עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שמתי לב שהעכברים החדשים עוצבו בעיקר לכף יד קטנה,כנראה החתך שוק המבוקש הוא ילדים או מבוגרים עם התפתחות מעוכבת. אז לעניין - הG9 מומלץ ברוב המקומות שבדקתי אבל אנשים אומרים שהוא מתאים לאנשים עם כף יד קטנה. אצלי.... טוב לא ממש ענקית אבל גדולה. חשבתי על ‏Logitech® MX518 ,האם הוא בעל מימדים כמו ה G9? אם יש משהו אחר אשמח לשמוע,השימושים הם כלליים דגש על נוחות ,עבודה רציפה. אם קיים סט אלחוטי טוב אז אני אגדיל את ההשקעה ל 400 ש"ח כולל מקלדת. תודה

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by BABA_Z_Z,

יש לי שתי מערכות הפעלה 98 +XP הXP חדשה ב98 הכל תקין בXP כל הזמן הודעה אין דפים(הדריוור הותקן מהאינטרנט) מה לעשות תודה

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  3. לחבר שלי יש עכבר אלחוטי של GPT האם יש אפשרות לקנות מקלדת אלחוטית של אותה חברה שתעבוד על אותו התקן של העכבר.. ואם כן אז איך עושים את זה.. כמו כן הייתי שמח לקבל חוות דעת לגבי הסט של logitech mx 5000 ושל ה logitech mx 3000 אני מתלבט בין אחד מהדגמים. תודה.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  4. Started by max_cool,

יש לי מחשב ישן פנטיום 200 MMX 64 SDARM ורציתי לדעת האם TNT2 OR GEFORCE2 MX 200 יעבוד על המעבד הזה או אם יש איזה כרטיס מסך מהשנתיים האחרונות שיעלה ושיש לו ביצועים סבירים כמו כרטיסי ATI PCI למיניהם.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by ciauai,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=14628 אך הוא? שווה את המחיר? אני משחק בכל המשחקים מF.E.A.R. ועד C&C הוא נוח? אך הכפתורים שלו? לייזר יותר טוב מאופיטי?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by Black_Citadel,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400&products_id=3411 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4014 INTEGRAL המליץ לי לפני כמה זמן על הFSP אבל אני מזמין MX1 מZIGZAG אז אמרתי אם הHEC יותר טוב אז אני יזמין גם אותו משם... כדי שיהיה לי סיבה לבזבז 39 שקל על משלוח

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by pringles,

אני רוצה לרכוש מצלמה דיגיטלית שגם אפשר לצלם וגם לצלם סירטונים הכי חשוב שיהיה איכות טובה בסירטונים יש לי בערך גג 2000 שקל

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by zini1,

אני מעוניין לרכוש מקלדת ועכבר אלחוטיים שתנאי העבודה הם 4-5 מטר מרחק מהמחשב והעכבר צריך לעבוד על משטח לא חלק (מזרון מתחת לשמיכה).

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  9. רציתי לקנות מדפסת משולבת צבעונית (עם סורק ופקס) עד 600 שקל , אם יש מדפסת שטובה בהרבה אז מותר חריגה קטנה. ואם אפשר מדפסת שראשי הדיו שלה זולים וחסכניים. תודה מראש

10. Started by IRONMAN153,

היי חבר'ה.. מזמן לא הייתי פה אז.. ביי לכולם.. מסתבר שהמצלמה הדיגיטלית הישנה שלי התקלקלה והיא גם שישמשה אותי כמצלמת אינטרנט טובה... כבר יש לי מצלמה דיגיטלית אחרת אבל היא לא יכולה לשמש כמצלמת אינטרנט.. החלטתי לקנות חדשה ואני לא יודע ממש איזה כדי.. ומה אומרים כל המספרים של מגהפיקסל במצלמות רשת.. מןם הסתם שזה חשוב לאיכות.. בקיצור אני מחפש מצלמת אינטרנט שתתאים לצורכים בייתים.. לשיחות וידאו מדי פעם.. יהאיכות תיהיה מספיק טובה.. לא חייב מקרופון מובנה.. אבל יכול להיות נחמד שיהיה.. מעדיף מצלמה מחברה מוכרת כך שאוכל גם למצוא ת'דרייברים באינטרנט ושיהיו עדכונים לתוכנה.. (לוג'יטק, מיקרוסופט וכו'..) ת'אמת השתקציב שלי הוא באזור ה 150 ש"ח אבל אני יכול לגרד ת' 200 בשביל מצלמה שבאמת שווה את…

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  11. שלום מה היא המערכת הגה הכי טובה מבחינת ביצועים כיום שיש בשוק ואיפה אפשר לקנות? כמובן שיהיה כולל הכל...

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by Bar_B_q,

שמעו מזה ציפ'סט? chipset?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by cohenkobi1,

קניתי מארז חדש xaser3, לוח אם של gigabyte ga-7vaxp, וקיבלתי עם המארז כבל שנקרא "case open", יש עליו איזשהו כפתור שאמור להתריע על דלת פתוחה, מחברים אותו למארז ואז כשסוגרים את הדלת הוא נלחץ (הכפתור), הבעיה היא שאין לי מושג לאיפה מחברים אותו?! אם למישהו יש רעיון... בתודה מראש. קובי.

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by orelizhaki,

יש לי מדפסת משולבת של HP דגם OFFICEJET 6313 ועכשיו שהחלפתי את הווינדוס שלי XP לווינדוס 7 אין לי את הדיסק התקנה של המדפסת, אז מאיפה אני מוריד דייבר לווינדוס 7? ועוד שאלה למדפסת יש פקס והוא מחובר ושושלח אבל ברגע שהמדפסת דלוקה אז הפקס ישר עונה אם יש טלפון ולא נותן הזדמנות לטלפון בבית לצלצל, הבנתי שאפשר לכוון את זה שהפקס יענה אחרי כמה צלצולים, איך עושים את זה? תודה מראש לכל מי שעוזר.

15. מוכרים דבר כזה? מצאתי את הסידור לאנגלית ולעיברית, אבל מן הסתם הם לא מתחשבים אחד בשני כך שהשילוב הסופי הוא או אנגלי עם עיברית מחורבשת או עיברי עם אנגלית מחורבשת במידה ולא מוכרים, למישהו יש רעיונות איך להרכיב כזה?

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  16. שלום יש לי בעיה עם המדפסת היא כותבת לי paper empty custom in mp ובעצם יש דפים http://www.fixya.com/support/t732998-printer_message_paper_empty_custom_in אם הבנתי נכון מהתשובה שם אז צריך להכניס את הדף מהצד ? לא בדיוק הצלחתי לעשות זאת.. המדפסת הזו עשתה לי בעבר שגיאה שחסר טונר וכאלה אבל היה פשוט צריך לנקות אותה. אני לא מוצא את המספר של התמיכה של סמסונג בישראל אם בכלל יש להם ככה שאני קצת תקוע בנושא אשמח לקבל עזרה תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  17. עד עכשיו הייתי מחבר את הטלויזיה למחשב עם כבל. מה המחירים? מה ממליצים?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by maverick,

קיבלתי במתנה מצלמה דיגיטלית מסוג VIVITAR. מישהו יודע מה השווי של המצלמה. כמו כן אני רוצה לשדרג אותה אבל עד סכום של 500 ש"ח. יש למישהו המלצה על מצלמה בסדר גודל הזה שנותנת ביצועים סבירים??

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by Or ei,

הוא מפסיק להגיב לכמה שניות ואחרי כמה פעמים שזה קורה הוא נכבה ואז צריך להוציא ולחבר כדי שיעבוד שוב העכבר הוא MX518 ומאתמול הוא התחיל לעשות את הבעייה הנ"ל החלפתי כניסת USB וגם לא עזר להתחיל לחשוב על עכבר חדש?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by yair_gobani,

שבת שלום לכולם, יש לי עכשיו סלרון 500 ( ;D) ורציתי "לשדרג" לסלרון 900 ורציתי לשאול האם הלוח אם יתאים: יש לי לוח אם של VIA דגם CA64-BC תודה מראש יאיר

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by yaloner,

מחפש מארז בסיסי למחשב משרדי. לא חשוב איך נראה, חשוב שיהיה אמין וזול ככל האפשר. בגלל האמינות חשבתי ללכת על ה-compucase הכי זול שמצאתי: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1513&catcode=270 מה דעתכם [glow=yellow,2,300]?[/glow]

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  22. Started by Dr.flotz,

אני רוצה לקנות את זה ולהחליף את המקשים שבו למקשי ה F.. בגגל שאני משחק במשחק שאני צריך לרפות לתקוץ וכאלה וכל שנייה קובעת יש דרך לשנות? אם זה לא פה בבקשה להעביר. רציתי לקנות את זה אך זה יקר מידי http://ecx.images-amazon.com/images/...YTL._SL500.jpg

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by spektrum,

אני צריך לבחור בין לייזר או בין רגיל? אם רגיל איזה דגם? אם לייזר איזה דגם? תודה!!! :yelclap: :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by amd950,

קניתי חלקים למחשב והרכבתי לי מחשב : athlon xp 1700 256/266 mushkin gigabyte 7vtxh innovision geforce 2 ti 64 mb ddr sound blaster live value התוצאה ב 3D MARK 2001 הייתה 4158 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  25. כאמור, קיבלתי ספק מזיגזאג - ספק שקט של Tt עם מאוורר 120ממ. כנראה שהספק יותרן חדש כי יש לו ידיות למשיכה במחברי הide ... כנראה שגם המאוורר השתנה- רץ על 938 סל"ד. האם זה נורמלי?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.