראה לי עד 400 לא סגור, חבר מחר טס ללונדון אז אפשר משם Amazon.co.uk או משהו, אנסה למצוא גם חנות מקומית . חשבתי אוליי Corsair K55 Corsair K68, פתוח להצעות תעזרו בבקשה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nick988,

שלום לכם כרגע יש לי בבית HP 940C. כן מדפסת מלפני 4 שנים אולי אפילו יותר(אחלה דגם). והיא מספקת אותי לגמרי. אני לא מדפיס הרבה סביבות ה 150 דפים בחודש. מה שכן אני מחפש פקס ומכונת צילום לכן חשבתי לקנות מדפסת משולבת עם כל אלה ביחד. איזה שימוש הולך להיות במכשיר מידי חודש? 150 עמודים להדפסה עד 5 פקסים ועד 30 סריקות-צילומים דרישות לסורק+ מכונת צילום בעיקר לסרוק ולצלם מסמכים כתובים ולא תמונות באיכות גבוהה. מהירות הדפסה: כן זה מעצבן לחכות הרבה זמן אבל תכלס זה ממש לא קריטי. סידר( המכשיר הזה שנותן אפשרות לעשות האזנת דפים אוטומטית)- יתרון. הדפסה דו צדדית אוטומתית - יתרון. כמו שאתם רואים אני לא הולך לחרוש עליו מה שכן עדיין הייתי שמח שהוא יהיה אמין מאוד ויחזיק מעמד כמה שנ…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by coolspot,

כשמתקינים כרטיס מסך יש אפשרות לעדכן אותו בביוס או שחייב מה windows ?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  6. Started by DJO,

מצד אחד אני מניח שזה פתוח אז הכל בפנים יותר מתקרר, מצד שני נכנס יותר אבק, מצד שלישי כמה אבק כבר משנה?

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. אני יודע שלמחשבים שולחניים המעבדים של AMD טובים יותר השאלה היא אם הם יותר טובים גם למחשבים ניידים ואיפה אני יכול לקרוא המלצות\מאמרים על מעבדים למחשבים ניידים וגם איזה כרטיס גרפי טוב למחשבים ניידים בשביל להריץ משחקים (אני יודע שזה לא יהיה חזק כמו מחשב שולחני אך שיריץ משחקים טוב) בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Boomer,

אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 ואין לי מוסג איזה. אני לא צריך משהו באיכות מיוחדת. כאילו משהו פשוט וזול. אין לי מוסג מה צריך להיות המחיר אז תעזרו לי בבקשה. תתנו לי גם לינקים אם אתם יכולים. עריכה: לא צריך כרטיס קול מיוחד בשביל 2.1 נכון? יש לי את הכרטיס שמגיע עם ה-GA-7VTXH

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. למישהו יש מידע או יודע איך מחשב נייד נקרא נייד שאין לו בטריה?! ???

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by skylink,

שלום, יכול לקבל לחג שובר החלפה של 1700 ש"ח לדר' גב וחשבתי לקחת לעצמי כיסא לגיימינג. משחק כמה שעות בשבוע ויותר בסופ"ש. אני יודע שיש להם כיסאות גיימינג עכשיו אבל אני לא מאמין שהם כאלה טובים, ב1700 ש"ח אני יכול להסתכל על הכיסאות היותר רציניים שלהם כך שאשמח לדעת אם הם שווים\נוחים וכו' וכו'. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3112&PHPSESSID=fd04632d947e32ce4200c96f2bfeebb3 כמה מאווררים מקבלים איתו וכמה מקומות למאווררים יש בו? יש למישהו ביקורת על המארז? מה כדאי לקנות את האנטק או הסופרטאלנט? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=4142 ובחלון של האנטק החור למאוורר פתוח? ויש לי גם שאלה על הסופרטאלנט... אני מכיר מישהו שקנה את השחור והוא לא קיבל איתו מאוורר בחלון מישהו יודע למה?

12. Started by BeNDeR,

שאלה קטנה אני צרי לקנות hard disk עכשיו ברור שאני קונה 7200 ו 40 גיגה !! אבל איזה hard disk לקנות : 1 . IBM או 2 . CIgate בבקשה אני צריך תשובה למחר ? ??? :

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. צריך סורק טוב שיחזיק להרבה זמן עם צבעים כמובן (-: אין תקציב אבל נסו להוציא בכמה שפחות ... תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by lisly,

תמליצו לי על עכבר טוב בבקשה, שיהיה איכותי ועל פד טוב שיתאים לו...

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by Necessary_Evil,

היי אנשים... כבר הרבה זמן אני שמה את עיניי על הvision master pro 454 של iiyama... הוא עולה בKSP 2400 ש"ח... כדאי? או יש מסך 19" יותר טוב בסביבות המחיר הזה? יש מסכי 19" בעלי מימדים קטים יותר וטובים? הבעיה העיקרים זה העומק... תודה! -חציל

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום אפשר לשים במארז הזה קירור מים? http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1308&ID=1967

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  17. תהיתי לגבי קניית ספק כוח איכותי.. תוך כדי שיקול שמאוורר שקט במיוחד עלותו כ ~70 שקל (בחול), ומחיר ספק אנרמקס EG350VE כ 370 שקל.. מתחיל אני לשקול עובדה זאת בחיוב. אז ראשית כל, אני מדגיש כי השקט הוא ערך עילוי בשיקול זה. 1. האם המאוור(ים) שבאים עם הספקים של אנטק/ אנרמקס שקטים מאוד ? - בסגנון ה STEALTH, או שמדובר במאוורים טיפה פחות שקטים. 2. יש לאנרמקס מספר דגמים חדש, כמו אלה שאפשר לשנות את המהירות מאוורר - יש טעם לקנות כזה ? 3. אני מתכוון לקנות בסביבות ה 350 וואט.. עדיף אנטק או אנרמקס. ? המחיר הוא פה שיקול עיקרי.. 4. שווה להביא מחול ? (יש בורר מתח מאחורי הספק, אז זה בסדר)

18. Started by haifaboy,

ראיתי שהמחירים של רבעיית אורגינלים בארץ ( שחור גדול , ורוד , צהוב , כחול ) מאוד יקרה ( כ 400 שח ) . מה דעתכם על הראשי דיו התחליפים , אני מעולם לא השתמשתי בהם ווהאם יש לכם המלצות לאחד שהוא איכותי יחסית ?? - בבדיקה באי ביי ובאמאזון לא ראיתי הבדלי מחירים ששווים יבוא .. ואגב , גם מבצעי ה 80 אחוז בחנויות לא שווים כלום, זה ממש בלוף כי בסופו של דבר 4 מחסניות עולות אותו מחיר , סתם תעלול פרסומי .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by rani,

שלום אני מחפש למצלמה הנ''ל דרייבר כבר המון זמן ואני לא מוצא, את הדיסק אני איבדתי אז ככה שאני חייב את עזרתכם במציאת דרייבר למצלמה iCam 540 DC-4130

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  20. לא ידעתי איפה לפרסם פשוט.. אז סליחה מראש.. AMD ATHLON 64 3500+ 939 BOX MSI K8N Neo2 Platinum CORSAIR DDR VS 512MB 3200 400MHZX2 = 1024MB WD 160/7200 SATA 8MB Buffer Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256MB ViVo CREATIVE AUDIGY 2 ZS NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X LOGITECH MX 510 BLUE Microsoft® MultiMedia Keyboard -.. EVER POWER 500VA ZALMAN CNPS7000B-Cu New Model גירסה B! כונן דיסקטים.. Creative Inspire T5400 זה המערכת שלי... אני הולך לקנות אותה עכשיו איזה מארז יהיה הכי משתלם למערכת?? זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=7311 שבא בלי ספק קצת יקר.. האם אני ארגיש את ההבדל בינו לבין : http://www.pandas.co.il/prod…

21. Started by kobi_sion,

מחפש מקלדת אלחוטית למשחקים אני יודע שזה לא ממש אידאלי אבל אני רוצה לחבר את המחשב למסך גדול בסלון ולראות המלצות ? לא חייבים לנצל את כל התקציב

22. Started by KingYes,

שלום לכולם. אני רוצה לרכוש Gamepad למחשב שיתמוך לי בהכל, בלי שום בעיות.. כאילו לא איזו חברה חפארית כמו שיש המון כאלו. אני רוצה שיהיה לי דיוק בסטיקים, ככה שיהיה אפשר לשחק גם משחקי FPS בכייף. אח שלי רכש השבוע את הגירסה Logitech Gamepad F310 (ניתן לראות פה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11239). תאכלס, הוא עבד בלי בעיות, וגם יש לו דיוק מדהים (נראה לי, אולי אני טועה ויש יותר טובים בנושא הזה). עכשיו האם כדי לי לרכוש דגם יותר יוקרתי של Logitech? או שזה לא שווה את הכסף? וחשוב לציין, שאני רוצה רק עם כבל.. כי אני שונא אלחוטי. עכשיו ראיתי שהגירסה הקצת יותר יוקרתית היא Logitech Rumble Gamepad F510, בתוספת של עוד 40 שקל (ניתן לראות פה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11004), עכשיו השא…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by Carlito,

חשבתי על ה-Sunbeam Transformer אומרים שהוא טוב.. יש לכם משהו אחר להמליץ אולי יותר זול?(הוא לא בא עם ספק) תודה מראש נ.ב. שיהיה יפה, לפחות עם חלון צד

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  24. אני צריך לקנות עכבר אופטי ומקלדת במחיר סביר .. ראיתי באולסייל משהו שנראה נחמד http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7348605&type=2&product=1&category_name=%ee%f7%ec%e3%e5%fa+%e5%f2%eb%e1%f8%e9%ed3 מה אתם אומרים על זה ..?. תודה

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  25. אמממ , שלום לכולם . רציתי לדעת מהו העכבר לגיימרים (בעיקר משחקי יריות מגוף ראשון) הכי טוב שיש כיום - אין לי עדיפות לגבי חוטי או אלחוטי - העיקר הכי טוב מבחינת הכול , ומהו הפאד הכי טוב שיש שוב בשביל גיימינג (ללא התחשבות במחיר) .

• 2 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.