עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by pompon,

היי, כרגע אני משתמש במקלדת של חברת QUANTUM (אם מישהו מכיר) היא מאוד נוחה לי והיא נמצאת איתי מאז הפנטיום 1 שלי. הסיבה היחידה שאני רואה לנכון להחליף מקלדת היא הנוחות או הבריאות של הידיים... איזו מקלדת מומלצת למטרה זו? ראיתי בזאפ שאחת המקלדות הפופולאריות היא ה WAVE של לוג'יטק. זה באמת נוח? זה נראה לי לא נוח בעליל... ממתין להמלצות. תודה.

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  2. Started by winner,

למישהו יש נסיון בתיקון סורק HP? ScanJet 3970 התחיל להוצא פס כחול בתחתית הדף הסרוק - נראה כמו בעייה בכבל השטוח שמתחבר לחלק הנע. דיברתי עם HP - המדיניות שלהם שאם צריך לתקן, לא מחליפים חלקים בודדים אלא את המכלול כולו, לא קיבלתי הצעת מחיר אבל סביר שיעלה קרוב למחיר סורק חדש... האם מישהו מכיר מעבדה עצמאית טובה שמטפלת בסורקים של HP (עדיף בירושלים)? האם שווה בכלל לתקן (הסורק עלה 800 ש"ח לפני שנה וחצי ועבד קשה מאז)?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. השאלה שלי היא כדאי ליקנות מקלדת אלחוטית או שזה מתקלקל מהר

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  4. Started by slider,

אז ככה, אבא שלי נוסע בקרוב לחו"ל ולכן החלטנו לנצל את ההזדמנות ולקנות מצלמת וידאו (בדיוטי פרי). הבעיה היחידה היא שאין לי שמץ של מושג במצלמות ולכן מאוד הודה אם תמליצו על מצלמה טובה בתקציב של 500$+ (אם זה נמוך מדי, אפשר להעלות את התקציב, אבל לא יותר מדי..), וגם תסבירו את הדברים הבסיסיים בנוגע למצלמות וידאו.. תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by ron_n,

שלום לכולם, האם ספק הכוח JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) 24pin יצליח להפעיל מערכת מבוססת: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE כונן קשיח אחד כרטיס מסך GALAXY 7600GS 256MB DDRII, HDTV, DVI, PCI-E הספק / החברה נחשבים אמינים? תודה.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  6. יצא לכם להתקל במארז הבא: Antec Solution SLK3800B Black Steel ATX Mid Tower Rackmount Case 400Watt איך הוא? הוא עדיף למשל על המארז של Compucase 6A21+400W?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  7. Started by Lord_Northakh,

שלום. אני צריך מתאם שיאפשר לי לחבר מקלדת PS2 לחיבור USB. קיים מתאם כזה? אני יודע שיש מתאם הפוך למשל.. אם כן, איפה ניתן להשיג? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום אני מחפש עכבר למשחקים בעיקר עד 300 שקל חשבתי על הG5, לפי הביקרות באתר הוא נישמע מצוין. וskypc ראיתי שהם מוכרים את הG5 בעיצור החדש יש הבדל באחיזה? הוא שזה רק שהוסיפו עוד כפתור לקדימה ואחורה בדפדפן(לפי התמונות) ואת הצבע שלו.... http://skypc.co.il/pl_product~910-000094~19~0.htm ויש המלצות אחרות? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by oleg,

שלום לכולם. תוכלו בבקשה להמליץ על דיגיטלית בכ300-400 דולר (עדיף קרוב יותר ל300 אבל אם ההבדל רציני...). אני קונה אותה בניו יורק ואני חייב לקנות אותה בחנות הזו: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home האפשרויות שנראות לי הם: Fujifilm finepix S-500 Fujifilm finepix S-300 HP Photosmart 850 Olympus camedia C-740 Ultra zoom Minolta Diamage Z1 בחרתי את אלו בעיקר בגלל הזום אבל הדבר שהכי חשוב לי זה איכות התמונה ואמינות המצלמה (כי האחריות תהיה בארה"ב). אגב, מה זה שכתוב SLR ו EVF ומה זה אומר Point and Shoot

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by gevAA,

שלום לכולם:] יש לי את הסורק הזה כבר הרבה מאוד זמן ואני רוצה עכשיו להשתמש בו. מצאתי את הדריברים שלו והתקנתי אותם אבל עדין אני לא מצליח לזהות אותו במחשב. לא ניראה לי שיש בעיה בסורק כי יש אור והוא נראה תקין הוא נשמר במצב טוב. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  11. Started by yair71,

לאחר עיון רב באתרכם ובאתרים מקצועיים בחרתי את המארז HEC 6AR6-2F וספק HEC WIN 420UB למערכת AMD 3000-64BIT לוח גיגה K9NF-9 120GB SATA כרטיס GIGA GV-NXT128VP FX6600GT צורב מסך LG 1980Q האם זה מספיק וומה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  12. Started by JohnClark,

היי... אני קונה את הלוח ABit KV8 Max 3... הבעיה היא שאין לו Serial Port... ראיתי בPCH שיש בקר PCI שמאפשר לחבר אליו... אני חייב כזה חיבור בשביל המדפסת הישנה שלי... יש אולי מתאם חיצוני מסיריאל לUSB או משהו דומה?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  13. Started by Black_Devil,

שלום, יש לי בבית ראוטר אלחוטי ובמחשב כרטיס של הראוטר. אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים. רציתי לשאול אם בגלל ש3 המוצרים אלחוטיים הם יכולים להתנגש?! ואם כן, מה יכול לקרות? מצפה לתגובה, גיא.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  14. שלום, מחפש מדפסת hp איכותית שתהיה אלחוטית שימוש ביתי משולב סורק פקס שימוש עיקרי הדפסת תמונות על ניירות פוטו גלוס מבריק. התקציב עד 800 שח תודה

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  15. Started by snapdragon,

יש לי עכבר רגיל, אופטי סטנדרטי של לוג'יטק ואני משחק מידי פעם BF2. רציתי לדעת האם באמת יש הבדל כזה גדול בין עכבר גיימרים (אני לא מכיר את הדגמים) לבין הרגילים ? מישהו ששדירג יכול לתאר איך ההרגשה משתנה במשחקים ? מישהו יכול קצת להסביר לי בנושא ? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by netanelhugi,

קניתי כרטיס טלוויזיה "easycap" שמתחבר למחשב בusb. אחרי חיברתי אותו והתקנתי נכנסתי לתוכנה שקיבלתי איתו ורואים תמונה מטושטשת מאוד בסגול וירוק. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  17. Started by ThaOG,

אני מתכנן לקנות מקלדת חדשה למחשב החדש ואני לא מתכוון לשים יותר מ100$. המקלדת צריכה להיות מארה"ב מאתרים כמו newegg ואחרים. המחשב הוא מחשב נטו למשחקים. ראיתי את ה Logitech G15 אבל קראתי כמה ביקורות לא מחמיאות. מה שחשוב שלא תהיה אלחוטית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by Dante_9,

הקצבתי לעצמי בערך 200 שקל לקניית מקלדת ואני גם מתלבט בין חוטית לאלחוטית. אני לא גיימר אבל עובד הרבה על המחשב. המלצות?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  19. Started by dorin93,

הי אני מחפשת מקלדת ועכבר אלחוטיים (סט או כל אחד לחוד - לא משנה לי) בארבע השנים האחרונות אני משתמשת ב logitech cordless desktop wave והייתי מאד מרוצה חשבתי לחדש ולקנות משהו של חברת לוג'יטק גם כן, כי לא התאכזבתי מהמוצרים והשירות שלהם. השימושים שלי הם להקלדה, גלישה... (לא גיימינג ולא משהו רציני) לא חשוב לי שהמקלדת/עכבר יהיו ארגונומיים, חשוב לי שיהיו אלחוטיים (ואם לא מדובר בסט אז ששניהם יוכלו להתחבר לרסיבר אחד, אני יודעת שיש אפשרות כזו בחלק מהמכשירים של לוג'יטק) ושהעכבר יהיה עם כפתורים צדדיים תזרימו הצעות בתודה, דורין

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום! לחבר שלי יש מחשב כזה: AMD 64bit athlon 2800+ 1024MB DDR 400 (בשני סטיקים) ולוח אם של ג'יגה בייט (שכחתי את הדגם :-[) בכל מקרה, היום הוא קנה Radeon X800Pro 256MB AGPx8, הרכבנו אותו, והכל עבד יפה, בדקנו כמה משחקים וכולי. אחרי כמה שעות הוא מתקשר אליי ואומר שהוא ניסה להדליק את המחשב אבל אין תצוגה והווינדוס לא עולה. יש לו ספק כוח ג'נרי שקיבל עם המארז שקנה בKSP, אז הנחתי שהוא לא עומד בעומס (בנוסף מחוברים גם שני דיסקים קשיחים, CD, צורב DVD, פלופי וכרטיס רשת..) הוא בדק את הספק והיה רשום עליו 280W.. יש לי ספק שקניתי לפני שנה ומאז החלפתי מחשב, Enermax 350w, האם זה יסחוב את המערכת שלו? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  21. Started by reyrey_200,

שלום רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא שלט X360 למחשב במחיר הכי זול, מישהו יכול להמליץ על חנות ? [אזור המרכז]

22. (אלה שמגיעים בצבע כחול\אפור) http://www.clust.com/boutique/ressources/in/ina555/ina55501.jpg http://www.clust.com/boutique/ressources/in/ina556/ina55601.jpg בכל מקרה תגידו לי מה ההתרשמות שלכם מהעכבר, עקרונית אין הרבה ציפיות מעכבר אלחוטי שעולה פחות מ200 שקל! שלא תבינו לא נכון, יש לי אותו כבר כמה חודשים אבל אני מרגיש שהוא ממש אבל ממש ממש לא מדוייק בצורה מחרידה אני עברתי אליו מהBASIC OPTICAL ולקח לי שבוע להתרגל אליו בגלל החוסר דיוק איך אצלכם מה ההתרשמות שלכם ממנו? תודה.

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by redead,

כרגע יש לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק אז אני צריך ערכה שכוללת רק מקלדת והבנתי שהE110 של לוג'יטק כולל גם עכבר... חשוב לי שהמלקדת תהיה שחורה ולא תעלה יותר מ200 שקל.. השמח לשמוע המלצות.. תודה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  24. Started by Etus,

1. יש לי במחשב 256MB RAM. אני לא בטוח ששני כרטיסי הזכרון הללו הם במהירות 133MHz(יש לי הרגשה שאחד מהם הוא 100MHz השני הוא 133MHz). איך אפשר לבדוק את זה? 2. שמעתי שיש אפשרות לעשות מן "אוברקלוגינג" לזכרונות. איך?

• 30 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. Started by Component,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1007361079&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.