ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לי במחשב שני יציאות של USB ועד מעט שניהם יהיו תפוסים. חשבתי לקנות מפצל של USB שמוסיף לי עוד 4 יצאות של USB ואז ראיתי כרטיס USB שגם הוא מוסיף לי 4 יציאות, יש הבדל בינהם? מה יותר כדי? יש חברות שצריך לדעת עליהם??? תודה מראש Some THing... ;D
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן, ראיתי את הסט לייזר MEDIA DESTKTOP 3000 של מיקרוסופט ב195 בKSP האם הוא בהחלט המשתלם ביותר בטווח מחיר הזה ? האם הסט DESKTOP 2000 שלהם נחות בהרבה ? מישהו יכול לתת חוות דעת על ה3000 ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
AMS 64 3200 VENICE ASUS A8NE CORSAIR 1GB CAS 2.5 160 GB SAMSUNG SATA MSI X800XL NEC 3540A LCD LOGITECH MX 310
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לקנות כונן גיבוי חיצוני אבל אני עדיין לא סגור על הגודל שלו ולכן,חשבתי על 2 כוננים שהם קטנים ושאפר לנייד אותם וגם על 2 שהם גדולים ופחות ניידים וצריך כבל לחשמל השניים היותר ניידים הם: wd my passport 320gb שעולה 350 שקל ועל S2 Portable 320GB 2.5'' External Hard Drive USB 2.0 שעולה 400 עכשיו השאלה שלי היא מה יותר טוב מביניהם מבחינת ביצועים? השניים הפחות ניידים וגדולים: My Book Essential Edition, 500GB USB 2.0 עולה 385 FreeAgent Desk 500GB 3.5'' External HDD USB 2.0 עולה 340 מה יותר עדיף ומי מהם יותר מהיר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, קניתי לבסוף בKSP HEC 425W ב-280 ש"ח. אין לי מושג אם זה מקורי כי כתובה על האריזה כתובת אינטרנט שלא קיימת. בכל אופן אני מקווה שזה יותר טוב מסתם ספק גנרי. מה דעתכם ?
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום , קניתי הגה למחשב "Logitech Formula Vibration Feedback Wheel" , הרטט בהגה כל הזמן פעיל , ז"א גם בזמן נהיגה וגם בזמן התנגשויות האם זה מצב נורמלי שהרטט כל הזמן פעיל בכל מצבי הנהיגה או שצריך לשנות משהו בהגדרות שהרטט יופעל רק בזמן התנגשויות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני טס לתאילנד בקרוב ובדקתי בנוגע לכמה פלאפונים ואני די רוצה ללכת על הטלפון הזה, השאלה שלי היא אם הוא בכלל פועל בארץ ברשת של סלקום או אורנג' ואם הוא בכלל סים פרי, לא מצאתי על הנושאים האלה כל כך מידע ברשת, ככה שמי שיכול לעזור זה יתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני שבועיים הזמנתי את המקלדת הזו : שם החנות נערך, אין לדבר על חנויות בפורום לחיוב או לשלילה. - ד"ר נוב לאחר יומיים קיבלתי אותה בדואר רשום , וכשפתחתי אותה , במקלדת היה שבור לחצן ה H ולאחר הרבה מאמצים הצלחתי לסדר אותו , למרות שהוא עדיין עקום קצת. בנוסף ,המשדר האלחוטי היה חסר!!! וממש התבאסתי , יצרתי קשר עם החברה , והם הופתעו (עאלק) , וכל יום אומרים לי שיבדקו ויחזרו אליי מחר , מתקשר להם כל יום! כל יום ואותה תשובה! אני לא יודע מה לעשות.. מאיפה ניתן להשיג משדר כזה בנפרד? אפשר לבנות אחד? מה אפשר לעשות במקרה כזה??
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
טוב, אני צריך עכבר טוב למשחקים! התקציב שלי היה 200 וגדל והפך ל 400, כי החלטתי שהפעם קונים משהו טוב שלא צריך להחליף. אז בגלל שזה למשחקים, כבר ירדתי מה MX1000 מפני שהוא אלחוטי וכבד. טיילתי בין התגובות כאן של האנשים, הגעתי למסקנה שה G5 הוא העכבר האידיילי ביותר עבורי. עכשיו מה נשאר? אני צריך לקורא עליו קצת יותר, הבעיה שאני לא משהו באנגלית ולא מצאתי סיקור רציני של מישהו בעברית, ומישהו רציני שלא רק סתם רוצה להגיד שזה עכבר מצוין רק בשביל למכור. ואני גם צריך את חוות הדעת שלכם, כי לא כל יום מוצאים 390 ש"ח על עכבר! דרך אגב, אני קונה מ Noacomp ואני גר בראשל"צ הבעיה שאבא שלי לא אוהב לתת כרטיס אשראי בטלפון.. אז מזל שבדיוק איזה סוכן מהעבודה שלו לחיפה..אז כנראה הוא יעבור בנועה מ…
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
ראיתי בפורום כמה שאלות אבל לא ממש תשובות... אני רוצה לקנות מתאם IRDA שנכנס לUSB כדי להעביר נתונים בין הסלולרי (nokia 6100) למחשב. ראיתי במחירים מ - 78 ש"ח עד 300. מה ההבדלים? כולם מצהירים על אותם נתונים בערך, כלומר USB 1.1 או 2 ועד 4Mbps FIR compatible וטווח באיזור המטר. יש באמת הבדלים באיכות, או בביצועים ששוה בגללם לקנות משהו חוץ מהכי זול שאפשר למצוא? הייתי שמח לשמוע ממישהו עם נסיון חיובי/שלילי בנושא. חוץ מזה, יש המלצות על דברים מענינים להוריד שיכולים לנצל את החיבור הנ"ל (במקום לשלם לסלקום סכומים מופרכים עבור כל תמונה ששולחים דרך האתר ) אגב מקבלים עם המכשיר תכנת PC SUITE, צריך עוד משהו? ואחרון חביב זה יתאים לעשות sync עם הפאלם בלי כבל?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את המארז הבא ויכול לתת לי חוות דעת לגביו : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4377 ? איוורור ? תמורה עבור מחיר? ובכללי יחסית למארזים אחרים?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום עיינתי במספר ת'רדים בנושא ובכל זאת החלטתי לשאול בנפרד: ראשית צרכיי הם (לפי הסדר) הדפסה שחור לבן, סריקה (גם שחור לבן ולפעמים צבעוני), ולעתים גם הדפסת תמונות צבעונית (לא מסיבית, לפעמים). חשובים לי כמובן - האיכות, והחסכון בדיו. אין צורך בפקס. מספר הדגמים שבעיקר ראיתי: Brother 330C (זהה ל130C רק עם מסך LCD צבעוני 2") HP 4283 Canon Pixma MP150 כולן עולות בסביבות 500-600 ש"ח. אשמח לשמוע הערות, המלצות, חוויות אישיות מהמדפסות. לגבי הHP, הבנתי שהיא מאוד חסכונית - אבל מה משמעות החסכון אם אתה צריך לקנות בשבילה ראש גדול ב200 ש"ח? אני פשוט אומר... זה מייקר בסופו של דבר את המחיר הכולל למדפסת ; האם הראשים הסטנדרטיים שלה חסכוניים? והאם הBROTHER לא גם חסכונית יחסית פחות או…
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
הינה המפרט... AMD 3800X2 AM2 kn9-s sata2,nforce550,ddr800,pci-e 1 GB ddr2 667 7600GS 256 mb dvi,pci-e hitachi 80 G compucase 6a21 creative sbs 390 המגבלה היחידה היא---שיהיה מנועה ושיחזיק-זהו! '
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
<אין פרסום חינם> אם לא, למה?? תודה לכל העוזרים...
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קניתי את המקלדת מפלונטר. נראית ומרגישה מצוין... כשאני לוחץ fn + 8 המקלדת לא מגיבה, זה אמור להאיר... חשבתי שאולי זה לא מתאים ללוח אם או משהו כזה.. מישהו מכיר את המקלדת הזאת?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, בחיפוש שלי אחר ספק מצאתי את הדבר הבא... מישהו מוכן להגיד לי מה זה? (האנגלית שלי פאקק). http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_ddr_booster_diagnostic_device
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי מקלדת רגילה וזו בעיה שמתמשכת... רק במשחק פיפא ואני מדבר על כול משחקי הפיפא... המקלדת שלי פשוט לא מאפשרת לי לרוץ או להרים באלכסון ואני יודע שזה נשמע מצחיק אבל כשאני מחבר מקלדות אחרות האפשרות הזו כן קיימת
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לרכוש מקלדת ועכבר אלחוטיים(כסט או בנפרד). דרישות מהמוצר: 1. עכבר נטען! בלי סוללות נטענות בלי קשקושים, שיעמוד על הקולט שלו ויטען ככה. 2. היה יכו ללהיות נחמד אם המקלדת הייתה גם נטענת אבל אני יודע שזה פחות נפוץ 3. שיקלוט טוב גם מ 3 מטר. 4. לא צריך לייזר ועניינים, אופטי פשוט יספיק אני לא גיימר. 5. מראה סקסי לא הזיק לאיש מחיר אטרקטיבי- למען האמת האופציה ההכי זולה תתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לדעת אייך אני יודע איזה אל-פסק מתאים למחשב שלי (כמה מיליאמפר) יש לי אדויס 600 שהבטריות שלו גמורות כדי לתקן אותו (להחליף בטריות)? או שכדי לקנות כבר חדש?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום. אנא המליצו על שתי מדפסות: אחת הזרקת דיו ואחת לייזר במחיר הנ"ל. לא נחוצה לי מדפסת משולבת המדפסת היא לשימוש משרדי לא מאוד מסיבי. עדיין לא החלטתי עם אני רוצה גם צבעוני ולכן אבקש המלצה גם ללייזר. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני צריך מסך בגודל 19 אינץ' גם שטוב לעיניים, גם שטוב מבחינת צבעים, כי אני מעצב גרפי, שיהיה טוב ולא יקר מדיי, אני בהתחלה חשבתי על זה... ואני עדיין חושב עליו : http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10328 מפני שהנתונים שלו מדהימים... אשמח לדיון נחמד, עכשיו, יש לי עוד שאלה, יש גם את המסך הזה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10332 וברוטר אמרו לי שע"פ הנתונים שלו אני לא אראה כ"כ הרבה הבדלים, ושכדאי ללכת על הראשון שהצגתי. עכשיו, עוד התלבטות עלתה לי, האם לקחת את אותו המסך כמו הראשון שהצגתי כאן - עם אותם המאפיינים רק בגודל 17 אינץ' במחיר של 1600 שקלים, מה דעתכם חברים, עוד 400 שקלים מצדיקים עוד 2 אינץ' ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קניתי מצלמה דיגטלית של קנוןa80 והיא צריחה להיגע עכשיו קניתי בטריות של UNIROSS שמטעינות תוך שעה AA2300 עכשיו אני לא מכיר כול כך טוב את החברה אבל מכיר את הבנאדם והוא אומר שזה באמת לא בטריות לא מוכרות בגלל שזה יצא עכשיו רציתי לשאול אם הם טובות כמו למשל הGP המפורסמות אה וגם קיבלתי מטען לאוטו וחיבור למתח של חול הכול 250 שקל האם הם שווותתת???????
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5078&PHPSESSID=cff6f19a4d4fe913919a086c78193a2b Its oretty cheap... but what about performance ? Thanks!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז הבא: Coolermaster Centurion 5 Tower Case P/S not include הייתם ממליצים על משהו אחר?באותו תווך מחירים עד 440 ש"ח. הבנתי שמארזי COOLERMASTER הם בין הטובים כי הם קרים,מאלומיניום ובאמת שווים. מצפה לעצה,ואם אפשר גם על איזה ספק טוב כדאי ללכת לא יותר מ 230 ש"ח. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום נכנסתי לאתר ZAP ובדקתי שם כל מיני הגאים. היו שם הרבה בתקציב שלי אבל אני לא בטוח איזו חברה הכי אמינה ואיזה הגה הכי טוב. חשוב לי שהוא יכלול את הדוושות של הגז והברייקס, שיהיה לו גיר הילוכים. הגה רוטט יכול להיות נחמד אבל זה לא לחוץ לי - אני מעדיף איכות. אני הסתכלתי על שני הגאים בעיקר ואני לא יודע איזה כדאי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29840 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=152663 אם אתם רואים משהו טוב יותר, תגידו! תודה רבה. זו מתנה לאחי הקטן אז שלא יתאכזב. (גם אני הולך להשתמש בזה אז אל תאכזבו גם אותי )
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-