עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by urich,

בבקשה רק תגידו לי שאני צודק ולקנות מצלמה דיגטלית בארץ או בדיוטי פרי זה בזבוז כי ההפרשים הם של אפילו 1000 שקל למצלמה שבחול עולה 2000 שקל

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  2. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3112&PHPSESSID=fd04632d947e32ce4200c96f2bfeebb3 כמה מאווררים מקבלים איתו וכמה מקומות למאווררים יש בו? יש למישהו ביקורת על המארז? מה כדאי לקנות את האנטק או הסופרטאלנט? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=4142 ובחלון של האנטק החור למאוורר פתוח? ויש לי גם שאלה על הסופרטאלנט... אני מכיר מישהו שקנה את השחור והוא לא קיבל איתו מאוורר בחלון מישהו יודע למה?

3. Started by Timewalker,

במסגרת רכישת מחשב חדש התחלתי לחפש ספק כח שיהיה מסוגל להחזיק בין היתר שני כרטיסי מסך חזקים. מדובר ככל הנראה ב 1900XTX * 2 - Crossfire. ברור לי שהתקציב ינוע סביב 1Kאבל זה יהיה ספק שישאר איתי לדי הרבה זמן. יש הצעות?

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  4. חוץ מפנדה כי המחיר משלוח אצלם ממש מגוחך(50 שקל - על מה? ) בכל אופן ניסיתי מלא חנויות ולא מצאתי חנות שמוכרת גם גריל וגם פילטר מיצידי גם לקנות מחנויות שנפתחו אתמול זה לא בעיה רק לא מצאתי פילטר בשום חנות אחרת מפנדה =\

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  5. אני רוצה לקנות את הHP 1410, והציעו לי אחרי שאני אקנה ראשי דיו, לקנות ערכות מילוי חלופיות, שזה חוסך כסף. יש סיכון בשימוש של זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  6. האם יש? ואם כן איפה? תודה רבה, עדן אה,עוד משהו, איך הסט הזה: http://nanashops.co.il/sale.php?sale=3012695 שווה לקנות?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by yotamoo,

יש לי שתי שאלות על DDR (וזכרונות בכלל): 1)מה זה ה-cas, שמומלץ לקנות ב2-2-2? 2)ראיתי זכרון של OCZ אצל הדובים, בעל מהירות 333MHz, אבל היה כתוב שהוא cas 2.5 במהירות 166MHz. אז באיזו מהירות הוא עובד באמת?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by yirmio,

צריך המלצה למדפסת לייזר פשוטה ש/ל לשימוש בייתי. חשוב שתהיה כמה שיותר זולה לקניה אך יותר חשוב שתהיה זולה לאחזקה מבחינת תקלות ועלות של טונרים. תודה!

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  9. למישהוא יש מושג למתי מתוכננים להגיע לארץ הכרטיסים ati radeon 8500 all in wonder או ati radeon 7500 all in wonder ואולי משהוא על מחירים ?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  10. Started by mardona,

שלום חברי לפורום! אני צריך המלצות למדפסת הזרקת דיו טובה בסביבות המחיר של 400 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by שלמה הדג,

חבר שלי רוצה מדפסת דיו צבעונית בסיסית לצורך עבודות בית ספר, ב 300 ש"ח. הוא ביקש ממני לשאול פה, בכל מקרה, מחכה להצעות. - תודה.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  12. יש לנו בבית כבלים ענקיים שמקשרים בין תחנת מחשב אחת למקלדת/מסך/עכבר ישנים יותר..בגלל זה אני צריך את זה.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  13. Started by X7-007,

איזה קקי, קניתי את העכבר מ KSP וברגע שפתחתי אותו בבית ראיתי שהוא היה על ON, לפי המדריך הוא אמור להיות OFF ומבחינה לוגית הוא אמור להיות ככה, אז חיברתי הכל, וכפי שברור העכבר לא עובד באלחוטי וגם לא מטעין, לא יודע מי אשם פה, לוגי'טק או מישהו אחר, אבל בטוח מישהו שכח לשים את זה על OFF.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  14. שלום, אני צריך קצת מידע על המקלדת: האם היא מתנתקת לפעמים (כאילו, לפעמים קורה שהמחשב לא קולט את האותות? ויותר חשוב: לאיזה מרחק זה יכול לקלוט? אם מישהו ניסה זה יהיה מצויין. תודה.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by argorny,

יש לי מערכת 5.1 jbl 135 scs, טיפה מיושן כן. הבעיה היא ב2 רמקולים שבזמנים שיש באס גבוהה בשילוב עם ווליום גבוהה נוצר לא יודע איך להגידר את זה רעשי "שלג כאלה" כמו זעזועיים שפשוט מלכלכים את האיכות של השמע. יש מה לעשות נגד זה?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by scylla,

חבר שלי מתלבט בין כמה מארזים, בסביבות ה500 ש"ח. הוא מחפש את השילוב המושלם של עיצוב (הוא לא יעשה מודינג) וקירור. הוא מתלבט בין הסאנבים טרנספורמר לאנטק 1000AMG. אני מאמין שהאנטק הרבה יותר איכותי ומקצועי, אבל מהסאנבים הוא יכול יותר להנות מהעיצוב וסה"כ הוא בא עם 4 (!) מאווררים במקומות מאוד אסטרטגים! -הוא לא עושה אוברקלוק אבל לא רוצה מחשב חם. -הוא לא ימצא את האיכות והפוטנציאל של האנטק. -אבל אולי עדיף מצד שני להשקיע במארז אמיתי ולא מצועצע?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  17. אהלן כיום יש ברשותי מארז מסוג 4000D Mesh, שלמען האמת הוא מעולה, פשוט קצת גדול לי מדי ואני מחפש הרכבה קומפקטית יותר. האם קיים מארז שכזה? כמעט רכשתי Lian Li Q58X ושניה לפני גיליתי שהוא לא מתאים ללוח אם שיש לי. המערכת הקיימת היא: 5800X3D MSI X470 Gaming Plus 6750XT Mech X2 יש כרגע קירור אוויר שיוחלף בקירור מים 280 השבוע, כך שמבחינת מקום לא אמורה להיות בעיה (מלבד הלוח אם). אשמח לעזרה בהמלצה, או שפשוט להשאר עם המארז הקיים (או להחליף ללוח m-ATX?)

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by NuXeR,

שלום ! לפני כמה זמן היו 2 תראדים על המארזים הללו , שניהם ננעלו :-\ אני הבטחתי שכשאני אקבל את המארז אני ייתן תמונות כמו שביקשו מס' אנשים (ביניהם אני..). אזז...ראיתי את המארז וקניתי אותו (שחור) ואם יש עדיין אנשים שרוצים תמונות תגידו ואני יעלה !

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by daniel_geva,

שלום לכולם, אמא שלי בקרוב חוזרת ללימודים לתואר שני והיא אמרה שהיא צריכה מדפסת משולבת. אז ככה, צריך מדפסת טובה שתהיה מהירה (לא טיל, אלא סבירה+) שתדפיס, תצלם,תסרוק ותפקסס (אם יש כזה דבר). עדיפות hp/lexmark. התקציב הוא בערך 700-800 שקל. תודה מראש, דניאל

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  20. מדריך מצולם לתיקון בעיית הלחצן בעכברי לוג'יטק, המדריך צולם ונעשה על העכבר לוג'יטק G700, תהנו: חברים אם מצאתם מידע זה שימושי, אשמח אם תלחצו על לחצן התודה--------------------------->

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by lharpaz,

אני זקוק להמלצה לעכבר ומקלדת. אני רוצה עכבר אופטי ואלחוטי, ומקלדת (לא צריכה להיות אלחוטית), אבל אני לא רוצה להוציא על זה 500 ש"ח... חשבתי על: ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? שעולה 220 ש"ח ב- KSP. מישהו מכיר את זה? יודע אם זה שווה משהו? (יש גם את: "?Logitech Cordless Desktop Optical Black?" ב-280 ש"ח, ולפי התמונה נראה שהעכבר גם אלחוטי - מישהו מכיר את זה?) כמובן שהמלצות על מוצרים אחרים יתקבלו בברכה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by [NOS],

חשבתי לקנות מחר במבצע של אופיס דיפו או באג את המקלדת G15 של לוג'יטק ... 1. למישהו יש ניסיון איתה ? 2. מה הסיפור עם הצג LCD , מה הוא מראה לי? 3. למה צריך 250 ראם חופשיים רק בשביל המקלדת ?!? תודה רבה, דור

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by Matrix-Hacker,

שלום אולי בקרוב אני יצטרך לקנות למחשב שלי ספק כוח חדש אין לי בנתיים תקציב מדוייק אבל יש לי כמה שאלות : * הספק HEC 475 DVD PSU 400W הוא ספק איכותי וטוב ? האם החברה טובה ? הוא יכול להחזיק מחשב כזה : ( Axp 2000 + Vantec AerooFloow , Leadtek Nf 2 , Hercules 9500 Pro , Geil 256 ddr 33mhz ( X2 ( ואם זה משנה ) צורב , כונן דיסקים וכונן קשיח אחד . ו 3 מאווררים 80 מ''מ ? * מה עם הספק - Antec TruePower 380 Watt הוא יכול להחזיק מחשב כמו שציינתי למעלה ? והוא עדיף ? חברה טובה יותר ?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by shai82,

יש למישהו חוות דעת על המדפסת?

דיונים חדשים בפורומים