עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אין לי מושג איך קוראים לחלקים האלה אבל אני מדבר על הצ'ופצ'יקים הקטנים האלה בגב המקלדת שאפשר להרים בשביל שהמקלדת תהיה בזווית , יש לי מקלדת מסוג logitech wave , תודה רבה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by amirx19,

שלום, אני מחפש פתרון שיאפשר להעביר את המחשב מהסלון לחדר אך עדיין יאפשר לשלוט בו על ידי מקלדת ועכבר אלחוטיים. אשמח לשמוע על מוצרים.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by ohad_haz,

אמרו לי שצריך כרטיס וידיאו בשביל זה.. אם כן תסבירו לי איך זה עובד ומה כדאי לקנות? ואם צריך איזה תוכנה? אם לא אני ישמח לדעת איך בדיוק אני יכול לערוך. ... למי שלא הבין הכוונה שלי לקחת נגיד סרט כלשהו שצילמתי , להוסיף לו אפקטים במחשב ולהחזיר לקלטת. תודה מראש. :asthanos:

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by maor0079,

אני מחפש מדפסת ב 500 ש"ח בעיקר שהדיו שלה יהיה זול לא חושב איזה מדפסת רגילה או משולבת חשבתי על canon pixma mp210 איך המדפסת הזו ?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by dr-psyco,

שלום. כרגע יש לי סט של TEAC אלחוטי שקניתי מבלוקבסטר במבצע במחיר של 99 ש"ח הסט מעולה ונידרש הסתגלות הסוללות מחזיקות אחלה ואין שום טענות....אבל.... עכשיו עברתי להשתמש יותר בטלויזיה והמרחק פשוט לא מספיק רק לאיזה חצי שעה כשהסוללה טעונה במלואה. המרחק הוא 1-2 מטר בלבד! המקלדת אינה עושה בעיות מרחק, אבל העכבר כן. לכן אני מחפש סט חדש שיהיה מרחק אמיתי של 4-5 מטר. שיהיה נוח, קל משקל, שהסוללות יחזיקו מעמד. שמתי עין על מספר סטים: EX-110 שעולה בחנויות 170 ש"ח ‏Wireless Optical Desktop 1000 שעולה 155 ש"ח ‏Wireless Optical Desktop 2000 שעולה 185 ש"ח יש עוד המלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  6. אני מחפש לקנות מקלדת עד 200 ש"ח בעיקר למשחקים וקולנוע ביתי.... ראיתי את ה G15 שעולה ביוקר וגם אין לה מקשים בעברית חוזץ מזה אין לי שום מושג בתחום תזרימו המלצות ובלי צורות משונות ובלתי מזוהו משהו שנראה סטנדרטי אבל איכותי למשחקים ולקולנוע ביתי.

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by MaoR_KilleR,

כרגע אני מעוניין לגבות מסך CRT 17" ישן מאוד של LG, ומחשב חזק (A64, 6800GT, 1GB, 160GB HDD + 40GB HDD balbla) שאותו מפעיל ספק 480 וואט של Enermax. איזה UPS יהיה הטוב ביותר? תזכרו שאני מעוניין שהוא יחזיק לפחות 3 דורות, ואני לא רוצה עם כל שדרוג להחליף אל-פסק... ואני מעוניין לקנות באינטרנט בלבד. בנתיים חשבתי על ה- APC Smart-Ups 1500va. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by Torn,

קניתי אותו היום בעקבות ההמלצות שראיתי כאן... אבל מה אוכל לומר המארז הזה פשוט מכוער ועוד קניתי אותו בצבע שחור, כי הלבן בכלל זוועה... בקיצור מה אפשר לעשות בשביל להפוך אותו לקצת יותר מושך? אני רוצה לעשות חלון, אבל אין לי כוח לזה ואין לי את הציוד המתאים... יש מישהו בפורום שמוכן לעשות בשבילי (בתשלום כמובן). ועוד שאלה, שתי המאווררים של ה120 מ"מ מסתובבים נורא לאט משהו כמו 500-600 סל"ד והמהירות לא יציבה לפי מה שראיתי בEVERSET, זה תקין? כי שמתי לב שכאשר המחשב נדלק ב5 שניות הראשונות המאווררים מסתובבים מהר יותר, ומרעישים גם יותר... (או שזה פסיכולגי אצלי :s05:) קיצר יש לי כאב ראש מהמארז הזה, בכלל רציתי לקנות את הסופרטאלנט מKSP ולא היה להם אותו במלאי... ואני מבואס רצח!!!

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  9. שלום רב, מעוניין לרכוש רמקולים למחשב בתקציב של 400 ש"ח בשיטת שידור 5.1 . שימוש - מוסיקה וסרטים . כרטיס קול - on board על לוח Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67

10. היי 8)!!! קניתי די וי די נייד של Apex דגם JDP-707 עכשיו התרגום שאני שם ביחד עם הסרט בתור Data רואים אותו הפוך על המסך ... הבנתי שיש צורך בתוכנה שהופכת בחזרה את התרגום (לפני שאני שם את הסרט על דיסק) וניתן לצפות ללא בעיה מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה שם התוכנה ??? בבקשה בבבקשהה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by shtrodel,

הכותרת אומרת הכל, בחיפוש שלי אחר ספק מצאתי את הדבר הבא... מישהו מוכן להגיד לי מה זה? (האנגלית שלי פאקק). http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_ddr_booster_diagnostic_device

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by izikd,

אני רוצה לקנות מחשב חדש לא ממש יקר ויכול להיות לא מהדגמים החדשים! מה עדיף לי AMD או Intel? איזה מעבד ואיזה לוח אם? (לא חייבים להיות דגמים ממש חדשים אבל לא יקרים) ואני גם רוצה לקנות כ.מסך חדש גם לא חייב להיות דגם חדש אבל שלא יהיה יקר איזה? (אם אפשר גם נימוק למה דווקא דגם זה) בתודה izikd

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  13. Started by ashkenazone,

אהלן, אני רוצה פד לעכבר ועכבר למשחקים... fast shooters, אני משחק קאונטר! בתקציב 400 שקל מה כדאי לקנות? 10X ועוד משו... מה לעזאזל ההבדל בין SteelPad SK Version ללא SK Version? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  14. מדפסת Canon IP4200 שנמצאת בתקופה האחריות - התקלקלה, נשלחה לתיקון, ובמעבדה אמרו שראש המדפסת התקלקל, יש להחליפו (בעלות של המדפסת כולה, כמעט), ושהנ"ל לא מכוסה באחריות. אין ממש איך לבדוק האם המעבדה לא משקרת, אבל בכל מקרה - האם יתכן / מקובל / הגיוני שהחלק העיקרי במדפסת אינו מכוסה באחריות ? (קשה לי להאמין שכן, וגם אם כן - האם זה מחובתם לציין נתון חשוב זה, כאשר "מעניקים" אחריות ?)

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by the godfather,

שלום אני חולה על שקט ואני קונה מחשב חדש ואני צריך המלצה לספק ומארז שקטים במיוחד לבנתיים חשבתי על האנרמקס ליברטי 500 המפרט שלי הוא: conroe e-6600 2 gb ddr 2 עדיין לא החלטתי איזה חברה אבל 800 או 1026 מגה"ז תלוי אם יצא לוח שיתמוך לוח אם שיתמוך קונרו עם רשת וייפיי בלוטוט וכל זה שתי הרד דיסקים במערך רייד 250GB כל אחד חשבתי לבנתיים על הרייד רדי של ווסטרן דיגיטל אם יש המלצות מוכן לשמוע כרטיס מסך 7600 GT אם לא תיהיה איזה נפילת מחירים צורב דיוידי כונן 1.44 כרטיס קול אולי קרייטב אודג'י שאני איתו עכשיו ואני מעדיף שיהיו במחשב מאווררים של 120 ממ כי הם יותר יעלים מבחינת רעש ביצועים חשבתי על הסונטה 2 אבל האנרמקס נראה לי יותר איכותי ממה שיש שם

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by orrm,

אני מחפש מארז למחשב החדש שלי..... אני לא יכול TOWER כי אין לי מקום אליו בבית....... אני צריך משהו עם לפחות 4 של 5.25 ומשהו כמו שלושה או ארבעה 3.5 איזה הכי כדאי לקנות ואם אתם גם יכולים להגיד לי איפה לקנות אותו זה יהיה נהדר.... תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  17. Started by CaRTeR,

אייך המצלמה הזאת http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1013974 אני צריך שתיהיה באיכות מספיק טובה לצלם דפים שיראו את הכתב בדף.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  18. מישהו יודע איפה אני יכול לרכוש בארץ את העבר של RAZER DIMONDBACK חוץ מהחנות שמופיע ב- zap? אני גר באזור הדרום אז עדיפות לחנות באזור אבל לא חובה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש מדפסת משולבת (לא איכפת לי הזרקת דיו או ליזר.. אני משער שהתקציב שלי גם מתאיםיותר להזרקה) שיהיה פקס סורק מדפסת ומכונת צילום שיהיה לה איזשהו ממשק שיתחבר לרשת... אלחוטי/חוטי... התקציב הוא עד 700 השאלה העיקרית היא האם כדאי לקנות מדפסת ולהוסיף לה שרת הדפסה או שעדיף ללכת על זה מובנה...

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by Dr.flotz,

אני רוצה לקנות את זה ולהחליף את המקשים שבו למקשי ה F.. בגגל שאני משחק במשחק שאני צריך לרפות לתקוץ וכאלה וכל שנייה קובעת יש דרך לשנות? אם זה לא פה בבקשה להעביר. רציתי לקנות את זה אך זה יקר מידי http://ecx.images-amazon.com/images/...YTL._SL500.jpg

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by X-BLADE,

המפרט שלי הוא כזה: 2GB זכרון 160 GB הארד דיסק 805 מעבד 1900XT כרטיס מסך לוח אם של GIGABYTE 955PRO ואני צריך את הספק האיכותי והחזק ביותר עד 500 ש"ח תודה.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by vmhome1,

שלום לכולם, על איזו מדפסת אתם ממליצים? איזו הכי טובה מבינהן? יש מדפסת אחרת בתקציב הזה שתהיה טובה יותר לדעתכם? HP Deskjet 4180 HP DeskJet F2280 HP DeskJet 2180 תודה מראש!!!!

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by tomiv,

יש לי מחשב נייד ודיסק קשיח חיצוני (דיסק קשיח של מחשב שולחן) שיכול להתחבר לUSB באמצעות מתאמם ואני רוצה לחבר אותו לתוך המחשב נייד שלי במקום הדיסק קשיח שיש לי שם או בנוסף לא משנה ושמשם תעלה המערכת הפעלה השאלה שלי אם קיים כבל כזה שיכול לחבר דיסק קשיח של מחשב רגיל או USB (מאחר ויש לי מתאמם לדיסק קשיח שיכול לגרום לו להתחבר דרך הUSB ) לתוך לוח האם של המחשב נייד .. ? שאלתי השנייה היא האם חיבור דיסק קשיח של מחשב נייד הוא כמו דיסק קשיח של מחשב רגיל ? כי לפי מה שאני ראיתי זה חיבור יותר קטן (ואני חושב שבמחשב נייד שלי זה IDE).. מקווה שהבנתם, אשמח לשמוע את תשובותיכם.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by pushel,

: אם מישהו שמע דברים על המדפסת או יודע איפה אפשר לחפש לגביה חוות דעת אני אשמח לדעת כמו כן - הבנתי ש label printing זה הדפסת מדבקות, אני צודק?

25. אוקיי אז יש לי את הסט האלחוטי של לוג'יטק Logitech® Cordless Desktop 660 Deluxe כבר כמעט שנה ויש לי בעיה במשחקים איתם:בכל משחק ששיחקתי עד היום כאשר כתוב לי על איזה מקש ללחוץ כדי לבצע פעולה כלשהי אז אצלי מופיע ריבוע ובו מופיעים אותיות מוזרות בג'יבריש או שלפעמים לא מופיע שום דבר. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? נ.ב. המקלט של הסט הזה מחובר למחשב שלי בUSB.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים