עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, יש לי מדפסת hp 920c ומלפני כמה ימים היא הפסיקה לעבוד. אני שולח מסמך להדפסה וכלום, אין תגובה של המדפסת. גם כשאני לוחץ על הכפתור שמוציא דפים, אין תגובה. ניסיתי להתקין אותה מחדש גם והעסק לא עזר. מה אני יכול לעשות?

2. Started by D Devil,

מעונינת בעזרה איזה ספק אני צריכה לכרטיס: GEFORCE 8800GTS 640 MB ואיזה סוג מארז יכול להתאים?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  3. אחים שלי עיזרו לי! יש ברשותי מכשיר אינפרא אדום למחשב בקשה תמונות:

4. אוקיי אז אני צריך המלצה עד 200 ש''ח למצלמת אינטרנט, וחשבתי על לוג'יטקים חלק אמרו לי לא סתם משלם על חברה חלק אמרו לי הכי טוב בקיצור תמליצו לי משהו ספציפי... תודה .

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  5. משום מה, אני לא מוצא אם ב-HP dv6160 שלי יש חיבור של p/s2 לעכבר. אם מישהו יודע - איזה עכבר אתם מציעים? משהו שיהיה בדיוטי פרי, מישהו בבית נוסע מחר. ומה הקטע של העכברים הקטנים האלה? יצא לי לראות אצל חבר ממזמן, הם נוחים בכלל?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by lmlm,

איך המארז הנ"ל http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4973 כמה מאווררים מקבלים איתו,שקטים? מרווח? שווה את הכסף? יש יותר טובה בכסף (400) תודה

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by ccc,

אהלן, ראיתי את הסט לייזר MEDIA DESTKTOP 3000 של מיקרוסופט ב195 בKSP האם הוא בהחלט המשתלם ביותר בטווח מחיר הזה ? האם הסט DESKTOP 2000 שלהם נחות בהרבה ? מישהו יכול לתת חוות דעת על ה3000 ? תודה !

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  8. Started by Sma1,

שלום לכולם, לאחרונה אני עובד המון על המחשב ולאחר מספר שעות עבודה עם העכבר, אני מרגיש כאבים ביד. רציתי לדעת האם ישנם עכברים ארגונומיים איכותיים באמת, אשר מונעים מאמץ מיותר, ומה דעתכם על TRACKBALL. (אני משתמש בעכבר אופטי סטנדרטי של MICROSOFT) בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  9. איזה מצלמת רשת הכי כדאי לי לקנות.. תיתנו אופציה של מצלמה במחיר עד 100 שקל.. וגם מצלמה במחיר של עד 200 שקל. בחנות שבה קניתי את המחשב ..ניסו לתת לי "מצלמת חיפושית M350"..ניסיתי לחפש עליה משהו באינטרנט ..כלום.. אז אם מישהו מכיר את הדגם שיכתוב איך הוא.?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  10. שלום יש לי אפשרות לקנות מילד אחד מהבית ספר שלי פד FUNK יד שנייה ב80-100 ש"ח אני לא יודע כמה עולה חדש הוא אמר לי שזה עולה 160 חדש ואני לא יודע אם זה נכון.. מישהו יכול בבקשה להגיד לי בכלליות אם זה פד טוב? ולינק לאתר שמוכר חדשים כאלו תודה מראש =)

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  11. Started by Mr Gadget,

אני רוצה להצטייד ב UPS לקראת החורף הייתי רוצה שתמליצו לי איזה UPS לקחת עד 600 שקל..., בהתחלה חשבתי לקחת אל פסק של Advice התקשרתי ל ZigZag והם בכלל לא מחזיקים UPS מסוג Advice ששאלתי למה אמרו לי שהאל פסק מחברת Advice לא אמינים במיוחד וש Nautilus 650 VA נותן תמורה למחיר שלו האם באמת Advice עד כדי כך גרועה? למישהו היה ניסיון איתם? ואיזה UPS כדאי לקנות שיחזיק את המערכת הבאה: Samsung 753DF (17 Inch) Alcatel 510 PSU TT Butterfly 480W

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by supercars,

קיבלתי לפני כמה ימים את העכבר הזה: מישהו יודע מה זה ואם זה שווה משהו? ???

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  13. ברשותי מדפסת לקסמרק מדגם Z645 דגם די פשוט שעלה בערך 200 ש"ח צריך עכשיו לקנות דיו חדש לשני הראשים והמחירים של דיו חדש עולים כמו מדפסת חדשה ואפילו יותר יש מדפסות כבר בתג מחיר של 160 ש"ח השאלה היא האם בראש הדיו שמקבלים עם מדפסת חדשה יש פחות דיו מאשר בראש שקונים בנפרד ?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  14. Started by medishm,

שלום, אני מעוניינת לקבל הצעה למפרט מחשב. המחשב אמור לשמש במיוחד להורדת סרטים ובהמשך לשימוש לבית הספר, כמובן גם לשימוש שיגרתי, אינטרנד תוכנות וורד וכו'.... חשוב לי שכרטיס קול וכרטיס מסך יהיו ברמה טובה ולשימוש לטווח ארוך יחסית, נפח מקום גדול ושהמחשב יעבוד מהר. אין לי נסיון במחשבים ובכל חנות נותנים הצעות אחרות וכל אחד אומר משהו אחר כך שאינני יודעת מה לקנות. אודה לעזרתכם בנושא.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  15. Started by Crazy-Hawk,

שלום לכולם, אני מתלבט בן 3 מארזים. תעזרו לי בבקשה להחליט. 1. שקל Enermax CS-3181L-S Neon Lighting 320 2. שקל COMPUCASE CI-6919 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - white 390 3. 320 שקל Simbadda Master I LU - Silver - 480W + WINDOW + NEON תודה חבר'ה. [עריכה] אני צריך את המארז ל-http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=41538 [עריכה]

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by AdiR^SiNaI,

infrared זה רכיב חומרה נראה כמו ראוטר שהכבלים מתחברים אליו? והמידע עובר בעזרת ליזר אדום?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  17. Started by Svartberg,

שלום זאת, דבר ראשון החומרה : athlon xp 2800+ | asus a7n8x motherboard elsa gladiac geforce 6800gt seagate barracuda 120gig audiophille + sb128pci הספק כוח שכרגע יש לי זה thermaltake silent purepower 480w , ואני חייב להגיד ששקט הוא לא (החלקים האחרים די שקטים), ושקט בא אצלי במקום ראשון. לפי מפרטים שבדקתי אני צריך רק 18 אמפר לרייל של ה12 וואט (אני לא עושה אוברקלוקינג ולא מתכוון לעשות). הספק היחידי שראיתי והיה גם מומלץ זה הenermax noisetaker אבל היחידי שראיתי זה 475 וואט, לא ראיתי את ה420 בשום מקום, ומן הסתם לא שמעתי כמה הוא שקט או רועש. המלצות והארות אל תהססו לשלוח :]

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  18. עם זה לא קשור לפורום זה אז סליחה תעבירו יש לי מחשב כף יד של HP דגם RZ1710 יש עליו מערכת של מיקרוסופט MOBILE CE בעברית אני רוצה לדעת איך אפשר לימחוק את כל התכנים על המחשב? או העם אפשר להתקין לינוקס או כל מערכת אחרת על המחשב? העניין הוא שאני מביא אותו למישהו אבל אני חייב לימחוק הכל בו ולא יודע איך כי לא נגעתי בו ביכלל ואין לי מושג איך הוא עובד תודה

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום אני מחפש מארז שיש אותו בחנות KSP שיעלה עד 395 שהמאז היה טוב ועם ספק נורמלי ובבקשה אל תציעו לי את המארז הזה HEC Compucase CI-6A19 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  20. אני מבקש מארז+ספק משולב,או בנפרד[מה שיותר טוב] שיחזיק מחשב חזק ויאוורר אותו כהוגן ויהיה שקט כמובן מה אתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by YoShow,

שלום נכנסתי לאתר ZAP ובדקתי שם כל מיני הגאים. היו שם הרבה בתקציב שלי אבל אני לא בטוח איזו חברה הכי אמינה ואיזה הגה הכי טוב. חשוב לי שהוא יכלול את הדוושות של הגז והברייקס, שיהיה לו גיר הילוכים. הגה רוטט יכול להיות נחמד אבל זה לא לחוץ לי - אני מעדיף איכות. אני הסתכלתי על שני הגאים בעיקר ואני לא יודע איזה כדאי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29840 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=152663 אם אתם רואים משהו טוב יותר, תגידו! תודה רבה. זו מתנה לאחי הקטן אז שלא יתאכזב. (גם אני הולך להשתמש בזה אז אל תאכזבו גם אותי )

22. Started by yamedi,

שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה, יש לי שני מחשבים בבית, אחד חדש עם כרטיס מסך עם יציאה של DVI ואחד ישן שיש לו כרטיס מסך עם יציאה VGA עכשיו המקלדת והעכבר שלי הם הסט של לוגיטק MX5000, זה סט של BLUETOOTH 2 שמתחבר למחשב באמצעות כניסת USB. המסך שלי הולך להיות LCD עם יציאה דיגטלית, כנראה שזה יהיה אחד מהמסכים של DELL או ה-24 אינץ או ה30 אינץ, אז אני הולך לעבוד ברזולוציות גבוהות. האם יש SWITCH שאני יכול להשתמש בו ? לפתרון של הבעיה הזאת ? אני צריך שב-SWITCH יהיה כניסת USB (אחת מספיקה) וכניסת DVI למסך, * הערה קטנה * אני חושב שבמסך של DELL ה-30 אינץ צריך כרטיס מסך DUAL DVI, על מנת לחבר אותו, אז האם אני אצטרך SWITCH עם שני DVI ? או שמספיק SWITCH עם DVI 1 ואז לחבר לו מפצל לשני DVI ? העניי…

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  23. עד עכשיו הייתי מחבר את הטלויזיה למחשב עם כבל. מה המחירים? מה ממליצים?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  24. http://hwzone.co.il/reviews/habu_deathadder/ קצת פרו לוג'יטק ולא ממש אובייקטיבי, לא :\? חוו את דעתכם.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  25. steelpad 5L razer mantis speed ? תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים