ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני צריך לדעת - האם יש מארז טוב ששווה באיכותו ל-enermax 350W (מציפטק למשל) ? ? ? ? אני צריך לדעת דחוף כי אני רוצה לסגור היום על המפרט ולהביא אותו לחנויות מסוימות... בבקשה תענו מי שיודע... תגידו חברה ודגם...זה דחוף... תודה מראש, MB
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כמה מאוורים מקבלים עם הקומפיוקייס ? כמה עם האנרמקס? (2 אם אני לא טועה) ? לפי דעתי יש כאן יתרון לספק של אנרמקס ! אבל חוצמזה יש סיבה לזרוק עוד 200 שקל על האנרמקס או שכדאי ללכת על הקומפיו' ? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד...? עריכה: מישהו יכול לנסות להשיג לי תמונות שלו ? לא מצאתי כמעט בכלל (של הקומפיו'), ואיפה לעזאזאל נמצא ה-USB מקדימה בקומפיוקייס ?
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי חברה קודם כל רציתי לשאול אם מישהו רכש לארונה מארז גנרי MIDI בצבע כסף ובחזית יש לו מן חלק שקוף כזה כם לד כחול זוהר. אם יש ביניכם מישהו כזה אנא רשמו פה כי יש לי כמה שאלות לגבי מארז זה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני צריך פנל שחור שטוח לקידמת המארז(מה שיש המקום של ה-CD) כדי לחבר מסך LCD מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש ;D
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני עכשיו בונה מפרט ואני רוצה מארז יפה אני הייתי נעול על ה Xaser II A6000A Plus Tower Case http://www.pchardware.co.il/assets/thumb/a6000aplus.jpg אבל הייתי בפנדה והמארז מכוער לא כמו שרואים ברשת אקיצר אני מחפש משהו דומה בצבע כסף שהיה Plus Tower עם חלון שקוף משהו דומה לזה http://metku.net/modgallery/images/272_1.jpg ותגידו לי איפה אפשר לקנות תודה
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
צריך סורק טוב שיחזיק להרבה זמן עם צבעים כמובן (-: אין תקציב אבל נסו להוציא בכמה שפחות ... תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי ספק TT purepower 480W והוא בא עם 2 מאווררים (80מ"מ) וה rpm הוא 600 (בדקתי בביוס) זה נורמלי ומה עושים אם לא?
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מצרף קישור להודעה שלי בפורום אחר, כי נראה לי שזה קשור למסך (שאין לי מושג מאיזה חברה הוא) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=3649 תודה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הMX400 של GAINWARD שווה משהו, לא כ"כ למשחקים אבל מידי פעם ככה מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
lexmark X63 פקס, סורק, צילום והדפסה עם חיבור לטלפון בשביל הפקס. ב1000 שקל. כדאי?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קניתי מארז חדש xaser3, לוח אם של gigabyte ga-7vaxp, וקיבלתי עם המארז כבל שנקרא "case open", יש עליו איזשהו כפתור שאמור להתריע על דלת פתוחה, מחברים אותו למארז ואז כשסוגרים את הדלת הוא נלחץ (הכפתור), הבעיה היא שאין לי מושג לאיפה מחברים אותו?! אם למישהו יש רעיון... בתודה מראש. קובי.
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
אני צריך לבדוק מארז כדי לראות שהוא עובד , כלומר הספק . עכשיו אין לי שום דבר לחבר אליו אבל אפשר לקחת איזה פלייר ולסגור מעגל חשמלי וכך לראות שזה עובד....לא? השאלה שלי לאיזה פינים לחבר את זה , כלומר את הפלייר
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הבעיה במדפסת היא : שמדליקים את המדפסת היא עושה רעש .. ולא מפסיק הרעש עד שלא מכבים את המדפסת .. הסורק לא עובד, הוא תקוע.. הוא צריך לזוז עד הסוף ואז המדפסת צריכה להתחיל לעבוד אבל הסורק לא זז הוא תקוע בהתחלה ולכן המדפסת לא מתחילה לעבוד! יש לכם פתרונות?? אשמח אם מישהו ישלח לי פיתרון.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אין לי מושג איך קוראים לחלקים האלה אבל אני מדבר על הצ'ופצ'יקים הקטנים האלה בגב המקלדת שאפשר להרים בשביל שהמקלדת תהיה בזווית , יש לי מקלדת מסוג logitech wave , תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מבקש המלצה לעכבר מעולה, שיהיה אלחוטי , אופטי (לא לייזר), ועם לפחות 5 לחצנים מתוכנתים.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
דרישות: שיחזיקו מעמד לפחות 3 שעות ללא טעינה, שיהיה מיקרופון ושיהיו נוחות. בעיזור 150-300 שח. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
רציתי לקנות מדפסת משולבת צבעונית (עם סורק ופקס) עד 600 שקל , אם יש מדפסת שטובה בהרבה אז מותר חריגה קטנה. ואם אפשר מדפסת שראשי הדיו שלה זולים וחסכניים. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בדקתי גם אצל פנדה וגם אצל נועה... את הפד המומלץ על STEELPAD ה-QCK הרגיל בכלל אי אפשר להשיג, פנדה שמו באתר שלהם חברה חדשה- COREPAD, וחשבתי להזמין (ביררתי באינטרנט וראיתי שהם ברמה של ה-QCK) אז הזמנתי ב-24/10 ואמרו שזה יגיע למלאי יתקשרו אליי... כשניסיתי לשאול לפני יום יומיים מתי זה אמור להגיע, אמרו שלא יודעים (ניסיתי גם במייל וגם בטלפון). רק מזל שלא שילמתי מראש.... למישהו יש מושג על חנות שמחזיקה פאדים לעכבר במלאי? תודה לעוזרים מרש
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מקלדת ועכבר חדשים. כרגע יש לי מקלדת פשוטה ועכבר מייקרוסופט רגיל למדי. השימושים: 70% בתור סטודנט - הרבה הקלדה ועבודה שוטפת עם המקלדת (ווינדוס/אינטרנט). 30% בתור גיימר - משחקי FPS מהירים, אסטרטגיה וכו' (FarCry2, RA3, Team Fortress 2 לדוגמא). אני לא רוצה עכבר אלחוטי כי אני מבין שלמשחקים זה ממש לא טוב. אין לי שום בעיה עם עכבר רגיל. כפתורי גלילה בצד או כל כפתור אקסטרה יתקבלו בברכה. מקלדת - לא אכפת לי אם אלחוטית או לא, זה ממש לא משנה לי. אני מאוד אוהב לעבוד עם קיצורי דרך מהמקלדת במקום עם עכבר, אז חשוב שהיא תהיה נוחה לעבודה זריזה. דרישה חשובה - אני שונא מקלדות בהם כפתורי ה PageUp, PageDown, Home, End, Delete לא מסודרים בצורה הקלאסית (2 שורות, בכל אחת 3 כפתורים). …
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המדפסת היא כותבת לי paper empty custom in mp ובעצם יש דפים http://www.fixya.com/support/t732998-printer_message_paper_empty_custom_in אם הבנתי נכון מהתשובה שם אז צריך להכניס את הדף מהצד ? לא בדיוק הצלחתי לעשות זאת.. המדפסת הזו עשתה לי בעבר שגיאה שחסר טונר וכאלה אבל היה פשוט צריך לנקות אותה. אני לא מוצא את המספר של התמיכה של סמסונג בישראל אם בכלל יש להם ככה שאני קצת תקוע בנושא אשמח לקבל עזרה תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ומה עדיף או שזה לא משנה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5212 תודה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש קורא כרטיסים (רצוי 3.5 אינץ') החובה היא שתהיה בו אפשרות לכרטיסי מכיוון שיש לי מצלמה דיגיטלית של פוג'י. הרצוי הוא פאנל שחור. לגבי תקציב קשה לי להגיד כי אני ממש לא מבין... תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
איך ה ???Logitech EX110 איך ה ???Logitech EX110 איך ה ???Logitech EX110 אוקיי אני צריך מקלדת עם 3 דרישות אשר על השלישית אני לא מתעקש, כי אני לא חושב שקיים דבר כזה. 1) אלחוטית. אין לי בעיה אם זה קיט שכולל עכבר, כי גם ככה הדרישות שלי לא פשוטות אז אני לא אתפנק כאן. 2) שתהיה בסטייל מקלדת של מחשב נייד. בלי יותר מידי רווחים בין הכפתורים. בלי פונקציות מולטימדיה, אופציה של מצב שינה וכל מיני שטויות שכאלו. שתהיה כמה שיותר קלה, קטנה, פשוטה... ודקה. 3) כמו שציינתי כבר, לא חושב שזה קיים.. אבל אני רוצה שהיא תהיה בסגנון המקלדות המתקפלות מסיליקון, שיהיה מאוד קל לנקות אותה. ניקיון חשוב לי מאוד, אני יכול לוותר על הניקיון של המון דברים באיזור המחשב אבל כשזה נוגע למקלדת אז זה הכי חשוב. שיהיה…
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-