ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להמליץ על עכבר ומקלדת שעובדים ב RF (לא BLUETOOTH כי קראתי שיש הרבה בעיות איתם - ניתוקים וכו') מרחק עבודה 3-4 מטר תקציב +-500 שאלה לא ממש קשורה... האם סט אלחוטי יאפשר לעבוד עם המקלדת בביוס? או שחייבים סט חוטי? תודה
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
העכבר הזה לא נוח לי הוא שובר לי את הזרת ביד, איך מתרגלים לדבר הזה? אני מעדיף לא להחליף אותו כי הוא טוב מבחינת ביצועים אבל לעזאזל מה חשבו לוגיטק לעצם, החלק של האגודל נוח והחלק הימיני איפה לעזאזל שמים את האצבעות?! לא בא בחשבון להחזיר או להחליף. רק איך מניחים את כיף היד? אני רוצה להתרגל
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מה דעתכם על המקלדת הזאת http://cgi.ebay.com/Flexible-Full-keys-2-4GHz-Wireless-Multi-Keyboard-BK_W0QQitemZ180294421515QQcmdZViewItem?hash=item180294421515&_trkparms=39%3A1|66%3A2|65%3A15|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 ? אני מחפש מקלדת נוחה אלחוטית ולנייד 150 ש"ח גג
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניינת לרכוש עכבר אלחוטי אופטי/לייזר, ויצא לראות את 2 הדגמים של חברת ACROX בחנות וגם נכנסתי לאתר שלהם, השאלה האם העכבר מספיק איכותי והמפרט שלו טוב לעומת מיקרוסופט או לוג'יטק. דגם 1: עכבר לייזר אלחוטי נטען מידי עם 4 סוללות מצורפות *קישור באתר יצרן דגם 2: עכבר לייזר בגודל רגיל גם נטען עם לחצן לאופיס *קישור באתר יצרן אשמח לכל דעה שלכם, או המלצה לעכבר אלחוטי אופטי/לייזר טוב בתקציב של עד 250 שקל. אני עובדת הרבה עם העכבר אז חשוב לי אורך סוללה ונוחות. כרגע יש לי עכבר שייך לסט עם מקלדת של מיקורוסופט והוא כבר לא משהו, לא נוח זולל בטריות הטירוף.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
איזה מצלמת רשת הכי כדאי לי לקנות.. תיתנו אופציה של מצלמה במחיר עד 100 שקל.. וגם מצלמה במחיר של עד 200 שקל. בחנות שבה קניתי את המחשב ..ניסו לתת לי "מצלמת חיפושית M350"..ניסיתי לחפש עליה משהו באינטרנט ..כלום.. אז אם מישהו מכיר את הדגם שיכתוב איך הוא.?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מחפש פד לעכבר שהיה טוב עכבר Laser שהיה טוב ונוח ושיעלה בערך 50 עדיף מאתר Pandas.co.il
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש דגם מסוים שאני רוצה. הוא אופטי אלחוטי עם דונגל בלוטות'. ויש לו לחצני מולטימדיה כמו פליי קדימה אחורה. אני לא זוכר את שם הדגם אבל איך העכברים של החברה הזאת באופן כללי? ואיך הדגם הזה אם למישהו יש נסיון איתו?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
נשבר לי לקנות כל פעם ספריי לחץ אוויר. אני מחפש קומפרסור שינקה ביעילות את המחשב עם לחץ אוויר כמו של הספריי. אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לנו בבית כבלים ענקיים שמקשרים בין תחנת מחשב אחת למקלדת/מסך/עכבר ישנים יותר..בגלל זה אני צריך את זה.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום. אני לפני קנית מדפסת עד 500 ש"ח. אני כמעט ולא מדפיס אבל רצוי שתהיה בבית אחת. הסתכלתי בהמלצות שלכם ואבקש את דעתכם מי מהשלוש הכי אמינה/חסכונית ורצוי קטנה מבין שלושת הדגמים הבאים. HP5610 HP,Photosmart C4283 (אולי לפעמים נדפיס גם תמונות ?) או Brother, DCP-540CN תודה מראש לעוזרים. תומר.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
קניתי עכבר אלחוטי אופטי מסוג: microsoft wireless intellimouse explorer USB התגובה של העכבר הזה עגומה למדי - כל פיפס בכונן הקשיח מפסיק את תנועת הסמן. תנועת הסמן תהיה רציפה רק במקרה של שקט תעשייתי מוחלט. באתר מיקרוסופט הם ממליצים להעביר כל כונן שמפריע לעכבר למוד DMA. העברתי את כונן הCD, שגם הוא שיתק את תנועת הסמן, למצב DMA ואין הפרעות מכונן CD. ניסיתי את העכבר במחשב מתקדם עם XP ומחשב מיושן עם 98 -- אין הבדל. העכבר מאוד יקר -- נראה הגיוני כל הסיפור הזה?
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מחפש ספק 350W-400W עם 2 מאווררים בתקציב של לא יותר מ400 ש"ח שיהיה שקט, יציב ואפקטיבי מבחינת הקירור שהוא נותן למארז עד כמה שאפשר. כרגע אני מתלבט בין הספק 350W של Enermax http://www.pchardware.co.il/docs/pd2069254923.htm לבין 350W של Antec http://www.pchardware.co.il/docs/pd-938828134.htm אני צריך ספק שיוכל להחזיק כרטיס Radeon 9800P/XT בעתיד כך שאני מקווה שה350W יספיק למטרה הזאת. כמו כן, הייתי רוצה לראות את דעתכם על הספקים של TT, עד כמה הם טובים באופן כללי יחסית לחברות הנ"ל.
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לינק : http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1540965
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מכל הבחינות... וגם- במילה אחת איזה עדיף? ושאלה שניה- איזה חיסרון יש דווקא בשימוש ב1600DPI, עובדה שקיימת האופציה להשתמש בעכבר בנמוך יותר.. עד 400, ה1600 מכביד על משהו?
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
חשבתי עלל המאז הנל A-TOP Z-Alien PC Gaming Server - SILVER ראיתי שהוא בא עם ספק גנרי אז החלטתי לקנות hec 400 wat atx 2 בלי קשר למארז יש לי תקציב עד 470 ככה שווה אז לקנות את המארז הנל(הספק שיהיה בתוכו הוא ה hec 400 ..)
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות את הport 80 card אבל אני לא מוצא את זה בשום מקום אם משהו יודע איפה , כמה עולה , איזה כדאי , אז בבקשה להגיב בפורום תודה מראש :>
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
העכבר מכבה את עצמו אחרי שלא משתמשים בו לפרק זמן מסויום? תודה.
-
מחפש אתר שיוכל לתת מידע כללי על מצלמות דיגיטליות וטוב שיהיה כחול לבן כך שהמחירים בו יהיו לפי השקל :saint: על החתום ZIK
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
התקנתי Windows xpPro , ויש לי בעיות עם הסורק שלי- UMAX Astra3400 :-\ שאני פותח את התוכנה של הסריקה (Vistascan) היא עושה Searchingscaner ולא מוצאת את הסורק... אבל שאני משתמש בתוכנה של הwindows שנמצאת בMy Computer תחת Scanners and Cameras הסורק סורק יופי!! מה לעשות? מישהו מכיר דריוורים לסורק שלי לWinxp ? אני ממש צריך את הסורק... תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הכל בצ'יפ אחד של 512MB עם CAS 222. מחיר בחו"ל (ובארץ, זה אותו הדבר..): 222 דולר (רק שבארץ, תצטרכו להוסיף מע"מ כמובן). 1100 ש"ח כולל מע"מ. אבל עכשיו שיש KT333 כדאי להם להתחיל לחשוב על PC2700 High.Pref.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
-
אהלן חברה רציתי לדעת אם יש מארזים שבצורת מכונית ....... :auto:
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
1. איך המדיות של SilverLine ? ואיך הBenQ Gold ? מי יותר יקר, טוב? ומתאים ליאמהה סקזי? 2. איך הHP מדפסת הזאת? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=36_234&products_id=1560 והאם LEXMARK P707 יותר טובה? אפשר לינקים לחנויות בה מוכרים באספקה מיידית ומהירה את הלקסמרק (במידה והיא אכן הכי טובה בטווח מחירים הזה של 350~ ושלא יהיה חנות חאפרית רק חנות מוכרת וטובה שיש לכם נסיון איתה תודהההההההההה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-