עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by אישי555,

מדובר בPhaser 3117 כשאני לוחץ על הכפתור במדפסת הוא מדפיס עמוד נסיון אבל כל מה שאני מנסה להדפיס מהמחשב לא. ניתקתי מהחשמל ואת הUSB וזה לא עזר. מה נראה לכם צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by g191181,

אני משתמש בעכבר כחודש ונראה שיש קצת קפיצות הפד שאני משתמש בו פשוט יחסית ועובד מצויין עם ה- MX518. האם יש הבדל בין לייזר לאופטי והאם יש המלצות לפד מסויים. האם קיים הבדל משמעותי בין ה- MX1000 ל- G7 מבחינת הדיוק בשימוש בעבודה גרפית.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by ShahafH,

חשבתי לקנות MP3 של Creative כי שמעתי שהם ממש איכותיים בנוגע למדיה ואני צריך שהוא יהיה עם ג'יגה זיכרון. התקציב הוא עד 800 שקל וצריך שהרדיו יהיה מובנה בMP3 ולא באוזניות. תודה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  4. רציתי לקבל המלצות... השימושים יהיו GPS, סינכרון עם Outlook דרך רשת אלחוטית, רצוי מאוד גם אופיס. כמו כן, רצוי BlueTooth כדי להשתמש בו בתור אוזנייה אלחוטית לפלאפון (לחבר אליו אוזנייה, הבנתי שאפשר לעשות את זה). כמו כן, לא יזיק אם הוא יוכל לנגן MP3 ולהראות תמונות. תודה

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  5. שלום אני אולי קונה מחשב חדש (קונרו= LGA 775 ) ואני צריך מארז יפה וכמה שיותר טוב עד 500 ש"ח + - * חשוב לציין שאני קונה ספק בניפרד, כי אני קונה מערכת כבדה וחזקה ואני לא רוצה ספק גיוניר חשבתי לקנות את המארז הזה A-TOP GLADIATOR http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11120 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2874 יש מארז יותר טוב ממנו באותו מחיר ? אם כן אז תשימו לינקים וסיבות (למה המארז שאתם מציעים יותר טוב מהמארז שכתבתי) ... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by Systema,

פתאום בלי שום סיבה מיוחדת נרו התחיל להציג הודעת שגיאה בכל דיסק שאני צורב... כבר דיסק רביעי שזה קורה. ואין לי מה להוסיף כ"כ... אין שום סיבה שלדעתי גרמה לבעיה.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by raananan,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2261&products_id=14914 יש למישהו ניסיון עם המארז הזה או שהוא ראה אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  8. אני מתלבט בין: XEROX ,PHASER 3117 לבין BROTHER HL-2030 לכל אחת יש יתרונות וחסרונות מול השנייה. מה שמפחיד אותי ב - Brother זה שצריך להחליף גם טונר וגם תוף הדפסה, בעוד ב - xerox נדמה לי שזה בא ביחד. מצד שני טונר של Brother זול יותר. המעבד של Xerox מהיר יותר, יש להן אותו זיכרון, הרזולוציה של Brother טובה יותר. ניסיתי גם למצוא לשווא מידע בנוגע לתמיכה של חלונות ויסטה במדפסות האלה. לא מצאתי שום אזכור לדרייברים מתאימים לויסטה, זה עלול להוות בעיה ? מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by TearecioNN-,

איזה אוזניות כדאי לקחת? icemat siberia 5H medusa 5.1

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by tomarie,

שלום לחברי הפורום, מדפסת ALL IN ONE שברשותי שבקה חיים לפני כשבועיים ואני מעוניין לקנות חדשה. הייעוד העיקרי מסתכם בהדפסת מסמכים ( בעיקר הדפסת שחור לבן ) ושליחת פקסים. מחיר השקעה משוער : 500-600ש"ח. -- מדפסות ששמתי עליהן עין עד כה: Deskjet Ink Advantage 4625 HP Officejet 6500A Plus Brother MFC-J430W תודה מראש

11. חיפשתי בכל מקום שאני מכיר ואף אחד אפילו לא היה מוכן להזמין את העכבר.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  12. Started by amarn,

שלום, אני מחפש המלצה למדפסת ליזר שחור ולבן, חובה לאפשרות הדפסה דו-צדדית אוטומטית (בלי שצריך להכניס את הדפים הפוכים) לא משנה לי מהירות. עדיפות למדפסת עם חיבור רשת לנתב. עדיפות למחיר עד 1000 שח, (אם אפשר בכלל)

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by shimon956,

שלום לכולם אני קניתי מצלמה דיגטלית של קנוןa80 והיא צריחה להיגע עכשיו קניתי בטריות של UNIROSS שמטעינות תוך שעה AA2300 עכשיו אני לא מכיר כול כך טוב את החברה אבל מכיר את הבנאדם והוא אומר שזה באמת לא בטריות לא מוכרות בגלל שזה יצא עכשיו רציתי לשאול אם הם טובות כמו למשל הGP המפורסמות אה וגם קיבלתי מטען לאוטו וחיבור למתח של חול הכול 250 שקל האם הם שווותתת???????

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  14. האם אתם חושבים שספק כוח של 300W יספיק למחשב הזה: Athlon 64 3000+ (S-754) (box) 1470nis EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655nis A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 655nis MSI RADEON 9800Pro 128MB 1390nis WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 395nis MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 BLACK 71nis HEC Compucase Midi Tower CI-6A19 Black 354nis Computer Building 185nis בתודה מראש לעוזרים,ניצן.

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by Mr Gadget,

אני רוצה להצטייד ב UPS לקראת החורף הייתי רוצה שתמליצו לי איזה UPS לקחת עד 600 שקל..., בהתחלה חשבתי לקחת אל פסק של Advice התקשרתי ל ZigZag והם בכלל לא מחזיקים UPS מסוג Advice ששאלתי למה אמרו לי שהאל פסק מחברת Advice לא אמינים במיוחד וש Nautilus 650 VA נותן תמורה למחיר שלו האם באמת Advice עד כדי כך גרועה? למישהו היה ניסיון איתם? ואיזה UPS כדאי לקנות שיחזיק את המערכת הבאה: Samsung 753DF (17 Inch) Alcatel 510 PSU TT Butterfly 480W

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by Svartberg,

שלום זאת, דבר ראשון החומרה : athlon xp 2800+ | asus a7n8x motherboard elsa gladiac geforce 6800gt seagate barracuda 120gig audiophille + sb128pci הספק כוח שכרגע יש לי זה thermaltake silent purepower 480w , ואני חייב להגיד ששקט הוא לא (החלקים האחרים די שקטים), ושקט בא אצלי במקום ראשון. לפי מפרטים שבדקתי אני צריך רק 18 אמפר לרייל של ה12 וואט (אני לא עושה אוברקלוקינג ולא מתכוון לעשות). הספק היחידי שראיתי והיה גם מומלץ זה הenermax noisetaker אבל היחידי שראיתי זה 475 וואט, לא ראיתי את ה420 בשום מקום, ומן הסתם לא שמעתי כמה הוא שקט או רועש. המלצות והארות אל תהססו לשלוח :]

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by anx,

יש לי שאלה האם mx500 שונה ב mx510? כאילו בתחושבת הסנסטיביטי [sensetivity]

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  18. Started by ZigZag,

איזה עכבר הוא הכי נוח וטוב?? בהנחה שאין הגבלה על תקציב, ולא אלחוטי

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  19. Started by izikd,

אני רוצה לקנות מחשב חדש לא ממש יקר ויכול להיות לא מהדגמים החדשים! מה עדיף לי AMD או Intel? איזה מעבד ואיזה לוח אם? (לא חייבים להיות דגמים ממש חדשים אבל לא יקרים) ואני גם רוצה לקנות כ.מסך חדש גם לא חייב להיות דגם חדש אבל שלא יהיה יקר איזה? (אם אפשר גם נימוק למה דווקא דגם זה) בתודה izikd

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  20. שלום, אני רוצה לקנות עכבר חדש, אלחוטי אופטי, בסביבות ה-200-300 במצב הכי גרוע. עכשיו הדברים החושבים לי לפי סדר יורד. 1. נח ומתלבש ליד. 2. מדויק ומהיר. 3. לפחות 5-6 כפתורים (שימושי כשלט) 4. צריכה נמוכה בסוללות עכשיו כעקרון ראיתי את ה-LOGITECH MEDIAPLAY ב-300 שקל שנראה מתאים לדרישותיי... רק השאלה היא האם הוא נח ומדויק חוץ מזה שהוא שלט... ז"א מישהו מכיר את העבר הזה יול להמליץ עליו ? אם הוא תועם לכל דרישותיי אני מוכן להשקיע 300 שקל במידה והוא שימושי רק כשלט והביצועים שלו הנוחות שלו לא טובים אני יסתפק בעכבר יותר זול של GENIUS בחצי מחיר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by Gill2,

איזו מצלמת אינטרנט הכי טובה בסיביבות ה - 100 ש"ח?אפשר קצת יותר

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  22. אז ככה יש לי רעיון כלשהוו והוא מצריך מארז שחור ישר חשבתי על המארזים של Compucase - HEC יש לי שאלהה מה כדאי יותר ( לא להתייחס לספק שמגיע) את הסוג הזה : CI-6A19 או הסוג הזה : CI-6919 אני יודע שהשני הוא Super Mid Tower , יותר גבוהה אבל שראיתי תמונות הוא בפנים לא אלומיניום והראשון בפנים אלומיניום מה כדאי יותר ?

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by lipa,

חשבתי על המצלמה של CANON A-70 האם יש מצלמה עדיפה בסכום הנ"ל ?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by Sma1,

שלום לכולם, לאחרונה אני עובד המון על המחשב ולאחר מספר שעות עבודה עם העכבר, אני מרגיש כאבים ביד. רציתי לדעת האם ישנם עכברים ארגונומיים איכותיים באמת, אשר מונעים מאמץ מיותר, ומה דעתכם על TRACKBALL. (אני משתמש בעכבר אופטי סטנדרטי של MICROSOFT) בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by wow,

אני מתכוון ליציאות של המארז,אני לא יודע בדיוק איך זה נקרא,למה זה משמש?

• 7 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים