עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by eXtReMeHaLo,

צריך המלצות למארז... עוד שאלה מה זה ספק כוח בדיוק כולם אומרים צריך ספק כוח טוב שיעמוד בשיפורים אז מזה ספק כוח??? תודה

• 54 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. יהיו ספקים חזקים יותר על בסיס אותו עיצוב אבל עם מאוורר שקט מאוד שיופעל רק בשעת הצורך. עדיין לא זמים בחנויות נכול לעכשיו, אפילו בחו"ל, אבל מי שמתכנן מערכת שקטה לגמרי יכול לבנות על הספק הזה. http://www.altech.com.au/addon/Phantom.pdf [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gal1,

איפה אפשר לקנות את המארז הזה בלי ספק ובלי כלום רק המארז עצמו

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by Psycho17,

לילה טוב לכם. אני צריך המלצה על ספק אשר יחזיק לי את המפרט הבא: מארז SP MIDI ATX Presscot 400w - USB, 1394 מחיר 240 ש"ח מעבד AMD Athlon 64 Bit 3000 מחיר 1017 ש"ח לוח אם EPOX 8KDA3J (nf3) + SB(8ch) + S - ATA + LAN מחיר 581 ש"ח כרטיס מסך ATI Radeon 9600XT 128Mb TV + DVI מחיר 940 ש"ח ד.קשיח WD 120Gb 7200rpm 8Mb S - ATA מחיר 530 ש"ח זיכרון KingSton DDR 512Mb 400MHz PC3200 CL2.5 מחיר 590 ש"ח כוננים LG CD x52 מחיר 95 ש"ח Mitsumi 1.44 מחיר 42.74 ש"ח *מחירי המוצרים לא כוללים מע"מ מחיר כולל 4360 ש"ח כולל מע"מ. תודה מראש אלדד. ;D

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  5. Started by Pitzinyelo,

האם מארזים שמכבדים את עצמם באים עם הוראות מפורטות לגבי התקנת הלוח בתוך המארז? אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ורוצה להרכיב אותו לבד. לאחרונה עשיתי "חזרה גנרלית" ופשוט פרקתי לגמרי את כל המחשב לשי עד היסוד, ומאד התקשתי להרכיב בחזרה את הלוח במארז בגלל שמדובר במארז גנרי מסריח ללא שום הוראות כמובן ואין לי שום ניסיון. אני לא רוצה שהסיפור הזה יחזור שוב עם המחשב החדש, לכן חשוב לי לרכוש מארז שמגיע כמוצר RETAIL לכל דבר ונותן הוראות מפורטות. שאלה כללית: אם המארז בא עם מגש, זה אומר שהוא בהכרח מתוכנן בצורה כזאת שיש קודם להושיב את הלוח על המגש, ואז להכניס אותו למארז? איך המארזים של TT בנושא, למשל?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  6. שלומות! קיניתי מKSP את הספק הגנרי שלהם המתח של 400W ואת מארז הסופרטאלנט...עם 5 מאוורים ואחד זוהר.... אני רוצה לדעת אם הספק יוכל להחזיק את המערכת שלי... מעבד: INTEL PENTIUM 4 1.6 עם גוף קירור ומאוורר של טרמלטק כרטיס מסך: RADEON 9500 PRO עם הסילנסר 3 לוח אם:GIGABYTE 8IEXP הארד דיסק אחד בנפח 40 גיגה שני זיכרונות DDR 256 מגה צורב 1 של LITEON כנון דיסקים 1 כונן דיסקטים הסיבה שאני שואל פה זה בגלל במקום שהעבירו(KSP לא יכולו כי המחשב לא ניקנה אצלם...) לי את המחשב אמרו שהספק לא יוכל להחזיק את המערכת אם כול המאוורים כי אחרת הלוח אם יתפוצץ....=\ אבל מישהוא אחר אמר לי שבלי בעיה הוא יחזיק לי את המחשב...אם אפשר דעה פה זה יעזור.......

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  7. Started by AMD-ALI-G,

אהלן חברה רציתי לדעת אם יש מארזים שבצורת מכונית ....... :auto:

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by Pitzinyelo,

אני רוצה לחסוך על המחשב שאני עומד לקנות. השאלה היא האם מישהו מכם היה ממליץ לי להשאר עם המארז הזה: http://www.cd-center.co.il/Product.asp?productid=6016&catcode=109, אם הוא בכלל מתאים ל AMD(כתוב שם P4). יש בו כרגע מאוורר אחד אומלל, אבל לפי הבנתי אפשר להוסיף עוד מאוורר אחד לפחות(SECOND FAN 3 OPTIONAL SPACES - משפט ממש מטעה). אם אכן אוסיף עוד יותר ממאורר אחד, האם זה אמור להחזיק במצב יחסית קריר מערכת AMD64 עם GEFORCE 6800GT? לא מתכוון לעשות OC, ולמעבד אקנה מאורר טוב.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by muki1234,

היי לכולם אני מתלבט בין שני מארזי Compucase הבאים: 1. 6a19 2. 6a21 רציתי לדעת את ההבדלים ביניהם. באתר של COMPUCASE ראיתי של 6A21 יש AIR GLIDE שלפי מה שהבנתי זה שרוול אוויר בצד המארז לאוורור (יש לי מעבד אינטל פרסקוט 2.8). האם בגלל זה עדיף לי לבחור את ה 6A21 ? אשמח לשמוע המלצות על איזה מארז עדיף לדעתכם (בעיקר אם למישהו יש את ה 6A21). תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  10. איזה סוג סוללות יש ללוג'יטק MX700? מה עושים אחרי הרבה פעמים שמטעינים את העכבר ואז הסוללות מאבדות מהכוח שלהם? יש משהו חילופי (GP)? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Pitzinyelo,

האם הספק הבא: http://www.thermaltake.com/purepower/w00089.htm יחזיק ללא בעיות את המערכת הבאה: amd 64 3000 epox nforce 3 geforce 6800 gt ddr 400 1gb hard drive 80 GB 7200 sata dvd-rom cd-rw four chassis fans polo 3-1 cpu fan וכמובן כונן פלופי

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by ExploiT,

איזה עכבר הכי כדאי לי לקחת ? אני משחק קונטאר כבר 3 שנים והמירות תזוזה שלו והדיוק מאוד חושבים לי אני מתלבט בין 5 עכברים mx500 mx510 Microsoft IntelliMouse Explorer Wireless Microsoft IntelliMouse Explorer Viper func steelpad 4d steelpad 4s

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני מחפש במחיר סביר של בסביבות 200 שקלים משום שראיתי ב 290 שקלים אך עדיף כבר את ה MX... אשמח לקישורים. נ.ב. שיהיה באזור חולון או שיהיה משלוח. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by superginiman,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=113&catcode=151 זה מספיק לספק שלי (500 GENERIC) עד שאני אקנה חדש ואם אני קונה אני קונה את זה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=17-104-151&depa=0

15. Started by eXtReMeHaLo,

איזה מארז כדאי לי לקנות??

16. Started by ExploiT,

תראה אנשים אני הולך בקרוב לשדרג לאח שלי תמחשב (מארז כרטיס מסך אוברקלוק למעבד ראם ) אז אני גם רוצה להחליף לו תספק גינרי של ה300 וואט חשבתי על הספק הזה Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC אז הנה המערכת שהוא הולך להחזיק אינטל פנטיום 4 נורוטווד 1.8 שהולך לעבור אובר קלוק ככה ל2400 או 2600 ואם אני יצליח 2800 ראדון 9600 אקסטי 128 tv צורב סידרום הרדסידק ו 3 מאוורים של 80 מילמטר x-blower ועוד מאוור עם לדים כחולים עליו של 80 מילמטר (ליידפאן) אז מה אתם אומרים הוא יחזיק את זה? ועוד שני שאלות המסך של המחשב מחובר לספק כוח עם כבל שמתחבר לכניסה בספק מה לעשות? איך אני יחבר תמסך??? ומה זה אומר ה כול pfc הזה כי אצלי בבטרפלי שלי יש אקטיב ובספק הזה יש פאסיב מה …

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by Glow,

שלום! קניתי מארז חדש וחיברתי אליו את כול הרכיבים והוא עובד בסדר...אבל מכיוון שאני מטומטם....שכחתי לקנות ספק כוח חדש... ולכן כיד שהמחשב לא יתפוצץ לא חיברתי את כול המאוורים..... אז החלטתי שאם אני קונה ספק אני רוצה אחד שגם יחזיק לי מחשב חדש שאני אקנה עוד שנה..... הספק הנוכחי הוא גנרי 300W.....אמרו לי שכדאי את הספקים של טרמלטק אבל הם יקרים....אני מוכן לשלם על מנת שיהיה לי ספק שיחזיק גם מחשב שיקנה עוד שנה אם זה אפשרי..... ואני צריך מהר כי היום אני יוצא לקנות..... תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 584 צפיות
  18. הסורק מראה סימני גסיסה, והגיע הזמן לקנות חדש, אך יש לציין שהפקס שלי גם צריך תיקון אז בטח יעלה משהו כמו 150 ש"ח תיקון לפחות, אז אולי כדאי להשקיע במחשיר משולב פקס, סורק?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by gshhar,

אני רוצה לקנות את המארז הזה,מה אתם אומרים עליו?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  20. Started by orlupo,

זה מארז בלי ברגים ואני לא מצליח לפתוח אותו... אם מישהו אולי יודע איך פותחים אותו בבקשה שיעזור לי... ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 568 צפיות
  21. שלום אני קניתי מחשב שאמור להגיע השבוע או בתחילת שבוע הבא ולקחתי את המארז: CHENBRO GAMING BOMB PC 61166 המארז הזה מספיק טוב מבחינת מאווררים איוורור נוחות.. וכל מה שצריך להיות במארז טוב.. אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל המערכת שלי היא: Amd 3000+ Kda3j 6800GT leadtec ADATA 512 x 2 תודה מראש

22. מזיגזאג... מה אתם אומרים יש בחיה יותר טובה ממנו?(הx800 XT PE שלי בדרכו לארץ...)

23. Started by ORANGEJUICED,

אני רוצה לקנות תמארז הזה והשאלה שלי עם אפשר לדחוף שם מאורר 120 של אנמרקס כמו שיש לי כרגע ?

• 13 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by JohnClark,

לצערי העכבר הנאמן שלי (MS IntellyPoint Explorer הראשון שיצא) חבל אני צריך עכבר חדש מה אני צריך בעכבר? הדבר הכי חשוב הוא שיהיה נח ליד אחרת אני משתגע. יש לי אצבעות ארוכות הדיוק לא עד כדי כך משנה לי. שיהיה חוטי שיהיו לו כפתורי back וforaward. שלא יהיה צבעוני התקציב לא מאד מוגבל. אני מעדיף בסביבות ה200 ש"ח אני מעדיף לקנות באופיס דיפו ואני מוכן להוסיף 50 שקל בשביל זה אז אם אתם יודעים את המחירים שלהם תגידו... עוד משהו שמהווה בעיה הוא שאמרו לי שלא לכולם מתאים עכבר מסוים. נגיד אמרו שהMX500 לא נוח לחלק מהאנשים. אז חשבתי על הMX500 (לא 510 הוא סתם מכוער. אם כבר מדברים על זה אז רמת הדיוק באמת גבוהה הרבה יותר משל הMX500? שווה את הכסף?) השאלה היא האם הוא יתאים עוד עכבר…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני מחפש מצלמת אינטרנט איכותית וזולה - גג 200 שקל (גם 200 שקל זה המון ) האם כל המצלמות שיש בחנויות חשמל הם טובות ? או שזה סתם זבל? למשל טרקלין חשמל: http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=44391 איך אני בודק אם מצלמה היא טובה? מה במפרט של המצלמה אני צריך להסתכל בשביל לראות שהיא טובה? ומהם ההגדרות שאמורות להיות למצלמה איכותית? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים