ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי מתלבט בין כמה מארזים, בסביבות ה500 ש"ח. הוא מחפש את השילוב המושלם של עיצוב (הוא לא יעשה מודינג) וקירור. הוא מתלבט בין הסאנבים טרנספורמר לאנטק 1000AMG. אני מאמין שהאנטק הרבה יותר איכותי ומקצועי, אבל מהסאנבים הוא יכול יותר להנות מהעיצוב וסה"כ הוא בא עם 4 (!) מאווררים במקומות מאוד אסטרטגים! -הוא לא עושה אוברקלוק אבל לא רוצה מחשב חם. -הוא לא ימצא את האיכות והפוטנציאל של האנטק. -אבל אולי עדיף מצד שני להשקיע במארז אמיתי ולא מצועצע?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הכל בצ'יפ אחד של 512MB עם CAS 222. מחיר בחו"ל (ובארץ, זה אותו הדבר..): 222 דולר (רק שבארץ, תצטרכו להוסיף מע"מ כמובן). 1100 ש"ח כולל מע"מ. אבל עכשיו שיש KT333 כדאי להם להתחיל לחשוב על PC2700 High.Pref.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק ג'נרי 300W בעל חיבור ATX רגיל (20 פינים). האם אפשר להפעיל את הספק גם בלי לחבר אותו ללוח אם? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לינק : http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1540965
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
נשבר לי לקנות כל פעם ספריי לחץ אוויר. אני מחפש קומפרסור שינקה ביעילות את המחשב עם לחץ אוויר כמו של הספריי. אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
למעשה במחשב הישן היו לי 3 אפשריות במחשב זה גם במצב AUTO DETECTION וגם במצב USER שזה מצב שצריך לאפשר לי בחירה ידנית ישנה רק אפשרות אחת ב BIOS FEATURES SET UP יש לי S.M.A.R.T ENABLE יכול להיות שזה בגלל זה? אינני רואה בשום מקום או מצב אפשרות להגיע ל LBA וזה מה שאני מקבל SIZE 61493 CYL 29437 HEADS 16 PRE 0 LANDZ 29437 SECTOR 255 MODE ON תודה רבה על עזרתך
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://pics.computerbase.de/news/7884/3.jpg http://www.extremetech.com/article2/0,1558,1763334,00.asp http://www.asus.com/products4.aspx?l1=7&l2=37&l3=0&model=379&modelmenu=1 http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/pila/computex2004/asus-vento-1.jpg
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, אני צריך סט אלחוטי לגיימינג קליל מול הטלוזיה. ראיתי שיש מלא סטים זולים (עד 150 שח) של מיקרופוסט, לוג'יקט רפו וכו'. האם הם עושים את העבודה, יש למישהו טיפ/משהו חכם להגיד בנושא? תודה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מארז שחשוב שהיה לו קירור טוב עם ספק אמין וחזק אבל מארז שלא ייפתח יותר אחרי ההרכבה ולא מארז יקר מקצועי אלא משהוא שעושה את העבודה של הקירור ושהספק יהיה אמין סביבות 300שקל בלי לחונות ראווה ושטויות הכי פשוט שיש מבחינת תוספות אבל קירור טוב
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר חדשים (סתם לפנק את עצמי עכשיו יש לי ערכה ג'ינגרית ב-140 ש"ח ) נראה לי מטורף לקנות מקלדת ועכבר במחיר מעל 500ש"ח אז אני מחפש משהו בתקציב הזה... מצאתי את http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4787&perur=2&t=9&c=200 נראה לי אחלה דבר, יש ביקורות טובות אז רק רציתי לבדוק עד הסוף , מה דעתכם על המקלדת או עם יש משהו יותר טוב מזה במחיר הזה... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
-
ירדתי מהאפשרות למדפסת משולבת. שמעתי רק דברים טובים על גירסת הCANON IP , בעיקר על הדגם 3000. אבל היום כבר קשה למצוא בחנויות את הדגם 3000 או 2000 ולעומת זאת יש דגמים כמו הCANON IP 1500, הCANON IP 2000, הCANON IP 1600 איזה דגם בסדרת הIP במחיר של עד 500 שקל הכי משתווה לip 3000?שמעתי שהip 3000 חוסף בדיו, מדפיס באיכויות מצוינות, המחיר של הדיו שלו נמוך..
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איפה קונים את זה בארץ מי שלא יודע במכוניות החדשות יש צג אלקטנוי שמותך ב RDS ולא רק במכוניות , גם מערכות סטריאו אז על הצג מופיעים כאלה כתוביות כמו שיש לרדיו BU לרדיוס ועוד תחנות ... אני מעוניין לדעת איפה קונים את החומרה הזאת בארץ שאלתי ברדיו BU הם אמרו לי חברה בשם סקינורטניס אבל ב 144 לא מצאו חברה כזאת ...
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס קול רגיל של קריאטיב , ומחבר את היצאיה - Line-out למערכת Sterero רגילה של ימאה . דגם של המערכת - Yamaha natural sound stereo reciever rx-v390 . כל מה שאני מחפש הוא ממשק טוב בין המחשב למערכת , אני לא צריך חיבור מהמחשב ל5-6 רמקולים חיצוניים . האם לוחות אם שמבוססים על 6 ערוצים יכול להוציא Line-out רגיל למערכת ? איזה חיבור יותר איכותי אני יכול לנצל ולחבר למערכת ?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
בתור גיימר מגיל 13 (היום אני בן 22) שיחקתי בהמון משחקים פופולריים יותר או פחות עם השנים משחקי ה FPS (או איך שפעם קראו להם 3D SHOOTERS) עברו המון שיפורים, עם זה בתפעול הבסיסי (יותר פונקציות שימושיות במקלדת) גרפקיה פיזיקה ועד לכבר. עם השנים היו לי אולי 3 סוגי עכברים, החל מעכבר עם הגולה הזאת שמסתובבת ועד היום - עכבר אופטי. תמיד נהגתי לשחק במשחקי FPS ועם השנים לא שמתי לב לשום חיסרון שעכבר יכול לגרום לו. בשנים האחרונות עכברים חדשים מגיעים לשוק במיוחד לגיימרים, עכברים רגישים ומדוייקים יותר, עם יותר כפתורים, וכו השאלה הנשאלת היא עד כמה העכבר באמת משנה את חויית המשחק. בתור שחקן FPS רציני (לא מהטובים אבל עדיין רציני) אף פעם לא שמתי לב להבדל בין עכבר MICROSOFT רגיל לעכבר MX300 לדוג…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מחפש דרייברים ותוכנה לסורק הבא: chieftain דגם ct - f300e עבור WINDOWS XP. תודה.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
בתוכנה MBProde בוולטים יש משהו שנקרא +2.5 והוא עומד לי על 1.09, מזה? עוד דבר, מזה Aux1. עוד דבר, למה ה Chassis על 0 ומזה בכלל? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
: אם מישהו שמע דברים על המדפסת או יודע איפה אפשר לחפש לגביה חוות דעת אני אשמח לדעת כמו כן - הבנתי ש label printing זה הדפסת מדבקות, אני צודק?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אהלן ידידיי , כפי שאתם רואים בצד את התחומים שבהם אני עוסק אני מתעסק הרבה בטקסטים ופיתוח אפליצקיות מה שדורש ממני הרבה הקלדה והרבה עבודה עם המקלדת. התקציב שלי למקלדת הינו 300 שקל ... בגדול חשבתי על ה WAVE של לוגיטק אבל הצורה שלה לא נראת לי והיא גם לא מאפשרת לי לשים את הג'ל של המקלדת בגלל הצורה שלה. לגבי הרמקולים אני לא מומחה גדול אני סך הכל צריך מערכת 2.1 רוב השימוש שלי ברמקולים של המחשב הוא מוזיקה מאשר סרטים ומשחקים לכן הבנתי שמערכת 2.1 עדיפה או אפילו מערכת 2.0.. אשמח לעזרה תודה מראש ! עריכה : שמתם לב שככול שאתם נמצאים בתחום מסוים הרבה יותר קשה לבחור לעצמכם דברים?... את המארז שלי לקח לי חודש להחליט שהוא הנבחר.
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ערב טוב. אני מחפש כרטיס טלויזיה שייאפשר לי לכידת וידאו באיכות טובה , תמיכה בויסטה , מחיר עד 400 שקלים. אודה לכל מי שייחזיר תשובה בהקדם. אסף.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ראיתי אותו לראשונה כאן: www.logicpc.co.il התקשרתי ואפשר להזמין, ככה שעוד כמה שבועות שיהיה לי כסף אני יקנה אותו ;D מחיר ממש טוב, כמו ה500 וזה עכבר מתקדם יותר.
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושה מדפסות משולבות: Lexmark X6170 officejet 5510 HP PSC2410 אני ממש לא יודע איזה כדאי לקנות, מישהו יכול לעזור לי בבקשה ולהמליץ לי על אחת?? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
האם הספק כח 380W שבא עם מארז הCoolerMaster Centurion 532 יחזיק את המערכת הזאת מעבד E6300 כרטיס מסך 7600GS 3 מאווררים 2 צורבי DVD 3 הארד דיסקים (2 מהם ברייד) +OC מתון
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת למחשב שלי בתקציב של כ-100 שח על איזה מקלדות נוחות וטובות את ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-