עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by q1234,

אז מה יותר יתאים לכף יד של ילד בן 13? והאם ה mx500 יותר מדוייק מה mx 310 , אם כן , מרגישים את הבדל הדיוק או שה mx 310 מדיוק מאוד? מה יותר טוב , ה mx 310 או mouseman doul optical ??? תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  2. Started by אביחי,

שלום, אני צריך המלצה על מכשיר (מדפסת) לייזר משולב לבית. והיכן להשיג את המכשיר.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  3. הדגש הוא על זמן תגובה זריז(למשחקים) וחיי סוללה טובים, אם כי אני הולך לקנות סוללות נטענות(2700mah) בקרוב כך שזה לא אמור להוות בעיה. אני יכול להוסיף עוד כ-50 ש"ח לתקציב אם העסק כולל גם עכבר(אלחוטי). עריכה: עדיף מרשת KSP(ת"א) כי יותר נוח לי לבוא ולאסוף.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  4. ובכן, העניין הוא כזה... יש לי פרוייקט שבו אני צריך להדפיס על כ-200 עד 300 דפי מדבקה (A4). אני מתלבט אם לקנות מדפסת מאוד איכותית או פשוט ללכת למעבדה שידפיסו לי. 1. האם מתחת ל-1,000 ש"ח אני יכול לקנות מדפסת עם איכות שמשתווה לאיכות של מעבדה? 2. אם כן, מה היא? (שום פיצ'ר לא חשוב לי מלבד האיכות) 3. כמה הדפסות בערך אני צריך לעשות כדי שבסופו של דבר (בהנחה והתשובה על 1 היא חיובית) תשתלם לי הרכישה? תודות. נ.ב. האם ניתן להגיע לאיכות מירבית עם נייר מדבקה, כמו עם סוגי הנייר האיכותיים ביותר?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  5. אני משתמש בסורק הרבה בעיקר לסריקת מוצרים לאינטרנט (מטבעות תכשיטים ) היום יש לי סורק EPSON PERFECTION 1200U ישן מרעיש ואיטי - סך הכול עושה עבודה טובה אבל יש לי תחושה שהוא כבר לא מדייק בצבעים וזה חשוב לי. על מה הייתם ממליצים תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  6. שלום לכולם, אני יכול להביא בדיל טוב מחנות קרובה לביתי, את המארז הנ"ל. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=92650 הוא מגיע עם ספק 350W ATX2.0 של אנטק, שאני חושב שיספיק לי לכרטיס מסך 7600GS ו3800X2 לא? אני לא מעוניין באובר קלוק. זה מארז שנכנס לי בול בתקציב ואני חושב שעונה על כל הדרישות שלי. הקטע שאני יכול גם להזמין באותו מחיר את ה3700 שההבדל היחידי בינהם זה שמקדימה יש לו 120MM ול2650 יש 80MM אבל בשביל זה אני צריך להסתבך ולהזמין מחנות בצפון(נועה) וזה באלגן :-X מה אתם אומרים על ה2650?

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב, העכבר שיש לי כרגע כבר מעצבן אותי (LX700), הלחצנים שלו ממש קשים ללחיצה (אנשים שבאים אלי בקושי מצליחים לתפעל אותו, רק אני יודע איפה בדיוק ללחוץ וזה כבר כואב...) בקיצור, אני צריך עכבר חדש הדרישות: חובה tilt חובה לפחות 2 כפתורים נוספים חובה אפשרות לשנות את הלחצנים (אני לא יודע לגבי שאר החברות אבל אם זה של logitech אז זה מצויין מהבחינה הזו) חובה או מותאם לשמאליים או דו צדדי (אני שמאלי) עדיפות לאלחוטי הדבר היחיד שמצאתי זה MX610 לשמאליים אבל אני לא יודע אם בכלל מביאים לארץ (ואם בכלל מייצרים אותו) אתם מכירים משהו?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by gabriel6,

שלום, אני מחפש זאת ליישום מיוחד (סתם WIRELESS לא יתאים - כבר אני מודע לפתרונות האלו) כל טוב, גבריאל

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  9. וזאת לפי דברי איש מכירות של ADVICE . לדבריו , הספק עם ה PFC פשוט לא יפעל אם יקבל גל ריבועי מה UPS. החישוב הוא גודל ספק ומסך לחלק ב 0.6 . אני מניח שהטענה שיש להכפיל את העומס ב 1.4 מקורה בהנחה של עומס מעשי (שהספק לא מנוצל ב 100%). בנוסף : * צריכת החשמל העצמית של ה UPS זניחה. * הUPS יכול לשמש כמקור לתאורת חירום . אפשר לסדר משהו אוטומטי עם RELAY. * הבטרייה רגישה לחום וטמפ' סביבה של 30C מתחילה לקצר את אורך חייה. 22C בערך זה אופטימלי. * אין חובה לקנות בטרייה אצל היצרן של ה UPS, וניתן להחליף לבד. * אין צורך בהגנה למודם כבלים כי רשת הכבלים מוגנת , בשונה מרשת הטלפון.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by שלמה הדג,

חבר שלי רוצה מדפסת דיו צבעונית בסיסית לצורך עבודות בית ספר, ב 300 ש"ח. הוא ביקש ממני לשאול פה, בכל מקרה, מחכה להצעות. - תודה.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  11. יש לנו בבית כבלים ענקיים שמקשרים בין תחנת מחשב אחת למקלדת/מסך/עכבר ישנים יותר..בגלל זה אני צריך את זה.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  12. מחפש מדפסת שמדפיסה צבעוני ישירות על דיסקים המיועדים לכך, בנוסף שתדפיס תמונות צבע (A4) בצורה סבירה. בהנחה שמרבית השימוש יהיה הדפסות צבע ע"ג דיסקים, איזו פירמה תיתן יחס עלות/תועלת הכי טוב מבחינת דיו? תודה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by the_saint,

אני צריך לקנות מסך חדש אחרי שהאחרון שלי התפגר...( ctx 17 טרינטרון ששירת אותי נאמנה כמעט 4 שנים) עכשיו ההתלבטות היא בין מסך 17 ל19 וכמובן...חשוב מאוד האיכות בתקציב הוא בערך 350 דולר אבל באמת לא יותר זהו..יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by alfus73,

שלום, האם מחשב יכול להסתדר עם ספק גנרי. ? האם ספק גנרי כ"כ רע למחשב ? למה כולם ממליצים חד משמעית על ספקים לא גנרים? מה הבדלים בינהם? האם ספקים גנרים לא מספקים את הסחורה, כלומר לא יכולים לעבוד ימים שלמים, מתחממים בקלות, נשרפים מהר? האם ספקים גנרים כגון Ever-Power אשר מספקים 400W ב- Real יכולים לספק את הסחורה למחשב שבו יש כרטיס מסך Geforce6600 GT 128 ? אציין שהמחשב הוא לצורך משחקים כבדים ולא בשביל OverClocking וכו'. האם זו סחורה "פגומה"?

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  15. מישהו יכול להמליץ על עכבר ומקלדת שעובדים ב RF (לא BLUETOOTH כי קראתי שיש הרבה בעיות איתם - ניתוקים וכו') מרחק עבודה 3-4 מטר תקציב +-500 שאלה לא ממש קשורה... האם סט אלחוטי יאפשר לעבוד עם המקלדת בביוס? או שחייבים סט חוטי? תודה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by yotam360,

יש לי ספק CODEGEN 400W. אז הינה השאלות: 1. האם הוא ג'נרי (ואני די בטוח שכן)?? 2. היום יש לי כרטיס מסך X600PRO 128bit ואני עומד להחליף אותו ב-7800GT. האם הספק הזה יחזיק אותו? תודה לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by scylla,

חבר שלי מתלבט בין כמה מארזים, בסביבות ה500 ש"ח. הוא מחפש את השילוב המושלם של עיצוב (הוא לא יעשה מודינג) וקירור. הוא מתלבט בין הסאנבים טרנספורמר לאנטק 1000AMG. אני מאמין שהאנטק הרבה יותר איכותי ומקצועי, אבל מהסאנבים הוא יכול יותר להנות מהעיצוב וסה"כ הוא בא עם 4 (!) מאווררים במקומות מאוד אסטרטגים! -הוא לא עושה אוברקלוק אבל לא רוצה מחשב חם. -הוא לא ימצא את האיכות והפוטנציאל של האנטק. -אבל אולי עדיף מצד שני להשקיע במארז אמיתי ולא מצועצע?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  18. אני קונה עכשיו מחשב צורב-Sony DW-G120A x 16 White DVD±RW Bulk מעבד-Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU דיסק קשיח-Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD לוח אם-DFI Infinity Intel 975X/G Socket 775 Motherboard זיכרונות-Corsair TWIN2X2048-6400 2048MB (2x1024) DDR II 800 Dual XMS Memory ספק כוח-Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply כרטיס מסך-Asus EN7900GTTOP/2DHT Extreme PCI-e 256Mb Video Card ואני צריך מארז למחשב כזה עם usb קידמי ואחורי עם אופציה טובה למערכת קירור טובה עד 600 שקל

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by OuTsIDe,

כאילו ההבדל היחידי בינייהם שה ה150 הוא לייזר לא יודע מה ההבדל בידיוק בינו לבין האופטי...כאילו זה דיוק אבל עד כמה? אולי יש משהו אחר טוב יותר בסביבות ה 100-150 שקל אפילו עד 130... תודה...

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  20. השאלה בכותר. הכוונה היא כשלוחצים על הגלגלת, ואז לדוגמה נפתח חלון חדש בעת לחיצה על לינק בחלון אינטרנט ( הכוונה היא בדפדפן פיירפוקס). אשמח לתשובה אמינה.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by lipa,

http://pics.computerbase.de/news/7884/3.jpg http://www.extremetech.com/article2/0,1558,1763334,00.asp http://www.asus.com/products4.aspx?l1=7&l2=37&l3=0&model=379&modelmenu=1 http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/pila/computex2004/asus-vento-1.jpg

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by xtract1,

היום קניתי לאבא שלי ב-KSP כרטיס שמתחבר לPCI והוא בעצם של USB2 כי עד עכשיו היה לאבא שלי USB1... הבחור אמר שזה בטוח יעבוד ושזה אפילו עובד עם פנטיום 3. חיברתי את זה למקום הרצתי דרייבר..הוא אמר לי שהוא מזהה ושהחומרה שלי מותקת.. כשאני מכניס את הDOK של אבא הוא אומר לי שזה מחובר במהירות נמוכה..(מקפיץ לי הודעה כזו) נכנסתי למנהל ההתקנים והתוצאה לפניכם המפרט: P4 1.5 winxp pro ואני לא יכול להגיד ת'לוח M כי אין לי מושג..בחנות אמרו שזה PCCHIP משהו כזה..בטח משו ישן ומעפן.. רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by YinnoN,

איזה ספק מהבאים עדיף ? Antec SmartPower 350W - ATX Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC - זה מה שאני חושב בגלל שהוא שקט HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU ENERMAX 350W PS אם יש הצעה אחרת לא משנה מאיזה חנות (לא ג'נריים כמובן) עוד שאלה - מה ההבדל בין active pfc לpassive pfc תודה רבה וחג שמח !

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by Real_Me,

אלה הפרטים של הזכרון שאולי יביאו לי מארה"ב. מישהו שמבין יכול להעיף מבט רק לוודא שזה אכן יתאים ללוח ה-GIGABYTE 7VTXH+ שלי ולא תהיה הפתעה לא נעימה? PC2100 266MHz DDR SDRAM DIMM Nanya nt5ds16m8at-7k are 184 Pin 32Mx64 Non-ECC DDR SDRAM DIMM's 4k Refresh, 3.3v with SPD NON-ECC. אני מניח שאם זה היה ECC אולי היתה בעית התאמה? אם לא מוזכר REGISTERED אז זה לא? nt5ds16m8at-7k is an 184 Pin PC2100 266MHz -> אפשר לפי זה לברר פרטים נוספים? מישהו נתן לי פעם אתר שאפשר לבדוק צ'יפ לפי מספר סידורי שלו אבל נעלם לי :-( מישהו מכיר? (133MHz x2) Dual Data Rate (DDR) SDRAM DIMM. The module consists of 16 16x8 TSOP-II 400mil package with 256x8 EEPROM for serial presence detect, programmed to…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  25. Started by doubled,

אני מצרף קישור להודעה שלי בפורום אחר, כי נראה לי שזה קשור למסך (שאין לי מושג מאיזה חברה הוא) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=3649 תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים