ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
הספק שלי הגיע כחלק מהמארז. רשום על המדבקה שהוא 400W אבל המדבקה היא של KSP איך אני יודע שהוא באמת 400W ?? מצורפת תמונה :
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום השתמשתי בHP 930C, שעדדין עובדת למרות קרטועים ותקיעות נייר למיניהם. HP זאת מחלה ידועה והתרופה היא להתרחק מהם כמו מאש, עקב שירות קלוקל, אמינות לא בשמיים ובעיקר מחירים מטורפים לראשי דיו.. לאחרונה עברתי דירה מהבית של ההורים, ובגלל שאני סטודנט וצריך מדפסת צבעונית בהישג יד להדפיס רפרנסים, דוחות וכו' (אני סטודנט לרפואה, לרוב הרפרנסים מכילים תמונות, צילומים של משטחים פתולוגיים וכו' ולכן אני ממש לא יכול להשתמש במדפסות לייזר בפקולטה). התעניינתי במדפסות חדשות, וגם במכשירים משולבים, ואני מחפש מדפסת שתיתן תמורה טובה, תהיה חסכונית בדיו ושראשים חדשים לא יעלו כמו מדפסת (180 שקל לראש? שHP ישרפו יחד עם הדיו שלהם). לגבי איכות תמונה - אני לא מחפש איכות של מעבדה ביתית,…
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קניתי את העכבר, הוא עובד אחלה, באמת עכבר נורא נוח וכיפי. סוף סוף אני בוטח בטכנולוגיית האל-חוט לאחר עבר לא כל כך טוב.. עכשיו יש לי בעיה קטנטנה.. הגלגלת עדינה ורגישה יותר מדי.. אני רק שם את היד על הגלגלת והיא ישר זזה למטה/למעלה.. האם יש דרך להוריד את הרגישות? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
מבקש המלצה לעכבר מעולה, שיהיה אלחוטי , אופטי (לא לייזר), ועם לפחות 5 לחצנים מתוכנתים.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם כמה מאווררים מגיע המארז וכמה מאווררים כדאי להוסיף לו בשביל להגיע לביצועי אוברקלוק טובים במחשב חדש מבוסס AMD 2400 וקירור חזק למעבד.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום. בקרוב מתחילים הלימודים והמדפסת הישנה שלי מתה (EPSON C20, חרא אמיתי, אני לא קונה יותר EPSON אף-פעם). אז אני צריך מדפסת חדשה, אבל זולה, כלומר בטווח של 300 ש"ח. אני מדפיס לא קצת אז אני רוצה גם שיהיו ראשי דיו חלופיים איכותיים וזולים או מילויים זמינים. צריך גם שהמדפסת תהיה אמינה ולא תהרס לי תוך חצי שנה, המהירות והאיכות הדפסה לא ממש חשובים לי אבל שיהיו סבירים. חשבתי על הLexmark z45 שהיא די זולה, הביצועים והאיכות טובים מאוד (קראתי סקירות) וגם יש מילויים וראשי דיו חלופיים זולים זמינים, אבל אני לא בטוח בקשר לאמינות שלה... על מה אתם ממליצים, תזכרו, חשוב בעיקר האמינות וראשי דיו זולים.
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=5241;start=17 :AR15: :AR15: סוף סוף מצאתי
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני רואה את המילה הזאתי כמעט בכל מקום.. מישהו יכול להסביר לי אולי מה זה? ואם מה שאני שואל לא שייך לדיון אז אני מצטער, כי אני לא יודע מה זה אז אין לי מושג איפה לשאול את זה, אני בחרתי בצורה רנדומלית איפה לרשום...
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מחפש מארז בסיסי למחשב משרדי. לא חשוב איך נראה, חשוב שיהיה אמין וזול ככל האפשר. בגלל האמינות חשבתי ללכת על ה-compucase הכי זול שמצאתי: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1513&catcode=270 מה דעתכם [glow=yellow,2,300]?[/glow]
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אז ככה החלטתי כדי להחליף תספר הג'נרי שלי (SUNSHINE) בעקבות מקרה של חבר היום הלכתי עליו והתקנו VOLCANO 12 אנחנו פותחים תמחשב, המחשב נתקע אני מריח ריח של שרוף או פאק הספק הלך בכל זאת היום לו מלא בעיות (ריסטים לא ברורים, בזמן האחרון המחשב בכלל לא עלה) אגב גם לו היה SUNSHINE עכשיו אני מפחד שגם לי זה יקרה תמליצו לי על ספר טוב שיחזיק Amd Athlon XP 2500- 333MHz L2-512K Barton ABIT NF7-S nForce2 | Geil 512 PC3200 400MHz DDR WD 80GB 7200RPM 8 MB | GF 3 TI 200 128MB קטודה +כמה מאווררים שני CD ROMS
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קורא כרטיסים (רצוי 3.5 אינץ') החובה היא שתהיה בו אפשרות לכרטיסי מכיוון שיש לי מצלמה דיגיטלית של פוג'י. הרצוי הוא פאנל שחור. לגבי תקציב קשה לי להגיד כי אני ממש לא מבין... תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני רוצה עכבר לנייד איזהב עדיף את הקטן של מיקרוסופט או את הקטן של לוגיטק או של פירמה אחרת בכלל
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
תקציב - לצערי לא גבוה,רק 50 ש"ח. שימושים - מוזיקה,גיימינג קל. מיקרופון - כן,רצוי שיהיה. שמתי לב לTeac HP-X8 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11796 יש המלצה עליהן? ואם אפשר אז המלצות לעוד אוזניוות? אני יכול לקחת רק מKSP,סניף נצרת עילית.שום מקום אחר.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מי קונה סורק לעזאזל? אני. אני צריך סורק בתקציב של 200-600 שקלים... דגש על גודל קטן. אין לי מקום על השולחן על כן אני רוצה סורק אלגנטי שלא נראה כמו גוש ושיהיה בגודל A4 (משו קטנטן). יהיה נחמד אם הוא יהיה גם קל, כדי שבכיף יהיה אפשר לשים אותו על דברים. אה וכמובן שיהיה איכותי ולא יתקלקל לי... חוץ מזה אני לא צריך איזה איכות מי יודע מה... רוב הסריקות לא יעברו הדפסה אחרי זה רק ישלחו באימייל ושטויות... דיגיטלי זה מגניב... זהו בהיי
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
טוב, חוץ ממפצל לעוד שישה חיבורי USB יש עוד משהו? משפר את האיכות של המסך?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מה אתם אומרים..??? לגיימר כבד?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מחבר תLCD למחשב ואני רוצה שלט שאני יוכל לשלוט על על המחשב כשאני בטלויזיה
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים לצערי לא הייתה מקלדת אלחוטית בלי עכבר, אז קניתי גם וגם רציתי להביא לחבר את העכבר, אבל יש דרך לחבר את העכבר למחשב שלו כשהרסיבר שהגיע נשאר אצלי?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
איזה ספק מומלץ למערכת הבאה: AMD 64 3000 939 לוח אם MSI (לא זוכר את הדגם) 512*2 MB זיכרון X800XL / 6800GT דיסק קשיח צורב DVD פלופי ואולי עוד 1 או 2 כרטיסי PCI האם ספק 350W של ANTEC או חברה אחרת דומה יוכל להחזיק את המערכת או שרצוי משהו אחר יותר חזק? (אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג, אבל קחו בחשבון שידרוגים עתידיים).
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ערב טוב. בימים האחרונים שיש לציין מאוד קרים, הספק שלי (ג'נרי 300W) עם כל הדלקת מחשב עושה רעש של מזגן עובד, ואחרי כ10-15 דק' מפסיק. מה עליי לעשות בנידון? האם זה תקין? מה שכן המאוורר שבספק עובד בצורה תקינה הכוונה מוציא אויר ללא בעיות. האם הלך הספק? או שאיך שיתחילו ימים יותר חמים הבעיה תיפתר?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום רב! אח שלי מעוניין בקנית מחשב כף יד וראה במכרז את הדגם PALM Zire 71 מישהו יכול לתת איזו חוות דעת עליו? טוב לא טוב? ומי שהתנסה איתו.. איך האיכות של המצלמה הדיגיטלית המובנית שלו? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה הגה למחשב ולפלייסטישן שהוא טוב ומותאם לכמה שיותר משחקים במחשב אני יודע שיש את ההגה של לוג'יטק MOMO אבל בארץ הוא יקר..מישהו מכיר חנות שבה המחיר הוא בסביבות 300? יש הצעות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום. כרגע יש לי סט של TEAC אלחוטי שקניתי מבלוקבסטר במבצע במחיר של 99 ש"ח הסט מעולה ונידרש הסתגלות הסוללות מחזיקות אחלה ואין שום טענות....אבל.... עכשיו עברתי להשתמש יותר בטלויזיה והמרחק פשוט לא מספיק רק לאיזה חצי שעה כשהסוללה טעונה במלואה. המרחק הוא 1-2 מטר בלבד! המקלדת אינה עושה בעיות מרחק, אבל העכבר כן. לכן אני מחפש סט חדש שיהיה מרחק אמיתי של 4-5 מטר. שיהיה נוח, קל משקל, שהסוללות יחזיקו מעמד. שמתי עין על מספר סטים: EX-110 שעולה בחנויות 170 ש"ח Wireless Optical Desktop 1000 שעולה 155 ש"ח Wireless Optical Desktop 2000 שעולה 185 ש"ח יש עוד המלצות? תודה
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי 8)!!! קניתי די וי די נייד של Apex דגם JDP-707 עכשיו התרגום שאני שם ביחד עם הסרט בתור Data רואים אותו הפוך על המסך ... הבנתי שיש צורך בתוכנה שהופכת בחזרה את התרגום (לפני שאני שם את הסרט על דיסק) וניתן לצפות ללא בעיה מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה שם התוכנה ??? בבקשה בבבקשהה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש לא ממש יקר ויכול להיות לא מהדגמים החדשים! מה עדיף לי AMD או Intel? איזה מעבד ואיזה לוח אם? (לא חייבים להיות דגמים ממש חדשים אבל לא יקרים) ואני גם רוצה לקנות כ.מסך חדש גם לא חייב להיות דגם חדש אבל שלא יהיה יקר איזה? (אם אפשר גם נימוק למה דווקא דגם זה) בתודה izikd
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-