ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
lexmark X63 פקס, סורק, צילום והדפסה עם חיבור לטלפון בשביל הפקס. ב1000 שקל. כדאי?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה כדי למצוא מארז עם חלון איכותי ועם ספק לא ג'נרי בכ-300 ש"ח. המארז+ספק היחידי שאני מכיר במחיר הזה זה הCompucase-HEC CI-6A19 אבל הוא בלי חלון..... אני אשמח לקבל הצעות.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
מה דעתכם על המקלדת הזאת http://cgi.ebay.com/Flexible-Full-keys-2-4GHz-Wireless-Multi-Keyboard-BK_W0QQitemZ180294421515QQcmdZViewItem?hash=item180294421515&_trkparms=39%3A1|66%3A2|65%3A15|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 ? אני מחפש מקלדת נוחה אלחוטית ולנייד 150 ש"ח גג
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יכול להיות שזה שייך לפורום משחקים אבל בכל זאת המשחק מגיע עם ההגה. בקיצור קניתי ב-BLACK FRIDAY את ה-G25 של לוג'יטק. ההגה מגיע עם rFactor. מניסיוני הקודם כשקונים ג'ויסטיק וכלול בו משחק, המשחק מלא. אבל המשחק מבקש הרשמה עם מספר סיריאלי. ונותן לשחק בו רק כדמו. אין שום מספר סיריאלי לא על העטיפה של המשחק ולא בשום מקום באריזה על האריזה וכל חוברת שמצורפת לעסק. אם מישהו שקנה את ה-G25 יכול לענות אשמח לתשובה תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? http://www.cpi.co.il/cpi/shop/product.asp?productid=650
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני חודשיים ואני רוצה לדעת אם הוא טוב מספיק גם נכון להיום. pentium 4 1700 mhz 256 mb rdram לוח אם: asus p4t דיסק קשיח: 40gb 7200 rpm קול: creative soundblaster pci כ. מסך: geforce2 mx400 64mb+tv out מסך: lg studio-work 17inch מודם: smart link 56k v92 modem lg dvd X16X48
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימיים רכשתי עכבר אלחותי אך הוא לא עבד לי יותר ממרחק של 0.5 מטר למרות שהמוחר טען שהוא יעבוד במרחק 5 מטר ויותר אז החזרתי אותו... רציתי לדעת אם יש עכבר אלחותי שהוא בשביל מחשב שהוא למטרת אינטרנט בלבד שיקלות לי במרחק של 3 -5 מטר בתקציב של עד 200 שח רציתי לדעת אם יש סטים של מקלדת ועבר שיעבדו בטווח הנל והתקציב יהיה גם בסביבות 250שח? *רצוי שהחנות גם תהיה באיזור חיפה או אם יש איזשהוא מוצר שנימצאה KSP והוא מתאים למה שאני רוצה אז בקשה תגידו לי... תודה. מקווה שתעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני צריך רק מקלדת בלי עכבר...
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
טוב, הבקשה די בכותרת, אז קדימה תודה מראש לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מחפש מדפסת+סורק לשימוש קליל ביותר. מעט הדפסות, כמעט ולא בצבע ולכן חשבתי ללכת על ה-5610. עד עכשיו היתה לו מדפסת officejet 4255 והוא חושש שה-5610 גדולה משמעותית. שתי שאלות: האם יש מדפסת+סורק בלי משטח סריקה (בסגנון של ה-4255) שמומלצת כמו ה-5610 ? הוא לא ממש חייב פקס, האם יש דגם בלי פקס שהוא קטן/זול יותר ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
מחפש לקנות מדפסת או Wifi או Bluetooth בתקציב של בערך 500 שקל וחשוב מאוד שיהיה סורק המדפסת לא תשמש להרבה הדפסות השימוש העיקרי יהיה הסורק ואני אדפיס גג 15 דפים בשבוע.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי אני בלי עכבר, העכבר מת עקב ניסיון מודינג.... אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת. יש את הסט EX110 של לוג'יטק.. איך הוא?? שמעתי גם על ה WAVE... חשוב לי רק שהמקלדת תהיה אלחוטית. בנוגע לעכבר, חשוב הדיוק שלו, אבל שיהיה נורמלי.. אני מעדיף חוטי, אבל אם אין ברירה אז לא נורא. אוקיי.. ראיתי שיש גם WAVE שמגיע עם עכבר וזה סט אלחוטי. האם זה שווה להשקיע פי שניים יותר בשביל זה? האם העכבר יהיה יותר טוב מעכבר פשוט חוטי שהשתמשתי בו עד היום? כי הרי הוא אלחוטי, בטח עם בטריות הוא כבד יותר.. ואני מניח שפחות מדויק מעכבר חוטי פשוט... עזרה בבקשה!!!!!!!! מישהו??????
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חשוב שתיהיה נוחה ועם כמה שיותר פיצ'רים (מולטימדיה\כיבוי הדלקת המחשב) אני יודע שהתקציב נמוך, אבל אשמח להמלצה שתענה לכמה שיותר דרישות בכמה שפחות תקציב... שימושים כללים וסטודנטיאליים תודה ושנה טובה!!!
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: א)מה העכבר הכי טוב היום בשוק לגיימרים?אתם יודעים הכי חזק מבחינת ביצועים? ב)אם אני משתמש בצד שמאל מה העכבר הכי חזק והכי טוב למשתמשים שמאליים שקיים היום בשוק(גם לגיימרים)? לא איכפת לי מחיר... תודה על העזרה!!!
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מכל הבחינות... וגם- במילה אחת איזה עדיף? ושאלה שניה- איזה חיסרון יש דווקא בשימוש ב1600DPI, עובדה שקיימת האופציה להשתמש בעכבר בנמוך יותר.. עד 400, ה1600 מכביד על משהו?
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי חברה קודם כל רציתי לשאול אם מישהו רכש לארונה מארז גנרי MIDI בצבע כסף ובחזית יש לו מן חלק שקוף כזה כם לד כחול זוהר. אם יש ביניכם מישהו כזה אנא רשמו פה כי יש לי כמה שאלות לגבי מארז זה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
האים מישהוא ניתקל בתופעה של חיסול סוללת מהיר במיקלדת אלחוטית ? משהוא כמו אחת לחודש בשימוש של מקסימום חצי שעה ביום.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למטרות של משחקים כמו WOW וכדומה.. שיהיה נוח לשימוש אשמח אם תיתנו לי כמה אופציות.. אני מעדיף מלוג'טיק לא חייב שיהיה סט.. יכול להיות אחד חוטי או משהו כזה.. רק שיהיו מתאימים למשחקים כמו WOW GTA וכאלה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת אלחוטית RF לא אינפרה שיש לה עכבר משולב בה בצורה של פד מקשים או אולי כדור עקיבה.. יש למישהו המלצות לדבר כזה ויודע איפה מוכרים כי משיטוט באינטרנט לא מצאתי משהו כזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
-
שלום רב, לפני כחודש, החלטתי שהגיע העת לנקות את המקלדת, מכל הליכלוך והג'יפה שהצטבר בה, במהלך כמה שנים של שימוש. לאחר חיפוש קצר מצאתי את המדריך הבא: http://www.faqil.com/guides/keycle.html על-פי המדריך, צריך בין היתר לפרק את מקשי המקלדת ולהשרות אותם במים וסבון. לאחר סיום הניקוי והרכבת המקשים חזרה למקומם, גיליתי כי ההקלדה על חלק מהמקשים במקלדת בעייתית ולא נוחה. אותם מקשים בעייתים, הם המקשים הגדולים כגון: Shift, Space, Enter. אילו מקשים שנעזרים במוט מתכת שמאפשר את הקפיציות. בכל פעם שאני לוחץ על אחד מהמקשים הנ"ל, או שאני נתקל בלחיצה קשה במיוחד או שמיד לאחר שיחרור הלחיצה, ניתן לראות את מוט המתכת יוצא ממקומו, משתחרר ונתקע בין המקשים שלצידו. בכל פעם שניסיתי לפרק ולהרכיב את המוט …
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-