ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
-
asus p4p800 e-deluexe p4 ht prescott 3.0 adata 512 ddr400 wd 120 ata 8mb buffer ati readon 9600 pro collermaster jet 7 p4 cd floppy cd writer 4 fan lot of led's overclock איזה ספק כדאי לי לקנות? ורצוי שגם לא ישרף בקפיצות המתח שבחורף... תודה...
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
במחיר סביר, 100-300 בעדיפות לכמה שיותר נמוך אבל שהמקלדת תהיה טובה למשחקים וטובה בכלל שתחזיק מעמד ותהיה נוחה לעבודה של שעות רבות. תודה
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול לרכוש בארץ את העבר של RAZER DIMONDBACK חוץ מהחנות שמופיע ב- zap? אני גר באזור הדרום אז עדיפות לחנות באזור אבל לא חובה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס טלויזיה למטרת המרת קלטות (עיקרי) והקלטה ממיר יס. הגעתי בסופו של דבר לשני הכרטיסים האלו, שנראים לי הכי משתלמים. איזה מהם מומלץ יותר ומאיזו סיבה? אין שום כרטיס חדש וטוב יותר בטווח מחירים הזה? (ראיתי ששניהם עולים כ- ~450 שח..) תודה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בתור גיימר מגיל 13 (היום אני בן 22) שיחקתי בהמון משחקים פופולריים יותר או פחות עם השנים משחקי ה FPS (או איך שפעם קראו להם 3D SHOOTERS) עברו המון שיפורים, עם זה בתפעול הבסיסי (יותר פונקציות שימושיות במקלדת) גרפקיה פיזיקה ועד לכבר. עם השנים היו לי אולי 3 סוגי עכברים, החל מעכבר עם הגולה הזאת שמסתובבת ועד היום - עכבר אופטי. תמיד נהגתי לשחק במשחקי FPS ועם השנים לא שמתי לב לשום חיסרון שעכבר יכול לגרום לו. בשנים האחרונות עכברים חדשים מגיעים לשוק במיוחד לגיימרים, עכברים רגישים ומדוייקים יותר, עם יותר כפתורים, וכו השאלה הנשאלת היא עד כמה העכבר באמת משנה את חויית המשחק. בתור שחקן FPS רציני (לא מהטובים אבל עדיין רציני) אף פעם לא שמתי לב להבדל בין עכבר MICROSOFT רגיל לעכבר MX300 לדוג…
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
יש לכם המלצות על מצלמה דיגיטלית עד 400 ש"ח שכוללת גם Web-cam? חשבתי על זה: http://getit.co.il/index.asp?advertisment=true&frame=productdetails.asp?productid=10994&storeid=71&ref=12 אני יכול להשיג את זה ב350
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אך הג'ויסטיק הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_177_181&products_id=2752 ואך הוא יחסית למיתחרים מבית MICROSOFT ???
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
איך הMX500? נחשב עכבר לגיימרים?,איך הוא בהשוואה ל510? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום קיבלתי את המקלדת הזאת היום אשמח לשמוע ממישהו שיש לו אותה (או מבין בעניין) האם האור של הקורא צריך תמיד לדלוק (הטבעת דולקת רק שאני לוחץ אבל האור דולק כל הזמן)? תודה
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
האם יש? ואם כן איפה? תודה רבה, עדן אה,עוד משהו, איך הסט הזה: http://nanashops.co.il/sale.php?sale=3012695 שווה לקנות?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר מצלמת אינטרנט מהחדר שלי לסלון...ואני זקוק לכבל USB באורך 5 מטר... השאלה אם אני יחליף את הכבל הקיים של המצלמה בכבל באורך 5 מטר (או יותר) זה לא ישפיע על אות השידור?? מה המרחק המקסימות בשימוש בכבל USB?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מקלדת, עכבר ורמקולים. התקציב עד 500 ש"ח. דגשים: - לא מעוניין במקלדת מאוד גדולה עם מיליון מקשי קיצור וכו' (אף פעם לא משתמש בהם). - השימושים בעיקר משרדיים, אין צורך בעכבר סופר-מתוחכם (זה לא למשחקים). חשובה בעיקר הנוחות. - רמקולים: בעיקר למוסיקה, לא צריך משהו יותר מדי מתוחכם. חשבתי על 2.1 בסיס יחסית (בערך חצי מהתקציב - 250 ש"ח). - עדיפות לצבע שחור. - עדיפות מסוימת לעכבר ומקלדת אלחוטיים, אבל זה לא קריטי. תודה!
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום! אני צריך לדעת - האם יש מארז טוב ששווה באיכותו ל-enermax 350W (מציפטק למשל) ? ? ? ? אני צריך לדעת דחוף כי אני רוצה לסגור היום על המפרט ולהביא אותו לחנויות מסוימות... בבקשה תענו מי שיודע... תגידו חברה ודגם...זה דחוף... תודה מראש, MB
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
: אם מישהו שמע דברים על המדפסת או יודע איפה אפשר לחפש לגביה חוות דעת אני אשמח לדעת כמו כן - הבנתי ש label printing זה הדפסת מדבקות, אני צודק?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אחים שלי קניתי מצלמה דיגטלית nikon coolpix 4300 אני מציע לכן לקנות אותה למי שמחפש מצלמה היא מצלמה חבל על הזמן יש לה הרבה אפשרויות
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
הביאו לי עכשיו Palm Tungsten E והתקנתי את התוכנה Plucker אני מוריד אתר, מסנכרן עם ה פאלם אבל הדף יוצא מעוות וקשה להסתדר ככה. יש לכם איזה אלטרנטיבה? אני בעקרון מעוניין להוריד אתרים, לשמור אותם ולצפות בהם בנייד.
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יכול להיות שזה שייך לפורום משחקים אבל בכל זאת המשחק מגיע עם ההגה. בקיצור קניתי ב-BLACK FRIDAY את ה-G25 של לוג'יטק. ההגה מגיע עם rFactor. מניסיוני הקודם כשקונים ג'ויסטיק וכלול בו משחק, המשחק מלא. אבל המשחק מבקש הרשמה עם מספר סיריאלי. ונותן לשחק בו רק כדמו. אין שום מספר סיריאלי לא על העטיפה של המשחק ולא בשום מקום באריזה על האריזה וכל חוברת שמצורפת לעסק. אם מישהו שקנה את ה-G25 יכול לענות אשמח לתשובה תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לפורום האם ישנה אפשרות לחבר מצלמת אינטרנט (USB2.0),לכניסת FIREWIRE IEEE1394 במחשב נייד ? האם קיים מתאם המאפשר את החיבור הנ"ל ? תודה איתן
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין לחבר סט מקלדת ועכבר למחשב HTPC בסלון שמיועד לסרטים ולמשחקים. יש לי מחשב חזק עם כרטיס 8800 ומלבד הסרטים אני רוצה גם לשחק. מבקש את המלצתכם לסט אלחוטי טוב למרחק של כ5 מטרים. באותה הזדמנות ארצה גם המלצה ל2 GAMEPAD אלחוטיים לאותו מחשב ולאותו מרחק. תודה מראש מנו
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימיים רכשתי עכבר אלחותי אך הוא לא עבד לי יותר ממרחק של 0.5 מטר למרות שהמוחר טען שהוא יעבוד במרחק 5 מטר ויותר אז החזרתי אותו... רציתי לדעת אם יש עכבר אלחותי שהוא בשביל מחשב שהוא למטרת אינטרנט בלבד שיקלות לי במרחק של 3 -5 מטר בתקציב של עד 200 שח רציתי לדעת אם יש סטים של מקלדת ועבר שיעבדו בטווח הנל והתקציב יהיה גם בסביבות 250שח? *רצוי שהחנות גם תהיה באיזור חיפה או אם יש איזשהוא מוצר שנימצאה KSP והוא מתאים למה שאני רוצה אז בקשה תגידו לי... תודה. מקווה שתעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
קניתי אותו היום בעקבות ההמלצות שראיתי כאן... אבל מה אוכל לומר המארז הזה פשוט מכוער ועוד קניתי אותו בצבע שחור, כי הלבן בכלל זוועה... בקיצור מה אפשר לעשות בשביל להפוך אותו לקצת יותר מושך? אני רוצה לעשות חלון, אבל אין לי כוח לזה ואין לי את הציוד המתאים... יש מישהו בפורום שמוכן לעשות בשבילי (בתשלום כמובן). ועוד שאלה, שתי המאווררים של ה120 מ"מ מסתובבים נורא לאט משהו כמו 500-600 סל"ד והמהירות לא יציבה לפי מה שראיתי בEVERSET, זה תקין? כי שמתי לב שכאשר המחשב נדלק ב5 שניות הראשונות המאווררים מסתובבים מהר יותר, ומרעישים גם יותר... (או שזה פסיכולגי אצלי :s05:) קיצר יש לי כאב ראש מהמארז הזה, בכלל רציתי לקנות את הסופרטאלנט מKSP ולא היה להם אותו במלאי... ואני מבואס רצח!!!
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני צריך רק מקלדת בלי עכבר...
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-