ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי אני מרגיש ממש טיפש, קניתי את המשולב הזה , יש במדף של הדפים מקום מיוחד לדפי תמונות,הכנסתי דף תמונה הגדרתי בהדפסה שזה PHOTO ובחרתי את סוג הדף וזה עדיין מדפיס לי על A4 רק בקטן בגודל של התמונה. מוזר מישהו יכול לעזור לי בבקשה, תודה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
וזאת לפי דברי איש מכירות של ADVICE . לדבריו , הספק עם ה PFC פשוט לא יפעל אם יקבל גל ריבועי מה UPS. החישוב הוא גודל ספק ומסך לחלק ב 0.6 . אני מניח שהטענה שיש להכפיל את העומס ב 1.4 מקורה בהנחה של עומס מעשי (שהספק לא מנוצל ב 100%). בנוסף : * צריכת החשמל העצמית של ה UPS זניחה. * הUPS יכול לשמש כמקור לתאורת חירום . אפשר לסדר משהו אוטומטי עם RELAY. * הבטרייה רגישה לחום וטמפ' סביבה של 30C מתחילה לקצר את אורך חייה. 22C בערך זה אופטימלי. * אין חובה לקנות בטרייה אצל היצרן של ה UPS, וניתן להחליף לבד. * אין צורך בהגנה למודם כבלים כי רשת הכבלים מוגנת , בשונה מרשת הטלפון.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה מדפסת דיו צבעונית בסיסית לצורך עבודות בית ספר, ב 300 ש"ח. הוא ביקש ממני לשאול פה, בכל מקרה, מחכה להצעות. - תודה.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
יש לנו בבית כבלים ענקיים שמקשרים בין תחנת מחשב אחת למקלדת/מסך/עכבר ישנים יותר..בגלל זה אני צריך את זה.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן רכישה של סט מקלדת + עכבר אלחוטיים, דגם: logitech s510. אשמח לשמוע מישהו שמכיר אותה\שמע עליה\התנסה בה. .swg
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני יודע שקיים דיון בנושא הזה... אבל יש בו 200 עמודים!!!!!!!!!!!! לא כדאי לנעול אותו (כדי שאנשים עוד יקראו) ולפתוח אשכול חדש בנושא??? ועכשיו לעניין שלי: חברה אני רוצה לקנות ספק... יש לי המון רכיבים במחשב.. ועד עכשיו אני משתמש בשני ספקים (ג'נרים רגילים שהיו לי ) אחד למאווררים וכו'... ואחד למחשב.. המפרט שלי לוח 3 דיסקים קשיחים של ווסטרן דיגיטל 3 כוננים אופטים של סוס (סידי,דיוידי וצורב) 2 מאווררים 120 מ"מ 2 מאווררים 80 מ"מ מאוורר למעבד מאוורר לכרטיס מסך בקר שליטה למאווררים ארדקנו 13 של טרמלטייק כולל מסך LCD בקרוב - מסך LCD בתאורת רקע 20 ס"מ על 2ס"מ USB - ללוח: מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוספט - מקלט צורך חשמל מודם חיצוני של טריון - צריכת חשמל חיצונית ע"י ספק 12V HUB - מפצל…
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שבוע טוב http://www.facebook.com/album.php?aid=128217&id=115367964174
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב צורב-Sony DW-G120A x 16 White DVD±RW Bulk מעבד-Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU דיסק קשיח-Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD לוח אם-DFI Infinity Intel 975X/G Socket 775 Motherboard זיכרונות-Corsair TWIN2X2048-6400 2048MB (2x1024) DDR II 800 Dual XMS Memory ספק כוח-Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply כרטיס מסך-Asus EN7900GTTOP/2DHT Extreme PCI-e 256Mb Video Card ואני צריך מארז למחשב כזה עם usb קידמי ואחורי עם אופציה טובה למערכת קירור טובה עד 600 שקל
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
קניתי עכבר אלחוטי אופטי מסוג: microsoft wireless intellimouse explorer USB התגובה של העכבר הזה עגומה למדי - כל פיפס בכונן הקשיח מפסיק את תנועת הסמן. תנועת הסמן תהיה רציפה רק במקרה של שקט תעשייתי מוחלט. באתר מיקרוסופט הם ממליצים להעביר כל כונן שמפריע לעכבר למוד DMA. העברתי את כונן הCD, שגם הוא שיתק את תנועת הסמן, למצב DMA ואין הפרעות מכונן CD. ניסיתי את העכבר במחשב מתקדם עם XP ומחשב מיושן עם 98 -- אין הבדל. העכבר מאוד יקר -- נראה הגיוני כל הסיפור הזה?
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה לעכבר ומקלדת. אני רוצה עכבר אופטי ואלחוטי, ומקלדת (לא צריכה להיות אלחוטית), אבל אני לא רוצה להוציא על זה 500 ש"ח... חשבתי על: ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? שעולה 220 ש"ח ב- KSP. מישהו מכיר את זה? יודע אם זה שווה משהו? (יש גם את: "?Logitech Cordless Desktop Optical Black?" ב-280 ש"ח, ולפי התמונה נראה שהעכבר גם אלחוטי - מישהו מכיר את זה?) כמובן שהמלצות על מוצרים אחרים יתקבלו בברכה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
חשבתי לקנות מחר במבצע של אופיס דיפו או באג את המקלדת G15 של לוג'יטק ... 1. למישהו יש ניסיון איתה ? 2. מה הסיפור עם הצג LCD , מה הוא מראה לי? 3. למה צריך 250 ראם חופשיים רק בשביל המקלדת ?!? תודה רבה, דור
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
זה מופיע במיפרטים המומלצים ורציתי לדעת אם הם טובים והאם הספק הוא ברמה טובה?(בערך כמו HEC)? תודה רבה!!!
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
העכבר הזה: http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=35208 או העכבר: http://zap.co.il/model.asp?model_id=150484 או בכלל זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=29497 שימושים: גלישה באינטרנט, כתיבה באינטרנט. והאם העכברים מתאימים ללינוקס? אני לא גיימר > היה אפשר להבין את זה במשפט קודם לכן שכתבתי שיש לי לינוקס.
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום,היום חיברתי הגה די ישן שיש לי בבית אבל מדהים עד כמה שזה מדוייק לעמות המקלדת אבל נורא קשה להשתלט על זה מהירות גבוה. אני ניסיתי רק את המשחק NFS MSW כנראה זה משחק הכי טוב להגה. המממ אז זה נכון שיש משחקים יותר טובים לנסות?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום עכשיו בחורף החשמל נופל בבית ואיתו גם המחשב .. אז חשבתי לקנות אל פסק ואני לא מבין בזה כל כך אז אני צריך עזרה. הסתכלתי באתר של TMS וראיתי שרק מה ששונה חוץ מהמחיר של כל UPS זה רק מספר ואז VA.... VA = ? בקיצור אז תקציב זה לא משנה כל כך השאלה מה כל מספר אומר, תסבירו לי בבקשה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מעוניין במדפסת (E120 )ורציתי לדעת אם ניתן להדפיס בה גם תמונות (בשילוב עם הטקסט) האם ה-E240 תהיה מתאימה יותר?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת לגיימינג שיש להם תגובה מהירה והם גם נוחים לשימוש ואלחוטיים
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
רציתי לשאול איזה מתאם Bluetooth הייתם ממליצים לי לקנות מהרשימה? http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Bluetooth&DB174463=174474&orderby=price האם כדאי ללכת על ההכי זול שם ( USB BLUETOOTH 60m) שעולה 58 כולל משלוח מהחנות פי.סי. סנטר? האם הייתם ממליצים לי לנסות אתר השוואת מחירים אחר כי אולי זאפ הם גובים כסף מהחנויות? תודה,
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות DVD של NEC. יש בפני 2 אפשרויות ND-3551 Dual Layer או במקומו ND-3550 Dual Layer ניסיתי למצא את ההבדלים ביניהם אבל לא הצלחתי למצא אשמח לקבל תשובה
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות את הport 80 card אבל אני לא מוצא את זה בשום מקום אם משהו יודע איפה , כמה עולה , איזה כדאי , אז בבקשה להגיב בפורום תודה מראש :>
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מה דעתכם על Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC יש לכם המלצות אחרות באותו המחיר? (360 ש"ח)
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
יש לי נגן של חברת IRIVER ואני רוצה לשפר את אכות השמע כי האוזניות שלו לא משהו. איזה אוזניות אתם ממליצים? שמתי על עין על Sennheiser CX 300 מה אתם אומרים
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
לפני כמה שבועות הייתה לי בעיה עם המקלדת, בעיה שמתאם PS/2 ל USB פתר. עכשיו בכל פעם שאני לוחץ על שני כפתורים ביחד, ומשחרר אחד המקלדת פשוט דורשת שאלחץ שוב דוגמא: במשחקים אני לוחץ על W כדי להתקדם, נניח שאני לוחץ גם על D כדי לזוז הצידה, ברגע שאני משחרר את D וW עדיין לחוץ, אני מפסיק לזוז. או אם אני לוחץ על W ואז על רווח כדי לקפוץ, ברגע שאני משחרר את כפתור הרווח אני לא יכול לזוז. ניסיתי לחבר מקלדת נוספת שיש לי [PS/2] למתאם, הבעיה הייתה גם שם. איך אני פותר את העסק הזה?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש דגם מסוים שאני רוצה. הוא אופטי אלחוטי עם דונגל בלוטות'. ויש לו לחצני מולטימדיה כמו פליי קדימה אחורה. אני לא זוכר את שם הדגם אבל איך העכברים של החברה הזאת באופן כללי? ואיך הדגם הזה אם למישהו יש נסיון איתו?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-