עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by geigera,

שלום רב במשך זמן רב הייתי משתמש בנייד שלי עם מקרן והכל היה בסדר. אחרי שהחלפתי כבל VGA כי הקודם התקלקל, עם הכבל החדש המחשב תמיד במצב של הקרנה במקרן בלבד. מרגע שאני מחבר את הכבל אני לא יכול לראות על המסך. גם כשאני בוחר באופציה של מסך כפול אפליקציה שבמחשב ששולטת על המקרן - זה לא משנה את המצב. עזרה? תודה ארי

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  2. היי לכולם, בהמשך לשרשור ההתלבטות שלי, החלטתי שאני הולך על מקשי MX Brown. אני מתלבט בין 2 מקלדות ואשמח לדעתכם: Logitech G710+ - יש בארץ ב-650 ש"ח , כולל עברית, אבל יש בעיה ידועה עם המקשים של המקלדת אשר נוטים להשבר עם הזמן: http://www.amazon.com/Logitech-Mechanical-Keyboard-Tactile-High-Speed/product-reviews/B009C98NPY/ref=cm_cr_pr_hist_2?ie=UTF8&filterBy=addTwoStar&showViewpoints=0&sortBy=bySubmissionDateDescending ושרשור שלם באתר התמיכה של לוג'יטק: http://forums.logitech.com/t5/G-Series-Gaming-Keyboards/G710-broken-keys-from-normal-use-plastic-tops-Where-to-get/td-p/1075449/page/13 האם מישהו נתקל בבעיה? איך השירות של לוג'יטק בארץ? אפשרות שניה - מקלדת Corsair …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by סעדה,

http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Gaming-Headset-Surround/dp/B003VANOFY/ref=lp_9620213011_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1416862552&sr=1-1 משלוח לארץ? ואם כן כמה זה יצא אחרי מיסים ומעמ?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Zeev86,

אהלן. אני מחפש עכבר גיימינג. היה לי לאורך הרבה שנים Razer Imperator והייתי מבסוט ממנו מאוד, עד שהקליק השמאלי התחיל להלחץ פעמיים וקשה מאוד להשתמש כעת בעכבר. אז בגלל שלא החלפתי עכבר שנים, אני לא כל כך מכיר את השוק עכשיו והייתי שמח אם תמליצו לי על עכבר טוב. (אני משתמש בעכבר ביד ימין ומעדיף צורה כמו שיש ל-Razer Imperator) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by shaharazu,

שלום לכולם. אני מעוניין להתייעץ איתכם בנוגע לרכישת מקלדת , עכבר, ואוזניות. אני גיימר ואני מחפש את הציוד הטוב ביותר שניתן להשיג. אוזניות- אני מחפש אוזניות שיוכלו לספק לי את השמע הטוב והאיכותי ביותר, אני מתכוון לשמע שבעזרתו אני יוכל לדעת את מיקום היריבים שלי מאחורי קירות/מרחק רב. אני מעוניין שהמקרופון של האוזניות יהיה איכותי על מנת שיוכלו לשמוע אותי בצורה ברורה ונקיה כשאבצע הקלטות. עכבר-עכבר יחסית גדול אבל לא ענק, אין לי מושג מה עושה עכבר טוב יותר מהשני ואני אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקורות מידע או פשוט להסביר לי :-) בנוסף אני מעוניין שהעכבר יגיע עם תוכנה נוחה לשימוש. מקלדת- חשוב לי שמהירות התגובה של המקלדת תיהיה גבוהה מאוד ואפשרות של מקרואים. אין לי בעיה להשקיע …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by LOLFTW,

היי, ראיתי 2 אוזניות גיימינג (שתיהן במבצעי ה-BF): Thermaltake Tt eSports Cronos Razer Kraken 7.1 איזה מהן עדיפה לדעתכם? והאם יש משהו שאתם ממליצים עליו יותר (בטווח המחירים הזה)? אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי, כי אני משתמש בזה רק לריידים ב-WOW, וגם ככה הדברים האלה לא מחזיקים הרבה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. היי, בדיוק קניתי מחשב חדש למשחקים ואני מחפש גם עכבר ומקלדת לרכישה בארץ. כשאני מסתכל על האחיזה שלי בעכבר זה בד"כ כלל Finger Tip, אבל אני חושב שלפעמים אני מחליף גם ל-Claw (כך שממש החלק האחורי ביותר של העכבר נוגע במרכז היד), במיוחד עם עכברים גדולים יותר. התקציב של הוא בערך 800 ש"ח, אבל הוא גמיש ואפשר לחרוג לכאן או לכאן. המשחקים הם משחקי RTS, RPG, FPS בד"כ. מעולם לא היו ברשותי מקלדת ועכבר גיימינג - אודה לכם מאד אם תייעצו לי ברכישה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by elis02,

שלום, לאור המבצעים של הימים האחרונים, בנוסף למסך מחשב 22-23 אינץ' (פורסם פוסט נפרד בפורום מסכים) עם חיבור hdmi לחיבור למחשב הנייד שלי. (עבודה ב2 מסכים) אשמח לקבל עצה בקשר למקדלת ועכבר חיצוני כלשהם או משהו נוסף אשמח לדעת. (עדיף לא אלחוטי כי לא רוצה להחליף בטריות) המלצה על הדברים תתקבל בברכה. יש לי נייד ASUS N550JK-CN065H תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by גיתית קוליץ,

הי, אני מחפשת לקנות מדפסת, שמטרתה להדפיס עבודות ויצירות של ילדה מוגבלת וכשרונית במיוחד, בעצם חשוב שתהיה ברזולוציה טובה( לא חייב מקצועי מאד) והדפסה בקצב סביר, וכמובן לא מועדת לקלקולים במהרה. חשוב לי גם מחיר זול.( נגיד עד שלושמאות) אשמח לקבל המלצה. לא מבינה בזה הרבה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by UnKnoWn_BuLLeT,

שלום, אני צריך המלצה על משטח ( אחד מאלה שלמעלה ) שיתאים לעכבר g502. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  11. Started by watch out,

הי אני מחפש לקנות פד מומלץ לעכבר: logitech g400 mouse יש לי פד steelseries ישן אבל הוא איבד את היופי שלו במשך הזמן אשמח לכל המלצה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by rico,

שלום לכולם, אני מחפש מקלדת לשימוש משחקים (גיימינג) למחשב, במחיר של עד 400 ש"ח. הדבר הכי חשוב אם אתם תוכלו למצוא אז שיהיה אפשרות דרך המקלדת עצמה חיבורים של USB ושמע. אורות LED גם נחמד. אשמח מאוד לעזרה בהצעות חברים. תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  13. Started by avishai220,

הזמנתי פד של steelserious heavy מסין יש הבדל בין קוריאה לסין? את העכבר g700s הזמנתי מקוריאה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by andrei21,

שלום ברשותי סט מקלדת ועכבר Logitech Desktop Wave ה reciever שלהם נהרס, האם אני יכול לרכוש reciever חלופי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Y-L,

פתוח להמלצות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by TaLVNZda,

איך הסט? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11521 לצורכי גיימינג וקצת כתיבה וצריך פד לעכבר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by Ronen Mars,

היי, אני מחפש סט מקלדת + עכבר חוטי/אלחוטי בסביבות ה200 ש"ח רק מאייבורי עד כה הסתכלתי על: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11521 ולפי האשכול האחרון שלי בפורום הזה, הוא בסדר אבל לא בשיא. רצוי שיהיה למקלדת גם אותיות רוסית, תודה נ.ב - אפשר אולי לוותר על עכבר ולמצוא מקלדת טובה בסביבות ה200 ש"ח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. אני עם הQCK MASS כבר שנה והוא מתחיל להיות מגעיל והוא לא מרגיש כמו פעם, למרות שאני מנקה כל שבוע שבועיים עם מטלית לחה. אני רוצה פאד חדש, ופשוט קשה לי לבחור ולהגיד איזה הכי מתאים לי, אני מחפש בן אדם עם ניסיון. העכברים שלי: Ninox aurora Mionix Naos 7000 SteelSeries Rival Logitech G502 SteelSeries Kana (את שלושת האחרונים אני מחפש למכור אבל לא התעסקתי עם זה כל כך עדיין) מחפש פאד גדול (משחק על DPI נמוך ולעיתים העכבר נתקע במקלדת או נופל מהפאד על הMASS), מתלבט אם רך או קשיח ומתלבט אם עבה או דק. לא אכפת לי חברה ולא אכפת לי מאיפה, אני אמצא דרך לרכוש אותו. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by prxc,

ואני לא מצליח להפעיל את הפקס איך להפעיל הוא לא פועל אפילו שהרכבתי את התוכנה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. המדפסת עובדת מצוין אך כנראה יש בעיה בהגדרות של הפקס נראה לי שיש להגדיר זה בתוך החון של המדפסת עצמה כנראה אולי לא במחשב אולי מהירות השידור או לא יודע מה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by leahd3,

כמו בכותרת מה דעתכם על העכבר הזה? משחק לרוב mmorpg ו fps

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  22. שיהיו בלוטוס...כלומר תואמים MEEGO T10 לא יודע מה הטווחי מחירים של הציוד הזה, ולכן תציעו מה שנראה לכם טוב לא עם מחיר מוגזם. ולא משולב, אני רוצה עכבר בנפרד ומקלדת בנפרד , תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by tidan31,

שלום! אני מעוניין לרכוש מצלמת רשת לשיחות בסקייפ ובפייסבוק מה אתם אומרים על הלוגיטק 920?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  24. היי, אני מעוניין לקנות מדפסת (לשימושים של סטודנט, הרבה הדפסות שחור לבן והרבה סריקות). מעוניין במדפסת עם דיו זול יחסית, תמיכה בWifi ואם יש אפשרות להדפסה דרך אפליקציה מרחוק זה יהיה מעולה. אין לי הרבה מקום אז חשוב לי שהיא תהיה כמה שיותר קטנה. המלצות? (עברתי על המומלצים אבל לא נראה לי שמה שמציעים שם מתאים לדרישות שלי). - - - תגובה אוחדה: - - - BROTHER HL1110 נראת לי קטנה וקומפקטית, אבל אין שם סורק ואני מעדיף סורק

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by NoahDalal,

שלום לכולם, אני צריך המלצה על מיקרופון פשוט. אבל שישמעו טוב משהו עד 75 שקל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים