עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by giliboy,

אז ככה יש לי ככה 700 שקל....מה כדי לקנות???(אפשר גם עד 1000) יש לי צורב יש לי דיוי די יש לי פנטים 4 יש 256 RDRAM יש לי מארז אנרמקס יש לי כרטיס קול טוב..... מה אני יכול לקנות????

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by chichy,

שלום אני מאוד!!! מעוניין לקנות כרטיס עריכה דיגיטלית עם יציאת וכניסת firewire. הבעייה היא שישנם סוגים שונים בשוק אשר ביניהם הבדלי מחירים עצומים!!! אם מישהו יכול להסביר לי את ההבדלים בין הכרטיסים שהרי הם דוגמים בצורה דיגיטלית, ככה שאין כזה דבר הורדת איכות וכו... אם אתם מעוניינים לקבל קצת פרספקטיביה למה שאני אומר כנסו ל- PCI FireWire HOST ADAPTER נמכר בפלונטר ב- 290 ש"ח PINNACLE STUDIO-DV-CLIP נמכר בפלונטר ב- 806 ש"ח תודה איל

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by Spirit Crusher,

אמא שלי קנתה את המכשיר הזה..HP 5610 שכולל מדפסת פקס סורק וכו' בדיוטיפרי ב200$ השימוש העיקרי של זה הוא פקס לעסק...קחו בחשבון שזה לא פקס שעובר בו דף אחד בשבוע... השאלה אם כדאי להחזיר את המכשיר ולקנות מכשיר אחר מבחינת מחיר הדיו ראיתי שזה לא לייזר ואפילו לא גליל כמו שיש לנו בפקס הישן שכבר לא עובד ואני יודע שמחסנית דיו זה עסק דיי יקר היום משתלם להתעסק עם טונר דיו כמו של הHP5610 או עדיף להחזיר את זה ולחפש פקס לייזר\גליל נייר קופי? תודה מראש

4. Started by bah10,

יש לי כרטיס קול creative sound blaster AUDIGY וראיתי שיש על הכרטיס חיבור לפאנל. לא קניתי את הAUDIGY PLATINUM לכן אין לי פאנל, השאלה אם אפשר לקנות את הפאנל בניפרד? תודה.

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  5. אמנם IBM אך הפעם מדובר ב-20GB 7200 עד היום קראתי (במיוחד כאן) על בעיות בנפחים הגדולים יותר -40-60. הסימנים המדאיגים: 1. רעש מתכתי האופייני למכונות חריטה (אלו העובדים במהירות איטית) 2.זיהוי בביוס אך מאבד עצמו אי שם באיתחול 3.לפרקים מזוהה בביוס 4.בקיצור, יישות עצמאית! אשתף אתכם בדילמה שלי.. זה ברור שהדיסק יוחלף ויהפוך למשני (במידה וישרוד מעל למצופה) השאלה היא האם לסמוך עליו? הרי אם הוא ישמש כמשני אז מן הסתם ככונן גיבוי. אך אבוי, איך אפשר יהיה לסמוך עליו? הלך על הגיבוי? אגב, הוא עדיין עובד (כשבא לו) לראיה ההודעה הזאת. בכל אופן, מקסטור (40) ברוך הבא...

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  6. עכשיו יש לאנוכי כרטיס קול מסוג Zoltrix Nightingale אשר מבוסס על צ'יפ C-Media CMI 8738, ואנוכי די מרוצה ממנו, אבל רוצה יותר טוב! הצרכים שלי לא גדולים במיוחד, כרטיס קול טוב שיעבוד מעולים המערכת סטריאו שלי(SHARP CD-BP1500), לכן הגעתי למסקנה שה-Hercules MUSE XL יספיק לי בהחלט, ובזמן שאני קורא את הביקורת עליו אצל דן, מה אני מגלה? שהוא מבוסס גם על הצ'יפ C-Media CMI 8738 !! עכשיו השאלה, האם אני ירגיש הבדל אם אני יחליף את הכרטיס?!?! כי אם לא, עדיף שאני יחזור לתוכניותי המקוריות ויקנה את הוולקנו 7+....

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by shark,

מה עדיף LG X32 או PLEXTOR X24 בלי תוספות זה או זה ראש בראש מה יותר טוב ? : :smoke:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Deablo,

אני רוצה לקנות מארז גדול FULL TOWER איפה אני יכול לקנות משהו טוב זול ועם הרבה מאוורים וגם ספק טוב??

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by CoronaLover,

שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית ולצערי התקציב שלי הוא רק 1000 ש"ח אם מישהו יוכל להמליץ על מצלמה טובה אני יודה לו ובבקשה בלי הודאות בסגנון תוסיף עוד .... ש"ח ותקנה..... בגלל שגם כך זה יותר ממה שתיכננתי לבזבז.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  10. משהו מוכר או מוכן להשאיל?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by Yarden Cohen,

שלום, אני עובד על Rapberry Pi 3 (Model B) ולפרויקט הספציפי שאני עובד עליו אני צריך לקנות כפתור קטן, משהו אסתטי שיתחבר לרספברי דרך usb. ראיתי שיש המון דברים בסגנון בחו"ל, אבל אני קצת לחוץ בזמן, במיוחד עם העיכובים במשלוחים שקורים בשבועות האחרונים. האם מישהו מכיר מקום בארץ שניתן להשיג בו דברים מהסוג הזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים, המליצו לי על logitech mx-3200. הסתכלתי גם על סטים של מייקרוסופט ושמתי לב שהמחירים הם נמוכים משמעותית, האם זה מתבטא גם בנוחות השימוש? אני פשוט לא יודע כמה אני צריך את כל הפונקציות והכפתורים שיש ב3200, ואם זאת הסיבה היחידה להבדלים במחירים, אז זה אני אבחר בדגם פשוט יותר. התכונות שאני מחפש הם נוחות (בעיקר בעכבר), וטווח קליטה טוב.[br]פורסם בתאריך: 27.10.2007 בשעה 17:48:12 עוד מחשבה שעלתה לי עכשיו בראש: לקנות סט אלחוטי פשוט יחסית, עם מקלדת בלי כפתורים ואופציות מיותרות. ואחרי זה לקנות עכבר יותר טוב בנפרד.האם זה יכול לעבוד, או שאי אפשר להשתמש בעכבר אחר כשהסט המקורי מחובר?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by almor12,

אחרי שהחלפתי מקלדת ( בסוף הצלחתי למצוא מקלדת שלdaskeyboard ביד שנייה). דרך אגב מקלדת בת-ז**ה. הגיע הזמן גם להחליף את האוזניות שלי, מה שקורה האוזניות שלי בנות 5 עם חיבור usb ופעם בכמה זמן המחשב מפסיק לזהות אותם, אחרי בדיקה מול מספר מחשבים אחרים הגעתי למסקנה שכנראה הם עשו את שלהם. האוזניות שלי נקנו בסין והם של חברת aula והם היו סבבה. עכשיו אני מחפש אוזניות גיימרים עד 400+-, רוב הזמן הם ישמשו למשחקים אבל לפעמים ישמשו לסרטים ולמוזיקה במחשב. עדיפות לחיבור 3.5" אבל גם חיבור usb יהיה גם סבבה. יצא לי לראות אוזניות של Logitech , Razer ,corsair בערך כולם באותם מחיר. הדבר החשוב ביותר שלא יהיו אלחוטיים, ניסיון גרוע עם חיבור זה. תודה ומצטער על החפירה

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  14. בתדירות של פעם בשבוע המחשב שלי נכבה בפתאומיות ונדלק רק אחרי שאני מוצא את השקע ומחזיר. אבל אף פעם זה לא קרה תוך כדי עבודה על המחשב. פעם היתה את הבעיה הזו ואז הפסיקה ושוב חזרה. יש לי ספק 300W. AMD 2200 מה לדעתכם הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by JAMOOS GADOL,

ברשותי עכבר אופטי (Microsoft) , והוא פועל מצוין והכל.. אבל הבעיה זה שכשאני מכבה את המחשב- העכבר ממשיך והוא דולק באדום, וזה מאוד מפריע שזה דולק כל הזמן > האם זה קורה גם לכם? מה אני יכול לעשות כדי שהוא לא יאיר בכלל (כשהמחשב מכובה כמובן)?

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by eyal00,

יש לי עכשיו עכבר של VIEWSONIC פשוט. אם אני יחליף לעכבר MX 510 אני ירגיש שיפור גדול בדיוק? העכבר שווה 200 ש"ח?

• 10 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by yakir4u,

קניתי את הcm storm trigger ובשביל שאני יוכל לחבר אלייה את הפלאפון היא דורשת עוד אנרגיה (למרות שהיא מחוברת לUSB שלפי ג'יגהבייט מספק פי 3 יותר מתח מUSB רגיל) עכשיו הבנתי מהאתר של CM שאני צריך 5VDC PSU אין לי מושג מזה ואיפה אני משיג את זה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by nir_ofer,

הכותרת אומרת הכל.... אני אשמח ללינקים אם אפשר יש אפשרות גם בארה"ב (אבא שלי נוסע הרבה ויש לו משרדים שם שישלחו לי לארץ)

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  19. שלום ראיתי את 2 המארזים האלה ואני חושב מה לקנות דבר חשוב אני חושב רק על המארז לא הספק! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6504 כמה מאוררים אפשר להכניס בו(אני יודע שזה 120MM אבל את המספר לא יודע) ואם אפשר אז איפו כול אחד ממוקם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=11721 כמה מאוררים אפשר להכניס בו(אני יודע שזה 120MM אבל את המספר לא יודע) ואם אפשר אז איפו כול אחד ממוקם כמה הוא עולה בלי הספר(את הראשון אני יודע) ובכללי על מה אתם יותר ממליצים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by אישי555,

שלחתי מסמך בן 4 דפים להדפסה ומשום מה המדפסת הדפיסה אותו יותר מפעמיים ועוד המשיכה להדפיס אז הוצאתי את הדפים וכך הפסקתי את הפעולה. אני לא רואה אייקון של המדפסת ליד השעון ולא יודע איך מבטלים את זה. יש לי זירוקס. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by bmw,

שלום קניתי מחשב אך אני רוצה לדעת עם הוא טוב הוא שיש משהו לשפר בוא אז בבקשה תעזרו לי. והמחשב שקניתי הוא: מארז: enermax 430w מסך: אינץ' samsung 171s lcd 17 לוח אם: asus p4t 32bit rdram מעבד: intel p4- 2.26 זיכרון: (256x2 rdram pc-1066 kingston (512 pc-1066 כרטיס מסך: gainword 750xp ultra +glases כרטיס קול: hercules game theater xp+מפענח ל-7.1 די.וידי: pioneer 16x48x צורב די.וי.די: pioneer a04 צורב: plextor 40x/12/40x עכבר+מקלדת לייזר: logitech desktop. רמקולים: creative dtt 5300 5.1. מודם: adsl 3mga wow. מערכת הפעלה: win xp pro 2002. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל ati raedron 9700 כשיגיע לארץ. זה כדי???

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  22. אני מחפש כרטיס טלביזיה לצורך המרת קלטות וידאו לפורמט דיגיטלי, איזה כרטיס עושה את זה באיכות הכי טוב? וגם שתומך בFULLHD-1080P... התקציב של עד 1000 ש"ח..

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Started by Oren_25,

שלום לכולם ברצוני לקנות עכבר חדש של גיימרים דוייק ראיתי את הביקורות של הG5 וה-G7 באתר אבל אם זאת יש כ''כ הרבה מבחר של עכברים חדשים בלוג'יטק ראיתי מכירה קבוצית בפנדה מחשבים את הMX500 ב-115 שקל בלבד! אפילו שיש דגמים חדשים של עכברים, האם הוא טוב? בקיצור על איזה מבין כל עכברי הלייזר/גיימרים הקיימים היום בשוק אתם הכי ממליצים לא משנה התקציב

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by erez_hazan,

שלום, רציתי לקנות מדפסת חדשה אחרי שהישנה שלי התקלקלה. אני צריך שהמדפסת תהיה מהירה, והדיו לא ייגמר אחרי שבועיים- אני מדפיס כ15+ בשבוע. ושתהיה לה אפשרות להדפסה דו צדדית. התקציב הוא בסביבות ה600. חשבתי בכיוון של HP 6500.

25. Started by Holography,

היי, אני לא יודע בדיוק לאן זה שייך אבל החלטתי לכתוב את זה פה החורף הגיעה לעיתו ועמו הברקים...אחד האויבים המסוכנים של מחשבינו הנערץ (חוץ מהא'ק והחשמל סטטי ) רציתי לדעת כמה שקע כזה עולה ומאיפה ניתן לקנות,והאם הוא מספק הגנה של 100% למה שמחובר אליו ? (במקרה הזה למחשב) תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.