עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ras81,

שלום קיבלתי את המקלדת הזאת היום אשמח לשמוע ממישהו שיש לו אותה (או מבין בעניין) האם האור של הקורא צריך תמיד לדלוק (הטבעת דולקת רק שאני לוחץ אבל האור דולק כל הזמן)? תודה

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by l123,

הבעיה במדפסת היא : שמדליקים את המדפסת היא עושה רעש .. ולא מפסיק הרעש עד שלא מכבים את המדפסת .. הסורק לא עובד, הוא תקוע.. הוא צריך לזוז עד הסוף ואז המדפסת צריכה להתחיל לעבוד אבל הסורק לא זז הוא תקוע בהתחלה ולכן המדפסת לא מתחילה לעבוד! יש לכם פתרונות?? אשמח אם מישהו ישלח לי פיתרון.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  3. חיפשתי ברשת דרייבר למדפסת הזאת ולא מצאתי, אם אתם שואלים את עצמכם למה הלקוח הלא נחמד שלי עדיין עובד עם זה התשובה כי הוא קמצן לקנות את התוכנת ניהול עסק שלו שמתאימה לווינדוס יותר מתקדם. בקיצר אני ישמח אם למישהו יש פיתרון לבעיה. תודה מראש, לירון. דגם מדוייק: HP Officejet 4500 Wireless All-in-One Printer - G510n

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  4. וזאת לפי דברי איש מכירות של ADVICE . לדבריו , הספק עם ה PFC פשוט לא יפעל אם יקבל גל ריבועי מה UPS. החישוב הוא גודל ספק ומסך לחלק ב 0.6 . אני מניח שהטענה שיש להכפיל את העומס ב 1.4 מקורה בהנחה של עומס מעשי (שהספק לא מנוצל ב 100%). בנוסף : * צריכת החשמל העצמית של ה UPS זניחה. * הUPS יכול לשמש כמקור לתאורת חירום . אפשר לסדר משהו אוטומטי עם RELAY. * הבטרייה רגישה לחום וטמפ' סביבה של 30C מתחילה לקצר את אורך חייה. 22C בערך זה אופטימלי. * אין חובה לקנות בטרייה אצל היצרן של ה UPS, וניתן להחליף לבד. * אין צורך בהגנה למודם כבלים כי רשת הכבלים מוגנת , בשונה מרשת הטלפון.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  5. שלום, אני מאוד מתלבט בין 2 מקלדות של LOGITECH האחת היא ה WAVE והשניה היא DINOVO NOTEBOOK . השימושים שלי הם בעיקר להקלדה ולשימוש שוטף ואני גם משחק מידיי פעם חשוב לי שהמקדלת תהיה אמינה ותהיה נוחה כי אני מבלה המון שעות מול המחשב כל יום יותר מ 10 שעות בממוצע ליום. מה אתם חושבים כדאי לי לקחת ותשימו את המחיר בצד. בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  6. שלום אני מתכנן רכישה של סט מקלדת + עכבר אלחוטיים, דגם: logitech s510. אשמח לשמוע מישהו שמכיר אותה\שמע עליה\התנסה בה. .swg

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  7. מחפש מדפסת שמדפיסה צבעוני ישירות על דיסקים המיועדים לכך, בנוסף שתדפיס תמונות צבע (A4) בצורה סבירה. בהנחה שמרבית השימוש יהיה הדפסות צבע ע"ג דיסקים, איזו פירמה תיתן יחס עלות/תועלת הכי טוב מבחינת דיו? תודה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  8. שלום. אני לפני קנית מדפסת עד 500 ש"ח. אני כמעט ולא מדפיס אבל רצוי שתהיה בבית אחת. הסתכלתי בהמלצות שלכם ואבקש את דעתכם מי מהשלוש הכי אמינה/חסכונית ורצוי קטנה מבין שלושת הדגמים הבאים. HP5610 HP,Photosmart C4283 (אולי לפעמים נדפיס גם תמונות ?) או Brother, DCP-540CN תודה מראש לעוזרים. תומר.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  9. Started by Dj_Gal,

אני עכשיו בונה מפרט ואני רוצה מארז יפה אני הייתי נעול על ה Xaser II A6000A Plus Tower Case http://www.pchardware.co.il/assets/thumb/a6000aplus.jpg אבל הייתי בפנדה והמארז מכוער לא כמו שרואים ברשת אקיצר אני מחפש משהו דומה בצבע כסף שהיה Plus Tower עם חלון שקוף משהו דומה לזה http://metku.net/modgallery/images/272_1.jpg ותגידו לי איפה אפשר לקנות תודה

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by yotam360,

יש לי ספק CODEGEN 400W. אז הינה השאלות: 1. האם הוא ג'נרי (ואני די בטוח שכן)?? 2. היום יש לי כרטיס מסך X600PRO 128bit ואני עומד להחליף אותו ב-7800GT. האם הספק הזה יחזיק אותו? תודה לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  11. אני קונה עכשיו מחשב צורב-Sony DW-G120A x 16 White DVD±RW Bulk מעבד-Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU דיסק קשיח-Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD לוח אם-DFI Infinity Intel 975X/G Socket 775 Motherboard זיכרונות-Corsair TWIN2X2048-6400 2048MB (2x1024) DDR II 800 Dual XMS Memory ספק כוח-Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply כרטיס מסך-Asus EN7900GTTOP/2DHT Extreme PCI-e 256Mb Video Card ואני צריך מארז למחשב כזה עם usb קידמי ואחורי עם אופציה טובה למערכת קירור טובה עד 600 שקל

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by elad76,

לאחר שהאוזניות הלא איכותיות של OVANN שלי נשברו..עברה שנה של אחריות. אני צריך אוזניות עם מיקרופון לCS..עכשיו אני לא רוצה לבזבז הרבה כי אני חוסך ל8800GTX.. מה טוב יותר או שגרוע.. http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15438&catid=930 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15461&catid=930 לCS אין איכות כל יפה כל כך..משחק ישן.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  13. מכל הבחינות... וגם- במילה אחת איזה עדיף? ושאלה שניה- איזה חיסרון יש דווקא בשימוש ב1600DPI, עובדה שקיימת האופציה להשתמש בעכבר בנמוך יותר.. עד 400, ה1600 מכביד על משהו?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  14. כולל אוברקלוקינג: 6800 GT ATHLON 64 3000+ עם מאוורר אנרמאקס 92 מ"מ עליו ABIT AV8 Maxtor 80GB 7200 8MB Buffer 390 DDR500 512MB A-DATA ?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by GFG,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=3651 איך הוא?

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  16. Started by PrefaceAlumni,

שלום רב! מישהו יודע אם ה-Mac Edition: http://www.razerzone.com/p-124-razer-deathadder-mac-edition-gaming-mouse.aspx מתאים גם לשימוש בויסטה? אולי מישהו קנה וניסה? פשוט אני יכול לקנות אותו בזול יותר אז חשוב לי לדעת. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  17. האים מישהוא ניתקל בתופעה של חיסול סוללת מהיר במיקלדת אלחוטית ? משהוא כמו אחת לחודש בשימוש של מקסימום חצי שעה ביום.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by Oranl,

אהלן, אני צריך המלצה לעכבר+מקלדת חדשים, שימוש עיקרי - גיימינג. האם אלחוטיים נחשבים טובים למטרה הזו? תקציב 300-400 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  19. Started by the_king00,

asus p4p800 e-deluexe p4 ht prescott 3.0 adata 512 ddr400 wd 120 ata 8mb buffer ati readon 9600 pro collermaster jet 7 p4 cd floppy cd writer 4 fan lot of led's overclock איזה ספק כדאי לי לקנות? ורצוי שגם לא ישרף בקפיצות המתח שבחורף... תודה...

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  20. שלום לכולם אני מחפש רק מקלדת אלחוטית מחברה טובה (לוג'יטק, מיקרוסופט וכו'..) וכמובן שתכלול עברית. שתיהיה אפשרות של אודיו (כל הקטע של להעביר שיר,פליי,פאוס,סטופ להגביר, להנמיך ועדיפות לקיצורי דרך במקלדת.. עד 550 שקל. אשמח אם תביאו קישור למקלדת.. תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by amd950,

קניתי חלקים למחשב והרכבתי לי מחשב : athlon xp 1700 256/266 mushkin gigabyte 7vtxh innovision geforce 2 ti 64 mb ddr sound blaster live value התוצאה ב 3D MARK 2001 הייתה 4158 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  22. Started by ShayGTi,

יש דגם מסוים שאני רוצה. הוא אופטי אלחוטי עם דונגל בלוטות'. ויש לו לחצני מולטימדיה כמו פליי קדימה אחורה. אני לא זוכר את שם הדגם אבל איך העכברים של החברה הזאת באופן כללי? ואיך הדגם הזה אם למישהו יש נסיון איתו?

23. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אך הג'ויסטיק הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_177_181&products_id=2752 ואך הוא יחסית למיתחרים מבית MICROSOFT ???

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  24. שלום רב! היום קיבלתי עכבר G5 חדש דנדש ;D מבחינה היקפית שלו מצאתי שאפשר להטות את הגלגלת ימינה ושמאלה וזה נחשב כשני כפתורים אז רציתי לשאול איך אני יכול לעשות שהכפתורים הללו ישמשו ככפתורי מעבר בין טאבים בפיירפוקס? אני חדש בתוכנות של לוגיטק אז אשמח לקבל קצת עזרה :

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  25. מחפש דרייברים ותוכנה לסורק הבא: chieftain דגם ct - f300e עבור WINDOWS XP. תודה.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים