עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מחפש מקלדת אלחוטית RF לא אינפרה שיש לה עכבר משולב בה בצורה של פד מקשים או אולי כדור עקיבה.. יש למישהו המלצות לדבר כזה ויודע איפה מוכרים כי משיטוט באינטרנט לא מצאתי משהו כזה. תודה

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by ZigZag,

איזה עכבר הוא הכי נוח וטוב?? בהנחה שאין הגבלה על תקציב, ולא אלחוטי

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  3. Started by compman112,

במחיר סביר, 100-300 בעדיפות לכמה שיותר נמוך אבל שהמקלדת תהיה טובה למשחקים וטובה בכלל שתחזיק מעמד ותהיה נוחה לעבודה של שעות רבות. תודה

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  4. מחפש עכבר( אל חוטי אדיף לא חובה אם תושב {מטען} גם לא חובה) במחיר די נמוך100~350 בסביבות אלה אפשר אופטי ואפשר לייזר גם אים הפשר הסבר מה ההבדל ומה יותר תו (אופטי או לייזר) תודה

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  5. שאטל? לא רואה ממטר

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  6. Started by greenvector,

היי אני מחפש כרטיס טלויזיה למטרת המרת קלטות (עיקרי) והקלטה ממיר יס. הגעתי בסופו של דבר לשני הכרטיסים האלו, שנראים לי הכי משתלמים. איזה מהם מומלץ יותר ומאיזו סיבה? אין שום כרטיס חדש וטוב יותר בטווח מחירים הזה? (ראיתי ששניהם עולים כ- ~450 שח..) תודה

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  7. מחפש עכבר אלחוטי עם כפתורים להעברת שקופיות. אם אפשר שיהיה גם כפתור החשכת מסך ואולי גם סמן ליזר (לחלקם יש) בהתחלה חשבתי לתכנת את המקשים הפונקציונלים בעכבר 5 לחצנים רגיל לפונקציות אבל כשהרצתי חיפוש ראיתי את המגוון הענר שיש. בעיקרון הייתי שמח גם להמלצות של עכברי 2.4 GHZ לצורך טווח ואם אפשר אחד שיהיה עם דונגל שנצמד לעכבר. בבקשה תוסיפו אם יש לכם ניסיון שימוש עם עכברים כאלה. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by ras81,

שלום קיבלתי את המקלדת הזאת היום אשמח לשמוע ממישהו שיש לו אותה (או מבין בעניין) האם האור של הקורא צריך תמיד לדלוק (הטבעת דולקת רק שאני לוחץ אבל האור דולק כל הזמן)? תודה

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  9. אני רוצה לקנות להדפיס איתה תמונות על דף גלוסס...ולהדביק על מגנט.. איך היא טובה,מישו עבד איתה??! = רציתי גם לדעת מה כדאי לקנות דיו חילופי או מקורי? ומאיפה אפשר לקנות GLOSE PAPER?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  10. 1. אשמח לקבל המלצה למכשיר משולב (מדפסת-סורק-פקס-מכונת צילום) בתקציב של כמה מאות ש"ח, חשוב לציין כי המכשיר יהיה בשימוש מועט, אני מדפיס רק מספר דפים בודדים בחודש. 2. בנוסף, אשמח לקבל התייחסות למוצר הבא, האם הוא מומלץ ? האם יותר/פחות מההמלצות בסעיף הקודם ? http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000_hHtyrDRhO2JKbdOo_pmEIy:12bbi68k5?id=4150959&pr=&N=2 תודה.

11. Started by snapdragon,

מישהו יודע וניסה לחבר שני ג'ויסטיקים USB למחשב אחד? זה עובד תקין? מישהו התנסה בג'ויסטיק הזה שהוא גם מתחבר לPS2 ? שווה משהו ?

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by yotamoo,

יש לי שתי שאלות על DDR (וזכרונות בכלל): 1)מה זה ה-cas, שמומלץ לקנות ב2-2-2? 2)ראיתי זכרון של OCZ אצל הדובים, בעל מהירות 333MHz, אבל היה כתוב שהוא cas 2.5 במהירות 166MHz. אז באיזו מהירות הוא עובד באמת?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  13. שלום, אני צריך עזרה כדי למצוא מארז עם חלון איכותי ועם ספק לא ג'נרי בכ-300 ש"ח. המארז+ספק היחידי שאני מכיר במחיר הזה זה הCompucase-HEC CI-6A19 אבל הוא בלי חלון..... אני אשמח לקבל הצעות.. תודה.

14. חיפשתי ברשת דרייבר למדפסת הזאת ולא מצאתי, אם אתם שואלים את עצמכם למה הלקוח הלא נחמד שלי עדיין עובד עם זה התשובה כי הוא קמצן לקנות את התוכנת ניהול עסק שלו שמתאימה לווינדוס יותר מתקדם. בקיצר אני ישמח אם למישהו יש פיתרון לבעיה. תודה מראש, לירון. דגם מדוייק: HP Officejet 4500 Wireless All-in-One Printer - G510n

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by MDK,

שלום! אני צריך לדעת - האם יש מארז טוב ששווה באיכותו ל-enermax 350W (מציפטק למשל) ? ? ? ? אני צריך לדעת דחוף כי אני רוצה לסגור היום על המפרט ולהביא אותו לחנויות מסוימות... בבקשה תענו מי שיודע... תגידו חברה ודגם...זה דחוף... תודה מראש, MB

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by BenJo,

אחים שלי קניתי מצלמה דיגטלית nikon coolpix 4300 אני מציע לכן לקנות אותה למי שמחפש מצלמה היא מצלמה חבל על הזמן יש לה הרבה אפשרויות

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  17. הביאו לי עכשיו Palm Tungsten E והתקנתי את התוכנה Plucker אני מוריד אתר, מסנכרן עם ה פאלם אבל הדף יוצא מעוות וקשה להסתדר ככה. יש לכם איזה אלטרנטיבה? אני בעקרון מעוניין להוריד אתרים, לשמור אותם ולצפות בהם בנייד.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by SimonSays,

מה אתם אומרים על זה? http://www.cpi.co.il/cpi/shop/product.asp?productid=650

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש כבר די הרבה זמן מארז שוכב, דוגמת המארז בתמונה המצורפת, אבל יש שתי דרישות שמקשות על החיפוש: 1. שיהיה ניתן להרכיב בו כרטיסי הרחבה (AGP ו-PCI בגודל סטנדרטי). כל המארזים שראיתי עד היום היו פשוט נמוכים מדי ולא ניתן להכניס אליהם כרטיסים כאלו. 2. מחיר של עד 300 ש"ח, לא חייב לכלול ספק כח. מישהו נתקל במקרה במשהו כזה באחת מחנויות ארצנו? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Started by ori-silver,

1) אני מחפש סורק למשרד,האם כדאי כבר לקנות מדפסת משולבת או לקנות סורק עצמאי ? 2)אני מחפש המלצות לסורקים טובים עד 700 שקל ולמכשירים משולבים עד 1600 שקל

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by ashkenazone,

אהלן, אני רוצה פד לעכבר ועכבר למשחקים... fast shooters, אני משחק קאונטר! בתקציב 400 שקל מה כדאי לקנות? 10X ועוד משו... מה לעזאזל ההבדל בין SteelPad SK Version ללא SK Version? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by Mesatla,

תכננתי בעבר על הMX518 אבל אבא שלי אמר שהוא מוכן להוסיף לי כסף אז קניתי את הG9 עכבר מדהים (על יופיו אפשר להתווכח אבל לדעתי הוא חתיך). אני אוהב את החלפת הפרופילים ואת מוד ה3200 DPI שעוזר לי דיי הרבה בכלום פשוט מיותר. הוא מדוייק מאוד! שוקל טוב, כולל המשקולות. הפאנל הרגיל שלו יותר טוב מהפאנל השני של הזיעה יותר נוח.. המיקום של החלפת הDPI פשוט מפגר לא יכלו לשים אותו במקום שפחות יפריע? לא חסר בו כלום אני נהנה מאוד. ;D

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by ItachiSan,

בינתיים אני מתלבט בין השולחנות האלו (סידרתי אותם לפי סדר התלבטות שלי) 1. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Kgjnb3feihZJPKliw72sXzj:12bbi68k5?id=581751&pr=QJ5&N=2 2. http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6265 3. http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=328&AuctionId=7727309 4.http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000rW6i3H_JjVsTj0kSOerVcI3:12bbi68k5?id=4035077&pr=QJ5&N=2 האם זה רעיון טוב לקנות שידה עם גלגלים? (המחשב עלול ליפול?). האם למסך הזה אני צריך שידה עם במה למסך כדי שאפשר יהיה לעשות PIVOT? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by Green,

שלום לכולם אני צריך המלצה לעל פסק חזק ואמין במיוחד שישמור על מערכת יקרה מאוד. המערכת: מחשב שולחני, מסך LCD 37, רסיבר + 5 רמקולים רציניים, דיוידי, וידיו, ראוטר אלחוטי ולפעמים גם מחשב נייד. ואני צריך עוד על פסק אחד קטן ואמין רק למחשב הנייד (בלי סוללת גיבוי כי את זה כבר יש במחשב הנייד עצמו) תודה.

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  25. שלום רב. אני מעוניינת לרכוש עכבר אלחוטי אופטי/לייזר, ויצא לראות את 2 הדגמים של חברת ACROX בחנות וגם נכנסתי לאתר שלהם, השאלה האם העכבר מספיק איכותי והמפרט שלו טוב לעומת מיקרוסופט או לוג'יטק. דגם 1: עכבר לייזר אלחוטי נטען מידי עם 4 סוללות מצורפות *קישור באתר יצרן דגם 2: עכבר לייזר בגודל רגיל גם נטען עם לחצן לאופיס *קישור באתר יצרן אשמח לכל דעה שלכם, או המלצה לעכבר אלחוטי אופטי/לייזר טוב בתקציב של עד 250 שקל. אני עובדת הרבה עם העכבר אז חשוב לי אורך סוללה ונוחות. כרגע יש לי עכבר שייך לסט עם מקלדת של מיקורוסופט והוא כבר לא משהו, לא נוח זולל בטריות הטירוף.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים