עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אחת מאלה שהשתמשו בהם לסקירה שפירסמו היום תנו לי לינק בבקשה... :smoke: :AR15: :asthanos:

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  2. למעשה במחשב הישן היו לי 3 אפשריות במחשב זה גם במצב AUTO DETECTION וגם במצב USER שזה מצב שצריך לאפשר לי בחירה ידנית ישנה רק אפשרות אחת ב BIOS FEATURES SET UP יש לי S.M.A.R.T ENABLE יכול להיות שזה בגלל זה? אינני רואה בשום מקום או מצב אפשרות להגיע ל LBA וזה מה שאני מקבל SIZE 61493 CYL 29437 HEADS 16 PRE 0 LANDZ 29437 SECTOR 255 MODE ON תודה רבה על עזרתך

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by Regev,

מישהו יודע פה איזו חנות בארץ חוץ מס.ג.מ מוכרת את הכרטיס- VideoLogic Vivid!XS Kyro II 32Mb + TV Out או אפילו רק כרטיס עם מעבד KYRO II. מישהו יודע???

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  4. http://www.giga-byte.com/products/6vtxe.htm או http://www.giga-byte.com/products/6oxt.htm

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  5. הביאו לי עכשיו Palm Tungsten E והתקנתי את התוכנה Plucker אני מוריד אתר, מסנכרן עם ה פאלם אבל הדף יוצא מעוות וקשה להסתדר ככה. יש לכם איזה אלטרנטיבה? אני בעקרון מעוניין להוריד אתרים, לשמור אותם ולצפות בהם בנייד.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by lharpaz,

אני זקוק להמלצה לעכבר ומקלדת. אני רוצה עכבר אופטי ואלחוטי, ומקלדת (לא צריכה להיות אלחוטית), אבל אני לא רוצה להוציא על זה 500 ש"ח... חשבתי על: ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? שעולה 220 ש"ח ב- KSP. מישהו מכיר את זה? יודע אם זה שווה משהו? (יש גם את: "?Logitech Cordless Desktop Optical Black?" ב-280 ש"ח, ולפי התמונה נראה שהעכבר גם אלחוטי - מישהו מכיר את זה?) כמובן שהמלצות על מוצרים אחרים יתקבלו בברכה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  7. חיפשתי ברשת דרייבר למדפסת הזאת ולא מצאתי, אם אתם שואלים את עצמכם למה הלקוח הלא נחמד שלי עדיין עובד עם זה התשובה כי הוא קמצן לקנות את התוכנת ניהול עסק שלו שמתאימה לווינדוס יותר מתקדם. בקיצר אני ישמח אם למישהו יש פיתרון לבעיה. תודה מראש, לירון. דגם מדוייק: HP Officejet 4500 Wireless All-in-One Printer - G510n

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  8. SteelSeriers SIBERIA v2 megalodon rocket kave או שלכם יש משהו אחר ויותר טוב להציע לי עד מחיר 500...

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by orio2,

שבת שלום, יש לי מחשב NUC, עם יציאת Mini hdmi ומסך עם חיבור DVI. נכון לעכשיו אני משתמש אני משתמש במתאם הזה אליו אני מחבר כבל hdmi to dvi. יש לי שתי בעיות: 1. המתאם לא מתחבר בצורה יציבה למחשב (מתאם + הראש של הכבל זה די ארוך) ולפעמים צריך לשחק הרבה עם החיבור עד שהמסך חוזר לעצמו (לפעמים רק כיבוי עוזר). 2. כל פעם שעושים פעולה חשמלית באיזור המחשב, המסך נכבה ונידלק (זה יכול להיות קצר, רק כי הדליקו את האור בחדר או ארוך כי סוגרים אצלנו את התריס החשמלי, אז הוא מרצד עד שהתריס נסגר). לפעמים שתי התקלות באות ביחד, המסך נכבה בגלל פעולה חשמלית וזצריך לשחק עם החיבורים כדי להדליק אותו. המסך כבר היה בשימוש במחשב אחר עם חיבור dvi ולא עשה את הבעיות הא…

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  10. אני משתמש בסורק הרבה בעיקר לסריקת מוצרים לאינטרנט (מטבעות תכשיטים ) היום יש לי סורק EPSON PERFECTION 1200U ישן מרעיש ואיטי - סך הכול עושה עבודה טובה אבל יש לי תחושה שהוא כבר לא מדייק בצבעים וזה חשוב לי. על מה הייתם ממליצים תודה

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by medishm,

שלום, אני מעוניינת לקבל הצעה למפרט מחשב. המחשב אמור לשמש במיוחד להורדת סרטים ובהמשך לשימוש לבית הספר, כמובן גם לשימוש שיגרתי, אינטרנד תוכנות וורד וכו'.... חשוב לי שכרטיס קול וכרטיס מסך יהיו ברמה טובה ולשימוש לטווח ארוך יחסית, נפח מקום גדול ושהמחשב יעבוד מהר. אין לי נסיון במחשבים ובכל חנות נותנים הצעות אחרות וכל אחד אומר משהו אחר כך שאינני יודעת מה לקנות. אודה לעזרתכם בנושא.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  12. שלום, אני צריך המלצה למדפסת לייזר צבעונית פשוטה לצרכים ביתיים. התקציב פתוח כרגע כי אני מעוניין לקבל מושג לגבי מחירים של מדפסות.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by Maria95,

היי חברים, למען האמת ראיתי בפורום ששאלות מסוג זה על מדפסות לרב נשארות ללא תשובה לצערי הרב.. מנסה את מזלי ומאוד מאוד אודה למי שיוכל כן לענות ולעזור לי. אני מחפשת מדפסת טובה שתשמש אותי בהיותי סטודנטית, משיטוט באינטרנט הבנתי שמדפסות לייזר יותר חסכוניות , בעבר הייתה לי מדפסת דיו והעלויות היו גבוהות מידי לכן אני מאמינה שלייזר זה פתרון טוב. נוסף לכך הייתי מעדיפה שתהיה משולבת עם סורק לפחות. לכן אני פונה אליכם.. אני מאמינה שאדפיס בכמות סבירה/גבוהה , לכן צריכה מדפסת שתדע את העבודה. התקציב הוא עד 700-800 שח. מעדיפה לא משהו מסיבי בגודל , באזור 30-40 סמ לרוחב/עומק/גובה. תודה מראש מאוד אעריך כל עזרה!

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  14. Started by maor0079,

אני מחפש מדפסת ב 500 ש"ח בעיקר שהדיו שלה יהיה זול לא חושב איזה מדפסת רגילה או משולבת חשבתי על canon pixma mp210 איך המדפסת הזו ?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  15. שמתי לב שהעכברים החדשים עוצבו בעיקר לכף יד קטנה,כנראה החתך שוק המבוקש הוא ילדים או מבוגרים עם התפתחות מעוכבת. אז לעניין - הG9 מומלץ ברוב המקומות שבדקתי אבל אנשים אומרים שהוא מתאים לאנשים עם כף יד קטנה. אצלי.... טוב לא ממש ענקית אבל גדולה. חשבתי על ‏Logitech® MX518 ,האם הוא בעל מימדים כמו ה G9? אם יש משהו אחר אשמח לשמוע,השימושים הם כלליים דגש על נוחות ,עבודה רציפה. אם קיים סט אלחוטי טוב אז אני אגדיל את ההשקעה ל 400 ש"ח כולל מקלדת. תודה

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. חשבתי עמוקות והגעתי למסקנה שאני יקנה את הLX710.. מכמה סיבות: *מבין הסטים של Logitech שהם אלחוטיים וטובים וחדשים, הוא הזול ביותר (דגש על חדשים). *יש לו מרחק קליטה גדול (הבנתי שאפילו עד ל7 מטר ? ). *יש לו תמיכה בVista (אני צריך את זה בשביל הMCE). * המליצו עליו כאן וגם בפורום מתחרה. - אם למישהו יש משהו נגד Lx710 ויש דגם אחר שהוא ממליץ עליו בחום באותו איזור מחירים, שיגיד עכשיו - חוץ מזה, היות והעכבר הוא עכבר LASER.. אני מניח שצריך PAD מתאים לעכבר (אם לא, תגידו).. היות וכך, אני מתכוון לקנות כזה.. וההמלצה שאני צריך היא לPAD.. דרישות מהפד: *זול. אני לא טופ גיימר, אני רק רוצה לשמור על העכבר בצורה טובה ואולי גם להפציץ מדי פעם בCOD4. *איכותי. אני קונה, אני רו…

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  17. שלום לפני כמה ימיים רכשתי עכבר אלחותי אך הוא לא עבד לי יותר ממרחק של 0.5 מטר למרות שהמוחר טען שהוא יעבוד במרחק 5 מטר ויותר אז החזרתי אותו... רציתי לדעת אם יש עכבר אלחותי שהוא בשביל מחשב שהוא למטרת אינטרנט בלבד שיקלות לי במרחק של 3 -5 מטר בתקציב של עד 200 שח רציתי לדעת אם יש סטים של מקלדת ועבר שיעבדו בטווח הנל והתקציב יהיה גם בסביבות 250שח? *רצוי שהחנות גם תהיה באיזור חיפה או אם יש איזשהוא מוצר שנימצאה KSP והוא מתאים למה שאני רוצה אז בקשה תגידו לי... תודה. מקווה שתעזרו לי.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  18. קצת רקע: לאחרונה נקנתה למשרד מדפסת דיו משלובת מבית HP. אנו משתפים מדפסות דרך Novell iPrint. לאחר כל ההתקנות ההדפסות שיוצאות מהמחשב המארח יוצאות בסדר גמור אבל הדפסות שנשלוחות לשרת וממנו למחשב המארח להדפסה יוצאות עם צבעים מבולבלים (כחול הופך לאדום וכו). לאחר שפניתי לHP מסתבר שהמדפסת מוגדרת כמדפסת ביתית וכן כי אינה תומכת בהדפסות מהרשת. פניתי לנציג המחירות שלהם וגם לא ממש ידע לענות לי וניסה לדחוף לי את המדפסות היקרות שלהם עם חיבור ישיר לרשת - לא מה שרציתי. מה אני כן רוצה ? די פשוט. המדפסת צריכה להיות מחוברת למחשב. דרכו נעשה שיתוף בעזרת הiPrint של Novell. המדפסת צריכה להיות לייזר צבעונית כאשר כמו שציינתי אין ממש הגבלת תקציב אבל הייתי רוצה למצוא את הפיתרון הזול ביותר העומד בכל …

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by torrentspy,

יש לי שתי שאלות: א)מה העכבר הכי טוב היום בשוק לגיימרים?אתם יודעים הכי חזק מבחינת ביצועים? ב)אם אני משתמש בצד שמאל מה העכבר הכי חזק והכי טוב למשתמשים שמאליים שקיים היום בשוק(גם לגיימרים)? לא איכפת לי מחיר... תודה על העזרה!!!

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by ychig,

יש לי שתי דרישות 1) שהמקלדת תיהיה פשוטה , בלי כל הכפתורים המציקים שיש בהרבה מקלדות למעלה או בצדדים ( של המדיה פלייר ווליום וכו') כמו זאת שיש לי עכשיו: 2) שתספיק להרבה זמן כדי שאני לא אצתרך להחליף כל שבוע סוללות. בנתיים אין תקציב.. קודם נראה אם יש מקלדת כזאת תודה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by morpheus1234,

חשוב שתיהיה נוחה ועם כמה שיותר פיצ'רים (מולטימדיה\כיבוי הדלקת המחשב) אני יודע שהתקציב נמוך, אבל אשמח להמלצה שתענה לכמה שיותר דרישות בכמה שפחות תקציב... שימושים כללים וסטודנטיאליים תודה ושנה טובה!!!

22. Started by zini1,

אני מעוניין לרכוש מקלדת ועכבר אלחוטיים שתנאי העבודה הם 4-5 מטר מרחק מהמחשב והעכבר צריך לעבוד על משטח לא חלק (מזרון מתחת לשמיכה).

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by X-BLADE,

המפרט שלי הוא כזה: 2GB זכרון 160 GB הארד דיסק 805 מעבד 1900XT כרטיס מסך לוח אם של GIGABYTE 955PRO ואני צריך את הספק האיכותי והחזק ביותר עד 500 ש"ח תודה.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  24. מוכרים דבר כזה? מצאתי את הסידור לאנגלית ולעיברית, אבל מן הסתם הם לא מתחשבים אחד בשני כך שהשילוב הסופי הוא או אנגלי עם עיברית מחורבשת או עיברי עם אנגלית מחורבשת במידה ולא מוכרים, למישהו יש רעיונות איך להרכיב כזה?

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by dennis14,

רציתי לשאול איך הספק הזה לעומת ספקים אחרים באותו טווח מחירים ? http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=PSMGEVO600W&Cat2Cat1ID=1436&Cat2ID=1802&aff=Zap

• 4 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים