ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
הכנסתי את הדיסק לפני שחיברתי את הגיימפד ואז הוא רשם לי הודעה שאני צריך sp1 או sp2 כדי להתקין ויש לי sp3.. מה לעשות?!
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש והנה הפרטים : AMD 3700 SAN DIEGO DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D XF-I ELITE PRO X1900XTX 512 MB VIVO PCI-E W.D. 250 GB 16 MB BUFFER SATA II THERMALTAKE SWING BLACK NO WINDOW THERMALTAKE BIG TYPHOON PINNACLE PCTV STEREO LG DVD LG DVD-RW ורציתי לדעת עם הספק כוח שקיבלתי עם המארז TT SWING 430W יהיה מספיק כדי לתת כוח לכל המערכת הזאת ואם לא עד כמה גרוע הוא יהיה ... תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איפה קונים את זה בארץ מי שלא יודע במכוניות החדשות יש צג אלקטנוי שמותך ב RDS ולא רק במכוניות , גם מערכות סטריאו אז על הצג מופיעים כאלה כתוביות כמו שיש לרדיו BU לרדיוס ועוד תחנות ... אני מעוניין לדעת איפה קונים את החומרה הזאת בארץ שאלתי ברדיו BU הם אמרו לי חברה בשם סקינורטניס אבל ב 144 לא מצאו חברה כזאת ...
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
אוקיי , לחבר שלי יש את המפרט הבא : AXP 2500+ Barton with CoolerMaster Aero 7+ cooling EPoX 8RDA+ 512MB DDR PC3200 - Samsung WD 80GB 800JB 8MB ATA100 LiteOn 52X32X52 - Black Toshiba DVD - Black 48X16 SuperTalent Black Tower Modded Case 6 80MM Case Fans 1 Cold UV Cathode HEC-475VD 408W - PSU עכשיו , בזמן הקרוב אני הולך להוסיף לו למפרט את אלו : מאורר לדים ירוק של TT 80MM(אני מוציא את המאורר שבגג בשבילו ככה שעדיין נשארים 6מאוררים) שני קטודות , אחת כחולה אחת ירוקה של SUNBEAM(זה אומר שיהיו שלוש קטודות) וכמה כבלים של IDE ופלופי עכשיו רציתי לשאול? האם הספק יחזיק את כל הדברים למעלה +שני קטודות + עוד מאורר לדים? נראה לי שכן , אבל אני רוצה להיות בטוח שכן הקטודות צורכות הרבה חשמל(לפ…
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות הייתה לי בעיה עם המקלדת, בעיה שמתאם PS/2 ל USB פתר. עכשיו בכל פעם שאני לוחץ על שני כפתורים ביחד, ומשחרר אחד המקלדת פשוט דורשת שאלחץ שוב דוגמא: במשחקים אני לוחץ על W כדי להתקדם, נניח שאני לוחץ גם על D כדי לזוז הצידה, ברגע שאני משחרר את D וW עדיין לחוץ, אני מפסיק לזוז. או אם אני לוחץ על W ואז על רווח כדי לקפוץ, ברגע שאני משחרר את כפתור הרווח אני לא יכול לזוז. ניסיתי לחבר מקלדת נוספת שיש לי [PS/2] למתאם, הבעיה הייתה גם שם. איך אני פותר את העסק הזה?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כבר קרוב לשנתיים שאני פוזל לכיוון של עכברי הR.A.T של סייבורג, בעיקר מכיוון שהעיצוב שלהם ממש קוסם לי. המחיר לא מפריע לי (עד כמה ש120$ לעכבר יכול שלא להפריע), והייתי בכיף מוציא את הסכום על R.A.T 7 במקום על לוג'יטק שווה ערך... אבל אני נתקל שוב ושוב בתלונות וביקורות על איכות הבנייה ובעיקר על החיישן. עד כמה החיישן אכן גרוע? מכיוון שאני לא משחק יותר מדי במחשב, כל הסופר-ביצועים של עכברי "גיימיניג" לא משנים לי, וגם חיישן של עכבר מיקרוסופט רגיל יספיק לי. האם החיישן כ"כ בעייתי שהוא פחות טוב מזה שיש בעכברים הפשוטים ביותר?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס טלויזיה למטרת המרת קלטות (עיקרי) והקלטה ממיר יס. הגעתי בסופו של דבר לשני הכרטיסים האלו, שנראים לי הכי משתלמים. איזה מהם מומלץ יותר ומאיזו סיבה? אין שום כרטיס חדש וטוב יותר בטווח מחירים הזה? (ראיתי ששניהם עולים כ- ~450 שח..) תודה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לאיטליה ביום שבת, והחלטתי להחליף את העכבר הנוכחי שלי (microsoft intellimouse בן שלוש שנים כמעט) לעכבר איכותי יותר, מדוייק יותר, ונוח יותר. החלטתי לרכוש את הRazer Viper, המחיר שלו הוא כ50 דולר. הבעיה היא, שאין לי מושג איפה להגיד לאבא לקנות כי אני לא יודע איפה יש, האזור הוא אזור ונציה. אם אין את העכבר הנ"ל, ההעדפה הבאה היא הLogitech MX510 (שימו לב, לא mx500). אני לא רוצה שום עכברים אלחוטיים או דגמים אחרים, רק את העכברים הנ"ל. אז אם מישהו מכיר חנות או איזה רשת חנויות גדולה באיזור, אשמח אם תתנו כתובת או לינק או כל דבר. אגב, בדיוטי פרי בארץ לא יהיה אני מניח, וגם אם כן המחיר לא יהיה משהו מיוחד, אבל אולי בדיוטי פרי באיטליה? איך בודקים? בתודה מראש, עקרב.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לכם המלצות על מצלמה דיגיטלית עד 400 ש"ח שכוללת גם Web-cam? חשבתי על זה: http://getit.co.il/index.asp?advertisment=true&frame=productdetails.asp?productid=10994&storeid=71&ref=12 אני יכול להשיג את זה ב350
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אז מה יותר יתאים לכף יד של ילד בן 13? והאם ה mx500 יותר מדוייק מה mx 310 , אם כן , מרגישים את הבדל הדיוק או שה mx 310 מדיוק מאוד? מה יותר טוב , ה mx 310 או mouseman doul optical ??? תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למדפסת דיו קטנה וקומפקטית, עם חיבור אלחוטי. אין צורך במכשיר משולב, אינני צריך סורק או מכונת שכפול, רק מדפסת קטנה. אני מדפיס מעט מאוד, בממוצע מספר דפים בודדים בשבוע, מקסימום. אין תקציב ספציפי, אני מניח שכמה מאות שקלים.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד אני מחפש המלצה למדפסת לייזר צבעונית שתיהיה חסכונית ולא יקרה, שתיהיה יכולה להדפיס יותר מאלף דף בצבע, ובשחור, נוחה לתפעול, תודה רבה להמלצות !
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הזמנתי מksp יחד עם המחשב ושכחתי לבדוק את זה... ואני לא רוצה שהוא יהיה אלחוטי יש לו איזה גירסה שהוא אלחוטי?(שאני ידע להחליף)
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני משתמש בסורק הרבה בעיקר לסריקת מוצרים לאינטרנט (מטבעות תכשיטים ) היום יש לי סורק EPSON PERFECTION 1200U ישן מרעיש ואיטי - סך הכול עושה עבודה טובה אבל יש לי תחושה שהוא כבר לא מדייק בצבעים וזה חשוב לי. על מה הייתם ממליצים תודה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/5847 צורב http://tms.co.il/product/4688 מקלדת http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2566 מקלדת 1. איך הצורב והמקלדות והאלה? 2. המקלדות עם עברית? 3. יש לכם הצעות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יכול להביא בדיל טוב מחנות קרובה לביתי, את המארז הנ"ל. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=92650 הוא מגיע עם ספק 350W ATX2.0 של אנטק, שאני חושב שיספיק לי לכרטיס מסך 7600GS ו3800X2 לא? אני לא מעוניין באובר קלוק. זה מארז שנכנס לי בול בתקציב ואני חושב שעונה על כל הדרישות שלי. הקטע שאני יכול גם להזמין באותו מחיר את ה3700 שההבדל היחידי בינהם זה שמקדימה יש לו 120MM ול2650 יש 80MM אבל בשביל זה אני צריך להסתבך ולהזמין מחנות בצפון(נועה) וזה באלגן :-X מה אתם אומרים על ה2650?
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות עכבר, יש לי את העכבר האלחוטי של מיקרוסופט אבל הגירסא הישנה ואני משתגע ממנו הוא פשוט גרוע, אני חייב עכבר חדש ב 150 שקל, תודה נ.ב : לא צריך אלחוטי לא חייב
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מה המתחים שיוצאים מחיבור USB????ואם אפשר לנצל אותם לדברים כמו לדים..?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני יודע שקיים דיון בנושא הזה... אבל יש בו 200 עמודים!!!!!!!!!!!! לא כדאי לנעול אותו (כדי שאנשים עוד יקראו) ולפתוח אשכול חדש בנושא??? ועכשיו לעניין שלי: חברה אני רוצה לקנות ספק... יש לי המון רכיבים במחשב.. ועד עכשיו אני משתמש בשני ספקים (ג'נרים רגילים שהיו לי ) אחד למאווררים וכו'... ואחד למחשב.. המפרט שלי לוח 3 דיסקים קשיחים של ווסטרן דיגיטל 3 כוננים אופטים של סוס (סידי,דיוידי וצורב) 2 מאווררים 120 מ"מ 2 מאווררים 80 מ"מ מאוורר למעבד מאוורר לכרטיס מסך בקר שליטה למאווררים ארדקנו 13 של טרמלטייק כולל מסך LCD בקרוב - מסך LCD בתאורת רקע 20 ס"מ על 2ס"מ USB - ללוח: מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוספט - מקלט צורך חשמל מודם חיצוני של טריון - צריכת חשמל חיצונית ע"י ספק 12V HUB - מפצל…
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על עכבר ומקלדת שעובדים ב RF (לא BLUETOOTH כי קראתי שיש הרבה בעיות איתם - ניתוקים וכו') מרחק עבודה 3-4 מטר תקציב +-500 שאלה לא ממש קשורה... האם סט אלחוטי יאפשר לעבוד עם המקלדת בביוס? או שחייבים סט חוטי? תודה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
זה הקריטריונים שלי למארז: 1) שיהיה בו חלון (ואני לא מתכוון לעשות אחד בעצמי) 2) שיהיה לו פאנל קדמי שמסתיר את הכונני DVD, כי כרגע יש לי צורב DVD שחור וכונן קומבו לבן, וזה מכוער רצח (שני הכוננים נשארים למחשב החדש) 3) שיהיה מקורר טוב 4) שיעלה 400 שקל, אפשר חריגות. יש חיה כזאת?
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק ג'נרי 300W בעל חיבור ATX רגיל (20 פינים). האם אפשר להפעיל את הספק גם בלי לחבר אותו ללוח אם? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-