עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. דבר ראשון לפני שאני רושם את המפרט, אני מבקש להגיב רק אם אני באמת צריך ספק, ולא סתם כדי לקנות משהו בומבסטי ולבזבז כסף.. עם כסף אני די בבעיה, ככה שכל הוצאה שלי צריכה להיבדק מספר פעמים.. המפרט: ספק נוכחי: ג'נרי 300W של Codegen אם אומר לכם משהו.. מעבד: P4B 2.4GHZ @ 3.06GHZ לוח-אם: Gigabyte P4E-667 Ultra 2 כרטיס מסך: MSI TI-4400 זכרונות: Samsung 256mb 333MHZ X2 הארד-דיסק: WD 40GB 7200RPM 2mb buffer ומתוכנן להקנות הארד דיסק נוסף בקרוב (80GB) כ.תקליטורים: Toshiba DVD, Samsung CDRW 24X מודינג ותוספות: 5 מאווררים 80 מ"מ מתוכם 3 לדים ו-1 SF2. קטודה אחת LCD בקרוב עוד כ-5 LEDS UB

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by Spyro,

שלום, אני מחפש מאז חדש עם ספק כח טוב שיעלה סכ"ה 600 ש"ח אשמח לקבל כל מני הצעות... תודה!

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  3. מה עדיף? אני נוטה לכיוון האנטק...

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by orses,

אני רוצה לקנות מארז ושעמתי על hec compucase cl-6a19 יש לי כמה שאלות בעצם אחת, זה מארז טוב? אתם ממליצים עליו?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by tal^_^,

שלום, אני מחפש ספק כוח למחשב אשר תומך בתקן 60601. חיפשתי במספר אתרים ומצאתי ספקי כוח שתומכים בתקנים דומים אך לא בתקן זה ספציפית. מישהו מכיר ספק כזה? תודה רבה נ.ב הנה מידע על התקן: http://www.601help.com/Basic_Concepts/pc.html

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  6. שלום, בקרוב הכרטיס מסך החדש שלי יגיע מארה"ב(הפתעה)והוא דורש מינימום ספק של 350W. יש לי כרגע ג'נרי של 300W שסוחב בוא נגיד כמעט טוב מאוד(מי אמר בי"ס??) בתוך המארז שלי הכל נורא נורא מורכב ועדין (להלן,פאן באס רצני+אלמנטים של תאורה(משהו כמו 5 מפסקים)),חוץ מהמערכת הנתונה לכם למטה יש לי 2*80 מ"מ 2*90 מ"מ 1*120 מ"מ ויש את זה של המעבד(סוס ביותר),אממ אני חושב שזה מספיק פרטים מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by overload,

9800P P4 2GHZ 256MB DDR 500 X 2 IS7-E 40GB WD צורב CDROME השגתי ספק 300W של eagle בחינם מחבר אני רוצה לדעת אם הוא יספיק למפרט הנ"ל? עכשיו הוא מפעיל את אותו המפרט אבל עם GF 4 MX ולא R9800.

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by Arile,

איך המארז שבלינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=6247 האם הוא דומה ל 6a19 והאם הספק שלו טוב ויחזיק מערכת עם גיגה זכרון, כרטיס מסך 6800 ומעבד 64 ביט? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  9. יש לי מדפסת HP 815C, והיא די נדפקה ועושה מלא בעיות. אז אבא שלי רוצה לקנות מדפסת חדשה. המדפסת מיועדת להדפסת עבודות בלבד (עבודות לאוניברסיטה ולתיכון), ואולי מדי פעם (פעם בחודשיים בערך), אני מדפיס תמונת שלמות (אחת או שתיים). אז בעצם אני לא ממש מעוניין שתהיה איכות מצויינת לתמונות (כי אז המדפסת תעלה הרבה יותר), אלא איכות רגילה שאפשר להבין ממנה מה יש בתמונה. ואם אפשר בבקשה תמליצו לי על מדפסת שיש לה צבעים שנמכרים בזול, ולא כמו מדפסות מסוג HP, שהצבעים שלהם נמכרים ב-400 ש"ח (צבעוני ושחור). וגם מדפסת שלא זוללת הרבה דיו. וכמו שאמרתי, התקציב, הכי גבוהה, הוא 300 ש"ח, ויהיה אפילו עדיף אם תמליצו לי על משהו זול יותר.

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by RazorJunior,

חבר שלי מחפש מארז TOWER או FULL TOWER. הוא לא רוצה חלון, מעדיף אלומיניום כמו כולנו... חשוב שיהיה יפה ומאוורר טוב... ושיהיה במחיר "עממי"..(עד ~850 ש"ח במקרה הכי גרוע). מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by ravid,

אז ככה,אני צריך מדפסת ועדיף עם סורק לצורך הדפסת מסמכים וכאלה דברים. המדפסת האחרונה שלי הייתה של lexmark והיא הייתה ממש גרועה וגם התקלקלה אחרי כמה חודשיים למרות שבקושי עשיתי איתה שימוש ( ) אז הפעם אני רוצה ללכת על חברה אמינה כמו hp הידועה. זה מה שמצאתי לבנתיים: http://www.pch.co.il/docs/pd1618413065.htm זה לא חובה שיהיה לו גם סורק אבל עדיף... תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by IronMaiden,

יש לי מקלדת , זאת אומרת היית לי מקלדת LOGITECH NAVIGATOR מהדגם הזה : http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=1,CONTENTID=6006 במהלך איזה ארוע מישהו שפך על המקלדת מים או יותר נכון מיץ , אמרתי ואללה בסדר אני ינתק אותה , ויתן לה להתייבש , לילה אחרי (שחיברתי שוב את המקלדת) המחשב נכנס למצב HIBERNATION , ניתקתי אותה שוב והפעם פתחתי אותה וניקיתי אותה מבפנים , שוב חיברתי והפעם הכל נראה "בסדר" , רק שהפעם שלושה מקשים דיי שימושיים לא עובדים (רווח ,TAB , וSMALL ENTER ) השאר עובדים , ניסיתי לראות האם יש איזה רכיב שלא מחובר , או משהו שרוף , כלום, הכל נראה בסדר . מה אני כבר יכול לעשות חוץ מלקנות מקלדת חדשה ?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  13. קודם כל שלום יש לי בבית שתי מדפסות אחת משולבת Lexmark X1130 ושניה ישנה יותר HP Deskjet 710c בקיצור לפני שנה עד כמה שזכור לי נגמר לי הדיו בשתי המדפסות אז לא רצינו לקנות דיו מקור כי זה פשוט לא משתלם בקירבת מקום אליי יש חנות שממלאת דיו ישן במחיר זול מאוד אז חשבתי שהוא איכותי והלכתי אליהם ומילאתי את כל הדיו ב280 ש"ח של שתי המדפסות ומאז כל הדפסה הייתה בעיה אחרת בדיו , הלכנו לחנות פה ושם והם אומרים שהדיו תקין אפילו הבאנו אליהם את המדפסות והם אמרו שהם תקינות לחלוטין בקיצור עד היום סבלנו עם הדיו הזה אבל זה לא מה שרציתי לשאול מאז עברה שנה והHP התקלקלה ובLEXMARK נגמר הדיו אז הלכתי לOFFICE DEPOT והמליצו על מדפסות CANON שהדיו שלהם "זול יותר" ואני לא קונה סתם אז הלכתי ובדקתי ביקור…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by evgani,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1484 זה הספק ! והאם הוא יחזיק מחשב אם : מעבד : P4 2.4 זכרונות: 2 סטיקים של 512 ועוד 2 סטיקים של 128 מאורר על המעבד ! ועוד מאורר של המארז ! וכמובן כרטיס מסך 6800 GT ? תודה !

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by PT,

מתה לי המקלדת ואני צריך חדשה חוטית בלבד, אין לי צורך באל-חוטית ועדיף שתיהיה שחורה אבל לא מחייב אם תוכלו גם לספק לינק לקניה של המקלדת אני אודה לכם מאוד :-* תדה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by AdamZuf,

שלום! באופן דחוף, אני צריך לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית, מכיון שאני טס לחו"ל בסופשבוע. יש לי לפטופ IBM T23 והבנתי שרב המצלמות פועלות על Firewire. אני מתכנן לקנות סוני או קנון, מה שאני מבין די סטנדרטי וצריך לעבוד יפה עם רב החומרה. מכיון שאין לי חיבור כזה (רק 2 USB) אלא PCMCIA, אני מחפש כרטיס מתאם לא מתוחכם במיוחד (כלומר, לא יקר) שיעשה את העבודה בצורה מספקת ושלא יתקלקל. אני ממש לא מבין בעניין הזה אז קחו את זה בחשבון בהסבר, תודה :-) מה שכן, במידה שיש הצעות קצת יותר יקרות אבל מעניינות בשבילי מבחינת אופציות נוספות אני אשמח לדעת. לא אכפת לי לקנות ברשת, אני יכול לאסוף את הכרטיס מהמוכר. אודה לכם על תשובה מהירה, זה ממש דחוף תודה רבה אדם

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  17. אני מתלבט בקניית פקס ומדפסת, האם לקנות את 2 המכשירים לחוד או קנייה של מכשיר משולב של פקס+מדפסת+סורק (הסורק לא רלוונטי לצורך העניין). הדרישות למדפסת הם סטנדרטיות (בעיקר טקסט), והפקס יוציא מס' עמ' בשבוע (די מינימלי). התקציב הוא סביבות 1000-1200 ש"ח לשניהם. המדפסת המיועדת: HP DeskJet 5150, במחיר 455 ש"ח. הפקס המיועד: Panasonic FHD332, במחיר 650 ש"ח. או הדגם למכשיר המשולב: HP OfficeJet 5510 All-In-One שעולה 1076 ש"ח. היתרון של מכשיר משולב: מכשיר אחד במקום שניים (ומחיר זול יותר?) החיסרון: המכשיר מתקלל - הכל מושבת. אז מה עדיף? מה דעתכם? למישהו יש מכשיר משולב? ממתין לתשובות.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. יש לי: AMD AXP 2500@3200+VOLCANO 12 ABIT NF7 KINGSTONE 512MB (256*2) PC3200 WD 80GB 7200RPM JB LITE-ON 52X32X52 TT THUNDERBLADE 120MM *4fans לגבי הכרטיס מסך, אני עדיין לא יודע כי אני ביקשתי שימליצו לי על כרטיס מסך בפורום "תצוגה וגרפיקה". אבל אני משער שהכרטיס מסך יהיה R9600PRO כי נתתי תקציב של 800 ש"ח בלבד עליו. אז תתיחסו לזה כאילו שיש לי כרגע R9600 אני לא מתכנן לעדכן שום דבר במפרט (שום דבר- אין כסף). אני לא יודע כמה עולה ספק כוח נורמלי שאמור להחזיק מפרט כזה בצורה נורמלית, אז אני לא יודע איזה תקציב לתת. אבל, מכיוון שאין לי הרבה כסף, בבקשה תמליצו לי על הספק כוח הכי זול, מבין הספקים האיכותיים שאמורים להחזיק מפרט כזה בלי בעיה. ואני ממש מתכוון להכי זול. אין לי צורך לספקים האלה…

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by Vladgi,

אני מתלבט בין שני המארזים הללו בינתיים אני נוטה לכיוון היפה יותר,גם מבחינת תכונות הקירור שלו מישהו יכל להאיר קצת את הנושא בשבילי?כי אני לא כל כך מבין בזה ואני צריך להחליף מארז דחוף עקב בעיית טמפ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by Vladgi,

יחזיק את 2600barton 9600xt256 epox 8rda3+ 1 hdd maxtor 4 fans ???

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by 1nstall,

היי לפני חודש (אחרי הרבה זמן שחיכיתי) קניתי את הספק butterflt, לפי הביקורות שקראתי זה ספק מעולה (ויפה)! הוא מחזיק לי את כל המחשב (מפרט בסוף) + 7XSF2,שזה יפה מאוד! לאומת הספק ג'נרי הקודם שלי. אבל המתחים ממש לא טובים, עם הספק ג'נרי הם יותר טובים, האם המתחים נורמלים?, איך אפשר לשפר אותם? התמונה הראשונה המתחים שלי התמונה השניה המפרט שלי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by FatherBoard,

האם קיים כזה דבר?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by roeiw,

אני מעוניין לקנות ספק כוח 400 וואט ומעלה עד 360 שקל על מה אתם ממליצים ואיזו חנות. תודה אגב איך Thermaltake TT-420APD (Dual Fan)??

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  24. ראשית ברצוני להודות לצביקה מרוזטק טכנולגיות מתקדמות, יבואני OCZ הרישמיים בארץ, על כך שנתן לי לקחת את ה-Sample שקיבל לצילום. סקירה קצרה על המוצר: כפי שניתן לראות OCZ החליטו להרחיב את מגוון המוצרים שלהם ולנסות להחדיר עוד ספקי כח איכותיים לשוק. הם החליטו שעליהם לייחד את עצמם מעט מן המתחרים והצליחו לעשות זאת בצורה לא רעה בכלל. הספק מגיע בגימור כרום מראה יפיפה, דבר שעוד לא נראה כמותו בתחום הספקים. עד כמה שהוא יפה הוא גם מאוד רגיש לשריטות. הוא מגיע כבר עם תמיכה בכבל ATX עם 24 פינים, תמיכה הנדרשת לדוגמא בלוחות החדשים של סוקט 775 של אינטל, ישנו גם מתאם מ-24 ל-20 פינים על מנת לתמוך בכל הדגמים הנמכרים כיום בשוק. על הכבל ATX יש שרוול ירוק זרחני.. …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Joe Blow,

הספק הישן שלי (Enermax EG365P-VE) מתחיל לעשות לי בעיות שכרגע מתבטאות בכך שרק אחד משני הדיסקים הקשיחים שלי פועל והמתחים חורגים מן ה spec. בקיצור, הגיע הזמן להחליף. חשבתי לקנות את ה Antec TruePower 480W שעולה כ 600 ש"ח אצל הדובים. יש למישהו המלצה לספק אחר בטווח המחירים הזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים