ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ברשותי G700 של לוג'יטק וגם steelseries 3hd. לא שמעתי אף פעם התייחסות לנושא אבל אני נוטה להאמין שצבירת אבק\ליכלוך על עינית הליזר של העכבר וגם צבירת ליכלוך על המשטח של העכבר לאורך זמן יפגעו בביצועים שלו (יקשו על העינית ויורידו את רמת הדיוק) אני מעוניין לנקות את המשטח ואת העינית אבל לא בטוח אם אני עלול לשרוט את העינית או לחלופין להוריד בשטיפה איזה שהוא חומר שמצפה את המשטח של העכבר. איך מומלץ לנקות אותם? נ.ב הסיבה שאני שואל היא שהיום כשהתחלתי להשתמש העכבר קפץ ממקום למקום כמו משוגע, כיביתי אותו ונשפתי כמה פעמים על העינית והוא אכן התייצב מיד, לא ראיתי כלום לפני כן כשהסתכלתי אבל אני מאמין שנכנס לשם משהו שהסתיר חלקית את העינית
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המקלדת שלי (שאותה אני מאוד אוהב) כבר מלוכלכת, היא אצלי כבר מעל 5 שנים. רציתי לדעת מה הדרך הבטוחה ביותר לנקות אותה בצורה יסודית, בלי לפגוע בה. תודה
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, מהי הדרך הטובה ביותר לנקות את המקלדת? להוציא את המקשים אחד אחד ואז לנקות או שיש דרך טובה יותר? וגם האם הדבר הזה יעיל או סתם קשקוש? http://cgi.ebay.com/MINI-USB-VACUUM-KEYBOARD-CLEANER-PC-LAPTOP-COMPUTER- /270740063168?pt=AU_Components&hash=item3f095d83c0 תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי מקלדת ארגונומית, יקרה, אהובה ומשומשת ביותר. מקשים כבר נתקעים. מישהו יודע איך לנקות? קישור? בזמנו אני זוכר שהיינו מפרקים איך שהוא את המקשים, ושמים באמבט של משהו, אבל שנים רבות כבר לא עשיתי את זה, ואני לא זוכר איך. חיפשתי, ולא מצאתי משהו רציני.
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, לפי מה שהבנתי במקלדות שלנו יש יותר חיידקים מאשר באסלה, ושלי באמת מתחילה להשחיר בכל מיני פינות, רציתי לדעת איך מנקים את המקלדת, באילו חומרים אפשר להשתמש? אלכוהול? חומר של סנו? מטליות ניקוי לטוסיק של תינוק =)? והאם כדאי לפתוח אותה ולנקות מבפנים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מקלדת טובה, Logitech Navigator, אבל הבעיה היא שהיא די ישנה והצטבר עליה קצת אבק וכל מיני לכלוכים אחרים :-X. אז בהנחה שלשטוף אותה עם מים אי אפשר, רציתי לשאול איך בדיוק, אם זה בכלל אפשרי? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי משטח עכבר מסוג Razer Destructor 2. אני משחק לא מעט הבעיה היא שכל פעם מתאסף נקודות אבק כאלה... האם יש חומר שדוחה את האבק הזה? (מן שכבת הגנה). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חברים שלום, אני זקוק לעזרה בנוגע למקלדת והעכבר האחלוטיים שלי. יש לי ערכה של לוג'יטק: http://www.epsilon-pc.fr/catalog/images/Logitech_MX3000.jpg שעובדת רצוף ללא תקלות קצת מעל שנתיים.. בזמן האחרון העכבר והמקלדת החלו לזייף קצת, (קושי בלחיצה על מקש, דאבל קליק בעכבר וכו').. הפעולות שהן נקטתי עד עכשיו: 1. החלפת בטריות - לא עזר. 2. ניקוי חיצוני בלבד - לא עזר. אני מעוניין לבצע ניקוי פנימי של הערכה (כלומר לפתוח ולנקות אותה מבפנים). למרות שסביר להניח שרובכם חושב שזה עניין מאוד פשוט, בחיים לא פתחתי וניקיתי מקלדת אלחוטית ועכבר לייזר ולכן אני קצת חושש.. אשמח לקבל מדריכים (עדיף בליווי תמונות) או אולי סרטוני וידאו לצורך ליווי התהליך.. (כמובן שחיפשתי בעצמי מדריכים לפני שפניתי אליכם). …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מקלדת ועכבר של לוג'יטק מדגם MX5500 ועכבר מדגם MX REVOLUTION. הדבקתי על המקלדת מדבקות בעברית בגלל שקיבלתי אותה מלוג'יטק רק עם מקשים באנגלית. בהתחלה המקלדת הייתה במחשב שלי ואז העברתי אותה למחשב המדיה סנטר שלי. הבעיה היא שהמקלדת והעכבר צוברים שם המון אבק שמצטבר על המקשים במקלדת ועל הלחצנים והעכבר עצמו ויש גם המון שערות כי יש לי חתולה בבית. איך אפשר לנקות את המקלדת והעכבר? אגב יש לי גם אוזניות של לוג'יטק מדגם H360 ויש לי המון שערות עליהם. איך אפשר לנקות אותן?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת באילו אמצעים ניתן לנקות אבק מהמחשב ואני מתכוון ל " בפנוכו " ... כלומר לאבק שמצטבר על הכרטיסים השונים ועל לוח האם , ובמיוחד על המאווררים . האם יש כלים או ספריים מסויימים שבאמצועתם ניתן לנקות בלי לגרום נזק ?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מקלדת עם כפתורים שחורים וזה די מציק שאני רואה את כל האבק שמצטבר שמה. רציתי לדעת איך אני יוכל לנקות אותם. אם אפשר לפרק אותם ולנקות זה לא יגרום להם נזק? ואם לא, איך בכלל אפשר לפרק אותם?
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש פאד steel qck ... איך אני מנקה אותו? לשטוף את כולו ממש במים ולתת לו להתייבש? או רק בסמרטוט רטוב קצת כזה.. מה לעשות כדי לנקות אותו כמו שצריך אבל שלא "יתקלקל" לי..
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן, ניקיתי היום את המקלדת- CM STORM TRIGGER נאבד לי מקש ה C. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג? לדעתי זה פשוט אמור להיות תואם ל CHERRY MX
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הוצאתי את כל הכפתורים ניקיתי אותם ושאבתי את כל הליכלוך שהיה במקלדת וכשהחזרתי את כל הכפתורים הם נילחצים עכשיו בצורה לא חלקה ויותר קשה ללחוץ עליהם. יש דרך לתקן את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי דרך מישלוח היום שת'ה נאונים מ www.logicpc.co.il והמישלוח התבצע דרך נהג מונית מטומטם שלקח לי בטעות את הקבלות של המוצר!! (אחריות) בקיצור, הגעתי הביתה, חיברתי את הספק הקטן הזה שמגיע עם הנאונים לחשמל ופיתאום אני רואה שיוצא ממנו עשן ושהוא נישרף מבפנים!! בהתחלה הייתי בטוח שזה איזה אור צהוב כזה שאמור לעשות את הספק הקטן הזה מואר גם מבפנים אבל הסתבר לי שטעיתי בגדול ושהספק ממש עלה באש!!! זאת פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה!! עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אני מתכנן ללכת אליהם ביום ראשון כי מחר (רביעי) הם לא עובדים, רק ביום ראשון, ולהביא אליהם את הנאון עם הספק הקטן והכל הכל הכל ולהגיד להם שאני רוצה לזה איזה תחליף, הם יקבלו את זה בלי החשבונית? כי זה בעצם ההוכחה היחידה שיש לי שקניתי אצל…
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם... איך אני יכול לנתב את הסאונד(In/Out) מכרטיס הקול אל המודם... כן כן הדבר העתיק הזה שעושה קולות של ווספה לפני טיפול מנוע... DRIVER רלוונטי או משהו בסגנון... נכון לעכשיו אני בכלל לא בכיוון... תודה לכולכם....
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי hub חברת vention ובו 9 חיבורים עם חיבור ראשי Type-c. מכשיר מעולה הכול תקין ועובד אך בעיה אחת כאשר מחברים אותו למחשב שמע של הרמקולים במחשב נעלם. במכשיר יש 3 כניסות usb , כניסת RJ45 , כניסת Type-c , כניסת hdmi , כניסת sd/tf וכניסת אוזניות audio 3.5 mm . שאלה איך אני יכול לנתק את החיבור/כניסה audio 3.5 mm ב-hub? תודה לכול העונים מראש. תמונה קישור https://www.aliexpress.com/item/32849188464.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4df5ccPR
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות הזמנתי מחו'ל את ה Enermax Aurora למחשב של אבא שלי, ומיד התאהבתי. עכשיו אני מחפש להשיג אחת נוספת בשביל המחשב שלי .. מישהו ראה אותה בארץ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניתן לחבר ג'וייסטיק של קומדור לusb של פנטיום ?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מתכוון לספקים עם חיבור מתח ללוח אם עם 24 פינים במקום 20 וחיבורי מולקס של 6 פינים במקום של 4. תודה
-
- 13 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ניתן לקחת סלרון 850 ולהריץ אותו כ 800? הלוח לא תומך במכפלה של יותר מ 8! :asthanos: :AR15:
-
יש לי MICROSOFT INTELLI MOUSE EXPLORER ונקרע לי החוט שלו, אפשר לקנות חוט בנפרד? או שאני חייב עכבר חדש? (אין אחריות על העכבר)
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מנכ"ל HP פרסם בבלוג החברה התנצלות בעקבות עדכון קושחה מפתיע שגרם לזעם גדול ברשת לכתבה
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
טוב, נמאס לי מהוידאו הרגיל. אני רוצה לעבור להקלטה דיגטלית (PVR, DVR), אבל - זה לא אומר שאני רוצה לראות מעכשיו טלויזיה על המחשב ! אני עדיין רוצה לראות בטלוויזיה הרגילה (אני אומר כי ראיתי כרטיסים ללא VIDEO OUT) ראיתי דעות מעולות על hauppauge אבל אני לא מבין כמה דברים - 1. האם אפשר גם ב- WinTV-PVR-250 או במודל החדש שלהם WinTV-PVR-USB2 לראות בטלויזיה או שזה רק ב- WinTV-PVR-350. 2. בהנחה שיש לי כבלים דיגיטליים או לווין - 2.1 איך מחברים (אנטנה לממיר למחשב לטלויזיה) ? 2.2 איזה ערוצים קולטים ? 2.3 האם אפשר להקליט ערוץ אחד ולראות ערוץ אחר (השאלה הזו היא בעצם רלוונטית גם לוידאו נורמלי אם אני לא טועה) 3. ראיתי שיש כרטיסים אנלוגיים ודיגיטליים, מה ההבדל ומה אני צריך בהנחה של סעיף…
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
לפני חצי שנה קניתי מדפסת ב 200 שקל סתם בשביל אחותי שתדפיס כמה עבודות לבית ספר של HP דרך אגב אחרי חודש וחצי בערך יתקלקלה ושוב לפני חודשיים קנינו שוב מדפסת ב 200 שקל מי OFFICE DIPO ועכשיו ניגמר לה הדיו וביררתי על דיו חדש וכול מיכל עולה 90 שקל שזה אומר 180 שקל שזה 20 שקל מי מדפסת חדשה חחח... אני כבר ממש מאבד כאן כיוון..מה אתם אומרים שווה לקנות כבר מדפסת באיזה 400 שקל שתחזיק שנה שנתים? או פשוט לקנות שוב תזבל הזה של ה 200 שקל ולקוות שאני יפול על משהו טוב שיחזיק קצת יותר.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-