עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ברשותי מדפסת לקסמרק מדגם Z645 דגם די פשוט שעלה בערך 200 ש"ח צריך עכשיו לקנות דיו חדש לשני הראשים והמחירים של דיו חדש עולים כמו מדפסת חדשה ואפילו יותר יש מדפסות כבר בתג מחיר של 160 ש"ח השאלה היא האם בראש הדיו שמקבלים עם מדפסת חדשה יש פחות דיו מאשר בראש שקונים בנפרד ?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  2. דרישות: שיחזיקו מעמד לפחות 3 שעות ללא טעינה, שיהיה מיקרופון ושיהיו נוחות. בעיזור 150-300 שח. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקנות עכבר חדש למחשב... כרגע יש לי את ה MICROSOFT WIRELESS INTELLI MOUSE EXPLORRE 1.0A .. העכבר האלחוטי שלהם מלפני שנתיים... בגדול אני לא הכי מרוצה ממנו, יש לו בעיות שלפעמים במשחקים הוא קצת משתגע, וגם הוא זולל בטריות בטירוף (אין לו בסיס טעינה).... עד היום היו לי רק עכברי MICROSOFT ושאלתי היא מה מומלץ היום ה MX-1000 של LOGITECH החדשים, או ה MICROSOFT החדשים טובים גם ? דברים שחשובים לי הם: אלחוטי עם בסיס נטען (ובטריות נטענות בפנים), שלא ישתגע במשחקים מדי פעם, שיהיה גדול ונוח (אני זוכר שניסיתי פעם LOGITECH והם היו ממש קטנים לעומת העכברים של MICROSOFT).... אשמח לתגובות אודות העכברים בשוק (האם ה 1000 משמעותית יותר טוב מה 700 ?) ואם אפשר גם לינקים לביקורות.

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by rhin0,

^^^ תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by chmmr,

הספק שלי הגיע כחלק מהמארז. רשום על המדבקה שהוא 400W אבל המדבקה היא של KSP איך אני יודע שהוא באמת 400W ?? מצורפת תמונה :

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by iakovl,

יש לי כרגע HP930C והלך כבר כל הדיו ( יש לי עוד אחד מקורי צבעוני בצד) וכמובן כולנו יודעים שהדיו הוא היקר אז חשבתי שאולי שווה להוסיף עוד קצת ולקנות מדפסת חדשה (עם דיו) תקציב 600~ עדיף פחות אבל עם יותר אז גג 650

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  7. קניתי את העכבר, הוא עובד אחלה, באמת עכבר נורא נוח וכיפי. סוף סוף אני בוטח בטכנולוגיית האל-חוט לאחר עבר לא כל כך טוב.. עכשיו יש לי בעיה קטנטנה.. הגלגלת עדינה ורגישה יותר מדי.. אני רק שם את היד על הגלגלת והיא ישר זזה למטה/למעלה.. האם יש דרך להוריד את הרגישות? תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  8. Started by rov,

מבקש המלצה לעכבר מעולה, שיהיה אלחוטי , אופטי (לא לייזר), ועם לפחות 5 לחצנים מתוכנתים.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  9. Started by PrefaceAlumni,

שלום רב! מישהו יודע אם ה-Mac Edition: http://www.razerzone.com/p-124-razer-deathadder-mac-edition-gaming-mouse.aspx מתאים גם לשימוש בויסטה? אולי מישהו קנה וניסה? פשוט אני יכול לקנות אותו בזול יותר אז חשוב לי לדעת. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  10. אני מחפש מקלדת חדשה בשביל הסט החדש של אם ה-Mx 510 תודה ענקית לעוזרים,

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by Jack_g,

NZXT Black Mid Tower Case Model "NEMESIS Elite" זה פשוט מארז מדהיפ הוא מגיע עם שלושה מאווררים של 120 ופילטרים והוא נראה ממש טוב ועוד מלא פיטרים טובים זה המארז היחידי שמצאתי עם שלושה מאווררים של 120. [url=]http://www.hardcoreware.net/reviews/review-246-1.htm

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by NTT,

שלום, אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים, קודם כל שיהיו נוחים,ושיהיה קל ולא קשה ללחוץ על כפתורי המקלדת,ושהעכבר יהיה בגודל סטנדרטי ולא בגודל של ציפורן, ושלמקלדת יהיה כל מיני מקשי קיצורי דרך כמו לאינטרנט,למחשבון,למיי דוקיומנטס,מי פיקטורס וכו'... ושטווח הקליטה יהיה משהו טוב,ושהמקלדת והעכבר יהיו אלחוטיים,נוחים,ויפים... וגם שיהיה מוצר של חברה מוכרה כמו Microsoft,Logitech אם הם בכלל טובים אני לא ממש יודע, וטווח המחיר יהיה גג אבל גג גג 400 ש"ח(כלומר משהו בסביבות 200-300 ש"ח בערך). הצעות בבקשה! תודה!!!

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  13. Started by darkman,

אז ככה החלטתי כדי להחליף תספר הג'נרי שלי (SUNSHINE) בעקבות מקרה של חבר היום הלכתי עליו והתקנו VOLCANO 12 אנחנו פותחים תמחשב, המחשב נתקע אני מריח ריח של שרוף או פאק הספק הלך בכל זאת היום לו מלא בעיות (ריסטים לא ברורים, בזמן האחרון המחשב בכלל לא עלה) אגב גם לו היה SUNSHINE עכשיו אני מפחד שגם לי זה יקרה תמליצו לי על ספר טוב שיחזיק Amd Athlon XP 2500- 333MHz L2-512K Barton ABIT NF7-S nForce2 | Geil 512 PC3200 400MHz DDR WD 80GB 7200RPM 8 MB | GF 3 TI 200 128MB קטודה +כמה מאווררים שני CD ROMS

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  14. כאמור, קיבלתי ספק מזיגזאג - ספק שקט של Tt עם מאוורר 120ממ. כנראה שהספק יותרן חדש כי יש לו ידיות למשיכה במחברי הide ... כנראה שגם המאוורר השתנה- רץ על 938 סל"ד. האם זה נורמלי?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by topy11,

שלום, ברשותי עכבר LOGITECH G500 ישן שכבר זמן מה התחיל לעשות בעיות כגון: לחיצה כפולה, אי לחיצה או חוסר יכולת להחזיק מקש לחוץ. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחליף בתקציב 250-350 עוד דרישות : אחיזת PALM ויד גדולה וכמובן חוטי. אם יש אפשרות אשמח גם לגלגול חופשי כמו בG500 כרגע משתמש בפד 4HD של STEELSERIES ישן אם יש הצעות בנוסף לעכבר אשמח 😄 תודה רבה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  16. Started by urich,

אני רוצה עכבר לנייד איזהב עדיף את הקטן של מיקרוסופט או את הקטן של לוגיטק או של פירמה אחרת בכלל

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by zoharbe,

תקציב - לצערי לא גבוה,רק 50 ש"ח. שימושים - מוזיקה,גיימינג קל. מיקרופון - כן,רצוי שיהיה. שמתי לב לTeac HP-X8 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11796 יש המלצה עליהן? ואם אפשר אז המלצות לעוד אוזניוות? אני יכול לקחת רק מKSP,סניף נצרת עילית.שום מקום אחר.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by tomiv,

יש לי מחשב נייד ודיסק קשיח חיצוני (דיסק קשיח של מחשב שולחן) שיכול להתחבר לUSB באמצעות מתאמם ואני רוצה לחבר אותו לתוך המחשב נייד שלי במקום הדיסק קשיח שיש לי שם או בנוסף לא משנה ושמשם תעלה המערכת הפעלה השאלה שלי אם קיים כבל כזה שיכול לחבר דיסק קשיח של מחשב רגיל או USB (מאחר ויש לי מתאמם לדיסק קשיח שיכול לגרום לו להתחבר דרך הUSB ) לתוך לוח האם של המחשב נייד .. ? שאלתי השנייה היא האם חיבור דיסק קשיח של מחשב נייד הוא כמו דיסק קשיח של מחשב רגיל ? כי לפי מה שאני ראיתי זה חיבור יותר קטן (ואני חושב שבמחשב נייד שלי זה IDE).. מקווה שהבנתם, אשמח לשמוע את תשובותיכם.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by Black_Citadel,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400&products_id=3411 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4014 INTEGRAL המליץ לי לפני כמה זמן על הFSP אבל אני מזמין MX1 מZIGZAG אז אמרתי אם הHEC יותר טוב אז אני יזמין גם אותו משם... כדי שיהיה לי סיבה לבזבז 39 שקל על משלוח

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by Murmur,

שלום, אני מחפש מדפסת משולבת (מדפסת+סורק+פקס - אבל הפקס לא הכרחי), בתקציב של 350 ש"ח. אשמח להמלצות, תודה.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  21. בדקתי גם אצל פנדה וגם אצל נועה... את הפד המומלץ על STEELPAD ה-QCK הרגיל בכלל אי אפשר להשיג, פנדה שמו באתר שלהם חברה חדשה- COREPAD, וחשבתי להזמין (ביררתי באינטרנט וראיתי שהם ברמה של ה-QCK) אז הזמנתי ב-24/10 ואמרו שזה יגיע למלאי יתקשרו אליי... כשניסיתי לשאול לפני יום יומיים מתי זה אמור להגיע, אמרו שלא יודעים (ניסיתי גם במייל וגם בטלפון). רק מזל שלא שילמתי מראש.... למישהו יש מושג על חנות שמחזיקה פאדים לעכבר במלאי? תודה לעוזרים מרש

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  22. שלום, קוראים לי מתן ואני שמאלי,אני משתמש ביד ימין לעכבר, אני לא בטוח אם ימנים גם, זה מוזר. בכל מקרה, השאלה שלי זה האם הG5 והMX518 וכל העכברים הימנים מחזיקים אותם ביד ימין לרוב? או שפשוט לא יהיה לי נוח. אני עם העכבר תמיד בצד ימין כמו רוב האנשים שאני מכיר אפילו שאני שמאלי אני לא בטוח מה ימנים עושים אז תגידו לי פליז... תודה. בקיצור אני רק רוצה לדעת אם אתם ימנים ואם כן באיזה יד אתם עם העכבר

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by Mr Gadget,

אני רוצה להצטייד ב UPS לקראת החורף הייתי רוצה שתמליצו לי איזה UPS לקחת עד 600 שקל..., בהתחלה חשבתי לקחת אל פסק של Advice התקשרתי ל ZigZag והם בכלל לא מחזיקים UPS מסוג Advice ששאלתי למה אמרו לי שהאל פסק מחברת Advice לא אמינים במיוחד וש Nautilus 650 VA נותן תמורה למחיר שלו האם באמת Advice עד כדי כך גרועה? למישהו היה ניסיון איתם? ואיזה UPS כדאי לקנות שיחזיק את המערכת הבאה: Samsung 753DF (17 Inch) Alcatel 510 PSU TT Butterfly 480W

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  24. שלום, קניתי מחשב ואני מעוניין במקלדת ועכבר אלחוטיים למטרות גלישה, משחקים ולפעמים שליטה מרחוק בסלון (במרחק של 3-4 מטר מהמקלט). חשבתי בהתחלה על microsoft optical deskop 1000 ואז הבנתי שהוא קולט רק עד 2 מטר(WTF?!?!), ועכשיו הכי נראה לי ה-Logitech Cordless Desktop EX 110 ששמעתי שקולט 6-7 מטר, אבל שמעתי עליו שהוא לא כ"כ נוח... בקיצור - מה לקנות?? שיתאים לצרכים שלי, יהיה נוח ויגיע רחוק? תודה.

• 5 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים