עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי הגה של לגוטיק והוא נקרא DEXXA בצבע אדום עים תדבשות,גיר. לא השתמשתי בו בכלל ואכשיו בא לי לשחק בו, ורציתי לדעת עים בגלל שהוא לא עבד כל כך הרבה זמן זה פגע בביצועיו??. תודה.!!(חשוב ההגה לא עבד כשנה)

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by randt,

שלום, רכשתי מצלמה וחיברתי אותה למחשב. כיצד אני גולש עימה ורואה מישהו אחר עם מצלמה ? האם עליי להוריד תכנה כלשהיא ? תודה.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  3. אני מתכנן לקנות מחשב חדש, רציתי לקנות את ה6919 (משהו כזה) ויש לו ספק רק של 300W אבל שמעתי עליו ביקורות טובות אבל בגלל הספק אני לא רוצה לקנות אותו אבל עכשיו הגיע מארז חדש (עם פנאל קדמי כחול כזה) ועם 400W ספק... רציתי לשמוע ביקורות עליו, דעות, וכל השאר...

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  4. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=1902 ראיתי את הספק הזה, הוא גם יפה וגם 480 WATT עכשיו הקטע שאין לי כח להתעסק עם שני בקרי השליטה של המאווררים בספק. מישהו יודע על ספק כזה בלי בקרי שליטה?? אם לא אז יקרה משהו אם אני ישאיר את הספק פשוט איך שהוא בלי לשנות את עומצת המאווררים?? יש את אותו דגם של ספק בזיגזאג שעולה 480 ש"ח ורשום במאפיינים שלו- active pfs. מה הכוונה?? תודה רבה לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  5. שלום! אני חדש פה קודם כל, אני קונה מחשב חדש ביום ראשון הזה שמבוסס AMD. עשיתי חיפוש בפורום מפרטים, למחשב בתקציב שלי, ולפי ההמלצות שמצאתי בניתי את המחשב הזה: M.Board: ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD DualDDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0 [370NIS] 1 CPU: AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 1.83GHz 333MHz L2-512K Barton [525NIS] 1 A-DATA 256MB 400DDR [260NIS] 1 WD 40GB 7200RPM 8MB Cache special version [380NIS] 1 Radeon 9200 128MB TV-OUT DVI [399NIS] 1 Asus OR Lite-On X52 [120NIS] 1 ASUS OR Lite-On 52X32X52 [228NIS] 1 Floppy: לא קונה אחד, לא משתמש בו. סך הכל: 2282 ש"ח אני מבין שיש כמה דברים שניתן לשפר במארז: 1) להוסיף סטיק נוסף של זיכרון 2) לקנות 80GB כונן קשיח ו…

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  6. יש לי תקציב של 200 שקל ואני רוצה לקנות עכבר ומקלדת איפה יש מקום זול? ואיזה עכבר ומקלדת לקנות?

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  7. אמממ מישהו אולי יכול לעזור לי ולהגיד לי מה ההבדלים בין logitech quick cam pro 3000 לבין logitech quick cam pro 4000 ואני מדבר גם על איכות התמונה, האם יש הבדל? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by darkman,

ללא ספק חובה מקום למאוורר בערך מול המעבד (בדלת)

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  9. אוקיי אז ככה, יש לי 3 מאווררים במארז ראדון 9800 פרו מעבד 3 ג'יגה הארד דיסק 120 צורב ודי וי די מנורת ניאון וכונן דיסקטים. עכשיו אני רוצה לדעת איך לחלק את החשמל, (יש 2 חוטים שיכולים להתחבר לחלקים) איך הכי כדאי לחלק את הדברים ל 2 קבוצות כדי שהכל יעבוד ולא יהיה עומס?? יש לי ספק 400 ... בבקשה תעזרו לי לסדר את הסדר הכי נכון כדי שלא יהיה עומס... פלייז אנשים ובבקשה מהר כי מחר אני מרכיב תמחשב... תודה מראש אנשים!

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by DaMn18,

האם כלנית (או כל חברה אחרת לצורך העניין) מייבאת את הGAMEPADS של לוג'יטק ?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by MoRtZkInG,

אין לי מושג לאיפה זה שייך, זה אולי סוג של מודינג קנוי אז שמתי את זה כאן.... באתר 3DGAMER פורסמה ביקורת חדשה על מחשב הSFF החדש של AOPEN. הוא ממש יפה. האפשרות לקחת צבעים גם תורמת... מה אתם אומרים? http://www.3dgameman.com/videos_archive_03.html

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  12. קניתי לא מזמן עכבר ומקדלת של מיקרוסופט אלחוטיים אופטיים. ונראה לי שזה מאט את המחשב משום מה. כמו שחיבור מודם דרך ה- usb ולא דרך כרטיס רשת מאמץ יותר את המעבד. נראה לי שקריאת הנתונים שהעכבר והמקלדת שולחים למחשב מאמצת אותו. והקולט גם מחובר ל-usb. אגב גם יש לי בלוטו'ת מחובר ל-usb יכול להיות שגם זה מאט?? (שהוא לא בפעילות)

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by zagreb,

על מה אתם ממליצים? שימוש: משחקים, אינטרנט וכו.. רצוי אלחוטי ואופטי.. לא חשבתי על מחיר אז תמליצו על ביצועים ביחס למחיר, ופד שיהיה בסדר.. תודה.

• 43 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by MS-D,

בוקר טוב ! קודם כל לא ממש ידעתי לאיפה לשייך את הת'רד אז אני חושב שזה המקום המתאים .. יש לי 2600 ש"ח שאותם אני רוצא להוציא על ציוד הקפי למחשב ואני מתכוון - מארז , מסך , מקלדת ועכבר .. אני משחק הרבה מאוד, צופה בסרטים ויושב מול המחשב שעות רבות ,חשוב לי שהציוד ההקפי יהיה נוח כפי שאפשר במסגרת התקציב. אשמח עם כל אחד יכתוב לי את הציוד ההקפי שהוא היה קונה במסגרת התקציב ובגלל שאין לי עדיפות מסוימת , אשמח לשמוע כמה הצעות ולבחור את הטובה שבהם , תודה מראש !

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ משהו כזה - http://www.conceptronic.net/product3.asp?g=7&p=*CMULTIFP או כזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-162-406&depa=7

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  16. Started by Bar_B_q,

יש לי עכבר של לוג'יטק פשוט כזה אופטי הוא עובד חלק במחשב שאני מחבר בפעם הראושנה הוא התקין את עצמו והכל ולא ביקש אפילו דריברים עבד חלק ... עכשיו קיבלתי עכבר אופטי קטן כזה חמוד של מחשבים נישאים(ישלי נישא ד.א) באתי חיברתי ו פראאאאאאקדעעד לא עבד(צירפתי תמונה) עכשיו ניסיתי בשתי היציאות לא עבד... כמה פעמים ניסיתי ואז אחרי איזה שבוע אחותי באה לא מצאה תעכבר הרגיל חיברה פתאום עבד לה.. (אחרי שהיא ניתקה וחיברה איזה 20 פעם ברצף) ומאז הוא עבד חלק בחלונות XP HOME עכשיו התעצבנתי על ה XP HOME ופירמטי והתקנתי XP PRO ועכשיו שוב הוא לא עובד .. אותה בעיה של ממזמן...... צירפתי תמונה מה הוא אומר.. ד.א האור בעכבר נדלק והכל .. (לא יודע אם זה משנה) עכבר פשוט עם חברה בשם "COPA"(לא מוכר לפחות לי) …

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by e-d-a,

העכבר מזייף בכפתור הימני, הכפתור עצמו לא עושה קליקים טובים הכוונה שאין קליקים חלקים כמו בכפתור השמאלי ויש אויר כזה לפני הלחיצה (בכפתור הימני) שוב בכפתור השמאלי ישר זה נלחץ , מבחינת תיפקוד שהוא נלחץ אז זה מופיע במסך אין בעיה בקשר לזה. השאלה אם אני ישלח להם את זה הם יסדרו או יגידו לי העכבר עובד טוב? וגם האם האחריות תמומש בלי הקבלה? (יש לי את הקופסא המקורית אם המדבקה של כלנית עלייה). ואיך לעזאזל תופסים אותם לא מצאתי אי-מייל תמיכה ויש להם איזה 10 מספרים ואלה של המעבדה אמרים שהם פתוחים עד 4 ניסיתי מ 3 ואומרים לי רק להשאיר הודעה (מה שאני שונא). למי שלא הבין אני ינסה להסביר יותר טוב, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  18. אני מעוניין במצלמה דיגיטלית, עד 400$. ובנוסף במחשבי כף יד (חמישה במספר) עד 220$. (לא, אני לא זכיתי בפיס, זה בשביל בעבודה של אבא שלי. בקשר למצלמה, חשבתי על ה 740 של אולימפוס, הבנתי שאיכות העדשה מעולה. כמובן, אני פתוח להמלצות במכל סוג. ובקשר לפאלם, א. תתחשבו בזה שאלו חמש יחידות, אז בטח תהיה הנחה. ב.ומאוד חשוב לי דעת שני דברים: 1. איזו מערכת הפעלה יותר טובה ה Palm OS, או Pocket PC או בכלל WIN CE? (או משהו אחר.. ). 2. איזו תמיכה יותר טובה, של כלנית, או האחרת (לא זוכר מה). וכמובן כמובן, מכשיר מומלץ...... תודה רבה רבה!

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by ashk,

Hi there Any hints on choosing UPS for home system, including PC(P4-2.8, 1Gb memory, 2 hard drives-120Gb each, Radeon9600xt, DVD-ROM, DVD writer) + 17" LCD monitor + ADSL modem + WirelessRouter + sound system+ web camera. How much power should I buy ? What other parameters should not be overlooked ? Any suggestions? Thank you in advance

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by LRa,

על איזה מהשנים אתם ממליצים ? עד עכשיו השתמשתי ב Logitech dual optical שהוא בסדר אבל אחרי עבודה ממושכת הוא מכאיב לי בשורש כף היד. תודה

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  21. Started by Gnome,

רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על המצלמה הזו (PHILIPS PCVC740K-TOUCAMPRO) כי לא מצאתי עליה הרבה מידע, אם אתם מכירים אותה אז איך היא? האם יש לה זום? ועוד כל מני דברים... בכל מקרה אשמח מאוד לקבל לינקים וקישורים לדפים של הסבר או כל מני דברים של המצלמה הזו ד"א: מה לדעתכם עדיף, היא או ה LOGITECH QUICKCAM PRO 4000? כל העניין הוא שאני רוצה לצלם דרך הטלסקופ שלי ואני יודע שאותה קל יחסית להתאים לעדשה של הטלסקופ אז רציתי לשאול אם גם ה QUICKCAM PRO 4000... בכל מקרה אם אתם לא מתמצאים בזה אשמח מאוד ללינקים, קישורים והסברים תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  22. אוקיי , לחבר שלי יש את המפרט הבא : AXP 2500+ Barton with CoolerMaster Aero 7+ cooling EPoX 8RDA+ 512MB DDR PC3200 - Samsung WD 80GB 800JB 8MB ATA100 LiteOn 52X32X52 - Black Toshiba DVD - Black 48X16 SuperTalent Black Tower Modded Case 6 80MM Case Fans 1 Cold UV Cathode HEC-475VD 408W - PSU עכשיו , בזמן הקרוב אני הולך להוסיף לו למפרט את אלו : מאורר לדים ירוק של TT 80MM(אני מוציא את המאורר שבגג בשבילו ככה שעדיין נשארים 6מאוררים) שני קטודות , אחת כחולה אחת ירוקה של SUNBEAM(זה אומר שיהיו שלוש קטודות) וכמה כבלים של IDE ופלופי עכשיו רציתי לשאול? האם הספק יחזיק את כל הדברים למעלה +שני קטודות + עוד מאורר לדים? נראה לי שכן , אבל אני רוצה להיות בטוח שכן הקטודות צורכות הרבה חשמל(לפ…

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by neroli,

אני מחפש כל מידע אפשרי על מדבקות פוליאסטר מתכתי..למינציה. אני מתכוון לרכוש מדפסת להכנת מדבקות. איפה ניתן לרכוש מדפסות כאלו יד שנייה? ומה הממלצה שלכם? תודה.. נרו.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  24. Started by shloosh,

טוב אני עובד לשדרג ואני חייב לדעת האם הספק הנוכחי שלי יוכל להחזיק את המפרט החדש שלי!??? זה המפרט שהו מחזיק עכשיו ללא שום בעיות: amd 2000 512 ddr 333mhz r9700 pro 1xd-rom 1-cd-rw 1 floppy לוח אם gigabyte 7vrxp 1SMART FAN2 2GENERIC FAN 1 vlocano 6 fan וזהו אני חושב והמפרט החדש: אותו דבר הכל חוץ ממעבד AMD 2800 ולוח אם חדש epox 8rda או משהו ברמה שלו.... מה דעתכם???

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. לפי מה שהבנתי, הרבה אנשים קונים מארזים של Compucase בגלל שמארזים של החברה הזאת מסופקים עם ספק כוח איכותי של HEC. אז אני גם החלטתי לקנות מהחברה הזאת מארז, אבל בניגוד לאחרים אני לא אלך על המארז שכולם ממליצים עליו: Compucase super Midi Tower CI 6A19 משום שמחירו יקר מדי בשבילי. בגלל זה החלטתי ללכת על המארז הזה (שהוא מאותה חברה): Compucase-HEC Mini Tower CI-6825 Front USB 300W אני מצטער אבל אני לא יכול להביא לכם לינק למארז הזה, בגלל שמצאתי אותו רק בחנות אחת והחנות הזאת מצונזרת באתר הזה, בגלל זה אני לא יכול להביא לכם לינק למארז. צורת המארז היא די מכוערת, אבל יופי לא ממש משנה. ואני גם הולך לעשות מודינג על מארז הזה בעוד כמה חודשים כך שאני אוכל לעשות אותו יפה יותר. רציתי לדע…

• 7 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים